Με τρελάνανε τα δίδυμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτό που λένε ότι ο κήπος του γείτονα είναι πιο ωραίος ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωση μου! Η γυναίκα μου έχει μια δίδυμη αδερφή. Δεν είναι σαν δυο σταγόνες νερό αλλά...

έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Η Γιώτα (αδερφή της γυναίκας μου) έχει μερικά κιλά παραπάνω, ίσα-ίσα για να με βάζει στο πειρασμό να καρφώνομαι στην κωλάρα της και στις πλούσιες βυζάρες της. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο διακριτικός γίνεται αλλά με είχε πάρει χαμπάρι και μάλιστα όταν είχε την ευκαιρία, καθόταν σε τέτοιες στάσεις για να έχω καλύτερη θέα. Με είχε τρελάνει αλλά δεν είχαμε ευκαιρίες να μείνουμε μόνοι. Συνήθως ήμασταν τετράδα. Εγώ, ο μπατζανάκης μου, η γυναίκα μου η Μαρία και η Γιώτα.

Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο η Γιώτα και μου είπε ότι θέλει να πάμε στην αγορά να πάρουμε ένα υπολογιστή (ήθελε την γνώμη μου γιατί κατέχω) και να της έδειχνα κάποια βασικά πράγματα. Το μυαλό μου αμέσως άρχισε να πλάθει ιστορίες και να που ήρθε η μέρα για το πρώτο μάθημα.

Η γυναίκα μου στη δουλειά της και ο μπατζανάκης μου ταξίδι επαγγελματικό. Η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή. Ετοιμάστηκα (μπάνια, κολόνιες κλπ) και πήγα σπίτι της.

Την βρήκα με ένα αέρινο φορεματάκι. Μόνο στα βυζιά ήταν σφιχτό, με αποτέλεσμα να πετάγονται πάνω από το πλούσιο μπούστο. Προσπαθούσα να το παίζω cool αλλά δεν ήταν και εύκολο. Αυτή πρέπει να το διασκέδαζε. Δεν έχανε την ευκαιρία να μου επιδεικνύει τα κάλλη της και να μου τρίβεται μέχρι που δεν μπορούσα να κρυφτώ άλλο. Το φούσκωμα στο παντελόνι μου με πρόδιδε.

Το πιάνει στα χέρια της πάνω από το παντελόνι και μου λέει:

-    «Νομίζω ότι αυτό το προκάλεσα εγώ και πρέπει να επανορθώσω…»

Σηκώνομαι πάνω, την τραβάω με δύναμη και την ξαπλώνω πάνω στο τραπέζι.

-    «Όχι μόνο για αυτή τη φορά μωρή πουτάνα», της λέω. «Αλλά σήμερα θα πληρώσεις για όλες!».

Έπεσα με τα μούτρα στις βυζάρες της και της δάγκωνα με μανία. Της πέταξα το φορεματάκι και έμεινε μόνο με το στρινγκάκι. Την έγλυφα παντού και κατέβαινα προς το μουνάκι της που ήταν είδη μούσκεμα. Έκανα το στρινγκάκι στην άκρη και της έγλυφα με μανία μια το μουσκεμένο κατακόκκινο ξυρισμένο μουνάκι της και μια την κωλάρα της που μου είχε γίνει εμμονή να της την ξεσκίσω. Είχα λυσσάξει και αυτή ούρλιαζε από πάνω.

Με μια κίνηση έσκισα το στρινγκ της και συνέχιζα να την γλύφω με μανία. Από την κάψα είχα αρχίσει να φουντώνω και πέταγα σιγά-σιγά τα ρούχα μου χωρίς να σταματήσω να την γλύφω. Δεν θα με σταματούσε τίποτα αλλά ξαφνικά όπως ήμουν γονατισμένος μπροστά στο τραπέζι γυμνός και είχα το μουνί της διάπλατα ανοιχτό μπροστά μου, ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει την πλάτη και ένα ακόμα να έχει πιάσει τα αρχίδια μου και να τα μαλάζει.

Τρελάθηκα! Γυρνάω απότομα το κεφάλι και πριν προλάβω, με αρχίζει στα γλωσσόφιλα η γυναίκα μου η Μαρία. Αυτό ήταν πέρα από κάθε φαντασία μου αλλά με την καύλα που είχα δεν είχα ώρα για λογική. Τις τραβάω και τις δύο από το χέρι και πάμε στο υπέρδιπλο κρεβάτι της Γιώτας. Γδύνω και την γυναίκα μου ανταλλάσσοντας τρελά φιλιά πάθους και την πετάω πάνω στη Γιώτα.

Οι δίδυμες με τρελάνανε! Άρχισαν να φιλιούνται με μανία. Πήγα από πίσω και έχωνα το καυλί μου μια στο μουνί της μίας και μιας στης άλλης. Μετά σηκώθηκαν όρθιες και ξάπλωσα ανάσκελα. Άρχισαν και με έγλυφαν παντού. Η Μαρία είχε επικεντρωθεί στο καυλί μου και η Γιώτα είχε πάει από πάνω μου, μου έτριβε τις βυζάρες της στο πρόσωπο μου και μου δάγκωνε τις δικές μου. Την τράβηξα από τα μπούτια και την έφερα σε στάση 69. Τώρα μου ρουφάγανε και οι δύο το καυλί μου.

Δεν άντεχα άλλο… έπρεπε να γαμήσω και μάλλον το κατάλαβαν κ αυτές. Καβάλησε η Γιώτα το καυλί μου και η Μαρία κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου. Της είχα πιάσει τα κωλομέρια με δύναμη και πότε τα χτύπαγα με μανία και πότε έτριβα το μουνί της πάνω στη γλώσσα μου. Αυτές γλύφονταν από πάνω μου. Η θέα στον καθρέφτη ήταν μοναδική. Η Γιώτα άρχισε να χύνει πάνω στο καυλί μου. Σηκώθηκα και έβαλα την Μαρία να τη γλύψει ενώ η Γιώτα ρούφαγε το καυλί μου.

-    «Έλα εδώ!», λέω προστακτικά στη Μαρία.

Και αυτή χωρίς δεύτερη κουβέντα ήρθε και κάθισε πάνω στο καυλί μου. Χοροπήδαγε τρελή από την καύλα ενώ η Γιώτα μας έγλυφε παντού. Μου ξανάρθε η εμμονή μου. Είχε έρθει η ώρα για την κωλάρα της Γιώτας. Την έβαλα στα τέσσερα, την έπιασα από τα μπράτσα και δεν σταματούσα με τίποτα παρόλο που ούρλιαζε από το πόνο. Η Μαρία είχε έρθει από κάτω μου και μου έγλυφε τα αρχίδια.

Κάποια στιγμή ένιωσα το καυλί μου να καίει. Το έβγαλα έξω και το βούτηξα στο στόμα της Μαρίας και συνέχισα να της γαμάω το στόμα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο… Το έβγαλα και άρχισα να χύνω πάνω στα βυζιά της Μαρίας. Η Γιώτα μόλις το πήρε χαμπάρι, το έβαλε στο στόμα της και το άρμεξε.

Εκείνο το βράδυ κοιμηθήκαμε και οι τρεις αγκαλιά.
Το πρωί ξύπνησα και τις βρήκα να παίζουν με το καυλί μου. Από τότε έχουμε ζήσει πολλές στιγμές παρέα αλλά η πρώτη φορά μου έχει μείνει αξέχαστη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")