Μια τρελή οικογένεια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Ας πούμε ότι με λένε Νίκο και όλα τα ονόματα είναι τυχαία. Αποφάσισα να γράψω την ιστορία μου για να καταλάβουν μερικοί πως αν είναι κάτι να συμβεί,...

θα συμβεί ότι και να μεσολαβήσει.

Είχα φιλικές σχέσεις με μια οικογένεια αλλά πιο πολύ με τον πατέρα ήμασταν φίλοι. Από αυτόν γνώρισα την ανιψιά του μια εικοσιπεντάρα. Τότε, πριν πέντε χρόνια, είχε μόλις χωρίσει από έναν τρόμπα ο οποίος προτιμούσε να τον παίζει παρά να τη γαμάει.

Η Δανάη, έτσι την έλεγαν, ήταν μούναρος! 1.85 με μια κωλάρα όπως πρέπει να είναι η γυναίκα. Στο μόνο που έχανε λίγο ήταν στα βυζάκια, ήταν μικρούλια αλλά πολύ γαμάτη ρώγα. Της κόλλαγα άγρια και όλο απόφευγε.

Ένα βράδυ, είμαι έξω με μια φιλί, την Μάρα. Κάποια στιγμή ήρθε το θέμα στη Δανάη. Με ρωτάει η Μάρα:

-    «Τι κάνεις με αυτήν; Τη γαμάς;»

-    «Όχι ρε! Μου την έχει δώσει, όλο μαλακίες μου λέει…»

-    «Καλά, πρέπει να είσαι λίγο μαλάκας. Αυτή θέλει να γαμηθεί και εσύ της λες ιστορίες;»

-    «Τι να της κάνω; Την βλέπω και κολλάει το μυαλό μου!»

-    «Δώσε το κινητό σου να της στείλω κανένα sms».

Δεν ξέρω τι της έγραψε μέσα σε αυτά τα τρία μηνύματα, ακόμα και σήμερα δεν μου έχει πει.

-    «Πήγαινε να την πάρεις. Σε περιμένει έξω από το σπίτι της».

Έτσι και έγινε. Πήγα και ήταν εκεί. Μόλις την είδα, τα έχασα. Το μόνο που ήταν σε λειτουργία στο σώμα μου ήταν η πούτσα μου. Είχε χτυπήσει κόκκινο!
Την παίρνω και πάμε σπίτι μου. Εκεί άρχισε το παιχνίδι. Με το που μπαίνουμε στο σπίτι, την αρπάζω και αρχίζω να την φιλάω σαν τρελός! Της ρούφαγα τις ρώγες και με το χέρι μου της έπαιζα την κλειτορίδα. Είχε τρελαθεί αλλά και εγώ δεν πήγαινα πίσω…

Την ξεντύνω, πέφτω επάνω της και της τον βάζω με τη μία! Την γαμούσα με μεγάλο πάθος. Είχα καύλα τόσο καιρό βλέπεις… Αυτή έχυνε σαν τρελή.

-    «Ναι!!! Ναι!! Έτσι καύλα μου. Σκίσε με! Τι έχανα τόσο καιρό η γυναίκα!»

-    «Θα είσαι το πουτανάκι μου από εδώ και πέρα!»

-    «Ότι θέλεις γαμιά μου. Μόνο σκίσε με! Χύνωωωωωω!!!»

Ένιωθα τα αρχίδια μου έτοιμα να σκάσουν. Τον βγάζω έξω και αρχίζω να χύνω. Ούτε είδα που πήγαν… στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού.
Κάναμε τσιγάρο και μου λέει:

-    «Ήταν λάθος. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Πρέπει να το ξεχάσουμε…»

Μου ήρθε ουρανοκατέβατο! Η κυρία έψαχνε έναν φραγκάτο από ότι κατάλαβα.
Τις επόμενες μέρες την έβγαλα από το μυαλό μου… προσπαθούσα να την δω σαν πουτάνα. Ώσπου, τρεις εβδομάδες μετά, κατά τις μία το βράδυ, χτυπάει το κινητό. Ήταν η Δανάη.

-    «Τι κάνεις;»

-    «Καλά..»

-    «Να… ήθελα να σε δω».

-    «Έλα! Στο σπίτι είμαι».

Σε δέκα λεπτά ήταν εκεί. «Θα σε γαμήσω σαν την τελευταία πουτάνα!», σκέφτηκα.
Με το που μπαίνει, εγώ έπεσα κατευθείαν στο ψητό. Την αρπάζω, την γδύνω και την βάζω να γονατίσει. Της τον δίνω στο στόμα.

-    «Γλύφε καριόλα! Και τα αρχίδια!»

Έκανε καλή πίπα το ξέκωλο, δεν μπορώ να πω. Την σηκώνω και την στήνω στα τέσσερα. Της το βάζω στο μουνάκι και της βάζω και δάχτυλο στον κώλο. Τον υπέροχο κώλο που τράβηξα άπειρες μαλακίες για αυτόν. Αφού της το άνοιξα λίγο, τον βγάζω από το μουνί και τον ακουμπάω στη κωλοτρυπίδα.

-    «Όχι! Δεν το έχω ξανακάνει…»

-    «Σήμερα θα τα κάνεις όλα!»

Και με μια κίνηση της τον κάρφωσα. Μπορεί να μας άκουσε όλη η γειτονιά, αλλά την γαμούσα με τόσο μίσος… μετά από αυτή την συμπεριφορά της, δεν με ένοιαζε αν της αρέσει η όχι.

Έχυσα, στα μούτρα της φυσικά, και αράξαμε για τσιγάρο. Μου είπε ότι δεν φανταζότανε ότι θα της άρεσε τόσο πολύ από τον κώλο. Ήταν μια καλή εμπειρία.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Έτσι, συναντιόμαστε συνέχεια στο σπίτι του θείου της αλλά πάντα κατεβάζει το κεφάλι. Τώρα είναι με έναν μαλάκα φραγκάτο που από ότι μαθαίνω από την αδελφή της, δεν την γαμάει και καλά…

Φιλάκια Δανάη. Το κωλαράκι σου ήταν υπέροχο!

Η ιστορία είναι αληθινή. Έχει και συνέχεια… μετά από ένα χρόνο γάμησα την δεκαεννιάχρονη αδερφή της και την δεκαεννιάχρονη ξαδέρφη της, που στην ουσία μου τις έκανε πάσα η Δανάη αφού τους εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τα γαμήσια μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")