Η Αφέντρα σου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

«Σε τρώει πολύ το κωλαράκι σου;» Ήθελα να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φαντασία της πουτανίτσας μου. Μπορώ να πω ότι με εξέπλησσες. Χαίρομαι! Είμαι περήφανη που είμαι η αφέντρα σου, γι' αυτό και θα σε ανταμείψω.


Πέρασα από το γραφείο σου λίγο πριν το μεσημέρι, μου άνοιξες την πόρτα, σε φίλησα τρυφερά στα χείλη και κλείδωσα την πόρτα πίσω μου. Μου είπες ότι περιμένεις πελάτη αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως δεν θα αργήσω πολύ.

Σε φιλώ και σε οδηγώ στο γραφείο σου. Σου λέω να σκύψεις. Κατεβάζω το παντελόνι και το μποξεράκι σου και με μια κίνηση, πριν καλά καταλάβεις, βάζω τη σφήνα στο "μουνάκι" σου. Ελέγχω να δω αν μπήκε καλά, ανεβάζω το μποξεράκι και το παντελόνι, σου δίνω ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και φεύγω. Με την άκρη του ματιού μου σε βλέπω ακόμη ακουμπισμένο στο γραφείο, σαστισμένο, και καυλωμένο.

Χτυπάει το κινητό σου και σου δίνω "εντολές" για την υπόλοιπη μέρα: "Απαγορεύεται" να πας στην τουαλέτα μέχρι να έρθω από το γραφείο να σε πάρω. Και δεν πρόκειται να πεις ούτε μια λέξη μέχρι να σου απευθύνω το λόγο. Αν αντιληφθώ ότι παράκουσες την εντολή μου, θα τιμωρηθείς πολύ σκληρά, και ξέρεις ότι δεν αστειεύομαι.

Κλείνουμε το τηλέφωνο και ξέρω ότι και μόνο που στο απαγόρευσα θέλεις απεγνωσμένα να πας, σε νιώθω ήδη καυλωμένο. Πρέπει να ηρεμήσεις όμως γιατί δεν θα αλλάξω γνώμη.

Το απόγευμα σε βρίσκω να με περιμένεις με ανυπομονησία. Χωρίς να πω κουβέντα, έρχεσαι κοντά μου, φοράς το παλτό σου και με κοιτάζεις στα μάτια με λαχτάρα. Σε παίρνω από το χέρι και κατεβαίνουμε τις σκάλες. Βλέπεις τις τουαλέτες και νιώθω την ανυπομονησία σου στο χέρι μου. Συνεχίζω ατάραχη και βγαίνουμε από το κτίριο! Δεν το πιστεύεις! Με σταματάς και πριν προλάβεις να πεις λέξη σε κοιτάζω στα μάτια, χωρίς να πω λέξη, δεν αστειεύομαι.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ. Έχεις αρχίσει να ιδρώνεις, είσαι ανήσυχος… προσπαθείς να μου τραβήξεις την προσοχή και να σου δώσω σημασία, παρόλο που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το πετύχεις. Η αφέντρα σου είναι πολύ αποφασισμένη σήμερα.

Φτάνουμε στο σούπερ μάρκετ. Σου λέω να περιμένεις στο ταμείο, δεν θα αργήσω. Σε λίγα λεπτά είμαι δίπλα σου και αδειάζω το καλάθι μου. Λίγα καρότα… σε κοιτάζω συνέχεια στα μάτια. Ένα αγγουράκι… αρχίζεις και πάλι να ιδρώνεις. Μια λακ… τρίβεις τα χέρια σου. Χαρτομάντιλα, και ένα λιπαντικό.
Έχεις τρελαθεί! Δεν το πιστεύεις! Σου λέω να πληρώσεις και να με ακολουθήσεις. Τα χέρια σου τρέμουν από ανυπομονησία και καύλα. Ένα χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη μου. Με τρελαίνεις έτσι όπως σε βλέπω.

Κατευθύνομαι προς τις τουαλέτες και σε νιώθω ήδη κολλημένο πάνω μου. Είσαι τρομερά ερεθισμένος. Στον πιάνω και τρέμεις ολόκληρος. Κλείνω την πόρτα πίσω σου, κατεβάζω παντελόνι και μποξεράκι, σου λέω να σκύψεις και να ακουμπήσουν τα χέρια σου στον τοίχο. Με το ένα χέρι κρατάω τον καυλωμένο πούτσο σου και στον παίζω, και με το άλλο χέρι γαμάω το κωλαράκι σου με την σφήνα.
Χύνεις σχεδόν αμέσως, και σχεδόν συγχρόνως κατουράς, και συνεχίζω να στον παίζω. Τρέμεις ολόκληρος από καύλα… με το ζόρι στέκεσαι στα πόδια σου.

Σε σκουπίζω, σε ντύνω, σε φιλώ τρυφερά, και σου λέω ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή για απόψε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")