Περιπέτειες στη Σκιάθο (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δεύτερη μέρα από το βράδυ ως τα ξημερώματα... Ομολογώ πως είχα μια στιγμή αμηχανίας. Δεν μπορούσα έτσι διαδικαστικά να προχωρήσω, αλλά φρόντισε η Σουζάνα για αυτό.

Ήρθε και κάθισε πάνω μου ανοίγοντας τα πόδια της, γυρισμένη ώστε να με αντικρίζει. Έπιασε το κεφάλι μου και έφερε τις βυζάρες της πάνω μου προτρέποντάς με να τις απολαύσω.

Ο Μάρκο πήρε στα χέρια του την Πόπη και κάθισαν σε μια πολυθρόνα αγκαλιά. Η Πόπη ήταν καταϊδρωμένη, ξεθεωμένη και το μουνάκι της ξεχειλωμένο. Με τις καυλωτικές σκηνές που είχα δει δεν μπορούσα καν να αρχίσω το παιχνίδι με την Σουζάνα, ήθελα να της τον καρφώσω αμέσως. Την σήκωσα και την οδήγησα στο κρεβάτι. Για να συγκρατηθώ, αντί να της καρφώσω το μούνο της, της έδινα εντολές που έπρεπε να υπακούσει.

-    «Πάρε το καυλί μου στο στόμα σου!» της είπα και εκείνη υπάκουσε πρόθυμα.

Τα σαρκώδη χείλη της είχαν αγκαλιάσει και έσφιγγαν απαλά το κοντάρι μου. Μολονότι δεν τον ρουφούσε, με τη γλώσσα της μου μάλαζε το πουτσοκέφαλο, κάνοντάς μου μία από τις πιο ερεθιστικές πίπες που είχα απολαύσει ποτέ. Έσκυψα και χούφτωσα με βία τα στήθη της. Η Πόπη μου είχε γαμηθεί σα σκύλα με τον Μάρκο, ήθελα τώρα να ξεσκίσω τη γυναίκα του. Το κεφάλι της ανεβοκατέβαινε με δύναμη πια πάνω στο σκληρό παλούκι μου. Είχε μια πολύ πρόστυχη έκφραση, σαν να ήθελε απελπισμένα να γαμηθεί και να ρουφήξει την πούτσα μου. Ο Μάρκο έπαιζε το καυλί του κοιτώντας την. Την σήκωσα και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα.

-    «Θέλω να γλύψω το μουνάκι σου!» της είπα και την έβαλα να ξαπλώσει στο πλάι μου.

Ήρθα σε στάση 69 και ενώ εκείνη άρχισε να τρομπάρει ξανά το καυλί μου, εγώ άνοιξα τα πόδια της και θαύμασα τα υπέροχα μουνόχειλά της. Παχουλά, ζουμερά και αφράτα, λες και ήταν παρθένα. Τα άνοιξα με τα δάχτυλά μου για να απολαύσω την υγρή ροζ τρυπούλα και την κλειτορίδα της. Είχε γεμίσει υγρά από την καύλα της. Έσκυψα και άρχισα να την γλείφω. Τα υγρά της είχαν καυλιάρικα ζεστή γεύση, ρούφηξα την κλειτορίδα της και η γλώσσα μου πετάριζε πάνω κάτω στα μουνόχειλά της. Έβαλα δύο δάχτυλα μέσα στην τρυπούλα της και άρχισα να τη γαμάω απαλά και προσεχτικά. Άρχισε να βογκάει ενώ το στόμα της ρουφούσε τον πούτσο μου. Της άρεσε.

Τα χείλια της δεν ήταν μόνο όμορφα, αλλά και πολύ προικισμένα στο γλύψιμο. Πρέπει να είχε ρουφήξει εκατοντάδες πούτσες για να είχε αποκτήσει τέτοια εμπειρία και σκέφτηκα πόσο τυχερός ήταν ο Μάρκο που απολάμβανε τέτοια τσιμπούκια από μία τόσο καυλιάρα μουνάρα. Και η Πόπη μου είναι σπουδαία στο τσιμπούκι, αλλά δεν έχει τσιμπουκόχειλα. Το στοματάκι της είναι γλυκό και χαριτωμένο και δεν προϊδεάζει για τις υπέροχες πίπες που παίρνει. Είχα απορροφηθεί από το τέλειο τσιμπούκι της Σουζάνα και σχεδόν δεν πρόσεχα τίποτα άλλο. Ο Μάρκο τον έπαιζε και κάτι έλεγε για το πόσες πούτσες έχουν τρυπήσει το μουνάκι της.

Μετά από λίγα λεπτά γλύψιμο και παιχνίδι με τα δάχτυλα ένιωσα το μουνί της να κάνει οργασμικές συσπάσεις και η Σουζάνα έσφιξε τα μπούτια της καθώς τελείωνε, ενώ το πρόσωπό μου ήταν χωμένο ανάμεσα στα σκέλια της. Είχε τελειώσει με πολύ δυνατά βογγητά, σταμάτησε να με πιπώνει και πίεζε το κεφάλι μου πάνω στην μουνάρα της.

Δεν την άφησα να χαλαρώσει και την έφερα καβάλα πάνω μου. Θυμόμουν ότι αυτή είναι η αγαπημένη της στάση και ήθελα να τη γαμήσω έτσι. Η Σουζάνα έπιασε το πέος μου και το οδήγησε στην υγρή της τρύπα. Της τον κάρφωσα απότομα μέχρι που τον ρούφηξε όλο μέσα στο μουνάκι της και για μια στιγμή σταματήσαμε έτσι, κοιτώντας ο ένας τον άλλον. Έπιασα τους στητούς βύζους της και εκείνη, έχοντας το παλούκι μου ολόκληρο μέσα της, άρχισε να κουνά αργά τη λεκάνη της. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Ήμουν σίγουρος ότι θα έχυνα, αλλά τραβήχτηκε. Ήθελε να με τυραννήσει. Ξαπλωμένος μπορούσα να βλέπω την Πόπη και το Μάρκο που έκαναν τα πάντα για να χάσουν το στοίχημα. Δεν μπορούσαν να κρατηθούν και ήδη η Πόπη χάιδευε το πουλί του. Η Σουζάνα ξανανέβηκε πάνω μου, έφερε το καυλί μου μέσα στο μουνί της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Με ανάγκασε να την κοιτώ.

-    «Μην κοιτάς την πουτάνα σου!» μου είπε. ¨»Εμένα θέλω να κοιτάς. Πες μου τι θέλεις».

Οι κινήσεις της ήταν αργές και κατέβαζε με δύναμη το μουνάκι της στο καυλί μου.

-    «Θέλω να σε γαμήσω. Θέλω να αδειάσω τα χύσια μου μέσα σου!» της είπα σχεδόν τρέμοντας από την καύλα.

Της τον κάρφωνα με όση περισσότερη δύναμη μπορούσα. Την είχα πιάσει από τη μέση και την τράβαγα πάνω στον πούτσο μου. Καθώς αυξανόταν η καύλα μου χούφτωσα τα βυζιά της. Δεν χώραγαν στα χέρια μου, ήταν απίστευτα σφιχτά και οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα. Το καυλί μου μπαινόβγαινε με πυρετώδη ρυθμό στην υγρή μουνάρα της και μέσα σε λίγα λεπτά έχυσα.

H Σουζάνα σωριάστηκε πάνω μου καθώς έφτανε ξανά σε οργασμό, ενώ με την άκρη του ματιού μου αντιλήφθηκα ότι η γυναίκα μου είχε αρχίσει να γαμιέται πάλι με τον Μάρκο. Είχε κάτσει στα τέσσερα πάνω στην πολυθρόνα και δεχόταν το υπερμέγεθες καυλί του στο μουνάκι της. Οι κραυγούλες της μαρτυρούσαν την καύλα της και κατάλαβα ότι δεν κρατιόταν κι ότι θα έχυνε. Πράγματι, μέσα σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει, ενώ κι ο Μάρκο ύστερα από λίγο έφτασε σε οργασμό. Εκείνη τη στιγμή τραβήχτηκε απότομα από το μουνί της γυναίκας μου και έβγαλε την καπότα του. Κρατώντας το εργαλείο του στο χέρι άδειασε τα χύσια του στο πόδι της Πόπης και ύστερα φώναξε την γυναίκα του να τα γλύψει.

Η Σουζάνα με άφησε και πλησίασε πρόθυμα την Πόπη. Κάθισε στα γόνατα και άρχισε με τη γλώσσα να της καθαρίζει το πόδι από τα χύσια του Μάρκο. Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό, αλλά ρούφαγε τα καυλιάρικα δαχτυλάκια του ποδιού της Πόπης και τα φιλούσε τρυφερά. Ο Μάρκο είχε φετίχ με τα γυναικεία πόδια.

-    «Οκ, με καύλωσε η φάση, αλλά χάσατε!», τους είπα. «Έπρεπε να κρατηθείτε».

Γέλασαν όλοι.

-    «Η ξεκωλιάρα σου φταίει», είπε ο Μάρκο βασανίζοντας το κωλομέρι της Πόπης μου. «Ήθελε ξανά να γαμηθεί, δεν μπορούσα να της χαλάσω το χατίρι. Πώς θα την τιμωρήσουμε;»

-    «Να τη στείλουμε να μας φέρει άλλον έναν για να τη γαμήσετε τρεις μαζί», πρότεινε η Σουζάνα.

-    «Όχι, είναι αργά γι αυτό», απάντησα. «Η τιμωρία της θα είναι μια διπλή διείσδυση. Θα της γαμήσουμε το μουνί και τον κώλο ταυτόχρονα. Πρέπει όμως να την ξεσκίσουμε, να ξεχειλώσει το μουνί κι ο κώλος της και να μην μπορεί να κάτσει για μέρες».

Η Πόπη τρόμαξε με τα λόγια μου και γέλασε νευρικά.

-    «Αν νομίζεις ότι θα κάτσω να φάω τον πούτσο του Μάρκο στο κωλαράκι μου είσαι γελασμένος» απάντησε. «Θα βολευτώ με μια πιο μικρή ψωλή, τη δική σου, όσο ο Μάρκο θα μου καρφώνει το εργαλείο του στο μουνάκι μου» συμπλήρωσε.

Αυτή η κουβέντα της με καύλωσε πολύ. Την αρπάξαμε στα χέρια με το Μάρκο και την ρίξαμε στο κρεβάτι. Η Σουζάνα της έκανε ένα απολαυστικό γλυφομούνι ενώ εμείς της δίναμε τα καυλιά μας τα οποία τα έγλυφε εναλλάξ. Ήταν σαν πραγματική τσόντα και η γυναίκα μου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ποτέ ως τότε δεν είχε γαμηθεί από δύο άντρες ταυτόχρονα στις δυο της τρύπες. Ο Μάρκο ξάπλωσε ανάσκελα και ήρθε από πάνω του. Με κοίταγε πρόστυχα. Πήρε το καυλί του στο μουνί της με αργό ρυθμό, ώσπου ο κόλπος της να συνηθίσει ξανά το μέγεθός του. Κινιόταν αργά μέσα κι έξω, ενώ η Σουζάνα της έγλυφε τον πρωκτό και έβαζε δάχτυλο για να τον ανοίξει. Έπιασα τη Σουζάνα από το κεφάλι και της τον κάρφωσα βαθιά στο στόμα.

-    «Σάλιωσέ τον!» της είπα και μου τον ρούφαγε παίζοντας με τη γλώσσα της πάνω στο κοντάρι μου.

Όταν η Πόπη ήταν έτοιμη άρχισα να της το βάζω στον κωλαράκο της. Την είχα γαμήσει άπειρες φορές στον κώλο, αλλά ετούτη τη φορά το θηριώδες καυλί του Μάρκο στο μουνί της την έκανε να βγάλει μια κραυγή πόνου και ηδονής. Όσο αργά κι αν της τον έβαζα η αγάπη μου πονούσε αλλά ανάμεσα στις κραυγούλες της με παρότρυνε να συνεχίσω.

-    «Είναι η πρώτη της φορά» είπα στον Μάρκο.

Ήταν χαμένος στην καύλα. Προσπαθούσε να κρατηθεί να μη χύσει, αλλά ήταν δύσκολο.

-    «Μου αρέσει, γαμήστε με κι άλλο!» κραύγαζε η Πόπη.

Ένιωσα τις ρώγες τις σκληρές στο χέρι μου. Είχε καυλώσει πραγματικά, παρά τον πόνο.

-    «Γαμήστε με, σκίστε μου τις τρύπες! Θέλω κι άλλο γαμήσι!» έλεγε, και η Σουζάνα από την καύλα της είχε βυθίσει τα δάχτυλά της στο μουνί της και μαλακιζόταν.

Πρώτος έχυσα εγώ. Δεν είχα φορέσει καπότα, ήθελα αυτή τη φορά το σπέρμα μου να χυθεί μέσα στον κώλο της. Ο Μάρκο επιτάχυνε καθώς άρχισε κι αυτός να χύνει. Μολονότι είχα χύσει η στύση μου ήταν ακόμα σκληρή και πίεζα το πουλί μου μέσα στον κώλο της.

Η Πόπη έφτασε σε ένα οργασμό με μεγάλη διάρκεια. Ακινητοποιηθήκαμε και οι τρεις, ακόμα ενωμένοι. Το καυλί του Μάρκο ήταν μέσα στη γυναίκα μου, ο πούτσος μου μέσα στον κώλο της και ο ιδρώτας έσταζε ποτάμι από τα κορμιά μας.

Αποκαμωμένοι ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ήρθε κι η Σουζάνα δίπλα μου και την πήρα αγκαλιά.

-    «Γιατί δεν παίρνεις τη γυναίκα μου;» μου πέταξε την ιδέα ο Μάρκο.

Σάστισα αρχικά, δεν κατάλαβα τι εννοούσε.

«Εννοώ να μείνετε στο ίδιο δωμάτιο για το υπόλοιπο των διακοπών», εξήγησε. «Η Πόπη θα μένει μαζί μου, η Σουζάνα μαζί σου».

Οι καλοκαιρινές διακοπές μας, έπαιρναν άλλη τροπή…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")