Πρώτη φορά από πίσω με τον Αλέξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας.. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να γράψω την δική μου ιστορία... Με λίγα λόγια έχω ύψος 1.70, είμαι μελαχρινή με ωραίο στήθος και αρκετά καλό σώμα.

Θα σας διηγηθώ τι έγινε πριν ένα περίπου μήνα με το αγόρι μου τον Αλέξη.

Με τον Αλέξη τα έχουμε περίπου δυο χρόνια και στο σεξ μπορώ να πω ότι τα πάμε αρκετά καλά, μιας και έχουμε και οι δύο φαντασιώσεις. Το μοναδικό πρόβλημα πάντα ήταν ότι ήθελε να με πάρει από πίσω και εγώ δεν ήθελα επειδή φοβόμουν.

Πολλές φορές προσπάθησε να με πείσει αλλά εγώ δεν ήθελα.
Μια μέρα λοιπόν το συζητούσα με τη φίλη μου και αυτή μου είπε πως το έχει δοκιμάσει από τον κώλο και είχε πονέσει πολύ μιας και ήταν η πρώτη φορά.

Την επόμενη νύχτα είχα κανονίσει με τον Αλέξη να πάμε για δείπνο σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο και μου είπε ότι θα περνούσαμε την νύχτα μαζί. Φόρεσα λοιπόν ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και ένα κόκκινο στρινγκ από μέσα, και έβαλα ένα έντονο άρωμα. Στις εννέα με περίμενε έξω από το σπίτι μου για να πάμε.

Μετά από τουλάχιστον δύο ώρες μου είπε να πάμε στο διαμέρισμα του. Φτάσαμε στην πόρτα και άρχισε να με φιλάει με πάθος και να μου λέει:

-    «Μωρό μου έχω καυλώσει και σε θέλω, δεν αντέχω...»

Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και μετά με οδήγησε στο κρεβάτι.
Άρχισε να με γδύνει και να φιλάει με πάθος στο στόμα και να μου πιάνει τον κώλο. Εγώ καύλωσα πολύ και είχα ήδη υγρανθεί. Με έριξε στο κρεβάτι και έμεινα μόνο με το στρινγκ.

Μου έγλυφε το μουνί για δέκα λεπτά και έχυσα δύο φορές. Μετά του πήρα πίπα μέχρι να χύσει και αναστέναζε.

Όταν τελείωσε, μπήκε μέσα μου αργά και βασανιστικά... έτσι καύλωνα πιο πολύ... με γαμούσε πολύ ώρα.. χύσαμε μαζί και οι δύο.

Μετά όμως μου είπε ότι ήθελε πολύ να με γαμήσει από τον κώλο. Εγώ του είπα ότι πονάει πολύ και ότι δεν ήθελα. Με πίεσε πολύ και δέχτηκα. Έβαλε ένα λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα μου και μετά έσπρωξε σιγά-σιγά... ένιωθα τον κώλο μου να ανοίγει στα δύο.

Πήρα ένα μαξιλάρι και το δάγκωνα για να κρύψω τον πόνο. Όταν μπήκε με δυσκολία ολόκληρος μέσα, έμεινε ακίνητος για να συνηθίσω (ξέχασα να αναφέρω ότι ο Αλέξης έχει αρκετά μεγάλο πούτσο).

Μετά από δέκα λεπτά γαμήσι από τον κώλο, άρχισε να ανοίγει ο κώλος μου. Βέβαια επειδή ήταν η πρώτη φορά, δεν το ευχαριστήθηκα όσο ο Αλέξης. Έχυσε μέσα μου και μετά του πήρα λίγη πίπα και έγλυψα όλα τα χύσια του.

Φιληθήκαμε και ξαπλώσαμε αγκαλιά. Το επόμενο πρωί πονούσε πολύ ο κώλος μου και δεν μπορούσα να καθίσω. Αλλά μέχρι τώρα με έχει γαμήσει από τον κώλο τουλάχιστον πέντε φορές.

Αυτό είναι άλλη ιστορία που θα σας διηγηθώ μια άλλη φορά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")