Τσιμπούκι από τη Νικολέτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με την Νικολέτα κρατήσαμε και κρατάμε τη σχέση μας φιλική, μολονότι πριν από μερικά χρόνια ήμουν αυτός που της ξεπαρθένεψε τον κώλο. Μετά από αυτό το γεγονός είχε έρθει κάποια μικρή αμηχανία στη σχέση μας και αποφασίσαμε να μην το συζητάμε και απλώς να συνεχίσουμε.

Η ίδια η Νικολέτα είναι ένα πολύ σεμνό άτομο, ξέρει ότι εγώ και η Πόπη κάνουμε ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων και έχουμε εμπειρίες με άλλα άτομα, αλλά δεν το εγκρίνει και όταν η Πόπη ήθελε τη Νίκη για να έρθει ως τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι μας, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά. Παρόλα αυτά, λίγο πριν τα φτιάξω με την Πόπη, εγώ και η Νικολέτα είχαμε έρθει κοντά ερωτικά, μόνο για μiα βραδιά, όταν και οι δύο είχαμε ρευστή ερωτική ζωή και δεν υπήρχε κάποιος σταθερός ερωτικός σύντροφος.

Είχαμε βγει μiα βόλτα, ήταν τότε που εγώ είχα χωρίσει την Αντιγόνη και η Νίκη είχε μια εφήμερη σχέση με τον Θοδωρή, έναν τύπο που βγήκε πολύ σκάρτος τόσο στη σχέση όσο και στο κρεβάτι. Ήθελε συνεχώς να της γαμάει το στόμα και να χύνει, έχοντας την απαίτηση η Νικολέτα να καταπίνει τα χύσια του κάθε φορά, αλλά δεν έκανε τίποτα για να την ικανοποιήσει: την ξερογαμούσε, της πήδαγε το στόμα και νόμιζε ότι ήταν καλός γαμιάς. Σα να μην έφτανε αυτό ήθελε να της γαμήσει τον κώλο. Συνέχεια την πολιορκούσε, την πίεζε και της έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε το κωλαράκι της.

-    «Κι εσύ τι απάντησες;» τη ρωτάω.

«Του είπα ότι δεν έχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται να το δοκιμάσω γιατί το θεωρώ βρόμικο».

-    «Δηλαδή του είπες ψέματα».

-    «Ναι. Δεν το θεωρώ βρόμικο. Τότε που το κάναμε μαζί, μου άρεσε, αλλά ήταν η μοναδική μου φορά. Τώρα θέλω να ξαναδοκιμάσω, αλλά όχι μόνο για να καυλώσει κάποιος άλλος και να χύσει. Θέλω να βρεθεί κάποιος πρόθυμος να βάλει τη γλώσσα του εκεί, να με χαλαρώσει, να με περιποιηθεί για να μην πονέσω και να με κάνει να ερεθιστώ κι εγώ».

Ήμασταν σε ένα μπαράκι δίπλα στη θάλασσα όταν τα λέγαμε αυτά και είχα καυλώσει, το ίδιο και η Νικολέτα. Τη ρώτησα πώς και συνήθισε να καταπίνει τα χύσια του Θοδωρή. Με τον προηγούμενο γκόμενό της είχε πρόβλημα γιατί ποτέ δεν της άρεσε η γεύση του σπέρματος.

-    «Έχω βρει μια λύση», μου λέει. «Όταν καταλαβαίνω ότι θα χύσει, βάζω το πέος του όσο πιο βαθιά γίνεται στο στόμα μου για να καταπιώ το σπέρμα του χωρίς να το γευτώ».

-    «Αυτό δε χρειαζόταν να μου το πεις», της λέω. «Με έχεις καυλώσει».

Η Νικολέτα γέλασε. Δεν της έκανα πλάκα, είχε καταφέρει να με καυλώσει. Ήταν απίστευτα όμορφο το στοματάκι της και το να παίρνει πίπα θα ήταν από τα πιο καυλωτικά θεάματα. Ακολούθησε μια στιγμή με αμήχανη σιωπή και βλέμματα που έδειχναν ότι είχαμε σκεφτεί το ίδιο πράγμα. Πίστεψα ότι της πέρασε από το μυαλό να μου γλύψει το καυλί. Την ίδια στιγμή σκέφτηκα κι εγώ το ίδιο, τη Νικολέτα να είναι σκυμμένη πάνω από τον πούτσο μου και να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της ρουφώντας τον.

Συνεχίσαμε να τα πίνουμε, αλλά από αυτή τη στιγμή και μετά όλα ήταν υπονοούμενα. Η Νικολέτα γελούσε συνεχώς, ήταν σημάδι ότι αφηνόταν και καύλωνε. Σε αυτό είχε βοηθήσει και το ποτό. Είχα πάει από την πλευρά της και την άγγιζα διακριτικά. Έδειχνε να ανταποκρίνεται σε αυτό το χάδι, της μιλούσα και σχεδόν φίλαγα το λαιμό και το αφτί της. Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο αμάξι μου.

Ήταν καλοκαίρι, η πόλη άδεια. Οδηγούσα άσκοπα, ώσπου κάποια στιγμή φτάσαμε σε ένα σημείο απ' όπου είχαμε καλή θέα κάτω στην πόλη. Εκεί χαλαρώσαμε και για λίγο σταματήσαμε την κουβέντα. Κάποια στιγμή ακούμπησε το χέρι της πάνω στο μηρό μου. Το καυλί μου είχε γίνει πύραυλος.

-    «Έχεις τα πιο όμορφα χέρια που έχω δει σε γυναίκα», της είπα.

-    «Μου το έχεις ξαναπεί» απάντησε σοβαρά. «Και το βλέπω…» συμπλήρωσε, αγγίζοντας το καυλί μου.

Έσκυψα και τη φίλησα. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν ενώ τα χέρια της μάλαζαν τον πούτσο μου. Ενώ φιλιόμασταν μου άνοιξε το φερμουάρ και πήρε στο χέρι της το καυλί μου. Ένιωσα το μικρό χεράκι της να σφίγγει το κοντάρι μου. Σταματήσαμε να φιλιόμαστε. Κοιτούσε τον σκληρό πούτσο μου σιωπηλή. Το λεπτό χέρι της μου τον έπαιζε απαλά κι αυτό που με καύλωνε ακόμα πιο πολύ ήταν η αίσθηση ότι ήταν εκείνη που μου τον έπαιζε. Δεν τόλμησα να κάνω καμία κίνηση, της είχα αφήσει πλήρη έλεγχο, αν και ήθελα να της βγάλω τα ρούχα και να τον καρφώσω στο μουνάκι της.

Μετά από λίγο, χούφτωσε τα αρχίδια μου και ενώ τα μάλαζε απαλά, έσκυψε αργά, άνοιξε το όμορφο στοματάκι της και έβαλε μέσα τη βάλανο. Για μια στιγμή σταμάτησε, έπειτα ένιωσα τη γλώσσα της να χαϊδεύει ανεπαίσθητα το κεφαλάκι της πούτσας μου και στη συνέχεια χώρεσε μέσα στο στόμα της μεγαλύτερο μέρος του πέους μου. Είχε σταματήσει να κουνά το κεφάλι της. Είχαμε μείνει ακίνητοι, το ορθωμένο καυλί μου να πάλλεται μέσα στο στόμα της και εκείνη να κοιτά χαμηλά. Συνειδητοποιούσαμε και οι δύο αυτό που συνέβαινε.

Μετά από λίγο έβγαλε το καυλί μου από το στόμα της και έπιασε με το άλλο χέρι της το πουτσοκέφαλο. Με τα λεπτά δάχτυλά της έκανε μαλάξεις που με καύλωναν και σιγά-σιγά κατέβασε ολότελα το πετσάκι ενώ βγάζοντας τη γλωσσίτσα της μου τον χάιδευε με γλυψιές. Όλη την ώρα ήταν προσηλωμένη στον πούτσο μου. Όταν τον ξανάβαλε στο στόμα της γύρισε και με κοίταξε κατάματα. Είχα μείνει χωρίς μιλιά. Άνοιξε τα κατακόκκινα σαρκώδη χειλάκια της για να τον βάλει στο στόμα της και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να με πιπώνει και να με κοιτά στα μάτια. Ο ρυθμός της ήταν αργός, η γλώσσα της συνεχώς μου μάλαζε το καυλί και σιγά-σιγά άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της με πιο γρήγορο ρυθμό. Είχε καυλώσει κι η ίδια από τη φάση.

Έβαλα το δεξί χέρι μου κάτω από το μίνι φουστάκι της και παραμέρισα το στρινγκάκι που φορούσε για να χαϊδέψω το μουνάκι της. Ήταν γεμάτο υγρά. Δεν άργησα να χώσω το δάχτυλό μου μέσα. Το έβγαζα για να τρίψω την κλειτορίδα της και ξανά της το έχωνα βαθιά κάνοντάς τη να μουγκρίζει. Με το άλλο χέρι πέρασα τα δάχτυλά μου στα μαλλιά της και χάιδεψα τον αυχένα της. Έφερα και το δεξί μου στο κεφάλι της και άρχισα να την πιέζω μαλακά στο ρυθμό που με πίπωνε. Σιγά-σιγά πίεζα το κεφάλι της πιο απαιτητικά. Ήθελα να την κάνω να νιώσει πως γαμάω το στόμα της, πως εκείνη τη στιγμή δεν το έβλεπα παρά μόνο σαν μια τρύπα για να ικανοποιηθώ και να αδειάσω τα αρχίδια μου.

Φαίνεται πως η αίσθηση πως τη γαμούσα στο στόμα, πως την έβλεπα σαν ένα πουτανάκι την καύλωσε και επιτάχυνε το ρυθμό της. Κόντευα να χύσω και της το είπα ψιθυριστά. Εκείνη συνέχισε το τσιμπούκι με λύσσα και κατάλαβα πως ήθελε να χύσω μέσα στο στοματάκι της. Σε λίγα δευτερόλεπτα το σπέρμα μου χυνόταν καυτό μέσα στο στόμα της. Μόλις ένιωσε τα πρώτα χύσια σχεδόν σταμάτησε και απλώς κινούσε ανεπαίσθητα το κεφάλι της ώσπου το καυλί μου να αδειάσει ολότελα. Απόλαυσα όλη τη διάρκεια που έχυνα στο στόμα της και όταν σταμάτησα κι εκείνη κατάλαβε πως το σπέρμα μου είχε τελειώσει, τραβήχτηκε κι έβγαλε το πέος μου από το στόμα της.

Είχε κλειστά τα μάτια και μπορούσα να δω τα χείλη της και το σαγόνι της να γυαλίζουν από τα σάλια που είχε γεμίσει το στόμα της όσο με έγλυφε. Κράτησε λίγο το σπέρμα στο στόμα της και έπειτα το κατάπιε, κάνοντας τη στιγμή αυτή να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. Είχα σχεδόν ξανακαυλώσει βλέποντάς την. Έπειτα έγειρε στο στομάχι μου και την αγκάλιασα, ενώ με την παλάμη της ξαναχούφτωσε το καυλί μου.

Χαλαρώσαμε για κάμποση ώρα έτσι ώσπου μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα καθώς τακτοποιούσε το πέος μου ξανά μέσα στο παντελόνι και μου ζήτησε να την πάω σπίτι της. Στο δρόμο ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Είχα ξανά όρεξη να τη γαμήσω και σκεφτόμουν ότι ποτέ δεν της είχα γαμήσει το μουνάκι, ποτέ δεν είχαμε γαμηθεί κανονικά. Όταν φτάσαμε στο σπίτι έκανα την κίνηση. Έχωσα το χέρι μου ανάμεσα στα σκέλια της και έπιασα το μουνί της.

-    «Σειρά μου» της είπα και τη φίλησα με δύναμη.

Η γλώσσα της αναζήτησε τη δικιά μου. Δώσαμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο, αλλά με το χέρι της μου έσπρωξε το δικό μου που ψαχούλευε την τρυπούλα της. Ήταν αποφασισμένη να μην προχωρήσει.

-    «Ως εδώ…» μου ψιθύρισε και έφυγε από το αμάξι.

Την επόμενη ακριβώς μέρα πήγε και χώρισε με το Θοδωρή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")