Γαμήσι με τον κολλητό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καθόμουν στη βεράντα του εξοχικού. Φτάσαμε αργά το βράδυ και θέλησα πριν κοιμηθώ να χαλαρώσω λίγο. Ο Γιάννης βγήκε ύστερα από κάποια ώρα κρατώντας δυο...

 

ποτά και φορώντας μόνο το μποξεράκι του. Ήμασταν μήνες φίλοι και δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Ποτέ ως τότε δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι μαζί του, αφού και οι δυο είχαμε σχέση όταν γνωριστήκαμε. Πλέον όμως ήμασταν και οι δυο πρόσφατα χωρισμένοι και αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαμε για ένα διήμερο στο εξοχικό του. Για να ξεχαστούμε και να ηρεμήσουμε.

Κάθεται δίπλα μου και μου δίνει το ένα ποτήρι. Θα καθόμασταν έτσι, χωρίς να μιλάμε γύρω στο τέταρτο, απλά χαζεύοντας τη θάλασσα και φεγγάρι. Γυρίζει σε κάποια φάση και μου λέει:

-    «Δεν είχα δίκιο που έλεγα να έρθουμε εδώ; Δεν είναι πολύ όμορφα;»

Για να μου μιλήσει είχε έρθει πολύ κοντά μου. Ακούμπησε σχεδόν τον λαιμό μου για να μου μιλήσει. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα ολόκληρη. Αντί για απάντηση έβγαλα ένα γελάκι και έγκυρα το κεφάλι μου στο πλάι.

-    «Είσαι πολύ όμορφη απόψε!» είπε και με το ένα χέρι του έπιασε το λαιμό μου και με το άλλο το γόνατο μου.

Τα έχασα προς στιγμή και πηγαίνοντας να κατεβάσω το χέρι του έριξα λίγο από το ποτό στο στήθος μου. Σκύβει κατευθείαν και γλύφει το σημείο ξεκινώντας να με φιλάει στο στήθος. Χωρίς να το καταλάβω έβγαλα έναν βαθύ αναστεναγμό ενώ ο Γιάννης κατέβαζε πλέον το τιραντάκι από το φόρεμα που φορούσα και φιλούσε το στήθος μου.

Το χέρι του κατέβηκε στα μπούτια μου και άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω.
Άνοιξα τα πόδια μου και εκείνος μετά από μερικά βασανιστικά χάδια στην περιοχή άγγιξε το εσώρουχο μου. Είχα αρχίσει πλέον να αναστενάζω δυνατά και έπιασα πάνω από το μποξεράκι τον πούτσο του που ήταν ήδη τεράστιος και σκληρός. Με φιλάει με πάθος και κάνει στην άκρη το μαύρο στρινγκάκι που φορούσα.

-    «Έχει καυλώσει τόσο πολύ το μωρό μου;» λέει νιώθοντας τα υγρά μου να τρέχουν κανονικά πλέον.

Με σηκώνει και με βάζει να κάτσω πάνω του. Νιώθω τον πούτσο του σκληρό μέσα από το μποξεράκι να ακουμπά το καυλωμένο μουνάκι μου και τρελαίνομαι. Τρίβομαι πάνω του και εκείνος με φιλάει στο λαιμό.

Αρχίζω να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω στο στήθος κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά. Σπρώχνει το κεφάλι μου προς τα κάτω και αρχίζω να γλύφω τον πούτσο του πάνω από το μποξεράκι και να τον δαγκώνω ελαφρά. Κατεβάζω το εσώρουχο του και αρχίζω να γλύφω τα αρχίδια και τον πούτσο του. Τον νιώθω τόσο σκληρό και το μουνάκι μου λιώνει.

Τον παίρνω στο στόμα όσο πιο βαθιά μπορώ προσπαθώντας να τον χωρέσω ολόκληρο. Με το ένα χέρι μου παίζω με τα αρχίδια του και με το άλλο τρίβω το μουνάκι μου. Με σηκώνει από τα χέρια, με παίρνει αγκαλιά και πάμε μέσα. Ξαπλώνω στην άκρη του κρεβατιού και βάζω τα πόδια μου στους ώμους του ενώ εκείνος έχει αρχίσει να γλύφει και να δαγκώνει τα μπούτια μου από την εσωτερική πλευρά. Ανοίγω με τα χέρια το μουνάκι μου και λέω:

-    «Μπες μέσα. Δεν αντέχω άλλο!»

Η γλώσσα του αγγίζει την κλειτορίδα μου και παίζει μ’ αυτή. Οι φωνές μου είναι ανεξέλεγκτες και η καύλα μου είναι απερίγραπτη. Κατεβαίνει προς τα κάτω και αρχίζει να με γαμάει με τη γλώσσα του ενώ βάζει ένα δάχτυλο του στον κώλο μου αφού πρώτα το έβαλε στο μουνί μου και το ύγρανε. Τα δάχτυλα γίνονται δύο και είμαι έτοιμη να εκραγώ. Σηκώνεται πάνω και αρχίζει να με φιλάει στην κοιλιά, στα βυζάκια και μετά στο λαιμό μου ενώ έχει δυο δάχτυλα μέσα στα μουνάκι μου να με λιώνουν. Είμαι έτοιμη να τελειώσω και του φωνάζω:

-    «Έτσι, ναι, συνέχισε… χύνω, χύνω! Έτσι, κι άλλο! Ναι!!! Αααααααχ!»

Το μουνάκι μου στάζει και εκείνος κατεβαίνει και γλύφει τα υγρά μου. Έχω ξανακαυλώσει απίστευτα και τον βάζω απότομα να ξαπλώσει το κρεβάτι. Ανεβαίνω πάνω του και αρχίζω με μανία να ανεβοκατεβαίνω στον πούτσο του.

-    «Τι πούτσος είναι αυτός που με σκίζει;» του λέω.

-    «Σ' αρέσει πουτανάκι; E; Σ' αρέσει που σε ξεσκίζω; Αυτό είναι γαμήσι μουνάρα μου!»

-    «Με τρελαίνεις!» του λέω την ώρα που το χέρι του έχει φτάσει στην κλειτορίδα μου και την τρίβει δυνατά.

Για δεύτερη φορά είμαι έτοιμη να χύσω και καθώς του λέω:

-    «Χύνω μωρό μου πάλι! Χύνω πάνω στον πούτσο σου!»

Με ακινητοποιεί πάνω του και αρχίζει να μπαινοβγαίνει μέσα μου τόσο δυνατά που χρειάστηκα λίγα μόλις δευτερόλεπτα για να τελειώσω. Η καύλα μου δε φεύγει με τίποτα και θέλω να γευτώ τον πούτσο του. Τον παίρνω στο στόμα μου και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω δυνατά. Το χέρι μου κατευθύνεται πάλι στο μουνάκι μου και όταν το βλέπει με γυρίζει στην 69 αρχίζει να γλύφει την πίσω τρύπα μου μόνο.
Είχα τρελαθεί και του φώναζα:

-    «Γλύψε με. Γλύψε το μουνάκι μου! Βάλε τη γλώσσα σου μέσα μου!»

Εκείνος με αγνοούσε και ασχολούνταν μόνο με την πίσω τρυπούλα μου η οποία είχε αρχίσει να χαλαρώνει και ευχαριστιόμουν ιδιαίτερα το γαμήσι με τα δάχτυλα και τη γλώσσα του εκεί.

Καθώς δεν αντέχω άλλο σηκώνομαι και πάω και κάθομαι στο πρόσωπο του. Αρχίζει να γλύφει το μουνάκι μου και να μου βάζει δάχτυλο. Τα υγρά μου τρέχουν στο στόμα του και μόλις αρχίζει να με γαμάει με τη γλώσσα του χύνω μέσα σε κραυγές καύλας και ηδονής.

Με πιάνει και με βάζει να κάτσω πάνω του ενώ αυτός έχει ανασηκωθεί στο κρεβάτι και είναι πλέον καθιστός. Στη θέση αυτή τα πρόσωπα μας είναι πολύ κοντά και ενώ γαμιόμαστε και κοιταζόμαστε μου λέει:

-    «Έτσι, να βλέπω την καύλα στο πρόσωπο σου!»

Τα χέρια του έχουν αρπάξει τον κώλο μου και τον ανεβοκατεβάζουν πάνω στην πουτσάρα του.

-    «Σήκω και στήσου στα τέσσερα!» μου λέει και χωρίς να χάσω στιγμή το κάνω.

Έρχεται πίσω μου και αρχίζει να καρφώνει το μουνάκι μου με μανία. Φωνάζουμε και οι δύο δυνατά και αυτό με καυλώνει πιο πολύ. Αρχίζει να ρίχνει μικρές ξυλιές στον κώλο μου και εγώ σκύβω πιο πολύ για να νιώθω πιο βαθιά τον πούτσο του στη μουνάρα μου.

Ξαφνικά, κατεβαίνει και αρχίζει να γλύφει πάλι την πίσω τρυπούλα μου. Σε λίγη ώρα απολαμβάνω τα δάχτυλα του μέσα στην κωλάρα μου και τον ακούω να λέει:

-    «Το κωλαράκι, στο έχουν ξαναγαμήσει πουτανάκι;»

-    «Όχι» του λέω.

-    «Να κάνω απόψε την αρχή;» μου λέει ανασαίνοντας βαριά.

Και χωρίς να περιμένει απάντηση σηκώνεται αρχίζει να βάζει το κεφαλάκι του πούτσου του μια μέσα στο μουνάκι του μια μέσα στον κώλο μου. Σιγά-σιγά αρχίζω να γουστάρω τρελά τον πόνο και σπρώχνω εγώ για να μπαίνει πιο μέσα. Τη δεύτερη φορά που το έκανα καρφώνει με δύναμη βαθιά τον πούτσο του και βγάζω μια κραυγή πόνου.

-    «Πονάς πουτάνα;» με ρωτάει.

-    «Με σκίζεις!» του λέω. «Πιο σιγά…»

-    «Όχι καριόλα! Έτσι, και αν σ' αρέσει. Γουστάρω να πονάς! Εκεί!»

Τα λόγια του με πεθαίνουν. Όσο περνάει η ώρα το ευχαριστιέμαι όλο και πιο πολύ.

-    «Τι κωλάρα είναι αυτή μωρό μου;;» μου λέει ενώ με καρφώνει με δύναμη.

-    «Σ' αρέσει μωρό μου; Σκισ’ την!!» του λέω.

Είναι έτοιμος να χύσει και οι κινήσεις γίνονται εντονότερες και πιο βίαιες. Βάζει το χέρι του κάτω από την κοιλιά μου και αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα μου. Βάζω και εγώ το δικό μου πάνω από το δικό του και το πιέζω αφού έχω χάσει κάθε έλεγχο και σκέφτομαι μόνο πως να χύσω και εγώ. Χωρίς πολύ προσπάθεια σε λίγο αρχίζω να στάζω και να βογκάω ενώ ο Γιάννης σηκώνεται και μου δίνει τον πούτσο του στο στόμα. Χύνει στα χείλη μου και αρχίζω να καταπίνω και να γλύφω ότι πάει γύρω από το στόμα. Γλύφω και την πούτσα του ώστε να μη χάσω ούτε σταγόνα.

Πέσαμε και οι δύο ξέπνοοι στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Όλο το διήμερο πέρασε έτσι. Με απίστευτα γαμήσια. Αλλά η φιλία, φιλία μετά από αυτό. Ότι έγινε εκείνες της μέρες δεν επαναλήφθηκε, αλλά πιστέψτε με, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις διάθεση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")