Όλα για τον τζόγο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο πατέρας μου εδώ και μερικά χρόνια ήταν κολλημένος με τον τζόγο. Πήγαινε συχνά στο καζίνο και πολλές φορές σε σπίτια άλλων και έπαιζε χαρτιά. Στην αρχή κέρδιζε αλλά μετά από ένα διάστημα τσακωνόταν συνέχεια με την μάνα μου, όλο έχανε και χρωστούσε παντού.

Μια μέρα είπε στην μάνα μου ότι το βράδυ θα ερχόντουσαν σπίτι κάποιοι γνωστοί του να παίξουν. Το βράδυ λοιπόν μαζεύτηκαν και άρχισε το παιχνίδι. Μέχρι κάποια στιγμή ο πατέρας μου κέρδιζε και όλα πήγαιναν καλά. Μετά από πολύ ώρα είχε μείνει μόνο ένας από αυτούς και ο πατέρας μου ποντάριζε δυνατά και άρχισε να χάνει.

Σε κάποια φάση πήγε η μάνα μου κάθισε δίπλα από αυτόν τον τύπο και είπε στον πατέρα μου να σταματήσει πριν τα χάσει όλα. Αυτός συνέχισε και δεν του έμεινε φράγκο. Ο τύπος γλυκοκοιτούσε την μάνα μου έτσι όπως ήταν δίπλα του με το κοντό φουστανάκι και τα μπαλκόνια της έξω.

Είπε στον πατέρα μου να παίξουν άλλο ένα. Ο πατέρας μου του είπε:

-    «Δεν έχω αλλά λεφτά…»

Τότε ο άλλος του είπε στην ψύχρα:

-    «Εγώ ποντάρω όσα έχω και εσύ θα ποντάρεις την γυναίκα σου».

Ο πατέρας μου κοίταξε την μάνα μου και δεν το πολυσκέφτηκε. Ήταν πολλά τα λεφτά και ίσως ρεφάριζε αλλά έχασε για ακόμη μια φορά. Τότε του λέει ο τύπος να καθίσει στο σαλόνι.

Αυτός άρχισε να φιλάει την μάνα μου, της χούφτωνε τα βυζιά και πέρασε το ένα χέρι κάτω από το φουστάνι και έτριβε το μουνάκι της. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε έξω την τεράστια αλλά και πολύ χοντρή πούτσα του έξω και είπε στην μάνα μου να τον πάρει στο στόμα.

Αυτή έσκυψε, το έπιασε στο χέρι της και το έβαλε αργά στο στόμα της. Έγλυφε το πουτσοκέφαλο του και τον έπαιρνε σχεδόν όλο μέσα. Αυτός σηκώθηκε την έγδυσε έβγαλε τα ρούχα του, την ξάπλωσε κάτω, άνοιξε τα πόδια της άρχισε να τρίβει το μουνάκι της.

Μετά της έχωσε δύο δάχτυλα μέσα και μετά τρία. Μετά ακούμπησε τον πούτσο του στα μουνόχειλα της και τον έχωσε με δύναμη στο μουνί της. Η μάνα μου αναστέναζε και βογκούσε δυνατά. Του έλεγε:

-    «Σκίσε το μουνί μου! Έτσι, πιο βαθιά… γάμησε με να δει ο άντρας μου πως με ξεσκίζεις αφού ήθελε να με παίξει στα χαρτιά».

Σηκώθηκε, του ξαναπήρε πίπα και αυτός είπε:

-    «Στήσου να σου σκίσω και το κωλαράκι τώρα γαμιόλα!»

Στήθηκε στα τέσσερα, πήγε από πίσω της και κάρφωσε την ψωλάρα του με δύναμη μέσα της. Η μάνα μου ούρλιαξε από τον πόνο και φώναζε:

-    «Πονάωωωωωωωω! Ααααχχχχ! Αλλά μην σταματάς… γάμα με δυνατάαααααααα! Έτσιιιιι… ααααααχχχχ… σκίσε μεεεεεεεεεεε!!!»

Αυτός την έπιασε από την μέση και την γαμούσε γρήγορα και δυνατά. Μόλις κόντευε να τελειώσει άρχισε να της φωνάζει:

-    «Θα χύσωωωωωωωωωωωωωω!!!»

-    «Χύσε μέσα στον κώλο μου!», του είπε η μάνα μου.

Και άδειασε το ψωλόχυμα του μέσα στην κωλάρα της. Όταν έβγαλε τον πούτσο του έτρεξαν χύσια από τον κώλο της.

Κάθισαν για λίγο αγκαλιά και μετά αυτός έφυγε. Ο πατέρας μου δεν είπε κουβέντα.

Από τότε δεν ξανά είδα κάτι παρόμοιο. Τώρα την παίρνει μαζί του την μάνα μου και μάλλον την έχει παίξει πολλές φορές πάλι στα χαρτιά. Η μάνα μου είναι όλο καινούρια δώρα.

Μάλλον ο τύπος την ξεσκίζει ακόμα γιατί μια φορά που είχε έρθει σπίτι άκουσα ψιλοκουβεντούλα και μετά αναστεναγμούς αλλά δεν μπορούσα να δω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")