Το ξεκώλιασμα της Μαρίας Κ.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ είναι πραγματικά αληθινή και έλαβε μέρος πριν εννιάμισι χρόνια στην τότε εργασία μου. Είχα μια καλή θέση σε μια Βιομηχανία.

Γενικά είχα πολύ καλές σχέσεις με όλο το προσωπικό της εταιρείας (πάνω από εκατό άτομα) εκτός από τη Μαρία την Ιδιαιτέρα του προέδρου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε στα μαχαίρια βέβαια.

Η Μαρία ήταν πολύ περίεργο τρένο για την ηλικία της (εικοσιπέντε ετών τότε και εγώ τριάντα). Είχε κάνει ένα γάμο με διάρκεια δεκατριών ημερών..!!! Και από τότε είχε γίνει ακόμα πιο στριφνή. Μπορεί ένα πρωινό να ερχόταν στη δουλειά πρόσχαρη και σε τριάντα δεύτερα να είχε αλλάξει τελείως διάθεση.

Οι σχέσεις μας δεν ήταν ποτέ καλές και όλα είχαν ξεκινήσει όταν είχα κλείσει ένα χρόνο στην εταιρεία και είχα ένα σοβαρό ραντεβού με κάποιο προμηθευτή από το εξωτερικό την παρακάλεσα να φτιάξει δυο καφέδες. Έφτιαξε τους καφέδες μεν, αλλά όταν τελείωσα, έβγαλε μια γλώσσα που δεν πίστευα στ’ αυτιά μου. Από τότε την είχα σε απόσταση και περίμενα την ευκαιρία...

Η Μαρία ήταν εικοσιπέντε ετών με κάτι βυζάρες απίστευτες και όμως αληθινές αρκετά δυσανάλογες με το υπόλοιπο σώμα. Ήταν γύρω στο 1.65 με μακριά ξανθά μαλλιά τα οποία όμως τα κούρεψε σε αντρικό στυλ, και ήταν γύρω στα 62 κιλά. Από πρόσωπο, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Για να έλθουμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης... Ήταν Ιανουάριος του 2000 και έκανα έλεγχο στο (μαύρο) ταμείο της εταιρείας όταν ανακάλυψα μια τρύπα 970.000 Δρχ. Το ταμείο αυτό το διαχειρίζονταν τρία άτομα. Εγώ η Μαρία και ο Πρόεδρος. Ο ένας (εγώ) ήταν σίγουρα αθώος οπότε έμεναν δύο. Έφαγα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να ανακαλύψω πλέον τον ένοχο.

Η Μαρία με ένα πολύ έξυπνο τρόπο είχε καταφέρει και έπαιρνε χρήματα από αυτό το ταμείο και κανείς δεν θα ανακάλυπτε ποτέ τίποτε αν δεν την είχε προδώσει η πλεονεξία της. Τα λεφτά που έλειπαν ήταν 970.000 μόνο για το 1999 οπότε αν έψαχνα και πιο πίσω το νούμερο θα ήταν πολλαπλάσιο.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι τη φώναξα στο γραφείο μου και της ζήτησα να κλείσει την πόρτα. Της είπα τι είχα ανακαλύψει και ενώ στην αρχή αντέδρασε πολύ άσχημα, μετά άρχισε να μαζεύεται. Φύγαμε τη Δευτέρα και της είπα πως το καλύτερο που έχει να κάνει ήταν να βρει ένα τρόπο να γυρίσει τα χρήματα το συντομότερο και θα τα ξεχνούσα όλα.

Την Τρίτη το πρωί, πηγαίνοντας στο γραφείο, με περίμενε μια ένας καπουτσίνο περιποιημένος. Έκατσα και τη φώναξα μέσα. Ήρθε σαν βρεγμένη γάτα και σε δύο λεπτά είχε βάλει τα κλάματα και με παρακαλούσε να μην πω τίποτε και θα μου έδινε και μένα λεφτά... Είχα καταλάβει πλέον πως θα έτρωγα καλά.

Με πολύ ψυχρό ύφος της είπα πως θα τα ξεχάσω όλα αλλά θα έπρεπε να είναι καλή μαζί μου στο εξής. Ηρέμησε και μου είπε: «Ναι, ναι ότι θέλεις...»

Το μεσημέρι της ζήτησα να κατέβει στο αρχείο (ήταν στο υπόγειο) και θα πήγαινα και εγώ. Δεν έφερε αντίρρηση και κατέβηκε. Σε πέντε λεπτά πήγα και εγώ. Ξεκούμπωσα το παντελόνι και της ζήτησα να μου πάρει μια περιποιημένη πίπα. Άρχισε τα μα, μου, αλλά δεν αρνήθηκε και το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στο πέος μου που θεωρώ ότι έχει ένα πολύ καλό μέγεθος και είναι και πολύ χοντρό.

Την τράβηξα από το χέρι και της πίεσα το κεφάλι προς τα κάτω. Της τον έβαλα στο στόμα και ενώ αντιστάθηκε λίγο στην αρχή μετά μάλλον της άρεσε και για δέκα λεπτά της γαμούσα το στοματάκι. Δυστυχώς ακούσαμε κάποιο θόρυβο και δεν πρόλαβα να αδειάσω. Πήγαμε πάνω αλλά τ’ αρχίδια μου κόντευαν να σπάσουν. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και τη φώναξα στο γραφείο. Την έβαλα να κάτσει δίπλα μου και με το πρόσχημα ότι κάνουμε κάποια δουλειά έκατσε δίπλα μου. Ξεκούμπωσα το παντελόνι και άρχισε να μου τραβάει μαλακία. Σε τρία λεπτά είχα χύσει τα πάντα γύρω μου. Μου τον σκούπισε με κάτι μαντιλάκια και πήγε στο γραφείο της.

Το απόγευμα τα γραφεία άδειασαν. Στην εταιρεία ήταν μόνο ο Πρόεδρος το Μαράκι και εγώ που περίμενα να φύγει ο πρόεδρος και να την ξεσκίσω. Για καλή μου τύχη γύρω στις επτά έφυγε και μετά βλέπω τη Μαρία να τα μαζεύει και αυτή. Όταν ήρθε να με καληνυχτίσει αδιάφορα, τη φώναξα μέσα και της είπα να κόψει τις μαλακίες και να σκύψει κάτω από το γραφείο. Επίσης της έδειξα μερικές φωτογραφίες που είχα πάρει με το κινητό ενώ με πίπωνε στο υπόγειο. Αυτό ήταν, πείσθηκε.

Μπήκε από κάτω, κατέβασε το φερμουάρ, και μου πήρε το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχει κάνει γυναίκα μέχρι και σήμερα. Ήθελα να τη χύσω στο στόμα (δεν το είχα ξανακάνει) και μόλις κόντευα να τελειώσω είδα έκπληκτος πως δεν τραβήχτηκε. Τα ρούφηξε όλα και της ζήτησα να συνεχίσει τον πεοθηλασμό. Σε δύο με τρία λεπτά το εργαλείο ήταν πάλι έτοιμο. Την έβαλα πάνω στο γραφείο και χωρίς προκαταρκτικά της το κάρφωσα στη μουνάρα της. Έσκουζε από ηδονή και με παρακαλούσε να την ξεσκίσω. Πρέπει να έχυσε τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε δέκα λεπτά. Το καυλί μου ήταν μούσκεμα και γλιστρούσε στο κόλπο της λες και το έβαζα σε ένα βαρέλι λάδι. Αφού ευχαριστήθηκα γαμήσι αποφάσισα να γαμήσω για πρώτη μου φορά και κώλο. Μόλις της το ζήτησα άρχισε τα: «Όχι σε παρακαλώ, δεν με έχουν γαμήσει από πίσω, και θα πονάει πολύ. Θα σου πάρω πίπα, μου λέει και θα τα πιω άλλα όχι από πίσω».

Της ζήτησα να αρχίσει το τσιμπούκι πάλι και μόλις καύλωσα αρκετά, την έβαλα πάνω στην καρέκλα. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και της τα έσπρωξα πίσω ενώ τα είχα ασφαλίσει με το δεξί μου χέρι. Το έβαλα στη μουνάρα της και μετά από λίγο τον έβγαλα και άρχισα να τον σπρώχνω στη κωλοτρυπίδα της. Η ιδέα του ξεκωλιάσματος με καύλωσε τόσο πολύ που δεν είχα ξαναδεί τον πούτσο μου τόσο σκληρό. Μετά από τρία λεπτά προσπάθειας, το παρθένο κωλαράκι της Μαρίας ήταν παρελθόν. Εκείνο το βράδυ την ξέσκιζα από τον κώλο μέχρι τις δωδεκάμισι το βράδυ.

Έχυσα πέντε φορές συνολικά και η Μαρία δεν μπορούσε να κάτσει ούτε στο κάθισμα του αυτοκινήτου της. Πήγαμε μαζί σπίτι της (έμενε μόνη) και συνέχιζα να την ξεσκίζω μέχρι πρωίας... Το μόνο στενάχωρο ήταν ότι μετά από το ξεκώλιασμα έπλενα τον πούτσο μου γιατί έβλεπα κάτι ακαθαρσίες πάνω του...!!!

Τη Μαρία τη γαμούσα για κανένα εξάμηνο συνεχώς, και αραιά και που, τη γαμάω ακόμα και σήμερα που είναι παντρεμένη. Ο καημένος ο άντρας της την παρακαλάει να του δώσει κώλο αλλά αυτόν τον περιποιούμαι κατ’ αποκλειστικότητα εγώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")