Η μάνα μου γαμήθηκε με τον ταξιτζή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Θα σας πω την ιστορία μου που έγινε πριν τέσσερα χρόνια. Η μάνα μου είχε χωρίσει με τον πατέρα μου και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Δεν έβγαινε καθόλου έξω και...

οι φίλες της την πίεζαν να βγαίνει να κάνει κάτι να το ξεπεράσει. Πολλές φορές της έλεγαν να πάνε για φαγητό, για καφέ, οτιδήποτε αρκεί να βγει λίγο έξω. Μια μέρα η Ντίνα η φίλη της, της είπε:

-    «Το βράδυ θα έρθεις σπίτι μου για φαγητό και δεν ακούω κουβέντα».

Η μάνα μου το σκεφτόταν γιατί έμενε σε ένα χωριό δυο ώρες μακριά από το δικό μας. Η Ντίνα είπε:

-    «Δεν το συζητάω. Θα περάσει ο άντρας μου να σε πάρει και το βράδυ θα κανονίσω ταξί να γυρίσετε».

Η μάνα μου με τα πολλά δέχτηκε. Το απόγευμα ετοιμαστήκαμε, πέρασε ο άντρας της και μας πήγε σπίτι. Φάγαμε. Η μάνα μου και η Ντίνα έπιναν κρασί και είδα που η μάνα μου είχε ζαλιστεί. Δεν είχε ξαναπιεί τόσο και αργά το βράδυ και η Ντίνα κάλεσε το ταξί να μας πάρει.

Ξεκινήσαμε λοιπόν. Εγώ στο πίσω κάθισμα ψιλοκοιμόμουν και η μάνα μου μπροστά κουβέντιαζε με τον ταξιτζή. Έλεγαν διάφορα. Ο ταξιτζής ήταν γύρω στα 55 γεροδεμένος. Αφού έλεγαν διάφορα ρώτησε την μάνα μου:

-    «Πως δεν σε έφερε ο άντρας σου; Τόσο μακριά δουλεύει;»

Η μάνα μου του είπε πως έχει χωρίσει και τότε ο ταξιτζής άλλαξε συμπεριφορά. Της πέταγε σπόντες και κάποια στιγμή την ρώτησε:

-    «Πως την βγάζει μια ωραία γυναίκα χωρίς άντρα; Ή έχεις φίλο;»

Η μάνα μου ζαλισμένη του απαντούσε. Σχεδόν του είπε όλη την ιστορία της και πως έχει να πάει με άντρα σχεδόν πέντε χρόνια. Τότε ο ταξιτζής έπιασε το γόνατο της και το έτριβε. Η μάνα μου δεν αντιστάθηκε και αυτός χάιδευε το μπούτι της. Σήκωσε λίγο την φούστα της και σχεδόν είχε βάλει το χέρι του μέσα και έτριβε το μουνί της. Η μάνα μου έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς. Αυτός κοίταξε πίσω κι εγώ έκανα πως κοιμόμουν. Τότε την φίλησε στο στόμα. Της είπε:

-    «Ο γιος σου κοιμάται. Να σταματήσω σε ένα πάρκινγκ;»

-    «Σε μισή ώρα φτάνουμε. Ο γιος μου θα πάει για ύπνο και θα είμαστε πιο άνετα». Του είπε η μάνα μου.

Και τότε του έπιασε τον πούτσο. Τον έτριβε και τον φιλούσε στον λαιμό. Αυτός άρχισε να τρέχει και φτάσαμε πιο γρήγορα. Η μάνα μου -και καλά- του είπε:

-    «Αν θες έλα μέσα για ένα ποτό και φεύγεις».

Μπήκαμε σπίτι. Αυτός ήταν πίσω της και χούφτωνε τον κώλο της. Δεν μου έδωσαν σημασία. Η μάνα μου ζαλισμένη όπως ήταν, νόμιζε ότι ξάπλωσα. Ήπιαν ένα ποτό και αυτός την πήρε αγκαλιά. Την φιλούσε, χούφτωνε τα βυζιά της, τον κώλο της, και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Το κατέβασε και έβγαλε έξω έναν τεράστιο πούτσο και πολύ χοντρό.

Η μάνα μου τόσο καιρό που είχε να γαμηθεί, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Του έγλυφε τα αρχίδια και αυτός της πίεζε το κεφάλι για να τον πάρει όλον μέσα. Η μάνα μου πνίγηκε και τον έβγαλε. Της έβγαλε τα ρούχα, την ξάπλωσε κάτω, άνοιξε τα πόδια της, έτριψε λίγο το μουνί της, το έγλυφε και η μάνα μου τότε του είπε:

-    «Έλα γαμιά μου, ξέσκισε το μουνί μου το διψασμένο. Σε παρακαλώ, γάμα μεεεε!»

Αυτός την βασάνιζε κι άλλο. Της έγλυφε το μουνί κι έβαζε τα δάχτυλα του μέσα. Η μάνα μου του φώναζε:

-    «Γάμα μεεεε! Σκίσε το μουνάκι μου. Βάλτων μέσαααα!»

Τότε ο ταξιτζής με μια κίνηση, κάρφωσε τον πούτσο του μέσα της με δύναμη. Η μάνα μου βόγκηξε μετά από τόσο καιρό, αλλά και από καύλα. Της τον έβαλε όλον μέσα και την γαμούσε δυνατά. Η μάνα μου του φώναζε:

-    «Έτσι, δυνατά. Ξέσκισε με, ξέσκισε την μούνα μου. Αχχχχ, έτσιιιιι!»

Αυτός την γάμαγε κανένα δεκάλεπτο με δύναμη. Την ξέσκισε. Μετά τον έβγαλε, της τον έδωσε στο στόμα και η μάνα μου τον έγλυφε. Τότε της είπε:

-    «Στήσου να σκίσω και το κωλαράκι σου τώρα».

Η μάνα μου του είπε:

-    «Αποκλείεται! Είμαι παρθένα από πίσω. Ούτε ο άντρας μου δεν με έχει γαμήσει από πίσω».

Αυτός την αγκάλιασε, την φιλούσε και κάτι είπε που δεν άκουσα και την έπεισε. Στήθηκε στα τέσσερα η μάνα μου και του είπε:

-    «Αν πονάω θα σταματήσεις».

-    «Θα σου αρέσει καριόλα, θα το ευχαριστηθείς!» της είπε.

Άνοιξε τα κωλομέρια της και ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλό του στην τρυπούλα της. Άρχισε να μπαίνει και η μάνα μου τσίριζε ούρλιαζε από τον πόνο. Του φώναζε:

-    «Σταμάτααααα! Αααααχχχχχ, πονάωωωωωωωω! Μηηηηηηηη!»

Αυτός συνέχισε και με μια δυνατή κίνηση τον έβαλε όλον μέσα της. Η μάνα μου έχασε την ανάσα της. Αυτός σταμάτησε να κουνιέται και όταν συνήρθε η μάνα μου, άρχισε να την γαμάει πάλι. Η μάνα μου πονούσε αλλά μετά της άρεσε. Όταν άνοιξε η κωλοτρυπίδα της του έλεγε:

-    «Γάμα μεεεεε! Έτσι, πονάει αλλα μ’ αρέσειιιιι! Μην σταματάς…»

Άρχισε να την γαμάει γρήγορα. Την έπιασε από την μέση και την κάρφωνε με δύναμη, ώσπου τον έβγαλε, την γύρισε και έχυσε στα μούτρα της και στα βυζιά της. Τον έβαλε στο στόμα της και η μάνα μου τον καθάρισε καλά. Εκείνο το βράδυ γάμησε τον κώλο της άλλες τρεις φορές. Δεν μπορούσε να κάτσει την άλλη μέρα και να περπατήσει.

Από τότε την έχει γαμήσει πολλές φορές στο σπίτι μου, και μια μέρα ήρθε με δυο συναδέλφους του και την ξέσκισαν.
Κάποια στιγμή θα την γράψω την συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")