Γλυκιά εκδίκηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Άφησε το τσιγάρο στο τασάκι του μπαρ, έδωσε ένα φιλί στον άντρα της και πήγε στην τουαλέτα, ανέβασε την στενή της φούστα και χάιδεψε το μουνί της μπροστά στην θολή γυάλινη πόρτα… έπαιρνε τα υγρά της και τα έγλειφε μαζί με τα δάχτυλα της. Είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που για κάποιον αδιόρατο λόγο αδυνατούσε να κατανοήσει την σπίθα που την έσπρωχνε να αποζητάει τέτοια ικανοποίηση.

Στο ζαλισμένο από το ποτό μυαλό της εικόνες πέρναγαν στάζοντας περίσσεια ηδονή. Ήταν μια αίσθηση άμετρης ελευθερίας που πότε δεν είχε γευτεί και που ήταν διατεθειμένη πλέον να ρουφήξει έστω κι εδώ.

Κατέβασε την φούστα της βγήκε έξω στον στενό διάδρομο, άνοιξε την πόρτα που ήταν για τους άντρες και με γρήγορες ματιές έψαξε για το θήραμα της. Όποια ντροπή ένιωθε την κατάπιε μαζί με το σάλιο της που ήταν γεμάτο από τα κολπικά της υγρά, όταν είδε στην τρίτη πόρτα έναν μεσήλικα να κουμπώνεται. Στάθηκε πίσω του και τον έπιασε απαλά από την μέση. Αυτός σάστισε… γύρισε και είδε ένα αναψοκοκκινισμένο γυναικείο πρόσωπο με μισάνοιχτα χείλια.

Δεν χρειάστηκε τίποτε περισσότερο. Επιδόθηκε αμέσως σκυμμένη να γεύεται τον ανδρισμό ενός άγνωστου ο οποίος καταλαβαίνοντας την επιθυμία της γλίστραγε από τα δροσερά της και υγρά της χείλια το μικρό του πέος. Της ήταν αρκετό όμως παρόλο που γδάρθηκε από το φερμουάρ του άντρα στην προσπάθεια της να τον ρουφήξει… και δεν σταμάτησε μέχρι να πάρει αυτό που της άξιζε και επιζητούσε αυτή τη βραδιά. Και το πήρε με κολλημένο το κεφάλι της πάνω στα γυαλιστερά πλακάκια.

Βγήκε από τις τουαλέτες φτύνοντας διακριτικά τις λιγοστές τρίχες που είχε πάρει μαζί με μια αρκετή δόση σπέρματος, έκατσε με μια κρυφή ικανοποίηση στο ψηλό σκαμπό, τον φίλησε και συνέχισαν την χαλαρή τους κουβεντούλα.

Στο τέλος αυτής της βραδιάς έφυγαν αγκαλιασμένοι για το σπίτι τους. Η γυναίκα ήταν εμφανώς μεθυσμένη και ο άντρας της έπρεπε να την κρατάει μέχρι να την ακουμπήσει στον καναπέ. Αυτή του ζήτησε να ξαπλώσει δίπλα της και για να τον πείσει τον έπιασε από τους γοφούς. Λίγο πριν καταφέρει παρά την ζαλάδα της να του ξεκουμπώσει την ζώνη, ο άντρας έκανε πίσω. Της είπε ότι ήταν καλύτερα να κοιμηθεί και πήγε στην κουζίνα, έβγαλε το δεύτερο κινητό του και ένα μήνυμα πληκτρολόγησε ενώ άνοιξε μια μπίρα.

Το μήνυμα εστάλη και μια βουβή δόνηση ήταν η απάντηση που ήρθε σχεδόν αμέσως. Τα μαύρα γράμματα μέσα στο γκρι φόντο της οθόνης σχημάτιζαν ανορθόγραφα την απάντηση που περίμενε. Άφησε τη μπίρα, σκέπασε πλέον σίγουρος την γυναίκα του που προσποιούνταν ότι κοιμόταν και έφυγε μαζί με την μυρωδιά του τσιγάρου που έκαιγε ακόμα πάνω στο τραπεζάκι.

Όταν άκουσε το αυτοκίνητο που απομακρυνόταν σηκώθηκε κάπνισε το τσιγάρο και καθισμένη με κλειστά τα γόνατα έκλαψε τόσο πολύ που κάθε δάκρυ της κύλαγε μέχρι το ξύλινο πάτωμα. Ήξερε πολύ καλά ότι την απατούσε και ακόμα περισσότερο ότι της έλεγε ψέματα, μόνο που σήμερα είχε κάνει κι αυτή το ίδιο, αλλά δεν ήταν αρκετό για να απαλύνει την προδοσία του που τόσο πολύ την είχε συνταράξει.

Έφερε για μια ακόμα φορά τα λεπτά της δάχτυλα στο μουνί της και δακρυσμένη όπως ήταν, έπαιζε με περιστροφικές κινήσεις τη μικρή της κλειτορίδα. Αυτή τη φορά δεν θα φαντασιωνόταν τα πορνό έργα που κρυφά έβλεπε τα μεσημέρια. Αυτή τη φορά είχε κάτι αληθινό να σκέφτεται. Έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άγνωστο μέσα σε τουαλέτες… αυτό της ήταν αρκετό για να έρθει λαχανιάζοντας προς τον πολυπόθητο οργασμό της.

Βούταγε τα δάχτυλα της μέσα στο μουνί της και τα έγλειφε. Μόνο που ακόμα έκλαιγε… μια θλίψη που δεν έλεγε να την αφήσει. Όπως κάθε πρωί που ξύπναγε το τελευταίο διάστημα που έσπαγε σε μικρά και βουβά παραπονιάρικα “γιατί” όταν βρισκόντουσαν για λίγο στο σπίτι τους..

Τουλάχιστον είχε βρει μια γλυκιά εκδίκηση προς τον άντρα της, και είχε πολλά ακόμα να πραγματοποιήσει μέσα σε αυτήν την ανορθόδοξη συμβίωση. Αυτή είχε συμβιβαστεί. Ίσως γι’ αυτό έκλαιγε… πίστευε ότι θα ερχόταν πίσω και θα διάλεγε πάλι αυτήν. Αλλά κάπου, όχι πολύ βαθιά μέσα της, ήθελε να έρθει ένας άγνωστος άντρας και να επιδιδόταν σε ακατανόμαστο για αυτήν πληρωμένο έρωτα.

Ήθελε να νιώσει έτσι… μόνο που τα δάκρυα της δεν σταμάτησαν… έπεφταν μπροστά στα μικρά της πόδια μέχρι να πέσουν στο πάτωμα. Εκεί που κατά ένα παράξενο τρόπο λαμπύριζαν μέσα στο ημίφως, έμοιαζαν σαν ολάνθιστα διάφανα λουλούδια που σκέπαζαν απαλά τα πόδια της σαν πόθος που σιγά - σιγά την κυρίευε ξανά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")