Η αχόρταγη πενηντάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Θα σας διηγηθώ κάτι που μου συνέβη με την γειτόνισσα. Την γειτόνισσα την λένε Δροσιά, είναι πενήντα χρονών και έχει μεγάλα βυζιά και πεταχτό κώλο.

Για την ηλικία της είναι πολύ καύλα.

Όλα άρχισαν ένα καλοκαίρι που οι γονείς μου θα πήγαιναν διακοπές και είπαν στην Δροσιά να βλέπει άμα είμαι καλά και να μου κάνει και κανένα φαγητό. Την επόμενη μέρα ακούω να χτυπάει πόρτα πάω ανοίγω και βλέπω την Δροσιά.

-    «Καλημέρα!»

-    «Καλημέρα. Άμα θέλεις το μεσημέρι έλα σπίτι μου για φαγητό γιατί ο άντρας μου θα λείπει. Θα πάει για κάτι δουλειές».

-    «Καλά θα έρθω».

Όταν έφτασα σπίτι της, μου άνοιξε και φορούσε μια ρόμπα. Φάγαμε και πήγαμε να κάτσουμε στον καναπέ να δούμε τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν είχε τίποτα και έτσι μου είπε ότι θα βάλει να δούμε ταινία. Όταν έβαλε την ταινία κατάλαβα ότι ήταν τσόντα και μου λέει:

-    «Δεν πιστεύω να σε πειράζει; Γιατί κάτι τέτοια πρέπει να βλέπεις και εσύ στην ηλικία σου».

-    «Εντάξει, δεν με πειράζει».

Μετά από λίγη ώρα έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Σε θέλω».

Εγώ είχα τέτοιες καύλες που άρχισα να την φιλάω και να την χουφτώνω. Της έβγαλα την ρόμπα και είδα ότι φορούσε μόνο ένα στρινγκ. Της το βγάζω και αρχίζω να της γλύφω το μουνί. Μετά αυτή μου έβγαλε τα ρούχα και άρχισε να μου κάνει τσιμπούκια.

Σηκώνεται και έρχεται και κάθεται πάνω στην πούτσα μου βγάζοντας μια κραυγή. Όπως καθόταν άρχισε να χοροπηδάει. Όπως αυτή χοροπηδούσε εγώ της έγλυφα τις ρώγες. Μετά από καμιά ώρα και καθώς είχαμε κάνει διάφορες στάσεις, μου λέει:

-    «Θέλω να μου σκίσεις τον κώλο!»

-    «Ότι πεις».

Την βάζω στα τέσσερα και αρχίζω να της γλύφω την κωλοτρυπίδα. Μετά της καρφώνω τον πούτσο μου μέσα στον κώλο της και αρχίζω να την γαμάω. Εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο και μου έλεγε να μην σταματήσω.

-    «Θέλω να χύσω καύλα μου!»

-    «Χύσε μέσα στον κώλο μου»

Εκείνη την μέρα το κάναμε οκτώ φορές. Όπως έφευγα μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και μου λέει:

-    «Έχεις πολλές αντοχές! Την επόμενη φορά θα πάρω βιταμίνες και θα το κάνουμε τρεις μέρες χωρίς σταματημό».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")