Ξέσκισμα την παραμονή του γάμου της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καθόταν γυμνή οκλαδόν. Με κοίταγε και έπαιζε αφηρημένα με το τρίχωμα του μουνιού της. Τα βυζιά της, βαριά και ερεθισμένα ακόμα, ανεβοκατέβαιναν αργά καθώς ανέπνεε. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο χαλί χαμένος στα μεγάλα μάτια της. Η πούτσα μου που πριν λίγο έχυνε μέσα στο στόμα της δεν είχε πέσει ακόμα. Τέτοια καύλα είχα καιρό να νιώσω.

Με ήθελε καιρό, το είχα καταλάβει. Για μένα δεν ετίθετο θέμα, την ήθελα από την ώρα που την είδα στο γραφείο της τρεις μήνες πριν. Είχα περάσει για να υπογράψω ως εγγυητής ενός δανείου και πρόσεξα πρώτα τα μακριά νύχια της. Πιο μακριά από  όσο επέτρεπε η θέση μιας υπαλλήλου τραπέζης. Η ίδια είχε κάπως ντροπαλό βλέμμα πράγμα που με έκανε να πιστέψω ότι ήταν από αυτές που θέλουν τον χρόνο τους αλλά είναι τρομερές στο κρεβάτι. Και επιπλέον τρελάθηκα με τα πόδια της μέσα σε prada σανδάλια. Περιποιημένα με κόκκινα νύχια. Μια υποψία σουτιέν μέσα από το μαύρο της πουκάμισο επίσης κόκκινο.

Ξαναπέρασα δυο μέρες μετά με μια χαζή δικαιολογία και με θυμήθηκε με το όνομά μου. Μιλήσαμε λίγο και μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι αρραβωνιασμένη. Πήγα πάσο αλλά συνέχισα να την σκέφτομαι. Ξαναπέρασα μετά από είκοσι μέρες, δήθεν να πάρω ένα αντίγραφο. Της είπα πως είχα μια καλή μέρα και θα ήθελα να την κεράσω κάτι αν βέβαια είχε χρόνο. Είπε όχι, ευχαριστώ. Ξαναπέρασα δέκα μέρες μετά να ξαναπάρω ένα αντίγραφο. Γέλασε. Της είπα πως είμαι αφηρημένος και ο γιατρός μου είπε πως χρειάζομαι παρέα όταν τρώω. Την κάλεσα να με συνοδεύσει. Είπε ναι. Μετά την γύρισα σπίτι. Κοίταξε κάτω ντροπαλά όταν φτάσαμε και είπε αμήχανα καληνύχτα. Την φίλησα στο μάγουλο και μου χάιδεψε τα χείλια. Μετά έφυγε. Την πήρα την άλλη μέρα τηλέφωνο και μου είπε να μην την ξαναπάρω. Είπε πως δεν ξέρει τι γίνεται, πως αισθάνεται άσχημα για τον αρραβωνιαστικό.

Πέρασε μια εβδομάδα και με πήρε τηλέφωνο στις δέκα το βράδυ ενώ έτρωγα με μια παλιά γκόμενα.  Με ρώτησε που είμαι και είπε πως θέλει να έρθει σπίτι μου. Τρελάθηκα. Είπα στην άλλη πως έπρεπε να φύγω πως κάποιο πρόβλημα υπήρχε στο περιοδικό και την άφησα σύξυλη. Έφτασε σπίτι μου πέντε λεπτά μετά από μένα. Της άνοιξα. Με κοίταξε και είπε πως την άλλη εβδομάδα παντρεύεται. Και μετά είπε πως θέλει να την γαμήσω από τον κώλο και να την χύσω στο στόμα. Ήρθε κοντά μου και μου ψιθύρισε:

«Ήμουν στο γυμναστήριο και άρχισα να καυλώνω ενώ έκανα ποδήλατο. Είχα μια τρελή φαντασίωση. Πήρα την μπάρα από ένα βαράκι και πήγα στην σάουνα. Ήμουν μόνη μου. Οι μασχάλες μου βρώμαγαν ιδρώτα και το μουνί μου ήταν μούσκεμα. Γδύθηκα και άρχισα να γλείφω το κρύο σίδερο. Έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνί μου μετά δύο, μετά τρία. Έχωσα την κρύα μπάρα βαθιά μέσα μου αλλά κατάλαβα ότι αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια χοντρή πούτσα στον κώλο. Στο κωλαράκι μου το σφιχτό, στο τρυπιδάκι μου το παρθένο, στην καυλοτρυπίδα μου. Έλα πουτσαρά μου, έλα να με ξεσκίσεις, έλα να με ξεκωλιάσεις, έλα, έλα να με γεμίσεις σπέρμα στα τρυπίδια μου, έλα ψωλαρά μου…»

Ήταν τόσο απρόσμενο και καύλωσα τόσο γρήγορα που μόλις άγγιξε τον πούτσο μου έχυσα μέσα στο σώβρακο. Δεν μου έπεσε όμως. Τέτοια καύλα. Έχυσα και μου έμεινε σηκωμένη. Αυτή το κατάλαβε, μου έβγαλε το παντελόνι και το σώβρακο και το κόλλησε στα μούτρα της. Έγλειψε τα χύσια μου και το πασάλειψε πάνω της. Μετά με πλησίασε και με φίλησε με το στόμα της γεμάτο από τα χύσια μου. Το στόμα μου γέμισε από το ίδιο μου το σπέρμα. Είχε ξανασυμβεί παλιά όταν τράβηξα μια μαλακία κρεμασμένος ανάποδα από το μονόζυγο στο δωμάτιο μου αλλά τώρα ήταν διαφορετικά. Τότε το είχα βρει κάπως αηδιαστικό τώρα όμως καύλωσα. Τριβόταν πάνω μου και  με πασάλειβε.

-    «Σ’ αρέσει; Σ’ αρέσει το χύσι σου ε; Σε χύνω για να με χύσεις, τάισε με σπέρμα ψωλιάρη μου, τάισε με!» είπε.

Της έβγαλα τα ρούχα γρήγορα και πετάχτηκαν δυο βυζάρες με ερεθισμένες ρώγες, δυο βυζιά βαριά και μυτερά με τεράστιες ροζ ρώγες και στα ρουθούνια μου έφτασε η μουνίλα της. Της έγλειφα τα βυζιά και το χέρι μου έσταζε μουνόχυμα καθώς της άγγιξα την μουνάρα. Τέντωσε το κορμί της και βόγκηξε. Την πέταξα στον καναπέ και άρχισα να της γλείφω το μουνί. Έβαλα όλη την γλώσσα μου μέσα και έπινα τα υγρά της. Κόλλησα το στόμα μου και την ρούφαγα την πουτάνα.

-    «Ξεκώλιασέ με καριόλη. Ξεκώλιασέ με. Χώστην μου στεγνά στον κώλο. Είμαι πουτανάκι, είμαι ξεκωλιάρα, είμαι ψωλού!» είπε και σήκωσε τα πόδια της δείχνοντάς μου ένα απίστευτο κωλοτρυπίδι.

Τα ζουμιά του μουνιού της έτρεχαν πάνω στον κώλο της.

-    «Έλα, έλα…» μου είπε.

Ήθελα να της γλείψω τον κώλο αλλά δεν άντεξα. Με μια κίνηση απότομη έχωσα όλον τον πούτσο μου στην τρύπα της. Ούρλιαξε σαν να την έσφαξα αλλά με τράβηξε πιο βαθιά.

-    «Έτσι πουτσαρά μου, έτσι. Γάμα με, στον κώλο γάμα με, ξέσκισέ με, θέλω να με πονέσεις. Θέλω να ματώσω παλιογαμιόλη! Παλιόπουστα, καριόλη! Πιο δυνατά ρε μαλάκα! Πιο δυνατά μωρή καριόλα!!!» έλεγε.

Την γάμαγα με όλη μου την δύναμη. Είχαμε ιδρώσει και βρώμαγε ιδρώτα η καριόλα αλλά έναν ιδρώτα μαζί με μουνί και κώλο και ένα άρωμα που φόραγε. Την κοπάναγα με όλο το μήκος της πούτσας μου που δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη και ετοιμαζόμουν να χύσω όταν μου είπε:

-    «Όχι, στο στόμα τα φλόκια! Γάμα μου το στόμα βαθιά!»

Πετάχτηκε και πήρε την ψωλή μου στο στόμα της τόσο βαθιά, που νόμιζα ότι θα πνιγεί. Την γάμησα στο στόμα και έχυσα μέσα. Έχυνα για πολλή ώρα. Εκείνη βόγκαγε και μου έτριβε τα αρχίδια και μόλις τραβήχτηκα, κόλλησε το στόμα της πάνω στο δικό μου και μου πέρασε τα χύσια μου.. ένιωσα τα καυτά μου φλόκια στο στόμα μου και της τα έφτυσα στα βυζιά και στο μουνί της. Τα υπόλοιπα τα κατάπια. Κατάπια τα χύσια μου για δεύτερη φορά. Το χαλί είχε γίνει μούσκεμα.

-    «Χύνω πολύ ξέρεις…» μου είπε.

Μετά έγειρε πίσω και με κοίταγε. Κοιταζόμασταν αρκετή ώρα.

-    «Το ήθελα αυτό χρόνια τώρα. Το φανταζόμουν έτσι. Ήταν υπέροχο!», είπε.

Χαμογέλασα. Πήγα να πω κάτι αλλά δεν μπόρεσα γιατί άρχισε να μου παίρνει μια ωραία ήσυχη πίπα. Μου είχε τουρλώσει τον κώλο της με την ξεχειλωμένη πια κωλοτρυπίδα και ξαφνικά μου έβαλε στο χέρι την μεταλλική μπάρα που είχε από το γυμναστήριο.

-    «Χώστην!» μου είπε. «Όσο πάει. Πόνα με!»

Ο πούτσος μου κόντεψε να εκραγεί πάλι. Τι πουτανάκι! Εκείνο το βράδυ έχυσα άλλες δύο φορές. Την τελευταία πάνω στα δάχτυλα των ποδιών της τα οποία και έγλειψε μετά τελείως. Αργότερα όταν πήγα να την γαμήσω από το μουνάκι της με τα υπέροχα χείλη μου είπε:

-    «Μη, είμαι παρθένα. Με θέλει παρθένα ο μαλάκας!»

Δεν είπα κουβέντα.Την επόμενη φορά που βρέθηκα στην τράπεζα μου μίλησε στον πληθυντικό και μου ζήτησε να της θυμίσω το όνομά μου. Στο χέρι της φορούσε μια άσχημη χρυσή βέρα. Όταν πέρασε δίπλα μου πηγαίνοντας να φέρει κάτι χαρτιά μου μύρισε καυλωμένο μουνί. Μπορεί να ήταν και ιδέα μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")