Η εκπαίδευση της Έφης (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Έφη γνωριζόμασταν από το Πανεπιστήμιο στη διάρκεια των σπουδών μας. Κάναμε μάλιστα πολύ παρέα για κάποιο διάστημα, είχαμε πάει και διακοπές δυο φορές μαζί με κοινούς φίλους.

Καλώς ή κακώς όπως συμβαίνει με πολλές τέτοιες παρέες, χαθήκαμε και μετά από καμιά δεκαριά χρόνια, συναντηθήκαμε σε ένα πολύ καλό και ζωντανό πάρτι. Υπήρχε πάντα μια αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ μας, αλλά απλά δεν έτυχε να συμβεί κάτι μια και οι δυο μας είχαμε σχεδόν πάντα μακροχρόνιες σχέσεις.

Να όμως που η τύχη το έφερε να βρεθούμε και οι δυο αδέσμευτοι και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τα ποτά, η μουσική, ο χορός, όλα βοήθησαν να ερωτοτροπούμε από την πρώτη στιγμή. Είχα έναν πρόσφατο χωρισμό και μπορώ να πω ότι είχα καιρό να αφεθώ τόσο ξέγνοιαστα σε κάποιο φλερτ. Υπήρχε όμως διαολεμένο κέφι στην ατμόσφαιρα και οι δυο μας γρήγορα είχαμε σχεδόν απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο και χορεύαμε και γελούσαμε συνεχώς. Γρήγορα ήρθαμε πολύ κοντά και δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα φιλιά και χάδια.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν μέσα μου οι πρώτες αναστολές. Από τη μια ο πρόσφατος χωρισμός μου από μια θυελλώδη σχέση με αρκετές "ιδιαιτερότητες", από την άλλη η προηγούμενη άριστη φιλική μου σχέση με την Έφη, με έκαναν σχετικά διστακτικό, όμως όλα ήταν τόσο ερωτικά που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω. Η Έφη είχε και αυτή πρόσφατα χωρίσει από μια μάλλον όμως αδιάφορη σχέση, που όπως χαρακτηριστικά μου είπε, ήταν κλινικά νεκρή από καιρό. Η φλόγα -αν υπήρχε ποτέ τέτοια μεταξύ τους- είχε σβήσει.

Καθώς περνούσε η ώρα, τα χάδια γίνανε όλο και πιο τολμηρά και κάποια στιγμή για να αποφύγουμε τα σχόλια, πήγαμε σε μια πιο σκοτεινή γωνιά. Η Έφη είχε πάντα υπέροχο κορμί, προίκα από νιάτα που ξόδεψε στο κολυμβητήριο, παρά τα 35 της, ένα κορμί που ποθούσα από παλιά και απολάμβανα επιτέλους. Ήθελα τόσο πολύ να κάνουμε έρωτα και το ίδιο ήθελε και αυτή, το ένιωθα ξεκάθαρα. Έτσι, όταν της πρότεινα να πάμε να πιούμε ένα ποτό κάπου μόνοι μας δεν αρνήθηκε παρά το πολύ καλό πάρτι που θα αφήναμε πίσω μας.

Μόλις μπήκαμε στο αμάξι εκμεταλλεύτηκα το σκοτάδι της περιοχής και έγινα πολύ πιο τολμηρός. Λίγο το ποτό, λίγο η συνήθεια από τις "ιδιαιτερότητες" της προηγούμενης σχέσης μου, κάποια στιγμή κατάλαβα ότι είχα ξεφύγει και ήμουν παραπάνω βίαιος από το κανονικό. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είμαι αρκετά «βίαιος» στον έρωτα, και εφόσον το εγκρίνει αυτό και η ερωτική μου σύντροφος, μπορώ να προχωρήσω αρκετά. Παραδέχομαι ότι φτιάχνομαι απίστευτα από μια υποτακτικής νοοτροπίας ερωτική σύντροφο και πάντα αναζητάω αν υπάρχει κάποια ανάλογη διάθεση από τις κοπέλες που γνωρίζω. Σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκω αναπάντεχα μεγάλη ανταπόκριση!

Έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες που καυλώνουν σε σημείο τρέλας με την ιδέα να είναι ερωτικές σκλάβες. Άλλωστε ποτέ δεν θα έκανα κάτι παρά τη θέληση του ερωτικού μου συντρόφου, εκτός αν έχει φτάσει η σχέση μας σε τέτοιο σημείο που να έχει παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις μου. Κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ δουλειά και αμοιβαία εμπιστοσύνη αλλά αξίζει τον κόπο για όσους νιώθουν έτσι!

Η Έφη όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά μούγκριζε από ηδονή σε κάθε μου βίαια παρεκτροπή. Δοκίμαζα σιγά-σιγά τις αντοχές της δαγκώνοντας και τσιμπώντας τις ρώγες της όλο και σκληρότερα αλλά η ανταπόκριση ήταν περισσότερα βογκητά ηδονής. Τότε άρχισε ένα υπέροχο παιχνίδι με τα μάτια μας να ερωτοτροπούν, καθώς είχα πιάσει τα χέρια της και την υποχρέωνα με ελάχιστα περισσότερη δύναμη από όσο απαιτούσε η περιορισμένη αντίστασή της, να μου χουφτώνει τον καυλωμένο μου πούτσο. Χωρίς να σταματήσουμε να κοιτιόμαστε ερωτικά και να φιλιόμαστε με ανοιχτά τα μάτια, της είπα όσο πιο αυστηρά επέτρεπε η στιγμή, να μου κατεβάσει το φερμουάρ κι εκείνη απολαμβάνοντας το παιχνίδι μας, υπάκουσε πρόθυμα στην εντολή μου. Ήταν φανερό ότι της άρεσε, έτσι αποφάσισα να το προχωρήσω κι άλλο…

-    «Βλέπω πως σου είσαι υπάκουο κορίτσι», της ψιθύρισα με τις αισθήσεις μου σε εγρήγορση για να καταλάβω όσο μπορούσα περισσότερα από τις αντιδράσεις της.

-    «Μμμμμ… μπορείς να το πεις και έτσι. Πάντως, δεν θέλω να σου χαλάσω το χατίρι...»

-    «Κι αν γίνω πιο απαιτητικός;;;»

-    «Γίνε και θα δούμε…», είπε συνεχίζοντας να μου χαμογελάει και να με κοιτάζει στα μάτια.

Είχε ξυπνήσει μέσα μου η επιθυμία να δω όσο πιο βαθιά μπορούσα στην ψυχή της Έφης και οι πρώτες ενδείξεις ήταν πως ταιριάζαμε ερωτικά... πάρα πολύ! Ο διάλογος συνεχίστηκε με αρκετές διακοπές από παθιασμένα φιλιά κάτι που έδινε και στους δυο μας μια μοναδική αίσθηση αλλά και το χρόνο να σκεφτούμε και να αφομοιώσουμε όσα συνέβαιναν.

-    «Μπορώ να γίνω πολύ απαιτητικός ξέρεις…», της είπα ενώ ταυτόχρονα κράτησα φυλακισμένα με το ένα χέρι μου τα δικά της και με το άλλο τσίμπησα απαλά τη ρώγα της.

Την είδα να μουγκρίζει και το βλέμμα της να θολώνει από την καύλα καθώς το τσίμπημα γινόταν όλο και πιο δυνατό αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου.

-    «Είσαι διατεθειμένη να υπακούσεις;»

-    «Τι θέλεις να κάνω;» μου είπε μουγκρίζοντας καυλωμένη. «Θα το κάνω»

-    «Σου αρέσει να κάνεις ότι σου λένε, έτσι δεν είναι; Ή να το πω καλύτερα να σε κάνω ότι θέλω και να υπακούς; Έτσι δεν είναι;;;»

Δίστασε λίγο αλλά απάντησε:

-    «Ναι μωρό μου. Μπορείς να με κάνεις ότι θέλεις», μου είπε με φωνή όλο καύλα. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο».

Η στιγμή ήταν κρίσιμη, έπρεπε να την υποτάξω, το θέλαμε κι οι δυο. Χωρίς να σταματήσω να την κοιτάζω και να της χαμογελάω, τη φίλησα πάλι στο στόμα στην αρχή γλυκά και μετά ολοένα και πιο έντονα, και πάλι γλυκά και πάλι πιο δυνατά…

-    «Το έχεις κάνει ποτέ αυτό για κάποιον;;; Έχεις αφήσει να σε κάνει κάποιος ότι θέλει, να είσαι υποχείριο στις επιθυμίες του;»

-    «Μμμ… όχι ακριβώς, αλλά...»

-    «Αλλά θα σου άρεσε έτσι;;;»

-    «Μμμμ… ναι», απάντησε χωρίς να πάρει στιγμή τα μάτια της από τα δικά μου και ενώ τα χέρια της χάιδευαν το καυλί μου που κόντευε να εκραγεί.

Της χάιδεψα το μάγουλο απαλά και της έβαλα το δάχτυλο στο στόμα της κι αυτή άρχισε να το γλύφει λαίμαργα. Ήμουν έτοιμος να την κάνω ένα ερωτικό παιχνίδι, ήμουν όμως τόσο καυλωμένος που δεν θα άντεχα για πολύ να την παιδέψω όσο θα έπρεπε!

-    «Μου φαίνεται πως θα μας μείνει αξέχαστο το σημερινό! Για να δούμε που θα φτάσουμε… για πες μου, δε σε φοβίζει;»

-    «Με φοβίζει αλλά... σε θέλω, και με εξιτάρει η όλη φάση, με φτιάχνει πολύ!»

Δεν είχα πια καμιά αναστολή, έμενε μόνο να βάλω τους όρους μου. Την έπιασα από τα μαλλιά και την έφερα κοντά στον πούτσο μου κρατώντας την όμως σε αρκετή απόσταση από αυτόν ώστε να μην μπορεί παρά μα την άκρη της γλώσσας της να τον ακουμπήσει. Της ψιθύρισα όσο πιο αυστηρά μπορούσα:

-    «Σε θέλω σκλάβα μου, υποχείριο στις επιθυμίες μου. Πρόσεχε καλά όμως πουτανάκι δεν θέλω αντιρρήσεις... κατάλαβες;;;»

-    «Ναι», είπε αργά. «Κατάλαβα...»

Και έκανε προσπάθεια να με γλύψει, όμως δεν χαλάρωσα καθόλου το χέρι μου. Την ένιωσα να σπρώχνει το κεφάλι της προς τον πούτσο μου προκαλώντας πόνο στο εαυτό της με το να με γλύφει με την άκρη της γλώσσας της. Ήμουν σίγουρος ότι το απολάμβανε όσο κι εγώ! Ήθελα τόσο πολύ να την σπρώξω αντί να την τραβάω για να απολαύσω τις περιποιήσεις της γλώσσας της… ούτε ξέρω πως κρατήθηκα! Παρόλα αυτά συνέχισα να την τραβάω έκπληκτος από την αντοχή της στον πόνο.

-    «Το θέλεις στο στόμα σου καριόλα έτσι;;;»

-    «Ναι, άσε με να το πάρω, σε παρακαλώ, το θέλω»

-    «Έτσι πουτανάκι. Θα παρακαλάς για να τον πάρεις πίπα στο εξής. Παρακάλεσε να σε αφήσω να το γλύψεις για να μπορέσω να οδηγήσω να πάμε σπίτι… έχω πολλά στο μυαλό μου που χρειάζονται περισσότερο χώρο».

-    «Σε παρακαλώ, άσε με να σε γλύψω. Θέλω να στον πάρω πίπα».

Έφερα το κεφάλι της με βία κοντά στο στόμα της για να ακούσει να της ψιθυρίζω…

-    «Δεν έχει σημασία τι θέλεις από δω και πέρα πουτανάκι, θα κάνεις αυτό που σου λέω, εξηγηθήκαμε ;;; Επιθυμία σου θα είναι αυτό που σου λέω … κατάλαβες ;;;

- «Ναι κατάλαβα» είπε καυλωμένη.

Τη φίλησα βίαια και την έσπρωξα πλέον με δύναμη πάνω στον πούτσο μου.

-    «Ρούφα τον καριόλα!» είπα επιτακτικά. «Και πρόσεξε να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί αν δε μου αρέσει θα το μετανιώσεις. Θέλω να χύσω στο στόμα σου…»

Τότε ξεκίνησε ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Η κοπέλα είχε απλά μαγική γλώσσα ενώ εγώ το απολάμβανα στο έπακρο, λέγοντάς της πόσο καλή τσιμπουκλού και πουτάνα είναι και άλλα τέτοια ώσπου ξαφνικά, ενώ πλησίαζε η στιγμή να χύσω, κάποιοι περαστικοί εμφανίστηκαν στο δρόμο. Ανησύχησα μήπως ήταν τίποτα γνωστοί από το πάρτι και η ανησυχία μου έγινε αντιληπτή κι από την Έφη που σταμάτησε να με γλύφει και τραβήχτηκε προς τη θέση της κοιτώντας με, με ανησυχία. Ευτυχώς δεν ήταν κανένας γνωστός, αν και έτσι κι αλλιώς δεν φαινόταν τίποτα από τέτοια απόσταση, έξω από το αυτοκίνητο ήταν αρκετά σκοτεινά. Και να φαινόταν δηλαδή, δεν θα με πολυ-ένοιαζε, να μην πω πως θα με έφτιαχνε, αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

-    «Σου είπα εγώ να σταματήσεις;;;» της είπα κοιτάζοντάς την αυστηρά.

Ήταν η πρώτη φορά που χαμήλωσε το βλέμμα της. Χωρίς να χάσω χρόνο, της χάιδεψα απαλά το μάγουλο.

-    «Να κάνεις αυτό που σου λέω και να μην ξαναγίνει αυτό! Κατάλαβες;;;»

-    «Ναι, κατάλαβα…» είπε επιφυλακτικά και την ίδια στιγμή της έδωσα ένα αρκετά δυνατό χαστούκι.

Δεν αντέδρασε, και εγώ συνέχισα να της χαϊδεύω το μάγουλο.

-    «Συνέχισε το τσιμπούκι σου. Θέλω να είμαι νηφάλιος όταν οδηγάω και κοίτα μη σου ξεφύγει ούτε σταγόνα, θα τα καταπιείς όλα τσουλάκι!»

Ακολούθησε μια φοβερή πίπα και δεν άργησα να χύσω στο στόμα της. Η Έφη τα κατάπιε όλα με βουλιμία και πειθήνια καθάρισε όπως της είπα τον πούτσο μου από τα χύσια μου. Χωρίς καμιά καθυστέρηση, έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε να πάμε σπίτι μου

-    «Έχουμε πολλά να κάνουμε που δεν γίνονται στο αυτοκίνητο» της ανακοίνωσα. «Πάμε σπίτι μου».

Συνεχίζεται …

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")