Φαντασιώσεις (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μιλάμε στο τηλέφωνο. Με καυλώνεις και μου λες: «Σήμερα που είναι η γιορτή σου θα σου κάνω ένα δώρο».  «Μάλλον το δώρο θα στο κάνω εγώ». «Πάρε με σε μια ώρα να σου πω που να έρθεις».


Σε μια ώρα είμαι στο ξενοδοχείο. Έχεις αφήσει κλειδί στην ρεσεψιόν για μένα. Ανεβαίνω στο δωμάτιο. Λίγο φως, έντονο άρωμα καύλας και μια τσόντα να παίζει στην τηλεόραση. Τα αγκομαχητά δυνατά κάνουν το καυλί μου έτοιμο να σπάσει το παντελόνι.

Μπαίνω σιγά μέσα. Σε βλέπω δεμένη στο κρεβάτι. Γυμνή με τα πόδια ανοιχτά, το μουνί σου υγρό να τρέχει ποτάμια. Δαγκώνεσαι και δεν μπορείς να αγγίξεις το κορμί σου για να σβήσεις την κάψα σου. Με βλέπεις που σε κοιτάω. Μου ρίχνεις ένα πολύ άγριο βλέμμα και μου λες:

-    «Άργησες παλιοπούστρα. Πέσε και γλύφε όπως είσαι!»

Στο βλέμμα σου διακρίνω την επίθεση μιας γυναίκας που δεν αντέχει άλλο από την προσμονή για μια γλώσσα στο μουνί της. Δεν αντιδρώ καθόλου για το πως μου μίλησες. Υπακούω και έρχομαι κοντά στο μουνί σου. Αναπνέω βασανιστικά επάνω του. Δεν το γλύφω, απλά αισθάνεσαι το πρόσωπό μου και τη γλώσσα μου να αιωρούνται πάνω από τα μουνόχειλά σου. Αρχίζεις να βρίζεις.

-    «Τι κάνεις εκεί ρε καριόλη; Γλύψε μου το μουνί ρε πούστη! Δεν βλέπεις τι έχω πάθει; Γλύψε με σου λέω. Χώσε τη γλώσσα σου μέσα μου παλιοκαυλιάρη!»

Εγώ αρχίζω να σε γλύφω. Αργά ρουφηχτά… γλωσσοφιλάω τα μουνόχειλά σου και σε παίρνω με τη γλώσσα μου. Πίνω τους χυμούς σου και σε γλύφω παντού… από την κωλοτρυπίδα σου μέχρι την κλειτορίδα σου. Την χτυπάω με τη γλώσσα μου και με το ένα χέρι τσιμπάω τις ρώγες σου. Εσύ σπαρταράς στο στόμα μου. Με σφίγγεις μες στα μπούτια σου και φωνάζεις:

-    «Πάρτα ρε πούστη. Πάρε τα χύσια μου!!!»

Εγώ τρελαμένος από το γλυκό μουνάκι σου ρουφάω με πολύ δύναμη μέχρι να στεγνώσεις κι εσύ μου δίνεις κι άλλα... κι άλλα…. κι άλλα πολλά υγρά. Με σπρώχνεις με τα πόδια σου γιατί πλέον δεν αντέχεις τα χείλη μου στην πρησμένη και κατακόκκινη κλειτορίδα σου. Ξέπνοη κοιτάς μία εμένα, μία το πρησμένο καυλί μου. Με κοιτάς με εκείνο το λάγνο βλέμμα και χαμογελάς. Έρχομαι μπροστά σου, κατεβάζω το φερμουάρ μου και τον πετάω έξω.

-    «Λύσε με να σε γλύψω μωρό μου…»

-    Τώρα είμαι το μωρό σου καριολάκι; Σε ποιον μίλαγες έτσι πριν; Ο γαμιάς σου είμαι εγώ και εσύ πάντα θα υπακούς. Κατάλαβες πορνίδο; Και σου τινάζω τον σκληρό πούτσο μου πάνω στα μάγουλα».

-    «Με πονάς».

-    «Σε πονάω; Με σημάδια από την πούτσα μου θα φύγεις από δω παλιοπούτανο, να ξέρουν όλοι ότι γαμιόσουνα!»

Σ’ αρχίζω στα πουτσοσκάμπιλα μέχρι να κοκκινίσεις.

-    «Όχι άλλο γαμιά μου…»

-    «Σκάσε μωρή και στον μπουκώνω στο στόμα μέχρι το λαρύγγι!»

Σου γαμάω το στόμα και παίρνω μάτι την τσόντα που παίζει. Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Είσαι εσύ και παίρνεις το δονητή σου μέσα και γαμιέσαι σα σκύλα.

-    «Τι είναι αυτό πουτανάκι;» Σε πιάνω από το μαλλί. «Γαμιέσαι μπροστά στις κάμερες; Αυτά κάνεις όταν παίζεις τη μουνάρα σου για μένα;»

-    «Ναι αφέντη, αυτά. Και βάζω και δαχτυλάκι στην κωλοτρυπίδα μου».

-    «Και ποιος τραβάει το βίντεο;»

-    «…………»

-    «Λέγε ποιος το τραβάει το βίντεο πορνίδιο;» και σου ρίχνω ένα δυνατό χαστούκι.

-    «Ένας από τους γαμιάδες μου αφέντη μου. Αλλά το έφτιαξα για σένα. Να με βλέπεις και να καυλώνεις».

-    «Τώρα θα σε σκίσω παλιοπούτανο μέχρι να ματώσεις!»

Σου σηκώνω τα πόδια, αρπάζω τα βυζιά σου και στον χώνω με τη μία.

-    «Νιώθεις τον πούτσο μου ψωλαρπάχτρα; Τον καύλωσες μωρή και θα σε χύσει βαθιά μέσα στη μουνάρα σου. Να τρέχει σπέρμα και μετά θα το γλύψεις από ‘κει».

Μπαίνω μέσα σου με πολύ δύναμη κι εσύ αρχίζεις να φωνάζεις.

-    «Σκίσε με τη σκύλα! Πέτα μου τα μάτια έξω. Τι πούτσο παίρνω η πουτάνα! Χύσε με αφέντη μου. Σκίσε την μήτρα μου!!!»

-    «Θα στην πάρω και αυτή καριολάκι!»

Νιώθεις τον πούτσο μου τόσο βαθιά να πιέζει το πάτο του μουνιού σου και σπαρταράς επάνω του φωνάζοντας και χύνοντας. Δεν κρατιέμαι άλλο, στα δίνω όλα!

-    «Πάρτα σκλαβάκι! Πάρτα τα σπέρματα μέσα στη μούνα σου!»

Πέφτω πάνω στις βυζάρες σου και πιπιλάω τις ρώγες σου. Τραβιέμαι, σου λύνω το ένα χέρι και σου λέω:

-    «Γλύψτα!»

Χώνεις δυο δάχτυλα βαθιά τα φέρνεις στο στόμα και τα ρουφάς.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")