Η περιπέτεια της Σόφης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μου αρέσει να μοιράζομαι με άλλους τις εμπειρίες μου όπως μου και μου αρέσει να μοιραζόμαστε με άλλους φίλους μας την ωραία ηδονή.

Το μόνο που σκέφτηκα μετά από αυτό που θα διαβάσετε, είναι ότι από τύχη γλίτωσα να μην κολλήσουμε τίποτα, γιατί η καθαριότητα είναι το ήμισυ του σεξ.

Είμαι μια μεστωμένη γυναίκα πενήντα ετών, παντρεμένη με άντρα μεγαλύτερό μου κατά είκοσι χρόνια. Έχω άριστη σχέση που δεν με εμποδίζει να κάνω αυτό που θέλω και ο άντρας μου επιτρέπει να το κάνω όπως θέλω. Πολλές φορές προσπάθησα να το κάνω εκτός φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος, αλλά μου ήταν εντελώς αδύνατο να πάω με εντελώς άγνωστο/η και γι’ αυτό άφησα τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς πίεση.

Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το αχαλίνωτο πάθος μου για περιπέτειες. Έχω πολύ ωραίο σώμα μετρίου αναστήματος, πολύ ωραίο σφικτό στρογγυλό κώλο, μουνί που στάζει μέλι, πόδια σφικτά που συνδυάζονται με τον σφικτό μου κώλο που τρελαίνονται οι άντρες να μου τον γαμήσουν.

Η πρώτη μου εμπειρία άρχισε στην Αραβία που είχα πάει ταξίδι με τον άντρα μου. Πήγαμε σαφάρι και ο οδηγός ήταν ένας νέος από την Αραβία, λεπτός ψηλός πολύ όμορφος. Εγώ καθόμουν δίπλα του και ο άντρας μου παραπίσω και μάλλον κοιμόταν από την ζέστη. Ο οδηγός κοιτούσε συνέχεια εμένα και τον καθρέπτη του. Με παραξένεψε λίγο. Όπως εκτυλίχθηκαν όμως στη συνέχεια τα πράγματα, λύθηκαν οι απορίες μου.

Φορούσα ένα ριχτό φαρδύ καφτάνι με ντεκολτέ. Από το τράνταγμα του αυτοκινήτου το βυζί μου σχεδόν είχε βγει έξω. Ο οδηγός άπλωσε το χέρι του, δήθεν να με συγκρατήσει, και μου χούφτωσε και τα δυο βυζιά. Μετά μου έκλεισε το μάτι και του είπα «οκ». Από εκεί και πέρα όλο και με χούφτωνε και για μια στιγμή έβαλε το χέρι κάτω από το φόρεμά μου και μου έπιασε το ήδη υγρό μουνί μου που ήταν αγάμητο εδώ και μέρες από τον γέρο.

Κάτω από την κελεμπία το οδηγού Αλί είχε σηκωθεί ένα υπέροχο βουναλάκι. Έβαλα δειλά το χέρι μου και εγώ να στηριχτώ και με διαπέρασε μια ανατριχίλα πιάνοντας ένα καυλί 20-25 εκατοστών και πάχους τεσσάρων με πέντε πόντων. Το θέμα προχώρησε πολύ γρήγορα και του υποσχέθηκα ότι την ώρα του φαγητού θα τον έβρισκα και θα τα λέγαμε.

Η νύχτα έπεσε και άρχισαν οι "χοροί".. σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα με τις ευλογίες του άντρα μου, που όπως αποδείχτηκε τα είχε καταλάβει όλα. Έτρεξα σαν τρελή για να τον βρω. Τον βρήκα κοντά στο αυτοκίνητό του. Με πήρε στην αγκαλιά του και με έριξε στο πίσω κάθισμα του μεγάλου τζιπ. Το σκοτάδι και η βαθιά νύχτα της ερήμου, άρχισαν να με στέλνουν αλλού...

Όπως σας έλεγα, ο Αλί με ξάπλωσε κατά μήκος του καθίσματος με ανοιχτή την πόρτα και τα πόδια μου κρέμονταν έξω. Ο Αλί μου σήκωσε το φαρδύ καφτάνι και άπλωσε τα μαγικά του χέρια πάνω στην κοιλιά μου και στις τρίχες της ήβης μου. Τα μηλίγγια μου πήγαιναν να σπάσουν. Τα δάκτυλα του σιγά και με αργές κινήσεις, έφτασαν στην κλειτορίδα μου που είχε πρηστεί και το μουνί μου έσταζε από υγρά. άρχισα να βογκάω και να ουρλιάζω από καύλα.

Σιγά -σιγά άρχισαν να έρχονται και οι άλλοι οδηγοί τριγύρω από εμάς σαν του λύκους με το θήραμά τους. Μερικοί άρχισαν να τον παίζουν και να επευφημούν τον Αλί για το θήραμά του. Ξαφνικά ο Αλί μου τράβηξε και μου έβγαλε το κόκκινο στρινγκάκι που είχε γίνει μούσκεμα. Με σκούπισε με αυτό και το έδωσε στους άλλους. Δε νομίζω ότι είχαν ξαναδεί μουνί ευρωπαίας γυναίκας. Ο Αλί φαίνεται ότι ήταν πολύ τεχνίτης. Μου χάιδευε συνεχώς το μουνί και για μια στιγμή άρχισε να με γλύφει. Εγώ δεν κρατιόμουν… φώναζα τόσο που δεν ξέρω που ακουγόμουν.

Σήκωσε την κελεμπία του και έβγαλε έξω τον ωραίο του πούτσο. Δεν είχε πετσάκι. Τον έπιασα με το χέρι μου και τον ακούμπησα πάνω στο διψασμένο μου μουνί. Μου έκανε λίγο πινέλο και ξαφνικά ήρθε η λύτρωσή μου. Είδα όλα τα άστρα της ερήμου να μου τραγουδούν. Ο Αλί μου τον έβαλε όλον μέσα και με αργές κινήσεις μου έπαιρνε όλη την καύλα. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Τον αγαπούσα γι’ αυτό που μου χάριζε. Θεϊκό!

Για μια στιγμή μούγκρισε. Αισθάνθηκα το κορμί του να έχει μπει όλο μέσα μου. Τα χέρια του είχαν χουφτώσει τα σκληρά βυζιά μου και ο πούτσος του έβγαζε τα μέλια του. Πλημμύρησε το μουνί μου με ζεστό ψωλόχυμα. Κάθισε για λίγο μέσα και πήγε να τραβηχτεί. Του ζήτησα κι άλλο... Τότε ο Αλί μου φέρθηκε λίγο σκληρά. Μου είπε στα αγγλικά:

-    «Πουτάνα θέλεις κι άλλο;»

Και έκανε νεύμα σε ένα φίλο του που ήταν έτοιμος. Ήρθε και αυτός με ένα μεγάλο καυλί και μπήκε βάρβαρα μέσα μου. Έσβηνα την δίψα μου… ένας άλλος ήρθε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζιά. Ένας άλλος μου χάιδευε τον κώλο. Προφανώς ήθελε να γαμήσει κώλο. Μου χάιδευε την κωλοτρυπίδα. Τι γλύκα θεέ μου! Τελικά ο φίλος έχυσε πολύ γρήγορα και κάποιος άλλος πήρε τη θέση του. Και αυτός έχυσε πολύ γρήγορα. Είχα ήδη χύσει, δεν ξέρω πόσες φορές…

Άρχισα να σκέφτομαι τον άντρα μου που μάλλον θα είχε ανησυχήσει. Τα  υγρά ψωλοχύματα έτρεχαν. Είχα χάσει την κιλότα μου και άρχισα να σκουπίζομαι με χαρτιά που μου έδωσε ο Αλί. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο άντρας μου και ήρθε κοντά μου. Ο Αλί τον κοιτούσε παράξενα. Με βοήθησε να φτιαχτώ και μου κούμπωσε το σουτιέν μου. Με ρώτησε αν ευχαριστήθηκα και του απάντησα με γλύκα:

-    «Ναι πολύ...»

Αυτός γύρισε στον Αλί και του είπε:

-     «Ευχαριστώ»

Γύρισε σε μένα και μου είπε:

-    «Κι εγώ ευχαριστήθηκα και ήμουν ο τελευταίος που έχυσα μέσα σου...»

Αγαπητοί φίλοι, δεν νομίζω ότι θα το ξαναέκανα, για τους γνωστούς λόγους. Πάντως, το θυμόμαστε με τον άντρα μου και καυλώνουμε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")