Η σαραντάρα φουρνάρισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Χρήστο και θα σας διηγηθώ τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου: Νοέμβριος μήνας. Ήμουν είκοσι χρονών και δούλευα σε ένα μαγαζί με ρούχα.

Το είχε μια σαρανταπεντάρα κυρία (καθόλου ωραία γυναίκα). Πολλά κορίτσια ερχόντουσαν σε μένα για να τις εξυπηρετήσω. Είχα οκτώ μήνες χωρίς σεξ (με είχε φάει η μαλακία εκείνη την περίοδο αφήστε καλύτερα...).

Καθώς διάλεγαν τα κορίτσια τι ρούχο θα πάρουν, όσες μου άρεσαν τους ζητούσα να ανταλλάξουμε τηλέφωνα μήπως και βρισκόμασταν, αλλά είχα φάει άκυρο από όλες! Αλλά από όλες όμως!!! Μέχρι που μπαίνει μια γυναίκα, ξανθιά με μπλε μάτια και καλοντυμένη! Μπαίνοντας χαιρετά την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και αρχίζουν να μιλάνε όσο εγώ μάζευα τα ρούχα απ’ το δοκιμαστήριο και τους πάγκους (δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα), κάτι λέει στην ιδιοκτήτρια κι εκείνη μου φωνάζει:

-    "Χρήστο έλα λίγο που σε θέλω"

Πάω εκεί και με συστήνει στην κυρία! Ήταν η αδελφή της και την έλεγαν Κατερίνα. Εκείνη με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μου ζήτησε να την πάω στον επάνω όροφο να της δείξω τα τζιν παντελόνια της Staff. Καθώς της δείχνω τι έχω από Staff έχουμε πιάσει την κουβέντα:

Κατερίνα: "Και από πού είσαι μανάρι μου;"

Εγώ: "Από δω είμαι. Νομίζω σας έχω δει στο Silk (Καφετέρια)"

Κατερίνα: "Ναι πήγαινα με τον φίλο μου που και που όσο μπορούσα τότε γιατί χωρίσαμε τώρα δεν προλαβαίνω καθόλου, ειδικά μ' αυτήν την δουλειά άστα να πάνε..."

Εγώ: "Πω πω! Είστε μόνη αυτόν τον καιρό ε; Πώς κι έτσι; Αφού είστε πάρα πολύ ωραία κοπέλα! Αλήθεια πού δουλεύετε αν επιτρέπετε;"

Κατερίνα: "Δουλεύω στον φούρνο κοντά στην πιάτσα των ταξί. Εδώ και πέντε χρόνια Χρήστο μου, όταν πάω να ξεκινήσω μια σχέση με έναν άντρα πέφτω σε μαλάκα συγνώμη κιόλας, αλλά πρέπει να έχω τον μαλακομαγνήτη πάνω μου, δεν ξέρω τραβάω όλους τους μαλάκες! Όσο για το ‘’κοπέλα’’ που ανέφερες σε ευχαριστώ αλλά δεν θα το έλεγα με την ηλικία που έχω"!

Εγώ: "Ε, καλά και τι ηλικία έχεις δηλαδή που δεν είσαι κοπέλα; Κοπελάρα είσαι!"

Κατερίνα: "Είμαι τριάντα οκτώ".

Εγώ: "Ε, τότε να σε πω μεγαλοκοπελίτσα"

Και της κλείνω το μάτι και σκάμε στα γέλια!

Εγώ: "Γιατί το λες αυτό για τους άντρες;"

Κατερίνα: "Άσε θα σου πω άλλη φορά που θα έχουμε χρόνο. Πού είναι το δοκιμαστήριο τώρα;"

Της δείχνω που να πάει και πηγαίνει! Σε κάποια φάση μου φωνάζει:

-    "Έρχεσαι λίγο μέσα να με βοηθήσεις; Μην φοβάσαι, δεν είμαι πρόστυχη απλά θέλω να με βοηθήσεις γιατί είναι μικρό το νούμερο που μου έδωσες και θέλω ένα μεγαλύτερο".

Πάω κι εγώ και ανοίγω την κουρτίνα και την βλέπω να έχει κοκκινίσει και να έχει ιδρώσει προσπαθώντας να βγάλει το παντελόνι της που είχε κολλήσει στα μπούτια της! Πω ρε καύλες που με έπιασαν εκείνη την στιγμή!!! Πάω γονατίζω μπροστά της και της λέω να μην κουνιέται για να της το βγάλω. Της πιάνω τα γόνατα και σιγά-σιγά ανεβαίνω χαϊδεύοντας τις μπουτάρες της και μου λέει:

-    "Χρήστο τι κάνεις εκεί;"

Και με μια απότομη κίνηση της τραβάω το παντελόνι και σκίζω κατά λάθος το παντελόνι! Έκπληκτος εγώ βλέπω ότι δεν φορούσε κιλότα και το ξυρισμένο μουνάκι της ήταν σε απόσταση αναπνοής κυριολεκτικά από το πρόσωπό μου! Δεν κατάφερα να συγκρατηθώ -χωρίς να με νοιάζει αν θα με διώξει η αδελφή της απ’ την δουλειά- και της λέω:

-    "Πω πω! Μουνάρα που έχεις καυλιάρα μου όμορφη!"

Και εκείνη αμέσως βγάζει το κεφάλι της έξω απ’ την κουρτίνα και κοιτάζει αν ανεβαίνει κανείς στον επάνω όροφο. Αφού δεν υπάρχει κανείς, κλείνει την κουρτίνα και ανοίγει τα πόδια της για χάρη μου και μου λέει:

-    "Γλύψε το μουνάκι μου. Κάνε με να χύσω από γλυφομούνι μαλακισμένο!"

Και αρχίζω να την γλύφω με πάθος και τρέλα! Ακούμε κάποιον να ανεβαίνει τις σκάλες και μου λέει:

-    "Αχ! Κάτσε, σιγά, κάποιος ανεβαίνει…"

Εγώ να μην μπορώ να σταματήσω να την γλύφω κι εκείνη μου τραβάει να μαλλιά και με πετάει πίσω (έξω) απ' το δοκιμαστήριο! Έρχεται η ιδιοκτήτρια και μου λέει να πάω κάτω να εξυπηρετήσω κάτι κοπελίτσες! Μέσα στον χαμό που γινόταν από πελατεία, η Κατερίνα έφυγε και δεν την ξαναείδα στο μαγαζί, αλλά και απ’ τον φούρνο δεν προλάβαινα να περάσω επειδή βρισκόμουν στην δουλειά.

Πέρασε ένας μήνας. 24 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν την ονομαστική μου εορτή και χτυπάει το τηλέφωνο στο μαγαζί:

Ελένη (ιδιοκτήτρια): "Ναι ναι θα στείλω τον Χρήστο σε λίγο να πάρει την τούρτα"

Κάποιος γνωστός τους γιόρταζε, συνεχόμενο το ωράριο λόγω εορτών, το βράδυ την ώρα που κλείναμε χτυπάει το τηλέφωνο της Ελένης:

-    "Ααα! Πω ρε συ, το ξέχασα συγνώμη. Τώρα θα στείλω τον Χρήστο. Μείνε εκεί που είσαι, έρχεται!"

Κλείνει το κινητό και μου λέει να πάω στον φούρνο της αδελφής της. Πάω σχεδόν τρέχοντας. Μόλις φτάνω μπαίνω στον φούρνο της, τα φώτα μισοσβησμένα και η αγορά είχε κλείσει, ήταν δέκα και μισή το βράδυ, δεν κυκλοφορούσε κανείς έξω!
Μου λέει:

-    "Γεια σου χρυσό μου! Τι κάνεις;"

Εγώ: "Καλά είμαι κούκλα μου. Εσύ που χάθηκες;"

Κατερίνα: "Μμμ… δεν μπορώ να σου πω…" μου λέει με χαμόγελο και συνεχίζει… "Τι λέει; χτυπήσαμε καμιά κοπέλα στο μαγαζί;"

Εγώ: "Μπααα… όλες ανώριμες είναι. Έναν καφέ τους λέω να βγούμε κι εκείνες κάνουν λες και τους λέω ότι θέλω να τις γαμήσω!"

Κατερίνα: "Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή..."

Εγώ: "Ρε εντάξει, αλλά όχι να βλέπω κάτι γνωστούς μου να γαμάνε τα καλύτερα κορίτσια και εμείς που πάμε με το μαλακό να πούμε κάτι μας αφήνουν σαν την καλαμιά στον κάμπο!!!"

Γελάει εκείνη και λέει:

-    "Πήγαινε από πίσω στην αποθήκη έχει ένα ψυγείο, εκεί είναι η τούρτα".

Εγώ: "Κοίτα μην παρεξηγηθείς, δεν έχω ξεχάσει τι έγινε μεταξύ μας. Άσε που το αφήσαμε στην μέση…" της λέω με χαμόγελο, και μου λέει:

-    "Πήγαινε να πάρεις το γλυκό Χρήστο!"

Πάω πίσω λοιπόν και ούτε ψυγείο βλέπω, ούτε γλυκό! Ακούω την κλειδαριά στην πόρτα του μαγαζιού. Γυρίζω να δω και την βλέπω έχει πετάξει τις βυζάρες της έξω και έρχεται καταπάνω μου λέγοντας:

-    "Έχω τρία χρόνια να κάνω σεξ, σκίσε με μαλακισμένο!"

Στην αρχή αιφνιδιάστηκα κάπως αλλά δεν πέρασαν πέντε δευτερόλεπτα, την αρπάζω και την βάζω καθιστή σε ένα ψηλό τραπέζι που είχε η αποθήκη, της βγάζω το παντελόνι και την αρχίζω στο γλυφομούνι. Την φιλούσα και την έγλυφα ασταμάτητα. Αυτή φώναζε, ούρλιαζε, γκάριζε από ηδονή και μόλις έβαλα λίγο δαχτυλάκι έχυσε η μουνάρα της! Εγώ συνέχιζα να την γλύφω κι εκείνη έτρεμε ολόκληρη. Μετά ανέβηκα στο τραπέζι και κάθισα στα γόνατα και αυτή άρχιζε να μου γλύφει την πούτσα μου την καυλωμένη!
Δεν πέρασαν πέντε λεπτά… έχυσα με τις πίπες της καριόλας.

-    "Ξέρεις από πίπες βλέπω…!" και μου απαντά:

-    "Ότι βλέπω απ’ τις τσόντες που μαλακιζόμουνα. Πάλι καλά που βρήκα εσένα μανάρι μου!"

-    "Και εγώ θέλω να γαμήσω την μουνάρα σου όπως στις τσόντες…"

-    "Το παράθυρο της αποθήκης δεν κλείνει και μας άκουσαν οι γείτονες 100%. Πάμε στο σπίτι μου να συνεχίσουμε…"

Αφού ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και μπαίνουμε μέσα, κλειδώνει την πόρτα και την αρπάζω την σηκώνω και την πηγαίνω στο δωμάτιο της, την αφήνω στο κρεβάτι και αμέσως βάζω το χέρι μου μέσα στο παντελόνι της και της λέω:

-    "Μωρή καυλιάρα το μουνάκι σου είναι πολύ υγρό. Πρέπει να σε γαμήσω!"

-    "Ναι! Γάμησε μου το μουνί. Γάμησέ με αλύπητα καυλιάρη άντρα! Θέλω πούτσα απόψε!"

Την γδύνω απ’ την μέση και κάτω και την αρχίζω στο ψώλιασμα.

-    "Ααααα! Ναιιιι! Γάμησέ με, με την καυτή και σκληρή σου πούτσα!!!"

Μόλις το ακούω αυτό χύνω αμέσως, μετά καθόμαστε λίγο και την βάζω στα τέσσερα για να μπει όλος ο πούτσος μέσα της!

-    "Αααα! Ααααα! Ααααα!!!" να ουρλιάζει και να παραμιλάει… "Πωωωωωωωωωω! Με πούτσωσες Χρήστοοοοοοο! Ωωωωωω! Αααααα! Σκίσε με!!!"

Την αγκαλιάζω και ξαπλώνω στο κρεβάτι και αυτή από πάνω μου με πλάτη προς τα μένα χοροπήδαγε στο καυλί μου.

-    "Σ’ αρέσει να γαμιέσαι όπως στις τσόντες μωρή μουνάρα;"

-    "Ναιαιαιαι! Ααααα! Χύνω Χρήστο, χύνω! Χύνω! Αααααααααααα!!!"

Εκεί σηκώνομαι κι εγώ και καθώς την έχω στην αγκαλιά μου την γαμάω άγρια και χύνω κι εγώ και πέφτουμε ξάπλα στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι! Σε κάποια φάση μπήκε κάτω απ’ τα σκεπάσματα να μου πάρει πίπα αλλά που να μου σηκωθεί; Και σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο. Βλέπω έχει ζεστό νερό και μπαίνω να κάνω ένα ντους. Έρχεται κι αυτή και μου χουφτώνει τον κώλο και μπαίνοντας στην μπανιέρα πιάνει τον πούτσο μου και λέει:

-    "Αχ! Πόσο μου αρέσει να το πιάνω όταν είναι ζεστό και μεγάλο! Και μου αρέσει να το βάζω στο στόμα μου να το νιώθω να μεγαλώνει μέσα μου…"

Και της ρίχνω ένα γαμήσι όλα τα λεφτά!!! Στα όρθια, την έχω κολλήσει με τα βυζιά της στον τοίχο και να της τον χώνω άγρια κι εκείνη να γουστάρει. Μετά την βάζω στα τέσσερα και πάω να της τον βάλω απ’ τον κώλο. Εκείνη δεν έφερε αντίσταση όπως περίμενα από πολλά που έχω ακούσει, και μόλις μπήκε μέσα της το χοντρό και καυτό μου πουτσοκέφαλο, άρχισε να αναστενάζει περισσότερο από αγωνία που δεν ήξερε αν μπορούσε να το κάνει απ’ τον κώλο! Τελικά σιγά-σιγά μπήκα όλος μέσα της και άρχισα το γαμήσι του αιώνα.
Αυτή βόγκαγε από πόνο και ηδονή μαζί και μόλις της πιάνω τον δεξί της ώμο και την άρπαξα απ’ τα μαλλιά άρχισα να την γαμάω στα γρήγορα. Δεν πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και έχυσε για τα καλά. Έβγαλε ένα σωρό λύτρα χύσι απ’ την μουνάρα της. Λέρωσε όλα τα σεντόνια και τα ρούχα μου που ήσαν πεταμένα στο πάτωμα!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εμπειρία που έχω ζήσει και δεν θα την ξεχάσω μέχρι την επόμενη! Τώρα είμαι εικοσιδύο χρονών που έγραψα αυτή την ιστορία και ήμασταν μαζί πριν λίγο καιρό και γαμιόμασταν πραγματικά σαν τα κουνέλια!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")