Φαντασιώσεις (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καθόμαστε στο κρεβάτι και καπνίζουμε. Μιλάμε και βλέπουμε το καυλωτικό βιντεάκι που έχεις φτιάξει. Έχουμε πιει πολύ και οι δύο και ζαλιζόμαστε.

-    «Μωρό μου πηδιέσαι υπέροχα! Πολύ με καυλώνει να σε βλέπω να τον παίρνεις».

-    «Σ’ αρέσει γαμιά μου; Για σένα το ‘φτιαξα, για να ξέρεις τι χάνεις όταν δε με πηδάς και να τον παίζεις για πάρτη μου όταν λείπεις».

Σου έχω αφήσει το ένα χέρι δεμένο ακόμα με τη μία χειροπέδα, έτσι, για να σε τιμωρήσω λίγο ακόμα. Με το άλλο χέρι παίζεις απαλά τον πούτσο μου και σκύβεις να τον γλύψεις.
Ξαφνικά χτυπά η πόρτα. Βάζω μια πετσέτα και πάω να ανοίξω.

-    «Γεια σας. Είμαστε από το ξενοδοχείο. Θα μπορούσαμε να περάσουμε μέσα;»

Εσύ έχεις σκεπαστεί αλλά το δεμένο χέρι προδίδει τι γινόταν εκεί μέσα.

-    «Ξέρετε... εδώ και αρκετή ώρα σας ακούμε από το διπλανό δωμάτιο και θα μας ενδιέφερε να μπούμε στο παιχνίδι σας, αν η κυρία σας κι εσείς δεν έχετε αντίρρηση….»

Κοιτάω καλά τα άτομα αυτά. Αυτή φοράει μια καπαρντίνα καλά κλειστή και μαύρες μπότες. Αυτός γύρω στα τριάντα με γυμνασμένο σώμα, φαρδύ παντελόνι και φανελάκι. Ήταν ξανθιά με μακριά ίσια μαλλιά, γύρω στο 1.70. Πετάει την καπαρντίνα. Είχε κατάλευκο δέρμα, με όμορφα στητά βυζάκια και λεπτά πανέμορφα πόδια. Τα μάτια της γυάλιζαν στο μισοσκόταδο σαν δυο λιμνούλες ζωοδόχο νερό και τα σαρκώδη χείλη της κόλαζαν άγιο. Φόραγε ένα μεταξένιο μαύρο μπέιμπι ντολ που άφηνε πολύ λίγα στην φαντασία σου… και μακριές μαύρες μπότες.

-    «Ωραίο το γυναικάκι σου φίλε!» το είπε και με χτύπησε φιλικά στην πλάτη.

Δεν μίλαγες καθόλου το ίδιο και εγώ. Μου τράβηξε την πετσέτα… κοίταξε τον πούτσο μου. Με σπρώχνει στο κρεβάτι, πετάει τα σκεπάσματα σου, και με μια γρήγορη κίνηση σου δένει και το άλλο χέρι στην ίδια χειροπέδα. Τα χέρια της ανίχνευαν το κορμί σου αρχίζοντας από τα τροφαντά βυζιά σου με τις τεράστιες και σκληρές ρώγες σου.

Ανέβηκε στον κρεβάτι και αφού έβγαλε το κιλοτάκι της, πέρασε τα πόδια της δεξιά-αριστερά μου. Έβγαλε και το νεγκλιζέ και έφερε το μουνί της στο πρόσωπο μου.

-    «Γλύψε με» διέταξε.

Άπλωσα τα χέρια την κράτησα από τα σφιχτά κωλομάγουλα και την τράβηξα προς το μέρος μου.

(-αν σου αρέσει θα συνεχίσω-) (συνεχίζω χωρίς να είναι το δικό μου όνειρο).

*********************************************************

Αυτός σου έπιασε τον κώλο με αυτό το γεροδεμένο χέρι και με μεγάλη άνεση, βγάζει τα λιγοστά του ρούχα. Το σώμα του ήταν γεμάτο μυς χωρίς ούτε ίχνος τρίχας, ακόμα και στα αρχίδια του ήταν τελείως άτριχα. Με αυτό όμως που αιφνιδιάστηκες ήταν ο πούτσος του που κρεμόταν τεράστιος ανάμεσα στα πόδια. Σε έλυσε…
Σε κοίταξα να δω της αντιδράσεις σου…

-    «Έλα μωρό μου. Πού θα βρεις τέτοια πούτσα;» σου λέει.

Ήρθε κοντά σου, χάιδεψε τα μακριά σου πόδια, ενώ δεν μπορούσες να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το παπάρι του. Μια απειροελάχιστη προσμονή και ελπίδα είδα στα μάτια σου, αλλά “άναψα” κι εγώ όταν σε είδα να σκύβεις ανάμεσα στα πόδια του ενώ σου άπλωσε τα μαλλιά πάνω στα μπούτια του. Άρχισες να τον γλύφεις… Δεν μπορούσα να δω καλά όπως ήμουν καθισμένος με τον πούτσο μου στο στόμα της άλλης. Ο καριόλης με κατάλαβε και σήκωσε τα μαλλιά σου από το πλάι για να έχω πλήρη εικόνα.

Είχατε και οι δύο ανοίξει το στόμα τόσο πολύ για να χωρέσουν μέσα τα καυλιά μας. Εσύ τον είχες πιάσει με τα δυο χέρια και του ρούφαγες το κατακόκκινο πουτσοκέφαλο, ενώ αυτός σου έτριβε την πλάτη. Η διάθεση μου εκείνη την στιγμή έκανε κύκλους πάνω από το δωμάτιο. Η άλλη τον παίρνει βαθιά στο στόμα της και παίζει το μουνί της. Τον ρούφαγε σαν τρελή, ενώ εσύ ρούφαγες με λύσσα. Είχες καυλώσει. Αυτός είχε γύρει το κεφάλι του πίσω και τις έδινε και οδηγίες.

-    «Έτσι, γλύφτο μου πουτανίτσα! Τι στόμα έχει η πουτάνα σου! Θα στην ξεσκίσω!»

-    «Κι η δικιά σου τρελά τσιμπούκια κάνει. Ρουφάτε παλιοπούτανα τους πούτσους που θα σας σκίσουν!»

-    «Σου αρέσει που την τσιμπουκώνω την πουτανίτσα σου ε;»

Σε γύρισε και πήγε από πίσω σου έτσι όπως ήσουν γονατιστή…

-    «Θα το γαμήσω αυτό το κωλαράκι μουνίτσα! Ε; Πες, πες μου…»

-    «Γάμα την! Βάλτης το στο κώλο της!»

Του το είπα φωναχτά. Απάνταγα εγώ αντί για σένα. Η άλλη σταμάτησε να τον ρουφάει. Έφερε τα δάχτυλα της και άρχισε να τα γλύφει καθώς γύρισε και με κοίταξε. Μου χαμογέλασε, έβγαζε την γλώσσα της έξω, και γλυφόταν το πουτανάκι. Σε χτύπησε στα καπούλια για να σκύψεις, σου άνοιξε με τα στιβαρά του χέρια το κωλαράκι, και μαζί με αυτό και τα μουνόχειλα σου. Η άλλη ξάπλωσε ανάσκελα, χούφτωσε τα βυζιά σου κι άρχισε να σου γλύφει τις ρώγες.

-    «Δώσ’ την στο στόμα!» με πρόσταξε και εγώ στον έφερα στα τσιμπουκόχειλά σου κι άρχισες να τον ρουφάς.

Η άλλη έπαιζε με τα αρχίδια μου, το μουνί της και τις ρώγες σου στο στόμα.

-    «Πες, κώλο η μουνί; Ε;» ρώτησε αυτός. «Θα σε φτιάξω όμως πρώτα καριολάκι!»

Έσκυψε και έγλυφε την κωλοτρυπίδα σου.

-    «Στη σαλιώνω καλά για να την ξεσκίσω; Ε;»

Μετά από πολύ γλύψιμο ήσουν έτοιμη και παρακάλαγες να φας πούτσο. Σου τον έχωσε σιγά-σιγά. Φώναζες. Πρέπει να πόνεσες αλλά καθόσουν. Πόναγε και αυτός. Τον έβγαλε έξω, πήρε λίγο κρέμα, την έχυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα σου, και ξανά προσπάθησε να στον χώσει. Αυτή την φορά τα κατάφερε. Τον είχε βάλει μέχρι την μέση και κραύγαζες κάθε φορά που σου το έχωνε πιο βαθιά, αλλά σου άρεσε. Μου έπιασες την πούτσα… την ήθελες στο στόμα σου…

Άρχισες να ρουφάς μια πούτσα από το στόμα και μια τεράστια από το κωλαράκι σου. Ο τύπος σε κάρφωνε με δύναμη. Κουνιόσουν όλη και φρέναρες πάνω στο δικό μου παπάρι. Είχες απογειωθείς τελείως πουτανίτσα μου! Έβαλες το χέρι και έτριβες το μουνί της. Ευτυχώς που είχες φέρει και τον δονητή. Τον έδωσα στην τύπισσα, τον πήρε με χαρά και τον έβαλε στο μουνί σου. Με κοίταζες… είχες δακρύσεις από την καύλα σου. Αυτή σε πήγε κι σε έγλυφε. Ότι τρύπα έχεις στο σώμα σου την γαμούσαμε μέσα σε μια ιδιότυπη παρτούζα, δυο άντρες, μια γυναίκα, και ένας δονητής στην υπηρεσία σου…

-    «Τώρα θα σε φτιάξω ξεκωλιάρα! Σου αρέσει; Ε;»

-    «Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! Ααααααααααααααααααααα!!!»

Σταμάτησες να με ρουφάς και ήρθα από πίσω να συνεχίσω το πισωκολλητό. Αυτός τον έπαιζε δυνατά μπροστά σου μέχρι να χύσει. Σου γέμισε το πρόσωπο σπέρμα. Το δεχόσουν μέσα σε απόλυτη ευχαρίστηση. Το πρόσωπο σου ήταν γεμάτο με φρέσκο σπέρμα που έσταζε πάνω στα μάγουλα σου, στις βλεφαρίδες, στα χείλη σου… αλλά δεν είχες χορτάσει γιατί τον ξανά έχωσες στο στόμα.

-    «Σου αρέσει φιλαράκο η ξεκωλιάρα η πουτάνα σου;»

Εγώ συνέχιζα να σε γαμάω από πίσω μέχρι να τελειώσω και εγώ πάνω στον ξεσκισμένο κώλο σου. Με πρόλαβες κι έχυσες τόσο δυνατά όσο ποτέ στη ζωή σου… κι εγώ για να σε τιμωρήσω έχυσα στο στόμα της τύπισσας βαθιά όσο ακόμα έγλυφε το μουνί σου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")