Τέσσερις φίλοι μου γάμησαν την αδερφή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν δυο εβδομάδες είχα πάει για καφέ με την αδερφή μου και κάποια στιγμή ήρθαν και οι τέσσερις φίλοι μου. Κάθισαν, λέγαμε διάφορες μαλακίες και είδα που έτρωγαν...

με τα μάτια τους την αδερφή μου.

Η αδερφή μου είναι 19 χρονών, 1.75 με μακριά μαλλιά καστανά, σώμα που κολάζει και άγγελο. Ειδικά αυτό το πεταχτό κωλαράκι είναι σκέτη καύλα. Ένας από τους φίλους είπε:

-    Πάμε για μπανάκι αύριο; Έχω βρει μια παραλία γαμάτη, που σχεδόν δεν πατάει κανένας. Θα είναι ωραία!

Και ρώτησε την αδερφή μου αν ήθελε να έρθει και αυτή. Η αδερφή μου δέχτηκε να έρθει μαζί μας και έτσι την άλλη μέρα το απόγευμα πέρασα με το αμάξι και πήρα και τους φίλους μου. Φτάσαμε στην παραλία. Ήμασταν μόνοι. Είχε μικρούς θάμνους γύρω-γύρω και το νερό καταπράσινο. Βουτήξαμε αμέσως και μετά από κάνα μισάωρο βγήκαμε.

Η αδερφή μου ξάπλωσε και είχε τουρλώσει το κωλαράκι της. Ένας φίλος μου πήγε δίπλα της, κάθισε και της είπε:

-    Να σου βάλω αντηλιακό στην πλάτη;

-    Ευχαρίστως!  του είπε η αδερφή μου.

Και αυτός άρχισε να χαϊδεύει την πλάτη της, την μέση της, μέχρι και στα κωλομάγουλα την χούφτωνε. Οι άλλοι τρεις έβλεπαν το σκηνικό και είχαν καυλώσει. Το έβλεπα στα σορτς που είχαν φουσκώσει. Τότε μου λέει ένας:

-    «Ρε μαλάκα, δεν πας στο περίπτερο που περάσαμε να πάρεις καμιά μπύρα;»

Σηκώθηκα και ξεκίνησα να πάω το περίπτερο. Ήταν κανένα τέταρτο μακριά. Πήγα με το αμάξι και γύρισα αμέσως. Όταν έφτασα κοντά, είδα την αδερφή μου γυμνή στα γόνατα με τους τέσσερις φίλους μου να έχουν πετάξει τις πούτσες τους έξω κι αδερφή μου να τους παίρνει πίπα.

Τα έχασα και καύλωσα ταυτόχρονα αλλά δεν ήθελα να με δουν. Ήθελα να δω μέχρι που θα φτάσουν αφού ήξεραν πως θα έρθω γρήγορα.
Κρύφτηκα πίσω από έναν θάμνο, πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου και του είπα:

-    «Το περίπτερο έκλεισε. Θα πάω αλλού να βρω και θα αργήσω».

Το είπε στους άλλους και γέλασαν. Είπαν:

-    «Ευκαιρία είναι να το σκίσουμε το μωρό!»

Ένας έπιασε την αδερφή μου από τα μαλλιά και της γαμούσε με δύναμη το στόμα της. Τον έβαζε μέχρι το λαρύγγι η αδερφή μου και είχε γουρλώσει τα μάτια. Μετά κάθισε ο ένας κάτω και έβαλε την αδερφή μου να καθίσει πάνω στο καυλί του. Η αδερφή μου κάθισε αργά πάνω και έβγαλε ένα βογκητό όταν τον πήρε όλον μέσα της. Αυτός είπε:

-    «Ρε μαλάκες, το πουτανάκι έχει πολύ στενό μουνάκι!»

Την έπιασε από την μέση και την κάρφωνε με δύναμη πάνω στον πούτσο του. Η αδερφή μου βογκούσε:

-    «Αααααχχχχ! Ναιιιιι! Ναι! Έτσι!!! Πονάει αλλά μην σταματάς!»

Τότε πήγε και ένας μπροστά της και της έβαλε τον πούτσο του στο στόμα και της το γαμούσε δυνατά. Ο άλλος πήγε πίσω της, έβαλε σάλιο στον πούτσο του και τον κάρφωσε με τη μιία στον κώλο της. Εκεί η αδερφή μου ούρλιαξε από πόνο και φώναξε:

-    «Βγες!! Πονάωωωωωω! Σταμάταααααα! Ααααχχχχχ! Μηηηηηηηη! Σταμάτα!»

Τότε πήγε και ο άλλος μπροστά και προσπάθησαν να βάλουν και τους δύο πούτσους τους στο στόμα της. Οι άλλοι την γαμούσαν ταυτόχρονα, και γρήγορα την ξέσκισαν. Άλλαξαν θέσεις και τώρα έβαλαν δύο πούτσους μέσα στο μουνάκι της. Την γαμούσαν έτσι κανένα τέταρτο και στους άλλους έπαιρνε πίπα, ώσπου φώναξε ο ένας:

-    «Χύνωωωωωωω!!!»

Και άδειασε στο στόμα της. Στη συνέχεια ο άλλος, και μετά οι άλλοι δύο έχυσαν στα μούτρα της. Τότε την ρώτησε ο ένας:

-    «Σου άρεσε πουτανάκι έτσι όπως σε γαμήσαμε;»

Η αδερφή μου δεν έβγαλε κουβέντα μετά το ξέσκισμα. Μπήκαν στην θάλασσα και εκεί πήγα και εγώ κοντά αλλά έκανα πως δεν ήξερα τίποτα. Τους είπα:

-    «Ακόμα μπάνιο κάνετε;»

Και γέλασαν. Μετά από κανένα δίωρο φύγαμε. Όταν πήγαμε σπίτι, η αδερφή μου, μου είπε όλο το σκηνικό. Εγώ δεν είπα ότι έβλεπα όμως. Μου είπε πως ήθελε να το ξανακάνει αυτό, πως καύλωσε πολύ και μου είπε:

-    «Θέλω να κανονίσεις με άλλους φίλους…»

Ήθελε να την ξεσκίσουν αλλά… άλλα άτομα. Να αλλάζει δηλαδή και όχι να πηγαίνει συνέχεια με τους ίδιους. Με πίεζε συνέχεια και έτσι έφερα τρεις φίλους άλλους, και δύο άγνωστους που μόνο μια καλημέρα λέγαμε και την ξέσκιζαν ένα βράδυ ολόκληρο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")