Η γυναίκα του αφεντικού (ημέρα 2η)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την επόμενη μέρα ήταν Παρασκευή. Εγώ πήγα στο γραφείο κατάκοπος και η Ποπίτα ήρθε κατά τις δώδεκα στο γραφείο. Φτιάχνει καφέ και έρχεται κατευθείαν στο γραφείο μου.


-    «Ρε μωρό, δεν μπορώ να κάτσω… με ξέσκισες χθες!»

-    «Επειδή θα σε ξεσκίσω και σήμερα άρχισε να το συνηθίζεις...»

-    «Τον έχεις πολύ χοντρό το ξέρεις; Του μαλάκα δεν είναι ούτε ο μισός..»

-    «Εγώ το ξέρω αλλά τώρα το ξέρει και ο κώλος σου μωρό μου!»

-    «Δεν θέλω να μου μιλάς άσχημα σε παρακαλώ...»

-    «Πήγαινε στο γραφείο σου και παλουκώσου γιατί θα γίνουμε θέαμα και θα αρχίσουν τα ψου ψου ψου...»

-    «Έχεις δίκιο. Το βράδυ πάμε για φαγητό;»

-    «Πριν ή μετά;»

-    «Τι εννοείς;»

-    «Πριν σε γαμήσω ή μετά το γαμήσι;»

-    «Μαζέψου. Σήμερα δεν έχει κοκό, αδιαθέτησα...»

Σε λίγο της έστειλα e-mail.

«Μωρό πάω στο γραφείο του μαλάκα σου να μιλήσω μαζί του. Καυλώνω στην ιδέα να του μιλάω και να μου παίρνεις πίπα. Έλα σε πέντε λεπτά. Σε θέλω πολύ!»

Έφυγα και πήγα στο γραφείο. Πήρα τηλέφωνο το αφεντικό και αρχίσαμε να μιλάμε για τη δουλειά. Κάποια στιγμή μπήκε μέσα κρατώντας κάποια χαρτιά και για ξεκάρφωμα είπε στην κοπέλα έξω να ετοιμάσει το αρχείο των πωλήσεων και να το φέρει μέσα γιατί μιλάω με τον Πρόεδρο.

Μπήκε και έκατσε απέναντι μου σταυροπόδι και παρατήρησα ότι δεν φορούσε σουτιέν. Σε λίγο μπήκε και η Καίτη μέσα με το αρχείο των πωλήσεων το άφησε και έφυγε. Εγώ μιλούσα με το αφεντικό όταν είδα την Ποπίτα να πηγαίνει να κλειδώνει την πόρτα και να έρχεται προς εμένα.

Γύρισα την πολυθρόνα, αυτή γονάτισε και άρχισε να μου κατεβάζει το φερμουάρ αρχικά μέχρι που βρέθηκα με κατεβασμένο το παντελόνι και το μποξεράκι. Τον έβαλε στο στόμα και άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της βάζοντας κάθε φορά όλο το καυλί μου στο στόμα της. Εγώ μιλούσα και ταυτόχρονα απολάμβανα το τσιμπούκι της Ποπίτας. Μετά από λίγα λεπτά γύρισε, άνοιξε το συρτάρι και έβγαλε ένα λιπαντικό.

-    «Τώρα θα σου δείξω την ειδικότητα μου...» είπε χαμηλόφωνα.

Άλειψε τον πούτσο μου με λιπαντικό και άρχισε να μου τραβάει μαλακία. Δεν το περίμενα αλλά ήταν πράγματι καταπληκτικό. Σε λίγο την πιτσιλούσα σαν σιντριβάνι με τα χύσια μου και ταυτόχρονα αποχαιρετούσα τον πρόεδρο...

Το απόγευμα ενώ έφυγαν όλοι, πήγα στο γραφείο της και πλακωθήκαμε στα φιλιά.

-    «Σε θέλω μωρό μου, σε θέλω πολύ...»

-    «Μου λες ψέματα. Δεν θέλεις εμένα, το κωλαράκι μου θέλεις».

-    «Όλα τα θέλω καύλα μου, όλα!»

-    «Σου είπα είμαι αδιάθετη, δεν γίνεται...»

-    «Όλα γίνονται. Πήγαινε πάνω και φέρε το λιπαντικό».

-    «Ξέχνα το. Σου είπα όχι και το εννοώ. Δεν μπορώ να κάτσω, και εσύ θέλεις να μου γαμήσεις πάλι τον κώλο...; Μόνο την πάρτη σου σκέφτεσαι!»

Την έσπρωξα στο γραφείο και της ξεκούμπωσα το φόρεμα αφήνοντας τις βυζάρες της να χυθούν έξω. Άρχισα να της γλύφω τις βυζάρες και κατάλαβα ότι είχε καυλώσει απίστευτα. Ξεκούμπωσα το παντελόνι και με μία κίνηση της κάρφωσα τον πούτσο μου βαθιά στον κόλπο. Ένιωθα σε κάθε μου διείσδυση να χτυπάω πάνω στη μήτρα της και αυτό με ερέθιζε τόσο που δεν έδωσα καμία σημασία στο ότι ήταν γεμάτη αίμα. Σε λίγο έχυνα μέσα στο καταματωμένο μουνί της Ποπίτας. Εκείνη είχε χύσει δευτερόλεπτα πριν.

-    «Ο μαλάκας ο άντρας μου όταν ήμουν αδιάθετη δεν με πλησίαζε και εσύ...»

-    «Σου είπα εγώ δεν είμαι μαλάκας. Σε θέλω…»

-    «Το βλέπω μωρό μου. Συγνώμη… το βλέπω».

Το βραδάκι καταλήξαμε σε ένα Ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα. Λίγο πριν τις δώδεκα σηκωθήκαμε να φύγουμε. Πλήρωσε με την εταιρική κάρτα και μου έδωσε τα κλειδιά της SL 500. Δεν πήγα προς Αθήνα αλλά κινήθηκα αντίθετα προς το Σούνιο. Καταλήξαμε σε ένα ερημικό σημείο λίγο μετά την Αγία Μαρίνα όπου πάρκαρα και ξεκούμπωσα το παντελόνι. Χαμογέλασε και χωρίς να πει τίποτα έσκυψε και άρχισε να με τσιμπουκώνει λες και είχε στο στόμα της το πιο λαχταριστό γλυκό του κόσμου. Δεν θα άντεχα για πολύ ακόμα και της είπα:

-    «Μωρό μου θα χύσω...»

-    «Χύνω! Ααααχχχχχχ… χύνω, χύνω!»

Η Ποπίτα δεν έβγαλε καθόλου το πέος μου από το στόμα της παρά μόνο όταν σιγουρεύτηκε πως είχε καταπιεί και την τελευταία σταγόνα ζεστού σπέρματος. Γυρίσαμε στην εταιρεία που είχα αφήσει το αυτοκίνητο και φύγαμε δίνοντας ραντεβού την επόμενη στο σπίτι μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")