Το δώρο της Μαίρης (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η κραυγή της Μαρίας τινάχτηκε σε ολόκληρο το χώρο. Με τα χέρια της τον τράβηξε από τα κωλομέρια του μέσα της και άρχισε να χύνει με δυνατούς σπασμούς.

-    «Αχχχχχχ…. άκου με τότε…. άκου με που σε χύνω! Σε χύνω τώραααα!»

Εκείνος δεν άντεξε περισσότερο..

-    «Κι εγώ μαζί σου αστέρι μου! Τώρα! Τώρα πάρε με…. Πάρτα όλα!!!»

Ενώ με τα στόμα του βρήκε την παλλόμενη φλέβα της πάνω στο λαιμό της και την φίλησε ρουφώντας την δυνατά, στέλνοντας το σπέρμα του βαθιά μέσα στο μουνί της. Έμεινε εκεί πάνω στην φλέβα της ρουφώντας την για όση ώρα χρειάστηκε για να βρει την ανάσα του… Το επόμενο πράγμα που ένιωσε η Μαρία, ήταν δυο δυνατά χέρια να την ανασηκώνουν απαλά για να καθίσει επάνω σε κάποια γόνατα. Αυτή τη φορά η φωνή που άκουσε ήταν πιο νεανική, πιο φρέσκια αλλά το ίδιο απαλή και ευχάριστη.

-    «Είσαι πιο όμορφη από όσο σε φανταζόμουν…»

Ενώ ένιωσε ένα άλλο ζευγάρι χείλια να ταξιδεύουν στο λαιμό της, φιλώντας, ρουφώντας, δαγκώνοντας απαλά. Τα χέρια του, έμοιαζαν με φτερά που αγκάλιαζαν όλη την πλάτη της, την χάιδευαν στέλνοντας ρίγη ηδονής σε όλο της το σώμα, ενώ τα στήθια της ένιωθαν την ζέστη και την σφριγηλάδα του αντρικού σώματος από κάτω της. Το σκοτάδι γύρω της έδινε μια αίσθηση ονείρου, μιας άλλης πραγματικότητας, στην οποία η Μαρία ένιωθε ότι είχε γλιστρήσει χωρίς να το επιδιώξει. Το απολάμβανε όμως, γιατί ένιωθε την παρουσία του άνδρα πάντα κοντά της και αυτό της έδινε σιγουριά.

Ο νέος προσκεκλημένος την τράβηξε απαλά επάνω του, για να νιώσει πάνω στο ήδη μουσκεμένο μουνί της, έναν πούτσο σκληρό και απαιτητικό. Άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της επάνω του δυνατά, βογκώντας, ανοίγοντας τα πόδια της για να του δείξει ότι τον θέλει μέσα της… μέσα της! Τα φιλιά του συνέχιζαν να είναι απαλά και τρυφερά και δεν την προετοίμασαν για αυτό που θα γινόταν την επόμενη στιγμή. Χωρίς καμία προειδοποίηση και με μία δυνατή κίνηση των γοφών του, κάρφωσε τον σκληρό πούτσο του στα βάθος του μουνιού της, κάνοντας την Μαρία να ουρλιάξει από τον πόνο, την έκπληξη και την καύλα.

Αυτός, αγνοώντας τις κραυγές της, άρχισε να την γαμάει σταθερά και δυνατά, ενώ τα χέρια του χόρευαν πάνω σε όλο το μήκος της πλάτης της, πότε πιέζοντας την επάνω στο πούτσο του, πότε χαϊδεύοντας την απαλά με τα ακροδάχτυλά του. Η Μαρία χαμένη στην αντίθεση των αισθήσεων, πότε βογκούσε και πότε ούρλιαζε από την καύλα, χύνοντας συνεχώς πάνω στον πούτσο του... ξανά… ξανά και ξανά για όση ώρα εκείνος συνέχιζε τον τρελό του χορό πάνω και μέσα στο κορμί της.

Για μια στιγμή τα χέρια του, σταμάτησαν το χορό και γαντζώθηκαν πάνω στην πλάτη της. Η Μαρία το ένιωσε ότι θα έχυνε μαζί της.

-    «Δώστα μου…» του ψιθύρισε.

Άρχισε να σφίγγεται πιο δυνατά επάνω του.

-    «Δώστα μου.. σε παρακαλώ.. χύσε μέσα μου… χύσε με να σε νιώσω…»

Το στόμα του καρφώθηκε πάνω στην φλέβα του λαιμού της, σε ένα απελπισμένο δάγκωμα, ενώ με ένα βογκητό, που λες κι ερχόταν από τα τρίσβαθα του στήθους του άρχισε να εκτοξεύει το σπέρμα του βαθιά μέσα στο κορμί της. Η Μαρία τελείωσε μαζί του πάλι μέσα σε δυνατούς σπασμούς ενώ ένιωθε τον έντονο γλυκό πόνο από το ρούφηγμα του άντρα στο λαιμό της.

«Παράξενο..» σκέφτηκε μόλις βρήκε την ανάσα της. «Με δάγκωσε στο ίδιο ακριβώς σημείο με τον προηγούμενο…» για να νιώσει την ίδια στιγμή τον άντρα να γλιστράει από κάτω της. Ένα άλλο ζευγάρι χέρια την κράτησαν από τους ώμους και κάτω από την κοιλιά για να την αφήσουν απαλά να γονατίσει στο πάτωμα με το υπόλοιπο κορμί της απλωμένο πάνω στο δέρμα του καναπέ. Η καινούργια φωνή της ψιθύρισε:

-    «Εγώ δεν ήρθα να σου δώσω μωρό μου…» για να συμπληρώσει αμέσως: «εγώ… ήρθα για να πάρω…»

Η Μαρία βόγκηξε ενώ άφηνε το κορμί της να χυθεί πάνω στον καναπέ, χαμένη μέσα στις εκρήξεις του σκοταδιού που κάλυπτε τον κόσμο γύρω της. Το χέρι του πέρασε κάτω από τα πυκνά της μαλλιά για να γεμίσει με αυτά την χούφτα του. Της τράβηξε το κεφάλι πίσω, ήρεμα αλλά αποφασιστικά για να της φιλήσει τα χείλη και ολόκληρο το στόμα. Η Μαρία γνώριζε καλά ότι σε αυτή τη στάση ήταν απόλυτα εκτεθειμένη στις ορέξεις του αρσενικού που βρισκόταν πίσω της αλλά δεν την ένοιαζε… ή μάλλον.. αυτό ήταν που ήθελε.

Γνώριζε ότι και οι δύο είσοδοί της ήταν ορθάνοιχτες και θα μπορούσε να διαλέξει όποιαν ήθελε για να παραβιάσει. Τρόμαξε με την ίδια της την επιθυμία να νιώσει να την παραβιάζουν στην μικρή της, στενή τρυπούλα. Σήμερα ήθελε, όσο ποτέ να δώσει και να δοθεί ολοκληρωτικά.

Το αρσενικό πίσω της, σα να διάβασε την σκέψη της, άγγιξε με την άκρη του πούτσου του την μικρή της είσοδο, αφού πρώτα τον είχε υγράνει με ένα πέρασμα πάνω από τα μουνόχειλά της. Το χέρι του την κρατούσε σταθερά από τα μαλλιά ενώ άρχισε να σπρώχνει σταθερά τον πούτσο του μέσα της. Η Μαρία ένιωσε τον πόνο να διαπερνά το κορμί της καθώς το κεφάλι του πούτσου του χωνόταν μέσα της. Βόγκηξε δυνατά και προσπάθησε να μείνει ακίνητη, να μην τραβηχτεί αφού το ήθελε όσο τίποτε άλλο να τον νιώσει όλον μέσα της.

Ο άντρας πίσω της σταμάτησε για να της δώσει τον χρόνο να συνηθίσει στη νέα αίσθηση ενώ αντίθετα η φωνή του ακούστηκε αποφασιστική δίπλα στο αφτί της:

-    «Το ξέρεις ότι θα τον πάρεις όλον… όλον μέχρι τέλους!»

Η Μαρία απάντησε με ένα βαθύ βογκητό καύλας και πόνου:

-    «Κάντο. Χώστον όλον.. όλον... τον θέλω όλο!»

Ο άντρας έπαιξε μαζί της λίγο ακόμη ενώ την κρατούσε σταθερά από κάτω του.

-    «Πες μου που τον θέλεις; Πες το μου να σε ακούσω… τι θέλεις να σου κάνω; Πες το!»

-    «Αχχχχχ! Τον θέλω στον κώλο μου. Όλον… χώστον μέσα μπάσταρδε! Σκίσε μου τον κώλο! Πάρε αυτό που θέλεις. Πάρτο μπάσταρδε, πάρτο!»

Ο άντρας πέρασε το άλλο του χέρι κάτω από την κοιλιά της και βρήκε την κλειτορίδα της. Άρχισε να την πιέζει ενώ έχωνε αργά και σταθερά τον πούτσο του στην στενή της τρυπούλα. Δεν σταμάτησε ούτε για κλάσμα του δευτερολέπτου να πιέζει τον πούτσο του μέσα της. Ούτε τα βογγητά της ούτε τα παρακάλια της να σταματήσει και να την λυπηθεί δεν τον πτόησαν. Έτριβε δυνατά την κλειτορίδα της ενώ συνέχιζε να βυθίζει τον πούτσο του μέσα της…. κι άλλο.. κι άλλο… μέχρι που ένιωσε πάνω στα αρχίδια του την υγρασία του μουνιού της. Έμεινε εκεί ακίνητος. Η Μαρία άρχισε να συνηθίζει τον πόνο. Σιγά-σιγά αντικαταστάθηκε με σκέτη ηδονή. Αυτό που ένιωθε πλέον ήταν μόνο καύλα. Μια απίστευτη καύλα.

-    «Γάμα με!» του είπε αποφασιστικά. «Γάμα μου τον κώλο. Σκίσε με μπάσταρδε! Πάρε αυτό που θέλεις!»

Ο άντρας άρχισε να την γαμάει σταθερά, με όλο το μήκος του πούτσου του ενώ το χέρι του τρέλαινε την κλειτορίδα της. Η φωνή του ακούστηκε πάλι:

-    «Αυτό που θέλω είναι να χύσεις. Και να μην ξέρεις αν χύνεις από το μουνί σου ή απ’ τον κώλο. Αυτό θέλω να μου δώσεις τώρα… τώρα!»

Ενώ χτυπούσε τον πούτσο του με όλη του τη δύναμη μέσα της.

-    «Αχχχχχχχχχ…» βόγγηξε η Μαρία. «Ναι! Θα σε χύσω! Θα… αχχχχχχχ… σε χύνω… σε χχχχχύνω, τώραααα.. πάρτα όλα! Όλαααα!!!»

Ο άντρας ένιωσε τους σπασμούς της πάνω στον πούτσο του και το χέρι του. Τους ένιωθε σε όλο του το σώμα. Δεν άντεξε άλλο, δεν ήθελε να αντέξει άλλο. Με μια κίνηση της τίναξε τα μαλλιά στη άκρη για να φανερώσει εκείνο το σημείο στο λαιμό της. Έσκυψε απότομα και την φίλησε ρουφώντας την παλλόμενη φλέβα ενώ με ένα βαθύ βογκητό άρχισε να στέλνει το καυτό του σπέρμα βαθιά μέσα της. Μούγκριζε και βογκούσε βαθιά ενώ έχυνε μαζί της. Το καυτό του σπέρμα, με το βαθύ του φιλί στο λαιμό της και τον ήχο του βογγητού του, έκαναν την Μαρία να χύσει άλλη μια φορά μέσα σε δυνατούς σπασμούς.

Πέρασε λίγη ώρα μέχρι η Μαρία να ακούσει την φωνή του άνδρα δίπλα της, ήρεμη, καθησυχαστική, γλυκιά ίσως για πρώτη φορά.

-    «Ήσουν απίστευτη μωρό μου. Καταπληκτική! Μοναδική! Το ήξερα ότι κρύβεις μέσα σου όλο αυτό το πάθος και την τρέλα. Σε ευχαριστώ που δεν με διέψευσες..»

-    «Μμμμ…..»

Η Μαρία απάντησε με ένα μικρό μουρμουρητό ικανοποίησης…

-    «Μπορώ να βγάλω τώρα το ύφασμα κύριε;»

-    «Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τα παιδιά; Το θέλεις;» απάντησε γελαστός ο άνδρας.

-    «Εεεεε… να μην δω τουλάχιστον το πρόσωπο κάποιων από τους αναγνώστες μου; Αφού δεν μπορώ να τους δω όλους, ας δω τουλάχιστον αυτούς που μου έκαναν επίσκεψη στα γενέθλιά μου»

-    «Όπως θέλεις μικρή μου. Ορίστε, έλα να τους γνωρίσεις» είπε ο Άνδρας και με μία κίνηση πέταξε το ύφασμα από τα μάτια της.

Η Μαρία χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνηθίσει το δυνατό φως. Τα μάτια της τρεμόπαιξαν και σιγά-σιγά άρχισαν να βλέπουν το… δωμάτιό της. Το φως του ήλιου που ξεπρόβαλε μέσα από την κουρτίνα και την χτυπούσε στα μάτια. Κοίταξε γύρω της… κανείς… ήταν μόνη της στο δωμάτιο της. Ανασηκώθηκε από το κρεβάτι της.

«Δεν μπορεί να ήταν όνειρο» σκέφτηκε. «Ήταν τόσο έντονο, τόσο αληθινό… αυτή η φωνή… οι φωνές τόσο οικείες…» Ένιωσε κάτω χαμηλά την υγρασία ανάμεσα στα πόδια της… ήταν πολύ… πάρα πολύ… σα να είχε πάει πράγματι με τρεις άντρες και είχαν τελειώσει όλοι μέσα της.
Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")