Δούλος της Κέλι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Σας διηγήθηκα στο πρώτο μέρος πως ξεκίνησε η υποδούλωση μου στη γυναίκα μου. Μετά το πρώτο εκείνο βράδυ για ένα διάστημα τα πράγματα συνεχίστηκαν στον ίδιο ρυθμό.

Κάθε φορά που κάναμε έρωτα η Κέλι μου θύμιζε την υποδούλωση μου και, αφού έχυνε η ίδια, μ' έβαζε να της φιλάω τον κώλο ενώ με μαλάκιζε. Μου έλεγε συνέχεια περίπου τα ίδια πράγματα, τα οποία όμως πάντοτε μ' ερέθιζαν. Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία αλλά, εκτός που είχα δώσει την υπόσχεση μου να μην αντισταθώ στην εξουσία της, ήξερα ότι πρέπει ν' αφήσω την Κέλι να κάνει τα πράγματα με τον δικό της ρυθμό.

Το πρώτο που έκανε ήταν να πραγματοποιήσει σχεδόν την απειλή της να φανερώσει την υποδούλωση μου σε τρίτους. Ήταν περίεργο και πολύ ερεθιστικό ταυτόχρονα. Ένα Σάββατο είχε αφήσει το παιδί στην μητέρα της να το προσέχει, και είχαμε το σπίτι στην διάθεση μας. Δεν αργήσαμε να το εκμεταλλευτούμε και αφού περάσαμε από την γνωστή ρουτίνα με την Κέλι να γαμιέται με μανία πάνω στον πούτσο μου και να χύνει δυο-τρεις φορές όπως πάντα, σηκώθηκε όπως συνήθως και μου έδειξε τον κώλο της. Περίμενα ότι θα ήταν πάλι η γνωστή ιστορία: εγώ να της γλείφω τον κώλο κι αυτή να με μαλακίζει, αλλά μου είπε:

-    «Δεν θα σου τραβήξω ακόμη μαλακία, αλλά εσύ φίλησε τον κώλο μου και μην τυχόν σταματήσεις ότι και να γίνει».

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είχε στο μυαλό της αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να σκεφτώ, θρονιάστηκε αμέσως πάνω στο πρόσωπο μου κι έτσι έπιασα δουλειά όπως είχα πια μάθει. Την αισθάνθηκα τότε ν' απλώνει το χέρι της, να παίρνει το τηλέφωνο από το κομοδίνο και να σχηματίζει έναν αριθμό.

-    «Έλα μαμά; Εγώ είμαι!» την άκουσα να λέει, και η καρδιά μου πήγε να σπάσει από την ταραχή.

Είχε τηλεφωνήσει η αθεόφοβη στην πεθερά μου! Αφού βεβαιώθηκε ότι το παιδί ήταν καλά την άκουσα να λέει:

-    «...τον έστειλα κάτω να κάνει μια δουλειά…»

Και κατάλαβα ότι η πεθερά μου την είχε ρωτήσει που ήμουνα. Φυσικά, η καημένη δεν μπορούσε να φανταστεί που ακριβώς "κάτω" με είχε στείλει η κόρη της και τι δουλειά έπρεπε να κάνω! Με κυρίευσε ο τρόμος ότι η Κέλι μπορεί να έλεγε τίποτε πιο ξεκάθαρο ακόμη, αλλά συγχρόνως αυξήθηκε κι ο ερεθισμός μου και συνέχισα της φιλάω με πάθος την κωλοτρυπίδα για να της δείξω την αφοσίωση μου.

Τώρα η Κέλι πάτησε το κουμπί της ανοικτής ακρόασης και μπορούσα πλέον ν' ακούω καθαρά τι έλεγε η πεθερά μου. Η καημένη η πεθερά μου ήταν μια παραδοσιακή γυναίκα. Είχε δει συχνά πως μου φερόταν η κόρη της, που μου έδινε διαταγές να κάνω το ένα και το άλλο και μου έβαζε κάθε τόσο τις φωνές όταν κάτι δεν της άρεσε, και ήταν σίγουρη ότι μ' αυτά που έκανε η κόρη της μια μέρα θα έσκαγα και θα την παρατούσα, και θα ‘χα και δίκιο. Που να ‘ξερε βέβαια...

Ακόμη και χωρίς ανοικτή ακρόαση θα μπορούσα να μαντέψω εύκολα τι έλεγε η πεθερά μου. Άρχισε πάλι έναν κατάλογο από συμβουλές στην κόρη της, τι καλό παιδί που ήμουνα, πως δεν της άξιζε τέτοια τρελή και ανάποδη που ήτανε να βρει τέτοιον καλό άνθρωπο, πως έπρεπε να με προσέχει κτλ. κτλ. Συνήθως η Κέλι γινόταν πύραυλος, και δικαιολογημένα, μ' αυτό το τροπάριο, αλλά στην συγκεκριμένη θέση που βρισκότανε έδειχνε να το απολαμβάνει. Και πως όχι, δηλαδή; Τι ταπείνωση για μένα! Ν' ακούω την πεθερά μου να λέει πόσο μ' εκμεταλλεύεται η κόρη της και να πρέπει συγχρόνως να φιλάω και τον κώλο αυτής της εκμεταλλεύτριας κόρης. Ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει από ερεθισμό, και έβαλα τα δυνατά μου να γλείψω όσο γίνεται καλύτερα την κωλοτρυπίδα της αφέντρας Κέλι σαν καλός δούλος.

Εντωμεταξύ η Κέλι το γλεντούσε κανονικότατα. Που και που πετούσε κι από καμιά παρατήρηση, για να φουντώσει παραπάνω τη μάνα της αλλά και να μεγαλώσει και την δική μου ταπείνωση.

-    «Μπα, μαμά» της έλεγε. «Δεν πρέπει να τον κακομαθαίνω και πολύ τον άντρα μου» ή «Ε, άμα δεν μου κάνει τις δουλειές που του λέω, τι τον έχω;».

Το χειρότερο ήρθε προς το τέλος, την ώρα που είχα χώσει την γλώσσα μου βαθιά, διαπέρασα την κωλοτρυπίδα της και είχα σχεδόν μπει στο έντερο της.

-    «Μπα, μαμά» είπε η Κέλι. «Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται ποτέ να με παρατήσει... πως το ξέρω; Ω, το ξέρω... πως το λέμε στ' Αγγλικά…» (οι γονείς της Κέλι είχαν πάει κάποια χρόνια στην Αυστραλία μετανάστες κι η Κέλι είχε μάθει εκεί αρκετά καλά Αγγλικά και που και που πετούσε καμιά φράση)... «I feel it in my guts, το νιώθω στο έντερο μου, ξέρεις τώρα...»

Και μου 'ρθε να σκάσω από ξευτίλα!τι πήγαινε κι έλεγε η αθεόφοβη.. Ευτυχώς βαρέθηκε ν' ακούει τον εξάψαλμο της μάνας της, έστω και με τον άντρα της να της φιλάει τον κώλο από κάτω, και τελείωσε βιαστικά την συνομιλία. Επιτέλους, είχε έρθει η ώρα της να με μαλακίσει και το έκανε με όρεξη όπως συνήθως, λούζοντάς με ταυτόχρονα με ταπεινώσεις και κοροϊδίες. Όταν έχυσα βογκώντας, γιατί η καύλα μου ήταν απίστευτη, γύρισε και με κοίταξε που της φιλούσα μια τελευταία φορά την κωλοτρυπίδα για το ευχαριστώ και μου είπε:

-    «Μπα, δεν νομίζω να με παρατήσεις εσύ...»

Η αλήθεια είναι ότι η υποδούλωση μου είχε κάνει το γάμο μας και την αγάπη μας ακόμη πιο δυνατή. Η συμφωνία μου ότι η Κέλι θ' αποφάσιζε τα πάντα για την σεξουαλική μας ζωή, και όχι μόνο, της έδινε τη δυνατότητα να λύνει πολύ γρήγορα τις διαφορές μας και τους καβγάδες μας. Είναι αλήθεια ότι δεν είχα σκεφτεί αυτή την πλευρά της υπόθεσης, αλλά η πανέξυπνη γυναίκα μου βρισκόταν χιλιόμετρα μπροστά μου.

Λίγες ημέρες μετά το τηλεφώνημα στην πεθερά μου έμαθα ότι η γυναικεία κυριαρχία έχει και τις λιγότερο ευχάριστες πλευρές της. Η Κέλι μου είχε ζητήσει να αποθηκεύω σ' ένα συγκεκριμένο φάκελο στον υπολογιστή μας ότι σεξουαλικό εύρισκα στο ίντερνετ και με ερέθιζε.

-    «Μην νομίζεις ότι επειδή τα βάζεις εκεί θα τα δω κιόλας και θα τα κάνουμε αυτά...», μου ξεκαθάρισε, αν χρειαζόμουν εξηγήσεις. «Θέλω όμως να ξέρω πως δουλεύει το μυαλό σου και τι σ' ερεθίζει. Τι απ’ αυτά θα εφαρμόσω είναι δική μου υπόθεση».

Και για να το τονίσει ακόμη περισσότερο αυτό, κλείδωσε το φάκελο έτσι ώστε εγώ να μπορώ να αντιγράφω μόνον αρχεία σ’ αυτόν αλλά να μην μπορώ να δω το περιεχόμενο του για να ξέρω ποια αρχεία είχε ανοίξει και ποια όχι.

Σαν χαζός εγώ όλο χαρά, στις λίγες ώρες που μου έδινε το ελεύθερο να μπαίνω στο ίντερνετ (γιατί φυσικά προτεραιότητα στην χρήση του υπολογιστή είχε αυτή, χώρια ότι έλεγε -και δίκιο είχε, μεταξύ μας- ότι έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω γι’ αυτήν και το παιδί απ’ το να χαζεύω στο δίκτυο), μάζεψα υλικό που μ' ερέθιζε και πρώτα-πρώτα διάφορες φωτογραφίες που έδειχναν γυναίκες σε διάφορες στάσεις κυριαρχίας πάνω σε άντρες. Τ' αποθήκευσα όλο χαρά στο φάκελο και περίμενα μήπως και μου πέσει το λαχείο και αλλάξει λίγο η σεξουαλική μας ρουτίνα.

Ο κεραυνός με χτύπησε ακριβώς στο σεξ. Και πάλι η ίδια ιστορία, δηλαδή χάιδεμα, γλείψιμο και άγριο γαμήσι από την Κέλι, και φυσικά περίμενα τη σειρά μου να χύσω, έστω και με μαλακία φιλώντας τον κώλο της. Αλλά αυτή τη φορά η Κέλι με αγριοκοίταξε.

-    «Δεν πιστεύω να θες και να χύσεις μετά απ’ αυτό που έκανες;»

-    «Τι έκανα αγάπη μου;», πάγωσα!

-    «Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις. Γυρνάς στο ίντερνετ και βλέπεις όλες αυτές τις γυμνές κι έχεις και το θράσος να μου τις βάζεις στο φάκελο μας;»

Έμεινα άφωνος. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

-    «Άκου δω, δούλε», μου είπε. «Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα για σένα εκτός από μένα. Μόνο σε μένα θα είναι το μυαλό σου, κατάλαβες; Άμα θες να κοιτάς γυμνές φωτογραφίες πάρε μερικές απ’ αυτές που μου έβγαλες με τη ψηφιακή μας».

Προσπάθησα να δικαιολογηθώ ότι τις φωτογραφίες τις έβαλα στο φάκελο για να της δείξω τεχνικές και στάσεις που με ερέθιζαν αλλά δεν ξεμπλέκει κανείς τόσο εύκολα με τη γυναίκα μου.

-    «Αυτά κομμένα!», μου είπε. «Στο φάκελο αυτό θέλω να δω μόνο κείμενο, κι άμα δεν αρκούν οι περιγραφές να πας να βρεις καμιά φωτογραφία που να μην φαίνονται πρόσωπα. Είσαι δούλος μου και δεν υπάρχει άλλη γυναίκα για σένα!» μου είπε.

Κατάλαβα το λάθος μου κι έπεσα γονατιστός στα πόδια της και ζητούσα συγγνώμη. Μαλάκωσε κάπως έτσι όπως της φιλούσα ταπεινά τα πόδια και μου είπε:

-    «Καλώς. Το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Αλλά για τιμωρία, δεν θα χύσεις απόψε».

Πήγα να την παρακαλέσω αλλά μου θύμισε την συμφωνία μας και πολύ απλά μου γύρισε την πλάτη για να κοιμηθεί. Ένιωθα τόσο ταπεινωμένος αλλά και τόσο φοβερά ερεθισμένος. Μετά από όλα όσα είχα κάνει γι’ αυτήν, από ένα μικρό λάθος, μου έβαζε τέτοια τιμωρία. Ένιωθα από μέσα μου ότι με είχε αδικήσει αλλά, ταυτόχρονα, ακριβώς γι’ αυτό ένιωθα να την λατρεύω ακόμη πιο πολύ και σφίχτηκα πάνω της, τουλάχιστον να νιώσω το κορμί της δίπλα στο δικό μου. Μ' άφησε για ένα λεπτό αλλά μετά μου είπε μαλακά:

-    «Είπαμε: τιμωρία. Άσε με να κοιμηθώ..»

Την τιμωρία αυτή την χρησιμοποιούσε και την χρησιμοποιεί η Κέλι κάθε φορά που κάνω κάποιο λάθος και την στεναχωρώ. Το παραδέχομαι πάντοτε και της ζητάω συγγνώμη φιλώντας της τα πόδια. Μερικές φορές, μαλακώνει, δέχεται τη συγγνώμη μου και μου επιτρέπει να χύσω, φυσικά πάντοτε με το χέρι της και ενώ της φιλάω τον κώλο για να δείξω την αφοσίωση μου. Αρκετές φορές όμως με άφησε ανικανοποίητο κι έπρεπε να περιμένω την επόμενη φορά που θα της ερχόταν όρεξη για σεξ για να λυτρωθώ. Καθώς είμαστε και πολυάσχολοι άνθρωποι κι έχουμε και το παιδί, το σεξ, όπως όλα τα πράγματα, θέλει οργάνωση και δεν ήταν απλή υπόθεση για μας.

Μια φορά κιόλας πέρασαν δυο μέρες μ' εμένα καυλωμένο να περιμένω πως και πως να την ξαναπιάσει η όρεξη και να βρούμε και χρόνο. Κι εκεί που ερχόταν το Σαββατοκύριακο και είχαν αναπτερωθεί οι ελπίδες μας, της ήρθε περίοδος. Τέτοια ήταν η καύλα μου που την Κυριακή, τρίτη ημέρα της περιόδου της, της πρότεινα να κάνουμε σεξ.

-    «Θέλω να με γλείφεις στο σεξ» μου είπε. «Θα δεχόσουν να με γλείψεις τώρα;»

Ξεροκατάπια αλλά τόσο υποδουλωμένος αισθάνομαι, που κούνησα το κεφάλι μου και της είπα:

-    «Εντάξει».

Αλλά το είχε κάνει μόνο για να με δοκιμάσει.

-    «Δεν νομίζω ότι είναι υγιεινό αυτό» μου είπε. «Κι ύστερα το ξέρεις πολύ καλά ότι όταν έχω περίοδο πονάω και δεν έχω όρεξη για σεξ. Λυπάμαι αγάπη μου. Αποχή και εγκράτεια. Πήγαινε να κάνεις κανένα κρύο ντους. Άλλη φορά να προσέχεις να μη με στεναχωρείς..»

Διαφορετική ήταν η τακτική της Κέλι όταν έφταιγε αυτή για τους καβγάδες μας, κάτι που, εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ασυνήθιστο γιατί έχει κάτι νεύρα... Όταν είναι στις στραβές της ότι και να κάνεις θα σου την πει, τις πιο πολλές φορές αδικαιολόγητα. Φυσικά δεν πήγαινε να ζητήσει συγγνώμη στον υπόδουλο άντρα της. Αντί γι’ αυτό, όταν της περνούσαν τα νεύρα με ταπείνωνε σεξουαλικά, επειδή ήξερε πόσο πολύ μ' ερεθίζει αυτό. Ήταν ο τρόπος της να με αποζημιώσει για τον άσχημο τρόπο που μου είχε φερθεί, χωρίς βέβαια να πέσει στα μάτια μου.

-    «Σε στεναχώρησε η κακιά γυναίκα σου, αγάπη μου;», μου έλεγε. «Έλα, φίλα μου τον κώλο, γλείψε μου την κωλοτρυπίδα... Πω πω! Τι ξευτίλα... να σου κακομιλάει η γυναίκα σου και εσύ να της φιλάς την κωλοτρυπίδα για το ευχαριστώ... Δεν είναι, αγάπη μου;»

Και φυσικά εγώ γινόμουν πύραυλος κι έλιωνα για χάρη της. Ή…

-    «Έλα αγάπη μου, η σκύλα η γυναίκα σου που σε κακομεταχειρίζεται θέλει να βάλει τα πόδια της στα μούτρα σου. Ξάπλωσε στο πάτωμα αγάπη μου και θέλω να μου φιλάς τα πόδια όση ώρα κάθομαι εδώ στον καναπέ. Έτσι αγάπη μου, η σκύλα στον καναπέ κι εσύ στο πάτωμα να της φιλάς τα πόδια...».

Φυσικά, πως να της κρατήσεις κακία μετά απ’ αυτά; Τις πιο πολλές φορές καταλήγαμε να την παρακαλάω να χύσω, έστω και με μια απλή μαλακία… Σε μια τέτοια περίπτωση προχώρησαν και λίγο περισσότερο τα πράγματα... Ας σας τα διηγηθώ απ’ την αρχή.

Παντρευόταν ένας φίλος μου στην επαρχία και μας είχε καλέσει. Του είχα υποχρέωση και ήθελα να πάμε. Ο άνθρωπος μας έστειλε το προσκλητήριο μήνες νωρίτερα, ξέραμε την ημερομηνία, το είπα στην Κέλι που δεν έφερε αντίρρηση. Της έκανα και χίλια δυο χατήρια για ανταμοιβή που θα την κουβαλούσα στην επαρχία Σάββατο, και όλα ήταν έτοιμα. Ώσπου την Παρασκευή την κάλεσε ένα φιλικό μας ζευγάρι να βγούμε την άλλη μέρα. Άλλο που δεν ήθελε, δέχτηκε και μου δήλωσε ότι το ταξίδι ακυρώνεται. Τα παρακάλια μου δεν έφεραν αποτέλεσμα. Μου θύμισε την συμφωνία μας εκείνο το πρώτο βράδυ της υποδούλωσης μου. Το κατάπια, τι να 'κανα; Αλλά με πείραξε, γιατί μου είχε δώσει το λόγο της.

Βγήκαμε το Σάββατο με τους φίλους μας και δεν μπορώ να πω, καλά περάσαμε. Γυρίσαμε στο σπίτι και πέσαμε κατάκοποι για ύπνο, αν και το Σάββατο είναι μια καλή μέρα για σεξ. Την Κυριακή το πρωί, χαράματα, η Κέλι με ξύπνησε.

-    «Έλα δούλε!», μου είπε. «Η κυρία σου σ' έχει ανάγκη…»

Κι άρχισε η γνωστή ρουτίνα της ικανοποίησής της. Φιλί και δάχτυλο, γλείψιμο και φυσικά γαμήσι μ' αυτήν από πάνω. Μου έκανε όμως εντύπωση ότι έχυσε μόνον μια φορά και δεν συνέχισε, όπως έκανε συνήθως, για να ξανάρθει και δεύτερη και τρίτη φορά σε οργασμό. Τώρα κανονικά θα αποφάσιζε αν θα έχυνα κι εγώ. Βέβαια αυτή τη φορά δεν την είχα αδικήσει εγώ, το αντίθετο, αλλά όλα να τα περιμένεις από την Κέλι... Στην αρχή ήταν όλο γλύκα.

-    «Έχεις καιρό να χύσεις μέσα μου αγάπη μου...», μου είπε.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που με υποδούλωσε δεν είχα χύσει μέσα της, είχε ησυχάσει κι από τα αντισυλληπτικά κι από όλα.

-    «Θα το ήθελες, δεν θα το ήθελες;» μου ψιθύρισε.

Φυσικά και μου είχε λείψει, αλλά πλέον ήμουν καλά εκπαιδευμένος.

-    «Μόνο άμα πεις εσύ μωρό μου…» απάντησα.

-    «Ε, λοιπόν ναι!» μου είπε. «Άντε, ας χύσεις και μια φορά μέσα μου».

Και πάνω που σκεφτόμουνα ότι μάλλον ήθελε να εξιλεωθεί που με στενοχώρησε πρόσθεσε:

-    «Νομίζω όμως είναι δίκαιο μετά να μου γλείψεις τα χύσια σου, ε; Δεν πρέπει ν’ αφήσεις τη γυναίκα σου λερωμένη!», πρόσθεσε με γλυκιά φωνή και πονηρό βλέμμα.

«Ωχ!» σκέφτηκα. «Να και τα καλύτερα». Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε περάσει από το μυαλό μου κι αυτό το πράγμα, μάλιστα σε μια ιστορία που της είχα βάλει στο φάκελο μας, αναφερόταν και κάτι τέτοιο. Αλλά εγώ τις οδηγίες της, τις είχα πάρει κατά γράμμα. Άμα μου σηκωνότανε όταν διάβαζα την ιστορία, την έβαζα στο φάκελο. Άλλο αν θα το έκανα κιόλας...
Άμα μπει όμως κάτι στο μυαλό της Κέλι... Χώρια που ήθελε να με ταπεινώσει σαν εκδίκηση, αλλά και εξιλέωση, που στεναχωρήθηκα με τον γάμο που δεν πήγαμε.

-    «Τι συμβαίνει αγάπη μου;» ρώτησε επιθετικά. «Δεν θέλεις να γλείψεις τα χύσια σου; Δεν σας καταλαβαίνω τους άντρες, πως έχετε απαίτηση από τις γυναίκες να σας παίρνουνε τσιμπούκι και να χύνετε στο στόμα τους, αλλά εσείς ούτε να το πλησιάσετε...»

Τι να της πεις τώρα; Ότι αυτή στα 14 χρόνια σχέσης μας ούτε το είχε βάλει στο στόμα της, όχι να τη χύσω κιόλας;

-    «Πω πω, τι ξευτίλα!», γύρισε το τροπάριο. «Να γαμάς τη σκύλα τη γυναίκα σου που δεν σ’ αφήνει να πας στο γάμο του φίλου σου και μετά να πρέπει να καθαρίσεις και τα χύσια σου με τη γλώσσα! Τι θα ‘λεγε ο φίλος σου αν ήξερε πόσο σ' έχει υποδουλώσει η γυναίκα σου;»

Να, αυτά μου έκανε. Δεν ήθελα και πολύ και κάθισα πειθήνια από κάτω της. Το γαμήσι με την Κέλι, ακόμη κι όταν το κάνει για να χύσω εγώ κι όχι αυτή, είναι σαν τη μαλακία που μου τραβάει. Όλα στον δικό της ρυθμό και το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να προσαρμοστώ. Εγώ δεν έκανα καμία κίνηση, καθόμουν από κάτω κι αυτή ανεβοκατέβαινε με δύναμη στον πούτσο μου, πιέζοντας όσο γίνεται περισσότερο, σαν να ήθελε να μου τον λιώσει. Το ξέρει ότι με τρελαίνει αυτό... Και συγχρόνως, μου έπιανε τα χέρια ή μ' έβαζε να τα χώσω κάτω απ’ τα μπούτια της να μην μπορώ να τα κουνήσω, και δως του με κορόιδευε:

-    «Έλα αγάπη μου, υποσχέθηκες ότι θα τα γλείψεις. Πες μου ότι θα τα γλείψεις μόλις χύσεις».

-    «Ναι μωρό μου» της έλεγα κι εγώ. «Θέλω να χύσω μέσα σου και μετά να στα γλείψω».

-    «Μπράβο δούλε μου! Έτσι, να καθαρίσεις την γυναίκα σου. Θέλω να μην αφήσεις σταγόνα στο μουνί μου».

Και μ’ αυτά δεν χρειάστηκε και πολύ για να φτάσω στην κορύφωση. Έβγαλα έναν βαθύ αναστεναγμό κι άδειασα τα υγρά μου στο μουνί της φωνάζοντας:

-    «Αχ, ναι μωρό μου, θέλω να στα γλείψωωωω!!!»

Και τώρα το πρόβλημα. Αν έχετε διαβάσει κάποια τέτοια εμπειρία ξέρετε ότι όλοι όσοι έχουν αυτά τα γούστα είναι μέσα στον ενθουσιασμό να γλείψουν τα χύσια τους... μέχρι τη στιγμή που χύνουν και χάνουν κάθε ερεθισμό και κάθε σεξουαλική ενέργεια. Το τελευταίο που ήθελα τώρα ήταν να γλείφω το γεμάτο χύσια μουνί της γυναίκας μου. Αλλά δεν γλιτώνει κανείς έτσι από την Κέλι! Τότε κατάλαβα γιατί επίτηδες είχε διακόψει νωρίτερα, χωρίς να χύσει δυο και τρεις φορές όπως συνήθως. Ήθελε να τελειώσει άλλη μια φορά όσο θα της έγλειφα τα χύσια μου.

-    «Υποσχέθηκες…», μου είπε αυστηρά βλέποντας τον δισταγμό στα μάτια μου.

Και, κρατώντας το μουνί της κλειστό με το ένα χέρι μήπως και ξεφύγει τίποτε, σκαρφάλωσε πάνω στο πρόσωπο μου.

-    «Και τώρα σκλάβε, εμπρός!» μου φώναξε. «Γλείφε!»

Θέλοντας και μη άνοιξα το στόμα μου και ένιωσα σαν να ‘παιρνα τσιμπούκι στον εαυτό μου. Όχι ότι είχα βάλει ποτέ την πούτσα μου στο στόμα μου (δεν είμαι ο Τιραμόλα!) αλλά η μυρωδιά μου ήταν εκεί, ανακατεμένη με την μυρωδιά από τα υγρά της γυναίκας μου και φυσικά τα χύσια μου. Τι να κάνω, είχα υποφέρει και χειρότερα. Άρχισα να γλείφω σιγά - σιγά. Η Κέλι από πάνω μου βογκούσε…

-    «Πω πω! Ξευτίλα άνδρα!» φώναζε. «Γλείψε τα χύσια σου! Φάτα όλα! Πάρε μου γλειφομούνι δούλε!!!». κι άλλα τέτοια.

Όσο πήγαινε κι ερεθιζόταν περισσότερο και η γλώσσα μου συνέχιζε την σταθερή πίεση στην κλειτορίδα της, μαζεύοντας ότι υπήρχε στο μουνί της, χύσια, υγρά δικά της, καινούρια και παλιά, υγρά δικά μου. Κι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ήταν τέτοια η ταπείνωση μου που ένιωσα τον πούτσο μου να σκιρτάει... Απίστευτο! Τόσο γρήγορα να συνέλθω. Καλά λένε ότι το σπέρμα σου δίνει ενέργεια.

Η Κέλι έφτασε στην κορύφωση ουρλιάζοντας κι έχυσε πάνω στο στόμα μου, κάτι που είχε πολύ καιρό να κάνει. Οι συσπάσεις του μουνιού της πέταξαν και τα τελευταία χύσια μου έξω και φυσικά τα κατάπια όλα. Είχα ξεπεράσει πια κάθε ενδοιασμό, αυτός ήταν ο προορισμός μου, άμα ήθελα να χύσω έπρεπε ύστερα να καθαρίσω την γυναίκα και Αφέντρα μου. Η Κέλι τελείωσε και κατέβηκε από το πρόσωπο μου που ήταν χάλια, πασαλειμμένο με όλων των ειδών τα υγρά. Καθώς γύρισε είδε τον πούτσο μου να έχει αρχίσει να δείχνει σημεία ζωής.

-    «Σε ερέθισε ρε πουστράκι;», μου είπε.

Δεν ξέρω γιατί, δεν είχα ποτέ ομοφυλοφιλικές τάσεις, όχι ότι έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, ο καθένας όπως τη βρίσκει, αλλά εγώ πάντως δεν ανήκα σ’ αυτή την κατηγορία. Αλλά όταν η Κέλι μ' έλεγε «πουστράκι» άναβα. Και το 'ξερε η άτιμη και το χρησιμοποιούσε εις βάρος μου.

-    «Άντε ρε, σε στεναχώρησα;», μου πε η Κέλι. «Σου αξίζει να χύσεις άλλη μια φορά. Θες, δεν θες πουστράκι;»

Με ξαναχτύπησε στο αδύνατο σημείο μου, και έγνεψα καταφατικά. Ήξερε από παλιά ότι η μόνη περίπτωση να χύσω τόσο γρήγορα δεύτερη φορά είναι να με μαλακίσει δυνατά και ανελέητα κι έτσι ετοιμάστηκε να πιάσει δουλειά.

«Έλα ρε πούστη!», μου είπε. «Ξεφτιλίσου εντελώς! Έγλειψες που έγλειψες τα χύσια σου, φίλα και τον κώλο της γυναίκας σου τώρα, όπως σου αξίζει».

Και μου έχωσε για μια ακόμη φορά τον κώλο στα μούτρα. Τώρα πια δεν με ένοιαζε τίποτε. Άνοιξα τα κωλομέρια της απαλά κι άρχισα να φιλάω και να γλείφω μα πάθος την κωλοτρυπίδα της ενώ αυτή με μαλάκιζε βίαια βρίζοντας με:

-    «Γλειφτράκι, πούστη! Σ' αρέσει να τρως τα χύσια σου ε; Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχύσεις μέσα μου χωρίς να τα φας, αυτό να το ξέρεις!»

Και δεν άργησα να τελειώσω ξανά στο χέρι της, μουγκρίζοντας από πάθος κι από ντροπή...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")