Η μαμά και ο κολλητός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θέλω να γράψω την ιστορία της μαμάς μου που με έκανε να αλλάξω τον τρόπο που την έβλεπα μέχρι σήμερα. Το περιστατικό συνέβη πριν από μία εβδομάδα ακριβώς.

Η μαμά μου είναι σαράντα επτά ετών, παντρεμένη με τον μπαμπά μου εδώ και είκοσι τρία χρόνια αλλά αποδείχθηκε ότι τον απατά τρελά. Αυτό το ξέρω και το έμαθα επειδή την έπιασα στα πράσα να την πηδάει ο κολλητός μου φίλος.

Με τον κολλητό μου είμαστε μαζί από το Δημοτικό και οι μαμάδες μας είναι επιστήθιες φίλες.

Η μαμά μου είναι πολύ όμορφη γυναίκα, ξανθιά με τα μαλλιά συνήθως πιασμένα με κότσο, γύρω στο 1.68 ύψος, αδύνατη, με καμπυλωτό κώλο και πολύ μεγάλα βυζιά.
Αν και είναι γοητευτική και σέξι γυναίκα ποτέ δεν μπόρεσα να την φανταστώ ερωτικά, ούτε καν μαλακία δεν είχα βαρέσει για αυτήν...έως που την είδα να ξενοπηδιέται.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μία βδομάδα. Είχα εξεταστική στη σχολή και πήγα να δώσω μάθημα. Όμως τα θέματα τα είδα δύσκολα από την αρχή και έτσι δεν έγραψα τίποτα. Παρέδωσα την κόλλα και αποφάσισα να γυρίσω σπίτι νωρίτερα.

Ο πατέρας μου ως συνήθως δούλευε στην τράπεζα. Μπαίνω σπίτι και με το που πλησιάζω το σαλόνι, ακούω αναστεναγμούς από τα μέσα δωμάτια. Πλησιάζω και βλέπω την πόρτα της κρεβατοκάμαράς της κλειστή ενώ ακούω καθαρά σεξουαλικούς αναστεναγμούς και την μαμά μου να λέει:

-    «Ναι, ναι, έτσι! Δώσε κι άλλο… δυνατά!»

Άκουγα το κρεβάτι να πάει να σπάσει. Σάστισα λίγο αλλά το μυαλό μου πήγε ότι ο μπαμπάς είχε πάρει άδεια από τη δουλειά και το έκανε με τη μαμά. όμως...


Σκύβω να δω από το ματάκι της πόρτας, και τι να δω; Η μαμά μου στα τέσσερα, με το άσπρο κιλοτάκι της να είναι κατεβασμένο στα γόνατά της, και τον καλύτερο φίλο μου να την γαμάει με όλη του τη δύναμη από το μουνί της. Της είχε πιάσει τα κωλομάγουλα και της τον κάρφωνε δυνατά μέσα στο μουνί της.

Αυτή είχε τρελαθεί από την καύλα ενώ εγώ τα έπαιξα όταν τον είδα να βγάζει το καυλί του που έφτανε σίγουρα τα 20 εκατοστά, να αναποδογυρίζει τη μαμά και να βαράει μια απίστευτη μαλακία πάνω της που της κάλυψε τη μάπα, το στόμα, τα βυζιά και την κοιλιά.

Μιλάμε τρελάθηκα και πανικοβλήθηκα ενώ παράλληλα ο πούτσος μου είχε γίνει τούμπανο. Είχα καυλώσει με τη μαμά μου! Δεν ήξερα τι να κάνω και ανοίγω δυνατά τη πόρτα και τους βλέπω να με κοιτάνε και οι δυο σαν να είδαν φάντασμα. Τους είπα:

-    «Μαμά τι κάνετε εδώ; Μιχάλη τι κάνεις στη μάνα μου;»

Η μαμά ήταν καλυμμένη με τα σπέρματα του κολλητού μου και προσπαθούσε να σκουπιστεί με τα σεντόνια ενώ ο Μιχάλης είχε μείνει άφωνος.

Σηκώθηκα και έφυγα για να σκεφτώ τι είχε μόλις γίνει και μέχρι σήμερα δεν ξέρω τι να κάνω. Ο Μιχάλης μου κάνει άπειρα τηλέφωνα αλλά δεν του απαντάω ενώ αποφεύγω τη μαμά.

Από την άλλη, από την επόμενη μέρα του περιστατικού, βαράω συνέχεια μαλακίες για τη μαμά μου.
Όποιος θέλει ας μου δώσει μια συμβουλή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")