Διακοπές στην Αίγινα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αγαπητοί γεια σας! Μπορεί να μην έχω απαντήσει στα mails σας αλλά σας στέλνω μια πρόσφατη ιστορία μου του τελευταίου σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Πέρασα καταπληκτικά και κάθε μέρα αναπολώ πότε θα ξανάρθει.

Συνήθως βρισκόμαστε στο εξοχικό μας με φίλους και απελευθερωμένους ώριμους άνδρες και γυναίκες. Παίζουμε τα χαρτάκια μας μαμ κοκ και νάνι κλπ.

Ο άντρας μου είχε την φαεινή ιδέα να καλέσει έναν συνεργάτη του εκτός παρέας με την γυναίκα του. Ο «Γ» σαράντα δύο ετών και η «Π» τριάντα πέντε. Πολύ ωραίο ανδρόγυνο.
Εν πάση περιπτώσει, γνωριστήκαμε και ήπιαμε τα ούζα μας στην πισίνα κάνοντας μπάνιο.

Ο άντρας μου έδωσε το σύνθημα να κάνουμε γυμνοί μπάνιο και πέταξε πρώτος το μαγιό του. Τότε το πέταξα και εγώ. Μετά ο «Γ» η «Π» είχε λίγο αναστολή αλλά τελικά άφησε να βγουν έξω τα κάλλη της. Ήταν το κέντρο στα βλέμματα όλων των αντρών. Έκλεψε αμέσως την παράσταση.

Ο «Γ» την παρακάλεσε να μην έχει αναστολές και όλα θα πήγαιναν καλά. Ο γυναικολόγος μου και γαμιάς μου ο «Μ» ήταν εκεί με την γυναίκα του την «Μ» και ένα άλλο φιλικό ζευγάρι: η «Α» και ο «Φ». Και οι τέσσερις γυναίκες είχαμε καλοξυρισμένα τα μουνάκια μας αλλά η «Π» ήταν το κάτι άλλο! Και νεότερή μας. Αφού πλατσουρίσαμε, καθίσαμε στης ξαπλώστρες πίνοντας τα ποτά που μας έφτιαξε ο Mπλακ.

Ο άντρας μου πλησίασε την «Π» και άδειασε το ποτό του επάνω της. Αυτή κοίταξε τον άντρα της και πήρε με ένα νεύμα την άδεια του. Δεν ήταν τελικά και η πρώτη της φορά. Ο άντρας μου, χωρίς να χάσει ευκαιρία, της είπε να σηκωθεί όρθια και να στηθεί στα τέσσερα μπροστά του. Αυτή σαν υπάκουη δούλα στήθηκε και περίμενε.

Εμείς παρακώλουθούσαμε όλοι χωρίς να κινείται κανείς. Το cd έπαιζε μια ωραία γλυκιά καυλωτική μουσική. Η ατμόσφαιρα άρχισε να γεμίζει καύλα, ερωτισμό, ηδονή… η «Π» περίμενε, έτρεμε... και περίμενε τα πρόστυχα φιλήδονα χείλια του άντρα μου να της γλύφουν την κωλοτρυπίδα της ενώ αυτή περίμενε να της γλύψει το μουνί της.

Εγώ ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα κωλομέρια μου να λιάζονται, αισθάνθηκα ένα ωραίο μεγάλο πούτσο να κάνει περίπατο ανάμεσα στα σκέλια μου και να φτάνει στο υγρό πλέον μουνί μου.  Η «Μ» είχε περάσει τα δάκτυλα της και χάιδευε την κλειτορίδα της. Την «Α» την έγλυφε ο άντρας της και έβγαζε πνιχτούς καυλίάρικους αναστεναγμούς. Ο «Γ» μου έκανε υπέροχο πινέλο το οποίο μου αρέσει πολύ. Ο «Μ» ο γαμιάς μου τον έπαιζε...

Το τοπίο άρχισε να ανοίγει. Ο άντρας μου αφού του σηκώθηκε το χοντρό καυλί του έβαλε την «Π» να καθίσει επάνω του και με μια ευκολία έχωσε το καυλί του όλο μέσα της και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει σαν να μην είχε ξαναγαμηθεί… Ο άντρας της όσο την έβλεπε, τόσο γινόταν πιο σκληρός και πιο ορμητικός. Ήθελε να μου γαμήσει τον κώλο μου που αξίζει πολλά λεφτά. Κάποιος τον πλήρωσε ένα εκατομμύριο και μετά μου τον έραψε ο γυναικολόγος μου και νυν επίσημος γαμιάς μου.

Πήρε το λιπαντικό, μου άνοιξε την κωλοτρυπίδα και μου πλημύρισε τον κώλο. Έβαλε και στο καυλί του και μου ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του στην κωλοτρυπίδα μου.

-    «Σιγά-σιγά…» του είπα. «Πρόσεχε. Θα με ξεσκίσεις…»

-    «Δεν πειράζει καριόλα..» μου λέει. «Τα ξέρω όλα για σένα. Τα ίδια κάνει και η καριόλα η γυναίκα μου».

Έσπρωξε λίγο παραπάνω και ένα πνιχτό «αχ...» καύλας και πόνου βγήκε μαζί. Τότε πλησίασε ο γιατρός μου και μου έδωσε στο στόμα τον λατρεμένο μου γνωστό πουτσάκο.
Ο «Γ» χώνεται σιγά-σιγά στην τρυπούλα μου και το σφηνοειδές καυλί του με σκίζει στα δύο. Δεν μπορώ να φωνάξω αλλά ήρθε η στιγμή που απελευθερώνω το κωλαράκι μου. Χαλάκι του, του «Γ», είναι ωραίος πουτσαράς.

Σε λίγο ο «Φ» αφού γαμούσε την γυναίκα του, την άφησε και πήγε με τον άντρα μου που είχε παλουκώσει την «Π». Πήγε από πίσω, της έβαλε λίγο κωλοδάχτυλο και αυτή άνοιξε περισσότερο την κωλάρα της ζητώντας να της βάλει τον πούτσο του στον κώλο της. Ο «Φ» ήταν πραγματικά υπερφυσικός. Απορώ πως της τον έβαλε στον κώλο! Εμένα με γάμησε μια φορά από το μουνί και κόντευα να σκάσω! Μου έβγαλε τα μάτια έξω.

Η «Π» τσίριζε… εγώ πονούσα χάνοντας την παρθενιά μου από τον κώλο αλλά η «Π»…

-    «Που την έκρυβες τόσο καιρό ρε «Γ»; Είναι αστέρι!»

-    «Την έχουν ξεψωλιάσει όλοι στην εταιρία της. Δεν χορταίνει με τίποτα. Εμένα μου αρέσει να γαμιέται όπως και του άντρα σου. Καυλώνουμε, έχουμε το ίδιο βίτσιο».

Με γαμούσε τέλεια ο «Γ». Ο κώλος μου κατάπινε τώρα όλη την ψωλή του μέχρι τα αρχίδια. Βέβαια πονούσα αλλά μου άρεσε… το ήθελα. Τώρα ο «Γ» κουράστηκε και είπε να αλλάξουνε θέση με τον γιατρούλη μου που τόσο καιρό ήθελε να γαμήσει τον κώλο που είχε ράψει πριν από λίγα χρόνια. Ο γιατρούλης χώθηκε μέσα στο κωλαράκι μου και ο πούτσος του έκανε σπασμούς μέσα μου μέχρι που έχυσε και μου τον πλημμύρισε.

Τώρα ήρθε η σειρά του «Γ» ο οποίος άφησε το μουνί μου και ήρθε και αυτός από τον κώλο. Έχυσε σχεδόν αμέσως μέσα στον κώλο μου… πλημμύρα έβγαιναν τα ψωλοχύματα μαζί με αίμα. Μου είχαν σκίσει τον κώλο. Ο γιατρός έπιασε αμέσως δουλειά και μου έκανε ανάλογο σέρβις στην κωλοτρυπίδα μου.

Η «Μ» η γυναίκα του γιατρού με την «Α» γυναίκα του «Φ» που γαμούσε την «Π» είχαν πέσει στα γλυφομούνια και τα διπλόπουτσα. Γαμούσε η μία την άλλη και πνιχτά ουρλιαχτά καύλας σκίζανε την ατμόσφαιρα. Ήταν καταπληκτικά γαμήσια. Έχουν και οι δυο λεσβιακές τάσεις. Εμένα να σας πω δεν με συγκινεί και τόσο το λεσβιακό.

Στην πόρτα στεκόταν παραπονεμένος ο Μπλακ, ο υπηρέτης μας από την Νιγηρία, με πραγματικά πολύ μεγάλο και μακρύ πούτσο. Τον έχω χρησιμοποιήσει δεόντως. Με ένα νεύμα μου ήρθε κοντά μου και του έπιασα την πούτσα. Ήξερε τι ήθελα… να χύσω από το μουνί μου. Μου τον έβαλε μέχρι τη μέση και με δυο κουνήματα άρχισα να χύνω. Έχυσα δυο φορές και του είπα να πάει στις λεσβίες που δεν μπορούσαν να χύσουν…

Πρώτη τον άρπαξε η «Α». Συνηθισμένη από του άντρα της, τον πήρε όλον η πουτάνα μέσα της. Της βγήκε από το λαρύγγι. Μετά από λίγο έχυσε και αυτή. Τώρα ήταν η σειρά της «Μ», γυναίκας του γιατρού. Μεγάλη καριόλα! Όλα τα κάνει και τίποτα δεν θέλει. Έτσι τώρα και με τον Μπλακ…

-    «Όχι, όχι! Δεν θέλω… είναι πολύ μεγάλος!»

Τότε την έπιασε ο άντρα της και της έριξε κάτι σφαλιάρες άλλο πράγμα. Της είπε να καθίσει στα τέσσερα και διέταξε τον Μπλακ να μην την λυπηθεί καθόλου. Ο Μπλακ μπήκε μονομιάς μέσα της. Μια κραυγή ακούστηκε και όλος ο πούτσος είχε μπει μέσα της. Ο γιατρός της έδωσε τον πούτσο του να τον πιπιλάει και με ευχαρίστηση έβλεπε να του σκίζουν την γυναίκα. Έχυνε η πουτάνα που δεν ήθελε, και ο Μπλακ έφτανε το κτηνώδες ένστικτο στο αποκορύφωμα…

-    «Χύνω κυρία, χύνω!!!» και έβγαζε πλημμυρίζοντας το μουνί της «Μ».

Η άλλη παρέα είχε ξεψωλιάσει την «Π». Ο άντρας της κοιμόταν δίπλα μου έχοντας χουφτώσει τον κώλο μου, ενώ η γυναίκα του γαμιόταν με δυο έμπειρους γαμιάδες που αργούν να χύσουν λόγο ηλικίας. Τώρα έπαιρνε τσιμπούκι του άντρα μου που ήταν έτοιμος μαζί με τον «Φ» να χύσουν την «Π».

Αφού χύσαμε όλοι πήγαμε για μπάνιο και κατεβήκαμε για φαγητό που είχε ετοιμάσει ο Μπλακ. Η μουνίλα και η πουτσίλα, το ψωλόχυμα και το μουνόχυμα, σε συνδυασμό με τις μυρωδιές της πισίνας και του φαγητού, συνέθεταν μια τέλεια ατμόσφαιρα και τέλεια παρέα… χωρίς ταμπού και αναστολές. Εγώ όμως δεν μπορούσα να καθίσω… όλοι ήπιαν στην υγειά της παρθενιάς μου...

Το βράδυ κοιμηθήκαμε όλοι στρωματσάδα ανακατεμένοι και ο καθένας έπιανε, αγκάλιαζε, τον έχωνε όπου ήθελε. Δεν υπάρχουν λόγια να τα περιγράψει κανείς. Και οι διακοπές συνεχίζονται…

Φιλάκια, η Σόφη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")