Συνέχεια από καρναβάλι Πάτρας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όπως σας είχα πει στην Πάτρα πέρυσι στο καρναβάλι είχα κάνει το πρώτο μου ομαδικό. Από τότε μάλλον το συνήθισα και το ξανάκανα αρκετές φορές.

Μάλιστα μια φορά με τον αδερφό μου και δύο φίλους του είχαμε πάει για μπάνιο στη Βάρκιζα. Μέναμε σε ένα hotel κοντά στην παραλία και πολλές φορές πηγαίναμε για μπάνιο το βραδάκι στο moon light.

Ξέχασα να σας πω ότι με τον αδερφό μου πάντα τα λέγαμε όλα, για τις σχέσεις μας εννοώ. Αυτός πάντα με ρωτούσε ποιον έχω, ποιος με πηδάει και ποιος μου αρέσει.
Έτσι και τότε με ρώτησε αν μου αρέσει κάποιος από τους φίλους του για να κάνουμε κατάσταση.

Βασικά μου άρεσαν όλοι. Οπότε ένα βραδάκι στην παραλία όταν ο Δημήτρης, ένας από τους φίλους του αδερφού μου, με πλησίασε μέσα στη θάλασσα και με φίλησε, χαϊδεύοντας με στα μπούτια, μου λέει να βγάλουμε τα μαγιό και να κάνουμε μπάνιο ολόγυμνοι. Του λέω:

-    «Βγάλτα μου εσύ…»

Μου τα έβγαλε και μου έβαλε το καυλί του ανάμεσα στα πόδια αρχίζοντας ένα πινέλο.
Κάποια στιγμή βγήκαμε έξω, με ξάπλωσε στην αμμουδιά και μου λέει:

-    «Σε θέλω σαν κολασμένος!»

Και πέφτει πάνω μου, μου βάζει τα πόδια στους ώμους του και με καρφώνει κανονικά. Σε λίγο έρχεται και ο αδερφός μου με τους άλλους κι όπως με βλέπουν να με βιάζει… μου λέει:

-    «Αδερφούλα δεν χάνεις τον καιρό σου….»

Και αμέσως έρχονται και αυτοί να βοηθήσουν στο ξέσκισμα μου. Με σηκώνουν, με στήνουν στα τέσσερα, μου σαλιώνουν κώλο και μουνί και μπαίνουν μέσα μου σαν κτήνη. Είχα πολλούς οργασμούς και έχυνα συνέχεια…

Η φάση κράτησε πάνω από δύο ώρες και με γαμήσανε όλοι από όλες μου τις τρύπες. Όλο το σώμα μου ήταν γεμάτο από τα ψωλοχύματα τους. Φόρεσα το παρεό μου γιατί μαγιό δεν υπήρχε -είχε μείνει μέσα στην θάλασσα- και πάμε στο hotel. Ήμουνα αρκετά κουρασμένη ομολογώ, αλλά δεν περίμενα ότι θα είχαν όρεξη και για δεύτερο γύρο…

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είχαν αποφασίσει κι εγώ δεν είχα αντοχές να πω όχι.
Πήγαμε στο λουτρό, με πλύνανε, και πέσαμε όλοι για νανάκια ολόγυμνοι. Καταλαβαίνετε ότι έγιναν τα όργια μέχρι πρωίας…

Έφαγα τον πούτσο της αρκούδας που λένε. Έγινα παιχνιδάκι ηδονής. Γαμούσαν και βρίζανε… βρίζανε και γαμούσαν. Δεν έμεινε στάση που να μην με έστησαν. Εκεί που κατάλαβα τι γινότανε γιατί πόνεσα αρκετά, ήταν όταν μου γαμούσαν συγχρόνως οι δύο το μουνί, ο άλλος τον κώλο, και ο άλλος μου γαμούσε το στόμα. Άσε τις σφαλιάρες που πέφτανε!

Είχανε πεταχτεί οι ρώγες μου ίσαμε πάνω από την καύλα. Ένιωθα την τρύπα μου να ξεσκίζεται και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Τέλος πάντων...

Κάποια στιγμή κοιμηθήκαμε σαν καλά παιδάκια και το πρωί άρχισε τρίτος γύρος... έφυγε ένας από τους φίλους και φωνάξανε ένα παιδί από το Καμερούν που δούλευε κηπουρός εκεί και τα είδα όλα.

Ο ξεκωλιάρης είχε έναν πούτσο σαν κουπί. Τόσους πούτσους είχα φάει και πάλι πόνεσα. Βάζανε τα δάκτυλα τους και μου άνοιγαν το μουνί και πάλι πόναγα. Αυτή τη φορά δεν με πρόσεχαν καθόλου, ήταν όλοι τους πολύ άγριοι και βίαιοι. Και το σημαντικότερο με χύσανε όλοι μέσα μου για να καταλάβω τι θα πει τέλειο γαμήσι.

Μην φύγετε, έχει και συνέχεια που θα σας τη διηγηθώ άλλη φορά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")