Παρτούζα με την φίλη της αδερφής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας είμαι ο Βασίλης που έγραψε την προηγούμενη ιστορία με την παρτούζα με την φίλη μου. Αυτή η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική.

Είναι για μια φίλη της αδερφής μου. Η αδερφή μου είναι δεκαοκτώ χρονών κι είναι όπως και οι φίλες της πολύ ωραία. Μία όμως από αυτές είναι απίστευτα μεγάλη καύλα. Την λένε Δώρα, είναι δεκαοκτώ, πάνω-κάτω 1.65, καστανή με μακριά μαλλιά, πράσινα ματάκια και από τα καυτά σημεία έχει ένα πεταχτό κωλαράκι και στητά βυζιά.

Η συγκεκριμένη λοιπόν έρχεται στο σπίτι μας για να κάνουν μαζί μαθήματα, να μιλάνε, να κοιμηθούνε μαζί και ότι κάνει κάθε κορίτσι με μια κολλητή του. Εγώ φυσικά κάθε φορά που ερχότανε σπίτι, οι μαλακίες που βαρούσα πρέπει να ήταν πάνω από πέντε την ημέρα στα σίγουρα. Όταν ήταν σπίτι μου μύριζαν όλα σαν τσίχλα (με την καλή έννοια) και το μυαλό μου τριγυρνούσε πως σκατά θα την κάνω, χωρίς να κομπλάρει, να θέλει να το κάνει μαζί μου.

Πάντα μιλούσαμε πολύ αλλά ποτέ μόνοι. Εγώ δεν μπορώ να πω ωραίο παιδί είμαι: Έχω ωραίο σώμα με ωραίους κοιλιακούς και ποντίκια, baby face, μαύρα και πολύ μα πάρα πολύ μαλακά μαλλιά και είμαι 1.80. Μια μέρα λοιπόν μαθαίνω ότι όλοι θα λείπουν. Πάω κι εγώ λοιπόν δίπλα στο δωματιάκι του υπολογιστή (να σας δώσω να καταλάβετε είναι ένα δωμάτιο εκτός σπιτιού το οποίο είναι σαν ένα στούντιο χωρίς τουαλέτα). Πάω λοιπόν κι αρχίζω να μπαίνω στα e-mail μου και να δω τι κάνει ένα site που διατηρώ.

Μετά από κανένα μισάωρο πάω να φτιάξω καφέ, ανοίγω την πόρτα του δωματίου και πέφτω πάνω στην Δώρα.

-    "Γεια!" μου λέει.

-    "Γεια!", λέω κι εγώ. "Θες να κάτσεις στον υπολογιστή;"

-    "Έεεε, ναι" μου λέει, "για λίγο. Μέχρι που να έρθεις πίσω θα ‘χω τελειώσει".

Που να ‘ξερα τι εννοούσε με το: "τελειώσει".
Πάω τουαλέτα, τρώω κάτι, φτιάχνω τον καφέ μου και πάω ξανά στον υπολογιστή. Μπαίνω μέσα και τι να δω; Η δώρα με σηκωμένο το ένα της ποδαράκι στον ώμο της, γυμνή από τη μέση και κάτω και να βάζει δαχτυλάκι βλέποντας μια κοπέλα να κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Κάθομαι κοιτάω και δεν ξέρω τι να κάνω. Καύλα στο φουλ δεν λέω, αλλά αυτή μαλακιζότανε με μια άλλη κοπέλα. «Λεσβία» λέω. «Αλλά τι στο διάολο;» Λέω και πάω από πίσω της.

Αυτή έσκουζε και συνέχεια έκανε: "Μμμμμμ…". Της χαϊδεύω σιγά-σιγά τα χέρια και κατεβαίνω πιο κάτω πάρα πολύ σιγά. Αυτή φώναζε πλέον κανονικά από καύλα. Άρχισα να της φιλάω τον λαιμό και να την δαγκώνω λίγο-λίγο στο λαιμό, στα χρεία στο στήθος. Αυτή βαριανάσανε. Βλέπω λίγο την άλλη κοπέλα στην κάμερα. Έχει γδυθεί τελείως και βάζει τρία δάχτυλα μέσα της. Φωνάζανε και οι δύο τους και με φτιάξανε για τα καλά. Της βγάζω τα ρούχα και μένει γυμνή. Σωματάρα η ρουφιάνα.

Κάθομαι στα γόνατα και της αρπάζω τα πόδια και βάζω το κεφάλι μου μέσα. Τη γλύφω σαν τρελός. Η δώρα αρχίζει και κλαψουρίζει:

-    "Μη! Μη! Δεν αντέχω άλλο…"

Αρχίζει κι έχει σπασμούς. Εγώ έχω τρελαθεί από την καύλα. Αρχίζω και της γλύφω τα βυζιά έτσι ώστε να φαινόμαστε στην κάμερα. Η άλλη κοπέλα έβαζε πλέον όλο της το χέρι μέσα και τσίριζε. Βάζω την καρέκλα σε στιλ κρεβατιού και αρχίζω και χαϊδεύω το μουνάκι της με την δεκαεξάρα πούτσα μου. Αυτή προφανώς τα είχε χαμένα και δεν ήξερε τι να κάνει. Την αρπάζω λοιπόν και της τον βάζω σιγά-σιγά γιατί δεν ήξερα άμα ήταν παρθένα. Τελικά δεν ήταν κι αρχίζω το πιο γρήγορο.

"Ααααααααααα!!!" και "Ναιιιιιιιι!!!" άκουγες μονάχα από το στοματάκι της. Την καρφώνω ακόμα περισσότερο. Κάθομαι και κοιτάω την άλλη και έβγαζε κάτι μεγάλους δονητές και γαμιότανε κι από τον κώλο και από το μουνί. Την στήνω στα γόνατα την Δώρα και αρχίζω το σάλιωμα.

-    "Αχ! Ναι! Πάρε με, πάρε με από τον κώλο!" να μου λέει με μια καυλιάρικη φωνή.

Μόλις τον βάζω αρχίζουμε το γρήγορο γαμήσι. Εκείνη τη στιγμή λέω: «στα αρχίδια μου, αυτή η στιγμή είναι για μένα». Πρέπει να μας άκουσε όλη η γειτονιά εκείνη την ημέρα από τις φωνές. Αυτή είχε αφεθεί στα χέρια μου και εγώ την τραβούσα από την λεκάνη και την έφερνα προς τα εμένα.

Άρχισε να χύνει και τα ένιωθα όλα εξωπραγματικά. Της βαρούσα που και που τα κωλομέρια της. Κάθε φορά φώναζε.
Η άλλη πρέπει να έχυνε για χιλιοστή φορά. Σηκώνω την Δώρα από την καρέκλα, την κάνω κανονική και κάθομαι. Αρχίζουμε το τετ-α-τετ. Να σπρώχνει την λεκανίτσα της προς τον πούτσο μου και να φιλιόμαστε την ίδια στιγμή. Αχ! Τι καύλα ήταν αυτή. Τη στιγμή που δεν μπορώ άλλο και είμαι έτοιμος να χύσω τη σταματάω και σηκώνομαι όρθιος.

-    "Γλύψε την μου λίγο…"

Η Δώρα πρόθυμα κατεβαίνει κι αρχίζει το τσιμπούκωμα. Τη ρουφούσε πότε αργά πότε γρήγορα, πότε χαλαρά και πότε μανιασμένα. Πρέπει να μου έπαιρνε κανένα δεκάλεπτο πίπα. Ώσπου, δεν άντεξα άλλο, την βγάζω από το στοματάκι της και αρχίζω και την παίζω. Ανοίγει αυτή το στόμα της και αρχίζω και χύνω. Τα καταπίνει όλα και συνεχίζει την πίπα κανονικά κι αφού τελείωσα.

Αφού ηρεμήσαμε ρωτάω την άλλη κοπέλα πως την λένε από που είναι κτλ κτλ. Αφού μας είπε ότι την λένε Αλεξάνδρα και όλα τα υπόλοιπα, είδαμε ότι είμαστε πολύ κοντά κι αμέσως πέρασαν άπειρες ιδέες από γαμήσια και με τις δύο.

Με την Δώρα το κάναμε πάρα πολλές φορές εκείνη την εβδομάδα κι όχι μόνο στο σπίτι. Από εκείνη την εβδομάδα μόνο δύο φορές έχουμε ξαναβρεθεί για σεξ και η μία ήταν η χθεσινή πριν γράψω αυτή την ιστορία.

Εάν σας άρεσε πείτε. Γράψτε σχόλια για να γράψω κι άλλη μία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")