Ο νονός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια τρελή παθολογική αδυναμία στον νονό μου που είναι σαράντα εννέα χρονών και εγώ μόλις είκοσι. Από τότε όμως που άρχισα...

να καταλαβαίνω τι μου γινότανε, τρελαινόμουνα όλο και πιο πολύ.

Ζήλευα παθολογικά την νονά μου και όποια γυναίκα τον πλησίαζε. Μόλις έβρισκα ευκαιρία καθόμουν στα πόδια του και τον χάιδευα και έβλεπα ότι τα χάδια μου είχαν ανταπόκριση, γιατί όσο και αν προσπαθούσε να το κρύψει, η πούτσα του τον πρόδινε με τον χειρότερο τρόπο.

Εγώ καύλωνα απίστευτα μέχρι που μετά κλεινόμουν στο δωμάτιο μου και χάιδευα το μουνάκι μου και κάρφωνα με μανία ότι έβρισκα νομίζοντας ότι τον έχω καρφωμένο στο μουνάκι μου και έχυνα απίστευτα.

Αλλά πριν μια εβδομάδα, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα…

Ένα βράδυ που έλειπε η νονά μου, πήγα σπίτι του με το πρόσχημα να δούμε μια ταινία. Άρχισα να του λέω το πρόβλημα που έχω με τον γκόμενό μου. Αυτός με πήρε αγκαλιά και εγώ κατάλαβα αμέσως ότι έπρεπε να κάνω κίνηση. Ή τώρα ή ποτέ! Μιας και η πούτσα του είχε γίνει αντίσκηνο!

Γυρίζω ξέροντας ότι αυτός πάλι θα τρομάξει και αρχίζω να του χαϊδεύω την πούτσα πάνω από την βερμούδα. Πήγε να με απωθήσει λέγοντας ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνω. Εγώ όμως του είπα:

-    «Σε θέλω σαν τρελή και δεν με νοιάζει τίποτα. Θέλω να είσαι το απαγορευμένο μυστικό μου. Εσύ θα είσαι αυτός που θα μου δείξει τα πάντα και δεν θα σου ζητήσω ευθύνες για τίποτα».

Άρχισα να τον φιλάω σαν τρελή. Εκείνος, ξεπερνώντας την αμηχανία του, ένιωσα την γλώσσα του να κινείται βαθιά αισθησιακά στο στόμα μου. Αμέσως του έλυσα την βερμούδα του και είδα περήφανο το αντικείμενο του πόθου μου. Άρχισα να τον χαϊδεύω και έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου.

Απίστευτη καύλα! Αμέσως έχυσα όπως ποτέ άλλοτε. Του έβαλα το χέρι του στα βυζιά μου και οι ρώγες μου πόναγαν.

-    «Πω πω μωρό μου! Τι μου κάνεις;»

Η φωνή του βγήκε βαριά…

-    «Τι πουτανάκι είσαι εσύ! Με τσιμπουκώνει το μωρό μου!!!»

Με βουτάει, με γυρίζει και μου δίνει το καλύτερο φιλί του βαθιά μέσα στο στόμα μου. Το χέρι του έφτασε στο μουσκεμένο μουνί μου και τα δάχτυλα του άρχισαν να παίζουν με την κλειτορίδα μου. Εκεί έκανα ένα απίστευτο χύσιμο…!!!

Με ξαπλώνει και μου βγάζει το στρινγκάκι μου. Αρχίζει να φιλάει τα δάχτυλα των ποδιών μου και να ανεβαίνει προς τα πάνω φτάνοντας στο μουνάκι μου που είχε βγάλει απίστευτα χύσια. Άρχισε να ρουφάει και να γλύφει η καύλα μου με είχε τρελάνει!

Έκλαιγα ούρλιαζα και τον παρακάλαγα να χώσει το λατρεμένο καυλί του στο μουνάκι μου.

Ξαφνικά, με σηκώνει και με καθίζει στο χοντρό καυλί του φιλώντας με και χαϊδεύοντας τα βυζιά μου. Ένιωσα να σκίζομαι, να λιώνω, να αδειάζει το κορμί μου από όλα τα υγρά που είχε. Μια έκλαιγα, μια ένιωθα να χάνομαι… δεν ξέρω πόση ώρα μου ξέσκιζε το μουνί μου που το ένιωθα ότι είχε γίνει ηφαίστειο, παρότι είχα χύσει τουλάχιστον δέκα φορές.

Όσο μου μίλαγε, πότε τρυφερά και πότε με έβριζε «καριολάκι» λέγοντάς μου ότι μόνο εγώ μπορούσα να τον κάνω τρελαθεί από καύλα και ότι θα μου σκίσει το κωλαράκι μου, ένιωθα να μου συμβαίνει κάτι απίστευτο!

Ξαφνικά, ένιωσα τον πούτσο του να πρήζεται και να γίνεται τεράστιος, να πιέζει το μουνί μου και σε λίγο καυτό ποτάμι να κυλάει στο μουνί μου. Εκεί λιποθύμησα. Ένιωσα ότι το μουνί μου ήταν τεράστιο ότι έχυνα ποτάμια που έτρεχαν στα μπούτια μου και μου τελείωνε η αναπνοή μου… η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει!

Μου πήρε δέκα λεπτά να συνέλθω ενώ ο νονός μου με χάιδευε και με φίλαγε συνέχεια…

Εκείνο το βράδυ με γάμησε άλλες δυο φορές καθυστερώντας πάντα να χύσει γιατί τρελαινόταν να με βλέπει να χύνω και να σπαρταράω. Αυτά όμως θα σας τα πω άλλη φορά.

Είσαι μεγάλη καύλα νονούλη μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")