Διαγραφή χρεών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν 15 χρόνια στο Καμερούν, όπου μέναμε με τους γονείς μου και τις δύο μου αδελφές. Μέναμε σε ένα μεγάλο σπίτι, μακριά όμως από άλλες κατοικίες.

Η μητέρα μου είναι ήταν μια καλοστεκούμενη γυναίκα 50 ετών, η μία αδελφή μου 27 χρονών με πολύ ωραίο σώμα και καμπύλες που τις θαυμάζεις, η δεύτερη αδελφή μου 25 επίσης ωραία γυναίκα με αναλογίες μοντέλου και εγώ μόλις 22 χρονών με σώμα γυμνασμένο, με μεγάλο στήθος. 

Ένα Σάββατο πρωί ο πατέρας μου έφυγε βιαστικά από το σπίτι μετά από ένα τηλεφώνημα που έλαβε. Ξέραμε όλες στο σπίτι ότι τον τελευταίο καιρό ο πατέρας μας είχε οικονομικά προβλήματα μια και οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά.

Είχε αρχίσει να νυχτώνει και ακόμα δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Η μητέρα μου ξέραμε ότι ανησυχούσε και εμείς προσπαθούσαμε να την ηρεμήσουμε λέγοντας ότι όλα θα πάνε καλά, και απλώς πήγε να ηρεμήσει τον άνθρωπο που του ζητούσε λεφτά.

Καθόμασταν όλες στο κήπο και μιλάγαμε και δεν καταλάβαμε ότι κάποιοι είχαν μπει στο σπίτι μας. Ο κήπος είναι μεγάλος και περικυκλώνεται από μια μάντρα δύο μέτρα. Δεν είχαμε πάρει είδηση όταν κάποια στιγμή είδαμε έναν μαύρο άντρα τριανταπεντάρη να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού, να κρατάει ένα όπλο και να μας φωνάζει να μπούμε στο σπίτι αμέσως.

Η μητέρα μου τρομοκρατημένη άρχιζε να φωνάζει να φύγουμε γρήγορα αλλά ο άντρας (θα τον ονομάσω Καρίμ) μας είπε ούτε να το σκεφτούμε, ότι δεν είναι μόνος του και θα μας πιάσουν οι φίλοι του, και θα κάνουμε τα πράγματα χειρότερα για μας. Μας ζήτησε να βγάλουμε τον σκασμό, να μπούμε γρήγορα στο σπίτι. Αγκαλιασμένες και οι τέσσερις μπήκαμε τρομοκρατημένες μέσα στο σπίτι. Ο Καρίμ έκλεισε την πόρτα, σφύριξε δυνατά και φώναξε στους φίλους του, να έρθουν μέσα και ότι μας έπιασε.

Ξαφνικά είδαμε να μπαίνουν, πέντε ακόμα μαύροι τύποι. Δηλαδή έξι σε σύνολο. Μας διέταξαν να κάτσουμε στον καναπέ. Πήγαμε τρομοκρατημένες. Μόλις καθίσαμε, ο Καρίμ, ο οποίος μάλλον είναι ο αρχηγός είπε.

-    «Ο πατέρας σας μας χρωστάει λεφτά και βαρεθήκαμε να περιμένουμε να μας τα δώσει. Δεν θα γυρίσει σήμερα γιατί τον κρατάμε εμείς. Θέλαμε να έρθουμε στο σπίτι να πάρουμε όλα τα πράγματα αξίας ώστε να μας ξοφλήσει.»

Η μητέρα μου, αμέσως είπε να δείξει που είναι τα κοσμήματα και ότι άλλο αξίας έχει για να μας αφήσουν. Πήγε επάνω μαζί με τον Κώστα και του έδωσε όλα τα κοσμήματα της, όπως και τα δικά μας. Γύρισαν και η μητέρα μου τους ζήτησε να φύγουν, τώρα που πήραν ότι ήθελαν.
Ο Καρίμ μας πλησίασε, και είπε:

-    «Τα κοσμήματα δεν φτάνουν για το ποσόν που χρωστάει ο πατέρα σας», και έκανε νόημα στους πέντε άλλους άντρες.

Η  μητέρα μου έκλαιγε με λυγμούς... Ο Καρίμ την πήρε στην κουζίνα και της είπε:

-    «Σταμάτα να κλαις. Έχω σκοπό να γαμήσω και εσένα και τις κόρες σου όλο το βράδυ και αύριο από όλες τις τρύπες. Θα μας υπηρετήσετε και οι τέσσερις και θα κάνετε ότι σας λέμε, χωρίς κουβέντες, κλάματα και υστερίες. Αν δεν υπακούσετε θα το πληρώσετε με πολύ πόνο. Κατάλαβες; «

Την έγδυσε με βίαιο τρόπο και της είπε να γονατίσει.

-    «Πάρε τον πούτσο μου στο στόμα σου πουτάνα..»

Η μητέρα μου έκλαιγε ακόμα και ο Καρίμ την χαστούκισε με δύναμη ξανά και ξανά.

-    «Σταμάτα αμέσως!» την διέταξε.

Η μητέρα μου τον πήρε στο στόμα με τα δάκρυα να κυλούν στα κόκκινα μάγουλα. Την άρπαξε από τα μαλλιά και την σήκωσε όρθια. Την έβαλε να κάτσει στον πάγκο της κουζίνας και να ανοίξει τα πόδια της ώστε να έχει πλήρη εικόνα του μουνιού της.

-    «Τώρα θα δεις!»

Την κάρφωσε με δύναμη βάζοντας όλο το πούτσο του μέχρι τα αρχίδια στο μουνί της. Ούρλιαξε από τον πόνο. Της χτύπαγε το πρόσωπο, της τσίμπαγε με δύναμη τις ρώγες της… Η μητέρα μου πάλευε..

-    «Κάτσε καλά!» της φώναξε.

Η μητέρα μου δεν άκουσε. Την γύρισε μπρούμυτα. Με μία κίνηση την κάρφωσε στον κώλο. Η στριγκλιά που άφησε ήταν τόσο δυνατή. Έχασε τις αισθήσεις της. Πήρε ένα ποτήρι νερό και της το έριξε στα μούτρα.

-    «Όχι! Ξύπνια θα είσαι να καταλάβεις το γαμήσι. Να δεις και τις κόρες σου να τις γαμάμε….»

Πήρε ένα ξύλο που είχε στον πάγκο και με κάθε κίνηση που έκανε καθώς την γαμούσε από τον κώλο, την χτύπαγε στα κωλομάγουλα. Ακουγόταν ο ήχος τόσο δυνατά. Η μητέρα μου είχε πλέον παραδοθεί ανήμπορη να αντιδράσει με τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν… Την σήκωσε και της είπε:

-    «Έλα στο σαλόνι να δεις τις κόρες σου. Θα τις κάνουμε να μας παραδοθούν. Θα τις γαμήσουμε από όλες τις τρύπες με τις μαύρες μας ψωλές. Έλα να δεις τις τσούλες που έκανες ,να δεις τι πουτάνες είναι!»

Ήμασταν στο σαλόνι. Πλησίασαν, μας περικύκλωσαν και άρχισαν να μας ακουμπάνε. Στο Καμερούν οι λευκές γυναίκες είναι σαν μύγα στο γάλα και μας βλέπανε με απίστευτη λαγνεία και πόθο. Εμείς τρομοκρατηθήκαμε και τρέμαμε.
Ο Καρίμ φώναξε:

-    «Γδυθείτε καριόλες, πουτάνες!!!»

Σαν να ήταν σύνθημα και αμέσως οι πέντε ‘’φίλοι’’ του μας έπιασαν από τα μαλλιά και μας πέταξαν στο πάτωμα. Ο Καρίμ είπε:

-    «Θα κάνετε ότι σας λέμε χωρίς καμιά αντίρρηση, και θα μας υπηρετήσετε σαν σκλάβες τους αφέντες τους!»

Η μητέρα μου άρχισε να κλαίει και οι αδελφές μου και εγώ τρέμαμε από τον φόβο μας.
Ήμασταν πλέον γυμνές στο πάτωμα και οι έξι άντρες όρθιοι από πάνω μας. Οι τρεις μαύροι χάιδευαν τους πούτσους τους πάνω από τα παντελόνι τους και ο Καρίμ τους είπε να ορμήσουν και να μας μάθουν πως γαμάνε οι μαύροι.

Αμέσως βγάλανε τα παντελόνια τους και σήκωσα το κεφάλι μου και έβαλα μια στριγκλιά. Δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλους πούτσους και τρόμαξα. Οι μαύροι έβαλαν τα γέλια.

-    «Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε!» 

Μας σήκωσαν από το πάτωμα τραβώντας τα μαλλιά μας, μας χαστούκισαν  και μας διέταξαν να τους τσιμπουκώσουμε. Οι αδελφές μου και εγώ κλαίγαμε. Ο Μαύρος μας λέει:

-    «Σταματήστε τώρα τα κλάματα και πάρτε τις ψωλές μας στο στόμα σας γιατί θα σας τσακίσω! Γρήγορα πουτάνες!»

Αμέσως πήραμε τους πούτσους τους και τους βάλαμε στο στόμα μας. Με το ζόρι χωράγανε. Το στόμα μας είχε τσιτώσει. Μας κουνάγανε και μας πνίγανε. Ο Καρίμ μας τούρλωσε τους κώλους και μαζί με τους άλλους βγάλανε τις ζώνες τους και μας μαστίγωναν τα κωλομάγουλα μας. Νιώθαμε σαν να έχουν πάρει φωτιά. Στριγγλίζαμε με τις αδελφές μου. Όσο φωνάζαμε τόσο μας δέρνανε…

-    «Καριόλες! Πουτάνες είστε!» φωνάζανε και γελούσαν με τον πόνο που μας δίνανε.

Μας γύρισαν και μας κρατούσαν τα πόδια ψηλά ώστε να βλέπουν ελεύθερα τα μουνιά μας. Χωρίς να θέλουμε και οι τρεις αδελφές να αντιδράσουμε τα μουνιά μας είχαν άλλη άποψη και ήταν μούσκεμα. Ο φόβος; Οι ψωλές τους που ήταν τόσο μεγάλες; Οι άντρες που είχαμε σχέση οι αδελφές μου και εγώ ούτε καν πλησίαζαν τις ψωλές των μαύρων. Τόσο χοντρές, τόσο μακριές και τόσο καυλωμένες για εμάς.

Οι τρεις μαύροι μας κάρφωσαν τις ψωλές τους στο μουνί μας. Ουρλιάξαμε. Το μέγεθος τους έμοιαζε σαν να έχουμε δύο ψωλές καρφωμένες η κάθε μια μας. Κουνιόντουσαν δυνατά και κάρφωναν τους πούτσους μέχρι τα αρχίδια. Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι πραγματικά θα μας σκίσουν στα δύο. Ταυτόχρονα οι άλλοι τρεις άντρες δεν σταματούσαν να μας τσιμπουκώνουν.

-    «Έτσι για να μην φωνάζετε… όχι ότι θα σας ακούσει κανένας»

Ο Καρίμ διέταξε να μας πάρουν από τον κώλο. Τρομοκρατηθήκαμε! Αντιδράσαμε έντονα. Μας χαστούκισαν.

-    «Όχι! Θα μας σκίσετε!!!» φωνάξαμε.

Αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν να μας χαστουκίσουν ξανά δυνατά.

-    «Σκάστε πουτάνες! Τσούλες!»

Οι μαύροι όπως μας είχαν ανάσκελα, μας σήκωσαν σαν πούπουλα από τα κωλομάγουλα ώστε να εκτεθούν οι κωλοτρυπίδες μας καλύτερα, και με μία δυνατή κίνηση μας κάρφωσαν τις ψωλές τους στον κώλο μας. Ουρλιάξαμε τόσο δυνατά. Εγώ είχα γαμηθεί από τον κώλο με έναν γκόμενο παλιότερα αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν την κωλοτρυπίδα μου να μπορεί να δεχτεί τέτοιο πούτσο.

Μόλις μπήκανε και μας γαμούσαν δυνατά… οι τρύπες μας είχαν πλέον ανοίξει τόσο πολύ που βγάζανε τους πούτσους τους κάθε τόσο να θαυμάσουν το αποτέλεσμα….

-    «Κοιτάτε τις τρύπες πόσο έχουν ανοίξει! Οι πουτάνες θέλουν να γαμηθούν. Να ξεσκιστούν!» είπε ο ένας στους άλλους.

Μας γύρισαν στα τέσσερα για να είναι ακόμα πιο εκτεθειμένα τα κωλομάγουλα και οι τρύπες μας… Να τα βλέπουν όλοι. Ο ένας μαύρος πήρε μια ζώνη και είπε:

-    «Τώρα θα δείτε καριόλες!»

Με κάθε κίνηση που έκαναν οι γαμιάδες μας αυτός σήκωνε το χέρι του και μας χτυπούσε με τη ζώνη στα κωλομάγουλα.

-    «Έτσι να σας βλέπω να ξεσκίζεστε πουτάνες!»

Μας γαμούσαν ασταμάτητα. Ένας μαύρος έβαλε το χέρι του στο μουνιά μας τα οποία στάζανε.

-    «Καλέ αυτές γουστάρουν. Τις θέλουν τις ψωλές μας! Τι πουτάνες είναι!» 

Μας γαμούσαν από τον κώλο συνέχεια χωρίς σταματημό.

-    «Γυρίστε πουτάνες και ανοίξτε τα στόματα σας. Και μην σας ξεφύγει σταγόνα καριόλες!» μας διέταξαν.

Σηκώσαμε τα κεφάλια μας και ανοίξαμε τα στόματα μας. Μα έχυσαν στο στόμα με τόση δύναμη που πνιγήκαμε από τα χύσια τους. Οι αδελφές και εγώ κοιταχτήκαμε με βλέμματα απελπισίας και ελπίδας ότι το χειρότερο τελείωσε. Πόσο λάθος κάναμε...

Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας. Σωθήκαμε! Η σκέψη πέρασε από το μυαλό μας. Είδαμε όμως το Κώστα να ανοίγει ψύχραιμος την πόρτα και να χαμογελάει.

-    «Περάστε! Είναι έτοιμες»

Εμείς πάντα στα τέσσερα στο πάτωμα.
Μας πλησίασαν, έβλεπαν τα κωλομάγουλα μας στιγματισμένα από τα χτυπήματα της ζώνης και τις κωλοτρυπίδες μας ανοιχτές και πληγωμένες.

-    «Έχουν δουλειά ακόμα…»

-    «Κάλεσα και κάτι φίλους μου να έρθουν. Πρέπει να μας υπακούσετε και θα κάνετε ότι θέλουν, όποτε το θέλουν, και όπως το θέλουν χωρίς αντιρρήσεις. Καταλάβατε;» μας είπε ο Καρίμ καθώς έμπαιναν και οι άλλοι στο σπίτι.

Δεν ξέρω πόσοι ήταν… όλοι μαύροι με άγριες διαθέσεις και με χαμόγελα.
Κοιταχτήκαμε οι τρεις μας με πανικό στα βλέμματα μας. Ένας άντρας μας ζήτησε ουίσκι να προσφέρουμε σε όλους. Πήγα και γύρισα με ένα δίσκο με ποτήρια και το ουίσκι. Το έβαλα στο τραπέζι και ένας άντρας με έδειρε με την ζώνη του μόλις άφησα το δίσκο.

-    «Πουτάνα! Στα γόνατα θα μας σερβίρεις και οι αδελφές σου θα μας γλύφουν τους πούτσους μας!»

Αμέσως γονάτισα και άρχισα να προσφέρω ουίσκι σε έναν-έναν. Οι αδελφές μου στα τέσσερα και εκείνες έπαιρναν πίπα στους άντρες που καθόντουσαν στους καναπέδες. Μας έπιαναν το μουνί με τα χέρια τους να βλέπουν την ηδονή μας και να μας βάζουν δάκτυλα στον κώλο για να μην κλείσει η κωλοτρυπίδα μας.

-    «Τι λέτε να κάνουν τώρα;» ρώτησε ο ένας.

-    «Να μας κάνουν ένα λεσβιακό οι τρεις τους εδώ μπροστά μας» απάντησε ένας.

Μας τράβηξαν τα μαλλιά και μας έβαλαν στη μέση.

-    «Δεν ακούσατε... θέλουμε να μας κάνετε να καυλώσουμε για να σας γαμήσουμε δυνατά»

Κοιταχτήκαμε και άρχισε η αδελφή μου να με χαϊδεύει.

-    «Κάνε ότι λένε…»  μου ψιθύρισε.

Και οι τρεις μας αρχίσαμε να κάνουμε ένα λεσβιακό και να γλύφει η μία το μουνί της άλλης.
Οι άντρες είχαν βγάλει όλοι τις πούτσες τους έξω και χαϊδευόντουσαν.

-    «Τι λέτε να τις γαμήσουμε; Θα τις παίρνουμε δύο μαζί για να τις ξεσκίσουμε. Θα τους κάνουμε το μουνί με τον κώλο ένα! Να μην ξέρουν τη διαφορά»

Μας τράβηξαν και όπως ξάπλωσαν οι άντρες μας έβαλαν να κάτσουμε πάνω στις ψωλές τους και οι μαύροι που είχαν τις πιο μεγάλες ψωλές θα μας γαμούσαν τον κώλο ώστε να πονέσουμε παραπάνω.

Ουρλιάζαμε μια και δυο ψωλές ταυτόχρονα δεν είχαμε ξαναπάρει και το μέγεθος των οργάνων ξεπερνούσε κάθε φαντασία.
Ο Καρίμ είπε:

-    «Έτσι πουτάνες! Όλο το βράδυ και αύριο θα σας γαμάμε συνέχεια και όπως θέλουμε. Τα υγρά που βγάλατε από το μουνί σας δείχνει την καύλα σας και την επιθυμία να μας υπηρετείτε, γιατί τέτοια μουνιά που είστε και τις κωλοτρυπίδες σας που θα εκπαιδεύσουμε σήμερα και αύριο θα μάθετε πως γαμούν εδώ στο Καμερούν που θα γίνετε οι καλύτερες σκλάβες μας. Το χρέος του πατέρα σας δεν θα μηδενιστεί ποτέ. Δεν θα το αφήσω για να είστε πάντα στην διάθεσή μας για γαμήσια, όποτε θέλω εγώ με όσους θέλω και θα σας καλώ και εσείς θα έρχεστε τρέχοντας να με υπηρετείτε εμένα και τους φίλους μου. Αυτό θα είναι το μυστικό μας, γιατί εάν το πείτε πουθενά θα σας σκοτώσουμε και με όχι ωραίο τρόπο. Από εδώ και πέρα θα σκέφτεστε μόνο τις ψωλές μας και πως θα σας γαμάνε, και πως θα μας υπηρετείτε!»

Φύγαμε από το Καμερούν μετά από έξι μήνες. Σε όλο αυτό το διάστημα Ο Καρίμ μας είχε σκλάβες του. Κανόνιζε πάρτι με τους φίλους του (μόνο μαύροι πάντα) όπου οι αδελφές μου και εγώ υπηρετούσαμε χωρίς αντιρρήσεις τις ορέξεις τους όποιες και αν ήταν αυτές, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θ' ακολουθήσει σύντομα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")