Αξέχαστα γενέθλια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας είμαι η Σόφη. Ακούστε τι συνέβηκε πριν λίγο καιρό. Είχα βγει με κάτι φίλες μου για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου. Πήγαμε σε ένα παραθαλάσσιο μπαράκι πέντε κορίτσια και καθίσαμε σε ένα από τα μπαρ του μαγαζιού. Όλες είμαστε παντρεμένες και… ωραίες!

Αρχίσαμε να πίνουμε. Μη φανταστείτε. Ένα ποτάκι. Και σιγά - σιγά όμως αρχίσανε να έρχονται τα σφηνάκια από τον μπάρμαν και όχι μόνο... Καθώς δίπλα του ήτανε μια παρέα με τρεις άντρες οι οποίοι μετά το κέρασμα άρχισαν να έρχονται όλο και πιο κοντά μας, χωρίς να τους καλέσουμε ομολογώ. Σε κάποια στιγμή η μια φίλη μας που είχε το αυτοκίνητο ήθελε να φύγει και μαζί της πήγανε και οι άλλες δυο. Και εγώ μαζί με την Βίκυ, θα γυρίζαμε με ταξί.

Είχαμε αρχίσει να χορεύουμε και να συζητάμε με τα τρία παιδιά καθώς τα σφηνάκια είχανε κάνει το κεφάλι μας να μην σκέφτεται και πολύ. Τα παιδιά, ο Λευτέρης ο Δημήτρης και ο Γιάννης, είχανε πλέον μπει στην παρέα μας. Και ο Δημήτρης μας ρώτησε αν θέλουμε να πάμε κάπου αλλού. Εμείς είπαμε όχι και ότι θα πάμε σπίτι. Τότε προσφέρθηκαν να μας πάνε και δεν το αρνηθήκαμε. Η Βίκυ, επειδή ζαλίζεται, ζήτησε να κάτσει μπροστά όπως και έγινε κι εγώ έκατσα πίσω με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.  Ήμουνα στη μέση και η φουστίτσα που φορούσα είχα σηκωθεί αρκετά. Ο Δημήτρης με άγγιζε όλο και πιο πολύ με το πόδι του ενώ το χέρι του λίγο άλλα πολύ απαλά ακουμπούσε πλέον τη φουστίτσα μου, ώσπου μπήκε και από κάτω της.

Είχα κλείσει τα μάτια και μου έφυγε μια μικρή κραυγή καθώς ο Δημήτρης άγγιζε το κιλοτάκι μου. Δεν άργησε να το παραμερίσει και να δει πόσο υγρή ήμουνα. Ήρθε στο αφτί μου και να μου ψιθύρισε διάφορα λόγια που ούτε καν τα άκουγα. Ο Γιάννης κατάλαβε το όλο σκηνικό και άρχισε και αυτός να με φιλάει στο λαιμό προσπαθώντας να φτάσει στο στήθος μου. Ο Δημήτρης μου πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω από το παντελόνι του. Είχε καυλώσει. Του άνοιξα τα κουμπιά και έβαλα το χέρι μου μέσα και άρχισα να τον χαϊδεύω. Ο Γιάννης εκεί που μου έγλειφε πάνω από το φόρεμα με έπιασε το κεφάλι και με κατέβασε στο παντελόνι του το οποίο το είχε ξεκουμπώσει ήδη. Άρχισα να τον δαγκώνω πάνω από το μποξεράκι ώσπου σταμάτησα και ανασηκώθηκα. Τα χέρια μου παίζανε με δυο πούτσους ενώ με φιλούσανε δυο άντρες.

Οι μπροστά, ο Λευτέρης και η Βίκυ, μόλις κατάλαβαν τι παίζει με εμάς τους πίσω, σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κοιτούσανε. Ομολογώ ότι η Βίκυ, είναι λίγο ντροπαλή. Ο Λευτέρης δεν έχασε χρόνο και άρχισε να την αγγίζει από όσο έβλεπα. Εγώ προσπαθούσα να τελειώσω τον Γιάννη και τον Δημήτρη παίζοντας γρήγορα με τα χέρια μου τα καυλιά τους, όπως και το έκανα πολύ γρήγορα! Ο Λευτέρης πρέπει να καύλωσε βλέποντας αυτό και με μια κίνηση έπιασε το κεφάλι της Βίκυς και το έβαλε στον πούτσο του.

Δεν ξέρω για πόσο αντιστάθηκε η Βίκυ αλλά γρήγορα την είδα να έχει ένα καυλωμένο πούτσο στο στόμα της και τον Λευτέρη να της χώνει το κεφάλι της όλο και πιο βαθιά. Και μόνο μόλις άρχισε να χύνει τραβήχτηκε με την Βίκυ να τον βρίζει που την είχε πασαλείψει. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο όλοι και κατευθυνθήκαμε με τα πόδια στη θάλασσα που ήτανε δίπλα. Αρχίσαμε να ξεπλενόμαστε αλλά εκεί που έσκυψα, ήρθε από πίσω μου ο Γιάννης και με έσπρωξε μέσα στη θάλασσα φωνάζοντας:

-    «Τώρα αρχίζει το παιχνίδι…»

Και σε λίγο να βρισκόμαστε όλοι μέσα στο νερό με τις γυναίκες να φωνάζουνε και τους άντρες να το διασκεδάζουνε. Για το πότε βρέθηκα στη άμμο με τον Γιάννη από πάνω μου να με γλείφει παντού δεν το είχα καταλάβει. Ο Λευτέρης και ο Δημήτρης  είχανε πιάσει την Βίκυ και την ξεντύνανε μαζί. Μας φέρανε αντικριστά με την Βίκυ και μας βάλανε να φιληθούμε. Είχα μεγάλη καύλα πλέον… δεν με ένοιαζε τίποτα. Μόνο να με σκίσουν. Άρχισα να δαγκώνω την Βίκυ και όποιον έβρισκα μπροστά μου. Κάποια στιγμή με τράβηξε ο Γιάννης και μου άνοιξε τα πόδια. Με μια γρήγορη κίνηση μου έχωσε τον πούτσο του μέσα μου. Τα είδα όλα. Αυτό ήθελα.

-    «Ναι, ναι!», φώναξα.

Αλλά πριν προλάβω να μιλήσω ξανά, ο Λευτέρης μου έχωσε τον πούτσο στο στόμα μου. Ο Δημήτρης είχε την Βίκυ στα τέσσερα και της έσκιζε το μουνάκι της. Η Βίκυ ούρλιαζε και αυτό με καύλωνε πιο πολύ. Σε λίγο ο Δημήτρης έχυνε στην πλάτη της Βίκυς, ο Λευτέρης πάνω στο πρόσωπο μου, και ο Γιάννης πάνω στο στήθος μου.

-    «Θέλω κι άλλο!», είπε τότε ο Λευτέρης.

Κοιτάχθηκα τότε με την Βίκυ και πέσαμε πάνω του. Του γλείφαμε και οι δυο τον πούτσο ενώ ο Γιάννης και ο Δημήτρης τον έπαιζαν. Με μια κίνηση η Βίκυ καβάλησε τον Λευτέρη και άρχισε να χοροπηδάει πάνω στο καυλί του. Βογκούσε. Εγώ της έγλειφα το στήθος και σε λίγο το ίδιο έκαναν ο Γιάννης και ο Δημήτρης γλείφοντας ταυτόχρονα και μένα. Ο Δημήτρης με έβαλε τότε στα τέσσερα και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου βαρώντας χαστούκια στο κωλαράκι μου.

-    «Θα σου σκίσω την κωλάρα! Έλα, σκύψε κι άλλο…», ακούστηκε να λέει.

Ο κώλος μου είναι πολύ ωραίος αλλά το κάνω από εκεί σπάνια.

-    «Όχι!», είπα. «Μη!!!»

Αλλά ήδη με ακουμπούσε με το δαχτυλάκι του.

-    «Μη, μη! Δε θέλω!», του έλεγα.

Ο πούτσος του Γιάννη ήρθε τότε στο στόμα μου και ο πούτσος του Δημήτρη άρχισε να μου αγγίζει το κωλαράκι μου. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν μπορούσα. Δάγκωνα όλο και πιο δυνατά τον πούτσο του Γιάννη. Ο Δημήτρης μου το έχωσε όλο απότομα. Μμμμμ…. Αυτό ήτανε. Μούγκριζα, δάγκωνα, φώναζα. Ο Δημήτρης μπαινόβγαινε. Ο Γιάννης δεν άντεξε και έχυσε στο στόμα μου. Αμέσως ο Λευτέρης έκανε το ίδιο στην Βίκυ και ο Δημήτρης μου έσκισε το κωλαράκι και τελείωσε στην πλάτη μου.

Ηρεμήσαμε και φύγαμε. Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε. Μας τηλεφώνησαν αλλά ψάχνουμε καινούρια παρέα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")