Οι τρεις σπερματοφύλακες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το κουδούνι χτύπησε ακριβώς την ώρα που έπρεπε. Έριξα μια τελευταία ματιά στον καθρέπτη στερεώνοντας τη ζαρτιέρα, και φορώντας μια μάσκα στα μάτια, άνοιξα.

Τρεις άντρες γυμνασμένοι και πανέμορφου μπήκαν μέσα και μου χαμογέλασαν. Το ραντεβού μόλις ξεκίναγε..

Πήγαμε στο σαλόνι. Ο πρώτος κάθισε στον καναπέ, πέταξε τον τεράστιο πούτσο έξω και με έβαλε να τον ρουφάω στα τέσσερα. Ο δεύτερος, χωρίς να χάσει λεπτό, ρούφηξε την κωλοτρυπίδα μου και ο τρίτος κοίταζε και μαλακιζόταν. Ένιωθα ποτάμια τα υγρά μου να κυλάνε και ο άγνωστος να τα ρουφάει λαίμαργα.. τότε καύλωσα άγρια.

Κάθισα στο χοντρό καυλί και το γαμούσα με το μουνί μου ενώ ο κώλος μου τούρλωνε έκφυλα περιμένοντας το γαμιά μου ο οποίος ένα λεπτό μετά βόγκαγε καθώς τον έχωνε από καύλα.

-    «Είστε πούστηδες!» φώναζα. «Ξεσκίστε με ρε!!! Είμαι η πουτάνα σας!»

Τότε αγρίεψαν. Άρχισε ένα ανελέητο γαμήσι. Μουνί και κώλος κόντευαν να ενωθούν ενώ ο τρίτος με μπούκωνε μέχρι το λαρύγγι πούτσο... έχυνα από μουνί και κώλο ουρλιάζοντας και τότε τους διέταξα να με πάρουν με τη σειρά. Με βάλανε να σκύψω, με έπιασε ο ένας από τη μέση και τον κάρφωσε στη μουνάρα μου.

Άρχισε να φωνάζει γιατί τα χύσια μου τον μούσκευαν και θα του φεύγανε από την καύλα.

-    «Θα χύσω μωρή καριόλα! Θα τα αδειάσω όλα στη μουνάρα σου!» φώναζε και έχωνε γερά.

Άρχισα να τον παίρνω όλο και πιο γρήγορα μέχρι που με κάρφωσε στο καυλί του και φώναξε:

-    «Πάρτα πουτάνααααα!!!»

Ένιωσα καυτά χύσια να πετιούνται στο μουνί μου και καύλωσα. Με το μουνί να στάζει χύσι, σηκώθηκα και καβάλησα τον επόμενο. Άγριο ξέσκισμα από τον κώλο ακολούθησε. Κρατιόταν μετά βίας να μη χύσει και εγώ χτυπιόμουνα λυσσασμένη για να πάρω σπέρμα.

-    «Τα ρίχνω στην κωλάρα σου γαμιόλα! Πάρτα, πάρτα!»

Η ψωλάρα του έβγαλε τόνους χύσι και έπειτα ο τελευταίος περίμενε...

-    «Εσένα θα σε βασανίσω!»

Του έγλυψα την κωλότρυπα αργά, τόσο που καυλώσαμε και οι δύο τρελά. Δυο δάχτυλα χώθηκαν βαθιά στην τρύπα του και τότε άρχισα να ρουφάω το χοντρό παλούκι του. Το πιπιλούσα και το έπαιζα.

Γαμούσε ασυγκράτητος το στόμα μου και τότε κάναμε εξήντα εννιά. Κάθισα στη μούρη του και μου έγλυφε το μουνί. Κόντευα να τον χύσω γι’ αυτό παίρνω όλο το παλούκι στο στόμα. Ήθελα να μου τα δώσει στη γλώσσα και τότε ένιωσα να χώνεται η γλώσσα του μέσα μου και τσίριξα:

-    «Χύνωωωωωωωω!!!»

Και άδειασα το μουνί μου στο στόμα του. Αυτός με δύναμη γαμούσε το στοματάκι μου και ένιωθα το χύσι έτοιμο να πεταχτεί.

-    «Πάρτα και ρούφα τα όλαααα! Σε χύνω, σε χύνω μουνάρα! Ρούφα!»

Το στόμα μου γέμισε καυτό πηχτό χύσι το οποίο ρούφαγα συνεχώς... σηκώθηκα πασαλειμμένη και καταξεσκισμένη, φόρεσα το στραπ και ετοιμάστηκα να τους ανταποδώσω το γαμήσι...

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")