Δούλος της Κέλι (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι να μην υποταχτείς σε μια γυναίκα… όλοι όσοι έχουν μπλέξει σε τέτοιες ιστορίες το ξέρουν καλά. Άμα μπεις σ’ αυτό το λούκι, όσο πάει και βαθαίνει η υποταγή σου.

Το ίδιο έγινε και με μένα. Όχι βέβαια ότι με πειράζει...

Τώρα πια είχα καταλάβει πως είχαν τα πράγματα με την Κέλι. «Ρουτίνα» σεξουαλικής υποταγής και μετά... τσουπ ένα καινούριο στοιχείο από εκεί που δεν το περιμένω. Το ενσωμάτωνε κι αυτό το στοιχείο στη ρουτίνα μας, για ένα διάστημα δεν γινόταν τίποτε καινούριο, αλλά μετά, πάμε για άλλα...

Να μη σας κουράζω όμως με γενικότητες. Από την πρώτη φορά που μ’ έβαλε να γλύψω τα χύσια μου το καθιέρωσε κι αυτό. Βέβαια να χύσω μέσα της ήταν μεγάλη τιμή και δεν μου το επέτρεπε και πολύ συχνά γιατί φοβόταν και τις εγκυμοσύνες (το αγγελούδι μας το λατρεύουμε, αλλά ας το να μεγαλώσει λίγο πριν αποκτήσει αδελφάκι). Πάντως, όποτε το επέτρεπε έπρεπε απαραιτήτως να της γλύψω τα χύσια μου μετά. Και δεν σταματούσε εκεί. Και μαλακία να μου τραβούσε, μετά μ' έβαζε να της φιλήσω το χέρι, όπως ήταν με τα χύσια μου, για να της δείξω την ευγνωμοσύνη μου γι’ αυτό που είχε κάνει για μένα. Φυσικά, δεν έφερνα αντίρρηση κι είχα πια συνηθίσει την ιδέα να καταπίνω το σπέρμα μου.

Κι εκεί ήταν τα πράγματα για κάποιο διάστημα μέχρι το επόμενο καινούριο στοιχείο. Όπως πάντα, κάτι εντελώς αναπάντεχο. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ παθαίνω με τις γυναικείες μπότες. Όσο πιο ψηλές, τόσο πιο καλές. Η Κέλι το ήξερε αυτό, και μάλιστα πριν καν της δηλώσω την υποταγή μου, αλλά αρνιόταν να φορέσει μπότες στο κρεβάτι γιατί την δυσκόλευαν. Ήξερα βέβαια ότι δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να επιμένω.

Μια μέρα, εκεί που έψαχνε κάτι στην ντουλάπα της, άνοιξε ένα κουτί κι έβγαλε κάτι πανύψηλες μπότες πάνω απ’ το γόνατο, που της είχα αγοράσει πάνε πάνω από δυο χρόνια. Τις θυμόμουν καλά αυτές τις μπότες, τότε ήταν στη μόδα και η Κέλι (που είναι ικανή να βάλει υποθήκη το σπίτι για να πάρει ρούχα και παπούτσια) είχε κολλήσει ν' αποκτήσει κι αυτή. Φυσικά είχε χτυπήσει το αδύνατο σημείο μου και συμφώνησα να της τις πάρω, κι ας τις πλήρωνα μετά ένα χρόνο σε δόσεις με την πιστωτική. Μπάνιο κάναμε Ιούλιο στην παραλία, κι εγώ ακόμη την δόση απ’ τις μπότες της πλήρωνα. Και να πεις τις φόρεσε; Δυο φορές και μετά είπε ότι δεν τη βόλευαν και κατέληξαν στα βάθη της ντουλάπας για να ανακαλυφθούν τυχαία εκείνη την ημέρα.

-    «Τι τις θέλω αυτές;» αναρωτήθηκε φωναχτά η Κέλι. «Δεν τις φοράω ποτέ. Λέω να τις πετάξω!»

Όσο εύκολα ξόδευε για ρούχα και παπούτσια τόσο εύκολα τα πετούσε μετά άμα δεν της άρεσαν ή έφευγαν απ’ τη μόδα. Θυμήθηκα τις δόσεις που πλήρωνα...

-    «Μη βρε κούκλα μου» την παρακάλεσα. «Μια περιουσία μου κόστισαν. Άμα δεν θες να τις φοράς έξω, κράτα τες τουλάχιστον για τις ιδιαίτερες στιγμές».

-    «Α έτσι;» μου απάντησε. «Σε καυλώνουν; Πολύ καλά, τότε έχω κάτι για σένα».

Και πριν προλάβω να χαρώ μου τις έδωσε στο χέρι και με διέταξε να πάω να τις βάψω και να τις γυαλίσω όσο γίνεται καλύτερα.

-    «Αφού θες, θα τις κρατήσουμε» μου είπε. «Αλλά να τις βάψουμε καλά να μη σκάσουν στην ντουλάπα».

Κι εγώ που νόμιζα ότι άλλη αποστολή θα μου ανέθετε... Τέλος πάντων, θυμήθηκα όλες τις ικανότητες μου από το στρατό και γυάλισα τις μπότες όπως γυάλιζα τα άρβυλα μου στην επιθεώρηση Παρασκευής. Καθρέφτη τις έκανα, στρατηγική να περνούσε η Κέλι μ' αυτές θα έφευγε με δέκα μέρες τιμητική. Αλλά όταν της τις έδωσα πίσω είπε απλώς: «πολύ καλά» και τις ξαναέβαλε στο κουτί τους. Κι εκεί ξεχάστηκε αυτή η ιστορία, και το σεξ ήταν πάλι το ίδιο. Φιλιά και τρυφερότητες να φτιάξω την Κέλι, γερό γλυφομούνι, ένα καλό γαμήσι για να χύσει, και μετά μαλακία για μένα φιλώντας τον κώλο της. Και να μην έχω και παράπονο, έλεγε η Κέλι (που δεν είχα).

Ώσπου μια μέρα, έχοντας τελειώσει με τους δικούς της οργασμούς, αντί ν' ανέβει πάνω στο πρόσωπο μου όπως συνήθιζε, με διέταξε να της φέρω εκείνες τις μπότες (που τις είχα σχεδόν ξεχάσει) και της τις φορέσω. Η καρδιά μου άρχισε να βροντάει. Τις ξεδίπλωσα προσεκτικά, έβαλα μέσα τα ποδαράκια της, ανέβασα το φερμουάρ με μεγάλη προσοχή για να μην την πονέσω, και μετά τις τέντωσα. Η Κέλι σηκώθηκε από το κρεβάτι και στάθηκε με προσοχή στα πόδια της. Είχαν κάτι τακούνια αυτές οι μπότες, οκτώ πόντους τουλάχιστον.

Εδώ θα σας εξομολογηθώ κάτι. Η Κέλι είναι κοντή. Δηλαδή άμα την ρωτήσετε την ίδια θα σας πει «μετρίου ύψους» αλλά γι' αυτήν κοντοί ήταν μόνον οι νάνοι που κάνανε παρέα στη Χιονάτη. Εγώ πάντως στο ύψος της ρίχνω τουλάχιστον ένα κεφάλι. Κι από μέσα της αυτό δεν το χώνευε. Τώρα ήταν ευκαιρία να πάρει την εκδίκηση της, οι μπότες την έφερναν σχεδόν στο ύψος μου.

-    «Πέσε στα γόνατα δούλε μπροστά στην αφέντρα σου!» με διέταξε, κι έσπευσα να συμμορφωθώ.

Ένιωθα τόσο υποταγμένος, πεσμένος μπροστά στη γυναίκα μου που μου φαινόταν πια πανύψηλη και τόσο αυταρχική μ' αυτές τις μπότες.

-    «Φίλα μου τις μπότες για να μου δείξεις την υποταγή σου!» συνέχισε και συμμορφώθηκα αμέσως γεμίζοντας τις μπότες της με υγρά φιλιά.

Ξεκίνησα από το κάτω μέρος κι άρχισα σιγά-σιγά ν' ανεβαίνω..

-    «Περίμενε σκουλήκι, θα με ρίξεις!» μου είπε η Κέλι που δεν είχε ακόμη συνηθίσει να ισορροπεί στα πανύψηλα τακούνια.

Και κάνοντας δυο βήματα προς τα πίσω, κάθισε στην άκρη του κρεβατιού.

-    «Έλα εδώ τώρα σκουλήκι! Ταπεινώσου μπροστά μου και λάτρεψε τις μπότες μου!» μου είπε κι εγώ πεσμένος στα πόδια της και απίστευτα ερεθισμένος μ' αυτά που άκουγα και έβλεπα συνέχισα να λατρεύω τις μπότες της.

Όταν βαρέθηκε να με βλέπει να τις φιλάω, άρπαξε ανάμεσα τους τον φουσκωμένο πούτσο μου κι άρχισε να τον μαλάζει. Ήταν μια απίστευτη αίσθηση, φυσικά δεν μπορούσε να τον χειριστεί εξίσου καλά όσο με το χέρι της, αλλά ακριβώς αυτή η αδεξιότητα και η σκληρότητα της με ερέθιζαν ακόμη περισσότερο. Πότε πονούσα και πότε βυθιζόμουνα σε απίστευτη ηδονή... Η Κέλι είδε την ικεσία στα μάτια μου και μου είπε άγρια:

-    «Ή θα χύσεις έτσι σκουλήκι, πάνω στις μπότες μου, ή δεν θα χύσεις καθόλου. Και πρόσεξε! Δεν θα κάτσω εδώ όλο το βράδυ».

Αυτή η δήλωση της με απελευθέρωσε. Δεν μ' ένοιαζε πως χειριζόταν τον πούτσο μου, δεν μ' ένοιαζε αν βολευόμουν ή όχι, συγκέντρωσα όλη μου τη σκέψη στο ότι έπρεπε να χύσω εκεί, υποταγμένος στα πόδια της, πάνω στις μπότες της που είχαν φυλακίσει σκληρά τον μικρό πούτσο μου.. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λύτρωση για μένα. Ίσως άλλος να μην τα κατάφερνε, αλλά για να λέμε και την αλήθεια, το κουσούρι της υποταγής το είχα, δεν βρέθηκα τυχαία εκεί που ήμουνα. Μόνο η σκέψη ότι βρίσκομαι πεσμένος στα πόδια της γυναίκας μου με τις μπότες της να κάνουν ένα άγριο «μασάζ» στον πούτσο μου, ήταν αρκετή για να καυλώσω. Και σε μια στιγμή που πίεζε ακόμη περισσότερο τον πούτσο μου έχοντας τον πιασμένο ανάμεσα στις μπότες της, συνέβη... Άφησα μια κραυγή κι άδειασα τα υγρά μου πάνω στις μαύρες μπότες της. Η βραδιά τελείωσε μ' εμένα να τις καθαρίζω με την γλώσσα μου.

-    «Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις» με είχε πληροφορήσει η Κέλι.

Όχι ότι δεν με έβαλε να της ξαναγυαλίσω μετά...
Από τότε πρόσθεσε και τις «μαλάξεις» με τα πόδια της στη ρουτίνα μας. Για ποικιλία, αντί να μου ανεβαίνει στο πρόσωπο και να μου τραβάει μαλακία, με βάζει να πέσω στα γόνατα και να χύνω ενώ μου τρίβει τον πούτσο με τα πόδια της, που πότε είναι γυμνά και πότε ντυμένα με τις μπότες της. Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ, ειλικρινά δεν ξέρω ν' απαντήσω. Μ' ερεθίζει περισσότερο να την βλέπω μ' εκείνες τις τεράστιες μπότες, αλλά πάλι είναι άλλη αίσθηση να γλύφεις το καυτό σπέρμα σου από τα γυμνά πόδια της γυναίκας και αφέντρας σου. Η Κέλι βέβαια δεν έχει τέτοια διλήμματα, άμα ήταν να με ρωτάει τι προτιμάω, τι με είχε υποδουλώσει; Διαλέγει ότι θέλει αυτή και καλά θα κάνω να συμμορφωθώ.

Όπως συνήθως, το επόμενο στοιχείο στην «ρουτίνα» μας ήλθε από μία αφορμή που ούτε μπορούσα να την φανταστώ. Ήταν παραμονές ενός επαγγελματικού ταξιδιού μου. Έπρεπε να φύγω στην επαρχία για τη δουλειά μου μια ολόκληρη εβδομάδα. Πρότεινα και στην Κέλι να την πάρω με το παιδί, αλλά ήταν ταξίδι για δουλειές και τον περισσότερο καιρό θα ήταν μόνη της σε μια επαρχιακή πόλη που δεν την ήξερε, χωριστά ότι δεν ήθελε να ξοδέψει και άδεια από την δική της δουλειά. Έτσι, θα πήγαινα μόνος μου. Και φυσικά για κακή μου τύχη την προηγούμενη βδομάδα πριν φύγω ήρθε της Κέλις περίοδος και το σεξ κόπηκε μαχαίρι, όπως πάντα σ’ αυτή την περίπτωση. Θα έφευγα Δευτέρα και την Κυριακή το βράδυ πήγαινα να πεθάνω από την καύλα. Τόσο πολύ, που ξεχάστηκα και παρακάλεσα την Κέλι αν μπορούσε έστω να με ανακουφίσει με μια μικρή μαλακία.

-    «Τι είμαστε εδώ;» μου είπε αυστηρά. «Τι το πέρασες, σαλόνι μασάζ να ‘ρχεσαι να «ανακουφίζεσαι» όταν έχεις καύλες; Ξέχασες τις συμφωνίες μας; Άκου αγόρι μου, αν δεν το ‘χεις καταλάβει ακόμη, σεξ κάνουμε για την δική μου ευχαρίστηση. Εσένα απλώς σ' αφήνω να χύσεις μετά επειδή είμαι καλόψυχη και σ’ αγαπάω. Αλλά don't push it!» θυμήθηκε πάλι τα Αγγλικά της.

Είχε δίκιο. Σ΄ αυτά ακριβώς είχα συμφωνήσει. Με σιγανή φωνή την παρακάλεσα τουλάχιστον να μου δώσει την άδεια να τραβήξω μαλακία όσο θα ήμουν μακριά της. Μέχρι τότε είχα πάρει στα σοβαρά την διαταγή της Κέλις να μην τραβάω μαλακία χωρίς άδεια, και δεν την είχα παρακούσει ποτέ. Και πως άλλωστε, ανά πάσα στιγμή η Κέλι ήταν ικανή να μου ζητήσει σεξ και αλίμονο μου αν έπαιρνε είδηση ότι ο πούτσος μου παρουσίαζε αυξημένο «χρόνο απόκρισης». Άσε καλύτερα... Κι ύστερα, τι μαλακία να τραβήξω, μ’ αυτά που ζούσα; Δεν μου είχε μείνει και ενέργεια…

Μια βδομάδα μακριά της όμως ήταν πολύ, και δεν ήθελα να 'χω και συνέχεια το σεξ στο μυαλό μου, διάολε για δουλειές πήγαινα.

-    «Έλα βρε αγάπη μου…» της είπα. «Το ξέρεις ότι πια δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στο μυαλό μου».

Αλήθεια έλεγα. Μ' αυτά που μου έκανε η Κέλι είχα κολλήσει και ούτε καν πρόσεχα τις υπόλοιπες γυναίκες που υπήρχαν γύρω μου, μέχρι σημείου να με κοροϊδεύουν φίλοι και γνωστοί. Λέγανε ας πούμε, εντελώς αθώα:

-    «Η Ρία στη δουλειά μου είπε...»

-    «Ποια είναι η Ρία;» έλεγα εγώ.

-    «Έλα μωρέ, η ξανθούλα με τα μεγάλα τα βυζιά...»

-    «Ναι; Δεν την πρόσεξα…» έλεγα εγώ.

Και χαχανίζαν όλοι διότι -όπως φαίνεται- η εν λόγω Ρία ήταν σαν μοντέλο.

-    «Εσένα δικέ μου σ’ έχει εκπαιδεύσει καλά η γυναίκα σου!» μου λέγανε κοροϊδευτικά

«Που να ξέρετε πόσο καλά…» έλεγα από μέσα μου.

«Εσένα μόνο θα σκέφτομαι μωράκι μου όταν τραβάω μαλακία» είπα στην Κέλι. «Ούτε με το μυαλό μου δεν θα σου κάνω απιστίες…»

-    «Αυτό μας έλειπε!» απάντησε αυστηρά. «Άκου δω μικρέ…» μου είπε για να με διαολίσει, γιατί είμαι πέντε χρόνια μεγαλύτερος της και το ξέρει πόσο νευριάζω να με λέει μικρό, «ταξίδι για δουλειές πας. Άμα θες σεξ να κάτσεις με την γυναίκα και κυρά σου. Αν είναι να πας για δουλειές να κάνεις δουλειές, να τελειώσεις και μια ώρα αρχύτερα να γυρίσεις στην οικογένεια σου. Όχι να κάθεσαι στο ξενοδοχείο και να τραβάς μαλακία...»

Τετράγωνη λογική και το παραδέχτηκα. Ξέχασα τα παρακάλια και μόλις έφυγα τη Δευτέρα έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, έκανα απανωτά ραντεβού μέχρι αργά το βράδυ, το μεσημέρι ταξινομούσα τις σημειώσεις μου κι έγραφα τις αναφορές μου, και η μόνη ξεκούραση μου ήταν το καθημερινό τηλεφώνημα με την Κέλι για ν' ανταλλάξουμε τα νέα μας. Και χωρίς να το καταλάβω ήρθε Παρασκευή πρωί και μου έμεναν μόνο δυο μικρά ραντεβού κι είχα τελειώσει. Μπορούσα μεσημεράκι να πάρω το δρόμο της επιστροφής, αντί να γυρίσω Κυριακή βράδυ όπως υπολόγιζα! Πήρα και το αφεντικό μου και του είπα ότι θα γυρνούσα νωρίτερα και ενθουσιάστηκε που θα γλύτωνε δυο μέρες ξενοδοχείο και εκτός έδρας.

-    «Μπράβο σας, μπράβο σας!» μου είπε. «Εσείς είστε σωστός οικογενειάρχης».

Το αφεντικό μου ήταν αυστηρών αρχών και όπως τον έκοβα θα είχε καμία τριανταριά χρόνια να κάνει σεξ.

-    «Πάτε να κάνετε τη δουλειά σας και μόλις τελειώσετε γυρνάτε στην γυναίκα σας και την οικογένεια σας. Δεν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε διαφόρους ανωμαλίας, όπως ορισμένοι άλλοι υπάλληλοι μας…»

Ένας συνάδελφος είχε θεαθεί σε κωλόμπαρο σε διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού κι από τότε για το αφεντικό μου επαγγελματικό ταξίδι ίσον Σόδομα και Γόμορρα. Εγώ βέβαια τι να του πω; Ότι ανυπομονούσα να γυρίσω στη γυναίκα μου για να κάνω «τας διαφόρους ανωμαλίας» μαζί της; Άσε και ήθελα και προαγωγή. Τον ευχαρίστησα κι έκλεισα.

Έτσι λοιπόν, Παρασκευή βραδάκι μπήκα στο σπίτι. Μετά το καλωσόρισμα και το παιχνίδι με το παιδί, που του είχα λείψει και μου είχε λείψει, το βάλαμε αυτό για ύπνο και η Κέλι με πέρασε στο υπνοδωμάτιο «για τα περαιτέρω». Ήταν κι αυτή καυλωμένη και με είχε ώρα να την φιλάω και να της γλύφω τα στήθη ενώ χάιδευα το μουνάκι της. Ακολούθησε κανένα μισάωρο γλυφομούνι και μετά το κλασσικό σεξ με την Κέλι να χύνει ουρλιάζοντας δυο και τρεις φορές, ανεβασμένη πάνω μου. Επειδή εδώ σας γράφω τις δικές μου εμπειρίες μη το πάρετε στραβά. Ο χρόνος που περνάμε στο σεξ με τις δικές μου «ανάγκες» δεν είναι ούτε το 10% του χρόνου που αφιερώνουμε στην Κέλι. Αλλά έτσι είναι στην γυναικεία κυριαρχία. Απλώς δεν είναι να περιγράφω και συνέχεια τι έκανα στην Κέλι γιατί δεν υπήρχε και κάτι που να μην της κάνω. Αρκούσε να μου το ζητήσει και γινότανε. Μόνο στάση δεν αλλάζαμε, πάντα ήθελε να γαμιέται από πάνω μου. Αφέντρα και καλά...

Κάποτε τέλος πάντων καταλάγιασαν οι οργασμοί της Κέλι και άρχισε να ξαναβρίσκει την ανάσα της ενώ εγώ την είχα κουλουριασμένη στην αγκαλιά μου και την χάιδευα τρυφερά, όπως συνηθίζω.

-    «Θέλεις να χύσεις;» με ρώτησε πάλι, και με έκοψε κρύος ιδρώτας.

Θέλεις τώρα να θυμηθεί τι της ζητούσα πριν μια βδομάδα, και να με βάλει πάλι τιμωρία;

-    «Αν μου δίνεις την άδεια αγάπη μου» είπα ταπεινά.

Η Κέλι πήρε ένα αυταρχικό ύφος και μου είπε:

-    «Καλώς! Έχεις την άδεια μου να τραβήξεις μαλακία..»

Είδε την απορία ανακατεμένη με πανικό στο βλέμμα μου και με ρώτησε απότομα:

-    «Τι συμβαίνει; Αυτό δεν μου ζητούσες την Κυριακή; Ωραία λοιπόν, έχεις την άδεια μου να τραβήξεις μαλακία, αφού αυτό θέλεις».

-    «Μα, Κέλι αγάπη μου…» ψέλλισα και πήγα να της εξηγήσω ότι αυτό ήταν για τις ημέρες που θα έλειπα αλλά μ' έκοψε:

-    «Δεν μ' ενδιαφέρει. Να προσέχεις τι ζητάς! Και μη μου πεις ότι ντρέπεσαι να τραβήξεις μαλακία μπροστά στη γυναίκα σου; Είμαι η αφέντρα σου και δεν σου επιτρέπω να έχεις μυστικά από μένα».

Τι να έκανα; Δεν ήταν αυτό που περίμενα, αλλά πήγα να συμμορφωθώ. Όπως ήμουν μισοκαθισμένος στο κρεβάτι έπιασα τον πούτσο μου και άρχισα να τον μαλάζω ανόρεκτα πάνω-κάτω. Η Κέλι μ' έκοψε.

-    «Που είναι ο σεβασμός σου; Κάνεις αυτό το πράγμα μπροστά στην κυρία σου; Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να γονατίσεις!»

Και μ' έβαλε να γονατίσω στην άλλη άκρη του κρεβατιού ενώ αυτή καθόταν απέναντι μου μισοξαπλωμένη και με κοίταζε αυταρχικά. Τώρα ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου. Δεν είχα ξανατραβήξει μαλακία σε τέτοια στάση. Άρχισα πάλι ανόρεκτα να τον παίζω αλλά η Κέλι δεν είχε τελειώσει μαζί μου…

-    «Είχες πει ότι θα σκέφτεσαι εμένα. Εμπρός λοιπόν, άρχισε να με σκέφτεσαι, και για να σιγουρευτώ ότι δεν με κοροϊδεύεις θέλω να μου λες φωναχτά τις σκέψεις σου...»

Κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη επιλογή και, για μια ακόμη φορά, παραδόθηκα στη μοίρα μου, ή καλύτερα στην σκλαβιά που ο ίδιος είχα επιλέξει.

-    «Κέλι μου, αγάπη μου, μωρό μου…» έλεγα. «Μόνο εσύ υπάρχεις στον κόσμο για μένα! Είσαι η αφέντρα μου, η γυναίκα μου. Θα κάνω τα πάντα για σένα! Μ' έχεις υποδουλώσει...»

Κι άρχισα να καυλώνω…

-    «Θέλω να είμαι σκλάβος σου» της έλεγα. «Θέλω να κυριαρχείς επάνω μου, να με κάνεις ότι θέλεις, να μου βάζεις ότι τιμωρίες νομίζεις...»

Πρόσεξα ότι το χεράκι της Κέλις χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια της κι άρχισε να μαλάζει ελαφρά το μουνάκι της. Αυτό μου έδωσε περισσότερο ενθουσιασμό και συνέχισα:

-    «Θέλω να με ταπεινώνεις, να με βάζεις να σου φιλάω τον κώλο, να σου γλύφω τα χύσια μου...»

Η Κέλι την είχα καταβρεί. Είχε αρχίσει να βογκάει και μου έκανε ένα απότομο νόημα να σταματήσω να παίζω με τον πούτσο μου.

-    «Με ξανάφτιαξες παλιόπαιδο!» μου είπε δήθεν αυστηρά. «Σταμάτα κι έλα εδώ να με γλύψεις...»

Κι όπως ήμουν στα γόνατα προχώρησα λίγο και βύθισα το στόμα μου στο μουνί της. Η Κέλι άρπαξε το κεφάλι μου με το δυο της χέρια για να το φέρει ακριβώς εκεί που ήθελε κι άρχισε να τρίβεται πάνω στο στόμα μου... Ένιωσα πάλι αυτή την ανάμεικτη γεύση από τα υγρά μας, γιατί δεν είχε περάσει και πολύ ώρα που γαμιόταν αλύπητα πάνω στον πούτσο μου. Αλλά τώρα αυτά τα είχα συνηθίσει και κατάπινα με ευχαρίστηση ότι μου έδινε. Λίγη πίεση στην κλειτορίδα της με την γλώσσα μου κι η Κέλι άρχισε πάλι να ουρλιάζει, παραδομένη στα κύματα ενός ακόμη οργασμού. Όση ώρα έχυνε της φιλούσα τρυφερά το μουνάκι και το καθάριζα από τα υγρά της με την γλώσσα μου, μέχρι που ξανάπεσε αποκαμωμένη πίσω στο στρώμα βγάζοντας αναστεναγμούς ικανοποίησης...

Μόλις συνήλθε μ' έσπρωξε όπως ήμουν γονατιστός κι έπεσα ανάσκελα στο κρεβάτι. Νόμιζα ότι ήθελε πάλι ν' ανέβει στο πρόσωπο μου για να της φιλήσω τον κώλο ενώ με μαλακίζει, αλλά η Κέλι ήρθε και κάθισε ανάποδα. Γονάτισε κι αυτή με το πρόσωπο σε μένα, κι ανέβηκε πάνω στο κάτω μέρος του σώματος μου, καθισμένη σχεδόν πάνω στ' αρχίδια μου και με τον πούτσο μου να ξεπροβάλλει μέσα απ’ τα σκέλια της. Τον χούφτωσε και μου κόπηκε η ανάσα. Έτσι όπως ήταν καθισμένη φαινόταν σαν να είναι ο δικός της πούτσος που ξεπροβάλει ανάμεσα στα πόδια της, σαν να μην υπάρχω καν εγώ.

Αυτό ήταν προφανώς και το σχέδιο της γιατί συνειδητοποίησα ότι καθόταν ακριβώς απέναντι στον καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας και καμάρωνε τον καινούριο πούτσο της. Όπως σας ξαναείπα, δεν είχα ποτέ μου ομοφυλοφιλικές τάσεις, ούτε καν όρεξη για τραβεστί, ή shemale ή όπως αλλιώς τα λένε τέτοια περίεργα γούστα (τα δικά μου δηλαδή τα γούστα τι είναι; Συγγνώμη...). Χαλάλι σ’ αυτούς που τα 'χουνε, εγώ όμως δεν ήμουν ανάμεσα τους. Αλλά πάλι δεν ξέρω, βλέποντας την όμορφη γυναικούλα μου με μια καυλωμένη ψωλή να ξεπροβάλλει φυσικά ανάμεσα απ’ τα μπούτια της, σα να 'χε φυτρώσει εκεί... κόντεψα να χύσω κατευθείαν.

-    «Και τώρα θα τραβήξω κι εγώ μαλακία» μου ανακοίνωσε η Κέλι, κι άρχισε να μαλακίζει τον πούτσο μου κάνοντας σαν να ήταν δικός της.

Είχε βαλθεί να με τρελάνει. Φερόταν σαν να μην ήμουν εκεί και φυσικά άρχισε να λέει κι αυτή φωναχτά τις σκέψεις της («είναι δίκαιο» μου εξήγησε, κάτι που όταν το λέει η Κέλι πάντα σημαίνει μπελάδες).

-    «Αχ, αγάπη μου» φώναζε. «Πόσο μ' αρέσει που σ' έχω υποδουλώσει. Θα γίνεις ο απόλυτος σκλάβος μου και υπηρέτης μου. Δεν θα σε ελευθερώσω ποτέ, θα με παρακαλάς για την τιμή να φιλήσεις τον κώλο μου, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε ταπεινώνω κάθε μέρα και συ θα το δέχεσαι...»

Και φυσικά αυτά τα σχόλια ήταν το «κερασάκι» που έλειπε για να κάνει την καύλα μου απόλυτη. Ένιωσα το γνωστό γαργαλητό στην άκρη της πούτσας μου και συγχρόνως, πολύ αργά, συνειδητοποίησα και κάτι άλλο: Έτσι όπως με είχε βάλει η Κέλι, και τόσον καιρό που είχα να χύσω, ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι τα χύσια θα προσγειωνόταν στα μούτρα μου. Φυσικά η Κέλι το είχε καταλάβει κι αυτή κι έσπευσε να ρίξει αλάτι στην πληγή:

-    «Θα χύσω στα μούτρα σου δούλε μου! Θα σου κάνω τη μούρη με σπέρμα και θα μ' ευχαριστήσεις κιόλας γι’ αυτό, κωλογλύφτη, πουστράκι!»

Ένιωσα τον πούτσο μου να εκρήγνυται και αμέσως μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος προσγειώθηκε στο πρόσωπο μου κι άρχισε να ρέει αργά προς τα κάτω. Ενώ ακόμη διέτρεχε το κορμί μου η γλύκα του οργασμού άνοιξα πειθήνια το στόμα μου, μάζεψα όση ποσότητα μπορούσα με την γλώσσα μου, και την κατάπια.

-    «Γλυφτράκι…» μου είπε τρυφερά η Κέλι...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")