Δούλος της Κέλι (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα ήθελα να σας αφηγηθώ πως υποδουλώθηκα στην γυναίκα και Αφέντρα μου, την Κέλι. Με την Κέλι είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά παντρευτήκαμε μόλις πριν από 18 μήνες. Εγώ πάντα λαχταρούσα από μέσα μου να γίνω σκλάβος της, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν τολμούσα να της πω τίποτε ανοικτά. Σιγά - σιγά όμως κάποια τέτοια στοιχεία είχαν μπει στη ζωή μας.

Για παράδειγμα, έρωτα κάναμε μόνον όταν το ήθελε αυτή, αν τυχόν δεν το ήθελε δεν γινόταν τίποτε και αλίμονό μου αν τολμούσα να επιμείνω, μου έβαζε τις φωνές. Όταν κάναμε έρωτα ήταν πάντα από πάνω. Έπρεπε πρώτα να χύσει αυτή και μετά μόνον είχα το δικαίωμα να χύσω εγώ. Μέχρι να χύσει έπρεπε να ασχολούμαι μόνον μαζί της. Πρώτα να της χαϊδεύω το μουνάκι της, μετά να την γλείφω για όσο ήθελε και ύστερα μ' έβαζε να ξαπλώσω ανάσκελα και να κάθομαι ακίνητος όσο γαμιόταν πάνω μου. Όταν ήθελε να παίξω με το στήθος της μου έπιανε τα χέρια και μου τα έβαζε εκεί, όταν πάλι δεν ήθελε με έκοβε απότομα. Έχυνε δυο και τρεις φορές κι εγώ έπρεπε να κάθομαι από κάτω της υπομονετικά φέρνοντας το κορμί μου στην στάση που την βόλευε καλύτερα.

Μετά τον οργασμό της ήταν η σειρά μου να χύσω, αλλά δεν με άφηνε πάντοτε να χύσω μέσα της. Πολλές φορές, με την δικαιολογία ότι δεν της αρέσουν ούτε τα προφυλακτικά ούτε τα αντισυλληπτικά αλλά δεν θα ήθελε να μείνει και έγκυος, μου το απαγόρευε. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις αφού έχυνε μου έπιανε τον πούτσο και μου τον μαλάκιζε άγρια, μέχρι να χύσω στο χέρι της. Τσιμπούκια δεν μου έκανε, έλεγε ότι δεν της άρεσαν. Πολλοί άντρες ίσως να αντιδρούσαν με όλα αυτά, αλλά εγώ τα δεχόμουνα. Όμως όσες φορές πήγα να πετάξω κανένα υπονοούμενο για γυναικεία κυριαρχία και τέτοια, έπεφτε στο κενό. Της έλεγα καμιά φορά ότι αυτή είναι το αφεντικό, ότι θα κάνω ότι θέλει και τέτοια μισο-αστεία μισο-σοβαρά, αλλά απλώς χαμογελούσε και δεν έδινε συνέχεια.

Η ανισότητα μας δεν περιοριζόταν μόνον στον σεξουαλικό τομέα. Το ίδιο ήταν και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μας. Παράδειγμα, πάντα ξόδευε πολύ περισσότερα για τα ρούχα της από μένα, στην διασκέδαση και στις διακοπές πηγαίναμε πάντα όπου έλεγε αυτή, ο δικός της ο χρόνος είχε προτεραιότητα και πολλές φορές με έβαζε εμένα να ακυρώσω ραντεβού για να κρατήσω το παιδί να βγει με καμιά φίλη της ή να πάει στο κομμωτήριο κλπ. Δεν με πείραζε, γιατί την λατρεύω, αλλά καμιά φορά γινόταν και καβγάδες, όπως γίνονται σ’ όλα τα ζευγάρια. Κι από έναν τέτοιο καβγά ξεκίνησε η υποδούλωση μου. Μια μέρα που γκρίνιαζα γιατί πάλι επέμενε να φύγουμε το Σαββατοκύριακο και μ' έβαζε να ακυρώσω μια σημαντική συνάντηση στη δουλειά μου, της είπα με παράπονο:

-    «Όλο το δικό σου θέλεις να γίνεται».

-    «Άκουσε αγάπη μου...», μου είπε. «Εσύ δεν έλεγες ότι με λατρεύεις και θέλεις να γίνεται πάντα το δικό μου;»

Δεν ξέρω πως πιάστηκα απ’ αυτό και της απάντησα:

-    «Αν αυτό είναι που θέλεις πραγματικά, δέχομαι αλλά να καταλάβεις τι ζητάς και να το κάνουμε κανονικά».

-    «Τι εννοείς;», με ρώτησε.

Και τότε δεν ξέρω πως ξεπέρασα τους δισταγμούς μου και άρχισα να της εξηγώ, όσο μπορούσα πιο ήρεμα για να μην την τρομάξω, πως υπάρχουν κάποια ζευγάρια όπου η γυναίκα κυριαρχεί πάνω στον άντρα της απόλυτα και έτσι νιώθουν και οι δυο ευτυχισμένοι. Της είπα ότι αφού, όπως φαίνεται, τέτοια νοοτροπία είχε, θα ήθελα μια τέτοια σχέση αλλά θα ‘πρεπε να αποδεχτεί την φύση της και να γίνει Αφέντρα μου. Ευτυχώς για μένα δεν φρικάρισε, όπως φοβόμουν, αλλά μου ζήτησε περισσότερες πληροφορίες και χρόνο να σκεφτεί. Της πρότεινα μερικά σάιτ να διαβάσει στο ίντερνετ και για όλο τον επόμενο μήνα απαντούσα υπομονετικά στις απορίες και στις ερωτήσεις της. Περιττό να σας πω ότι όλη αυτή η «εξερεύνηση» μας είχε ανοίξει και στους δυο την όρεξη και μετά από μια - δυο ώρες συζήτηση και ερωταποκρίσεις, πολλές φορές καταλήγαμε στο κρεβάτι να βγάζουμε τα μάτια μας σαν τρελοί. Αυτό μου έδινε περισσότερο θάρρος γιατί ήταν φανερό ότι όλα αυτά που διάβαζε της άρεσαν και την άναβαν.

Τελικά, μια Παρασκευή βράδυ, αφού είχε βάλει το παιδί να κοιμηθεί, με φώναξε στην κρεβατοκάμαρα γιατί μου είπε ότι θέλει να συζητήσουμε. Μόλις μπήκα κλείδωσε την πόρτα πίσω μου και μου είπε με αυστηρή φωνή να βγάλω τα ρούχα μου. Η ίδια φορούσε μόνο τα εσώρουχα της αλλά όταν γδύθηκα τα έβγαλε και αυτή. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού μας και μου ζήτησε να ξαπλώσω δίπλα της. Πρόσεξε ότι ο πούτσος μου ήταν ήδη μισοσηκωμένος και χαμογέλασε με ικανοποίηση.

-    «Σκέφτηκα αυτά που συζητούσαμε τόσον καιρό...», μου είπε. «Εξακολουθείς να θέλεις να σε υποδουλώσω;»

Έγνεψα καταφατικά ενώ η καρδιά μου βροντούσε μέσα στο στήθος μου. Και μόνο το γεγονός ότι άκουγα την γυναίκα μου να μου μιλάει έτσι, ήταν αρκετό για να κάνει τον πούτσο μου να φουσκώσει.

-    «Θέλω να σκεφτείς πολύ καλά αυτά που θα σου πω» είπε η Κέλι.

Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια της στο πάτωμα και μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά της.

-    «Θέλω να καταλάβεις πολύ καλά τι θα σημαίνει να γίνεις δούλος μου» μου είπε. «Αν δεχτείς, θα έχω πάντα τον πρώτο λόγο και το πάνω χέρι στη σχέση μας. Θα γίνεται τελικά ότι λέω εγώ. Εσύ μπορείς να λες τη γνώμη σου, και θα την ακούω με προσοχή, αλλά τις τελικές αποφάσεις θα τις παίρνω εγώ και εσύ θα υποτάσσεσαι» μου είπε.

«Γιατί, ως τώρα τι γινότανε;» σκέφτηκα από μέσα μου. Αλλά η φωνή της με επανέφερε στην πραγματικότητα.

-    «Δέχεσαι;», μου είπε και έφερε ελαφρά το πόδι της κάτω από τον πούτσο μου.

Το απαλό άγγιγμα των δαχτύλων της ήταν σαν ηλεκτρικό ρεύμα που με διαπερνούσε. Ο πούτσος μου αυτόματα τεντώθηκε και η Κέλι χαμογέλασε με ικανοποίηση.

-    «Δέχομαι, αγάπη μου!», της είπα βιαστικά.

-    «Σεξ θα κάνουμε όποτε θα λέω εγώ και όπως θα λέω εγώ!», συνέχισε. «Θα χύνεις μόνον όταν λέω εγώ και δεν θα 'χεις το δικαίωμα να τραβήξεις μαλακία παρά μόνον αν το επιτρέψω εγώ!», μου είπε. «Αλίμονο σου αν τυχόν σε πιάσω να έχεις χύσει χωρίς την άδεια μου. Ο πούτσος αυτός από σήμερα θα είναι δικός μου!», πρόσθεσε.

Και μου έριξε μια ελαφριά κλωτσιά στον πούτσο που μ' έκανε να σκληρύνω ακόμη περισσότερο. Και συνέχισε:

-    «Τσιμπούκι δεν πρόκειται να σου κάνω ποτέ στην ζωή μου» πρόσθεσε. «Αλλά εσύ θα με γλείφεις όπου και όσο θέλω. Συμφωνείς;» με ρώτησε και έσπευσα να συμφωνήσω. «Ξέρω ότι μπορεί να έχεις διάφορες ανωμαλίες στο μυαλό σου» συνέχισε. «Μη νομίζεις ότι δεν είδα τι γράφουν αυτά τα σάιτ που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, αλλά να ξέρεις ότι θα σου κάνω μόνο ότι θέλω εγώ και μη τυχόν και αρχίσεις να μου γκρινιάζεις!»

Και την διαβεβαίωσα ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση και θα δεχόμουν την όποια απόφαση της.

-    «Μη νομίζεις ότι δεν σ’ αγαπάω, αλλά βλέπω πόσο καυλώνεις όταν σου μιλάω άγρια και υποτιμητικά. Αν δεχτείς τη συμφωνία μας, θα έχω το δικαίωμα να σε βρίζω όπως και όποτε θέλω, και θα σου βάζω διάφορες ταπεινώσεις για να μην ξεχνάς τη θέση σου. Συμφωνείς;», με ρώτησε πάλι.

Της απάντησα ότι θα δεχθώ ότι μου επιβάλλει.

-    «Πολύ καλά!», πρόσθεσε. «Και τώρα σε ρωτάω επίσημα για τελευταία φορά. Δέχεσαι να είσαι ο σκλάβος μου, ο υποδουλωμένος άντρας μου;»

Της απάντησα ότι δέχομαι και μου ζήτησε τότε να σκύψω και να της φιλήσω τα πόδια. Το έκανα με μεγάλο ενθουσιασμό και όσο φιλούσα το δεξί της πόδι σήκωσε το αριστερό και μου πάτησε το σβέρκο.

-    «Τι είσαι;», με ρώτησε.

-    «Είμαι ο υποδουλωμένος άντρας σου Αφέντρα Κέλι» της είπα πρόθυμα και μου απάντησε:

-    «Αυτό μην το ξεχνάς ποτέ».

Με ανέβασε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα όπως συνήθως, μόνο που τώρα ήταν ακόμη πιο άγρια και απαιτητική μαζί μου. Όταν έφτασε η στιγμή να σπρώξει το κεφάλι μου στο μουνί της για να την γλείψω όπως συνήθιζα, μ' έπιασε από τα μαλλιά και μ’ έσπρωξε βίαια λέγοντας:

-    «Γλείψε δούλε το μουνί της κυρίας σου».

Όση ώρα την έγλειφα μουρμούριζε ανάμεσα στα βογκητά της:

-    «Δούλε... σκλάβε... είσαι δικός μου! Υποταγμένος. Θα κάνεις ότι θέλω...»

Φαίνεται ότι αυτές οι σκέψεις την ερέθιζαν αφού τα υγρά της ήταν ακόμη πιο πλούσια απ’ ότι συνήθως. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι έφτασε η ώρα για το γαμήσι γιατί μ' έσπρωξε απότομα και με γύρισε ανάσκελα. Ύστερα ανέβηκε από πάνω μου και είπε:

-    «Ώρα να καβαλήσω το δούλο μου...»

Και μπήγοντας τον πούτσο μου στο μουνί της άρχισε να κουνιέται βίαια μπρος - πίσω, όπως της άρεσε. Συνήθως δεν μιλούσε στο σεξ, μόνο βογκούσε, αλλά η υποδούλωση μου την είχε κάνει πολύ πιο ομιλητική.

-    «Γαμιέσαι σκλάβε!», μου φώναζε. «Σε παίρνω, είσαι δικός μου!»

Ενώ όταν άρχισε ο οργασμός της άρχισε να φωνάζει:

-    «Πάρτα δούλε, υποταγμένε άντρα!», και έχυσε απανωτά τρεις και τέσσερις φορές ουρλιάζοντας.

Κανονικά τώρα ήταν η σειρά μου να χύσω, αλλά από την άλλη δεν ήξερα τι είχε στο μυαλό της η Κέλι. Βογκούσε δίπλα μου κι εγώ την χάιδευα τρυφερά όσο συνερχόταν από τον οργασμό της. Όταν ηρέμησε λίγο κοίταξε τον πούτσο μου που κόντευε να σπάσει από τον ερεθισμό και με ρώτησε αν ήθελα να χύσω.

-    «Ότι πεις εσύ αγάπη μου…» της απάντησα. «Εσύ είσαι η Αφέντρα μου».

-    «Μπράβο!», χαμογέλασε. «Είσαι καλός δούλος. Δεν φαντάζομαι να περιμένεις ότι θα σου επιτρέψω να χύσεις μέσα μου;»

Κατάλαβα ότι ήθελε να με ταπεινώσει και αποφάσισα να της κάνω το χατίρι.

-    «Κέλι, αγαπούλα μου…», την παρακάλεσα. «Ότι θέλεις εσύ. Μόνο άφησέ με να χύσω. Τα μπαλάκια μου πάνε να σπάσουν. Σ' αγαπώ τόσο πολύ! Θα κάνω ότι θέλεις, άφησε με να χύσω με όποιον τρόπο θέλεις εσύ».

Αυτό της άρεσε.

-    «Έτσι δούλε!», μου είπε χαμογελώντας πονηρά. «Ικέτευσε την Αφέντρα σου. Το ξέρεις ότι άμα δεν πω εγώ δεν πρόκειται να χύσεις».

-    «Έτσι είναι αγάπη μου...», της είπα. «Ο πούτσος σου είναι δικός μου. Μ’ έχεις υποδουλώσει, αλλά άφησε με να χύσω. Θα είμαι ο υπάκουος σκλάβος άντρας σου».

-    «Καλώς!», είπε κάπως αυστηρά. «Για να δω τι θα σου κάνω. Να σε βάλω να τραβήξεις μαλακία πάνω στα πόδια μου;», μου είπε.

Αλλά πριν προλάβω να απαντήσω, πρόσθεσε:

-    «Μάλλον όχι, έχω κάτι καλύτερο. Ξέρω που είναι η πραγματική θέση κάθε δούλου και έτσι δεν θα πάρεις και πολύ αέρα μόνον και μόνον επειδή σ’ αφήνω να χύσεις».

Πριν μπορέσω να σκεφτώ τι ακριβώς εννοούσε, σηκώθηκε όρθια στο κρεβάτι και στάθηκε πάνω μου με τα πόδια της από την μία και την άλλη πλευρά του κορμιού μου και στραμμένη προς τα πόδια μου. Όταν λύγισε τα πόδια κατάλαβα τι θα γινότανε. Ο θεϊκός της κώλος ήλθε και κάθισε ακριβώς πάνω στο πρόσωπο μου.

-    «Μμμμ...», είπε περιπαικτικά. «Έχω τον άντρα μου ακριβώς εκεί που πρέπει. Πώς σου φαίνεται ο κώλος μου στο πρόσωπό σου, μωρό μου;», ρώτησε κοροϊδευτικά, κι αμέσως πρόσθεσε: «Θέλω να βάλεις την γλώσσα σου στην κωλοτρυπίδα μου. Άντε!»

Μέχρι εκεί είχα φτάσει. Έπρεπε να γλείψω τον κώλο της γυναίκας μου! Αμέσως έπιασα με τα χέρια μου τα κωλομέρια της, τα άνοιξα απαλά και βλέποντας ξεκάθαρα την κωλοτρυπίδα της άρχισα να την φιλάω με πάθος και να την γλείφω. Η Κέλι άφησε ένα βογκητό ικανοποίησης.

-    «Έτσι δούλε, μπράβο! Με κάνει να νιώθω τόσο δυνατή, τόσο εξουσιαστική, τόσο αυταρχική αυτό που κάνεις. Εγώ από πάνω και ο άντρας μου να μου φιλάει την κωλοτρυπίδα. Μ' αγαπάς δούλε;», με ρώτησε.

-    «Σε λατρεύω μωράκι μου!», απάντησα. «Θα έκανα τα πάντα για σένα. Αφού βλέπεις ότι σου φιλάω τον κώλο».

-    «Και τώρα θα χύσεις» μου είπε. «Αλλά θέλω να μου δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που σε μαλακίζω φιλώντας μου συνέχεια την κωλοτρυπίδα. Μην τυχόν και σταματήσεις, θα σταματήσω κι εγώ και ποιος ξέρει πότε θα μου ξανάρθει η όρεξη για σεξ».

Έπιασε γερά τον πούτσο μου στο δεξί της χέρι κι άρχισε να τον κουνάει πάνω - κάτω.

-    «Θα ‘θελα να μας έβλεπαν οι φίλοι μας...», μου είπε. «Πως σ' έχω υποδουλώσει. Ποια άλλη έχει άντρα που τον κάνει ότι θέλει, όπως εγώ;»

Και άρχισε να με μαλακίζει πιο γρήγορα και δυνατά.

-    «Καλύτερα να συνηθίσεις αυτή τη θέση αγάπη μου…», συνέχισε. «Έχεις να γλείψεις πολύ κώλο στο γάμο μας, με μένα που έμπλεξες».

Βρισκόμουν στον παράδεισο. Εντελώς υποταγμένος κάτω από τα κωλομέρια της Κέλις είχα καυλώσει τρομερά μ’ αυτά που άκουγα. Ναι, πραγματικά, ήμουν ένας σκλάβος, ένας υπόδουλος σύζυγος. Η γυναίκα μου με γαμούσε αλλά εγώ δεν μπορούσα να χύσω μέσα της και έπρεπε να της είμαι τόσο ευγνώμων που μου βαράει μαλακία… έπρεπε να της φιλάω τον κώλο... τι υπέροχη ταπείνωση! Και η σκέψη ότι μπορεί να το μάθαιναν οι φίλοι μας, ότι μπορεί να την έπιανε την Κέλι και να άρχιζε να το διαφημίζει. Πω πω, τι ξευτίλα. Η Κέλι συναισθάνθηκε την καύλα μου κι άρχισε να με πιέζει ακόμη περισσότερο.

-    «Γλείψε δούλε, ξεφτιλίσου!», φώναζε. «Παραδέξου το. Σ’ αρέσει τόσο πολύ να φιλάς τον κώλο της γυναίκας σου, να είσαι υπόδουλος».

Δεν ξέρω αν σας έχει πάρει ποτέ μαλακία γυναίκα, αν σας το έκανε ξέρετε ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα απ’ ότι όταν το κάνεις μόνος σου. Δεν ελέγχεις την κίνηση, είσαι στο έλεος της γυναίκας που σε μαλακίζει και αυτή μπορεί με πιο γρήγορες ή πιο αργές κινήσεις να ελέγχει τις αντιδράσεις σου, να σε φέρνει κοντά στην κορύφωση και να σε κόβει. Σε μένα όμως σιγά - σιγά το έμπειρο και στιβαρό χέρι της Κέλι και ο ερεθισμός που μου είχε προκαλέσει με τα λόγια που μου έλεγε είχαν αρχίσει να φέρνουν τον αποτέλεσμα. Ένιωθα στην άκρη του πούτσου μου το γνωστό γαργαλητό που σημαίνει ότι η μεγάλη στιγμή δεν αργεί. Η Κέλι το κατάλαβε κι αυτή κι άρχισε να με ταπεινώνει ακόμη περισσότερο.

-    «Χύσε κωλογύφτη!!!», μου φώναζε. «Χύσε στα χέρια της γυναίκας σου γιατί δεν είσαι άξιος να χύσεις στο μουνί της. Φίλα μου τον κώλο και χύσε! Ξεφτιλίσου εντελώς!»

Και νιώθοντας απόλυτα υποταγμένος έφτασα στην κορύφωση. Τα χύσια μου τινάχτηκαν στον αέρα με δύναμη και ένιωσα την ηδονή του οργασμού να απλώνεται σ’ όλο το σώμα μου. Η Κέλι συνέχισε να με μαλακίζει όλο και πιο αργά όσο ο οργασμός μου καταλάγιαζε. Όταν είδε το καυλί μου να έχει πέσει άχρηστο πια, μου ψιθύρισε:

-    «Ένα τελευταίο φιλί στην κωλοτρυπίδα μου για να μου δείξεις ότι δεν ξέχασες την συμφωνία μας…»

Έσπευσα να συμμορφωθώ. Κατέβηκε σιγά - σιγά από πάνω μου και κοίταξε πίσω της στέλνοντας μου ένα φιλί με το στόμα της.

-    «Πάω τώρα να πλυθώ...», μου ψιθύρισε. «Με γέμισες χύσια. Άντε να μη σε βάλω να μου τα γλείψεις...»

Σίγουρα αυτή δεν ήταν παρά μόνο η αρχή της περιπέτειας μας...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")