Παρτουζώνοντας την Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρία εδώ και δύο χρόνια. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί οι πιο πολλές από τις συναδέλφους είναι γυναίκες.
Μια από αυτές είναι η Μαρία 38 ετών παντρεμένη με τον πρώτο άντρα που έκανε σχέση με μια κωλάρα και τις βυζάρες της να με καυλώνουν συνεχώς. Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι η σεμνοτυφία της. Εγώ είμαι ελεύθερος και μικρότερος της κατά έξι χρόνια.

Κάθε χρόνο η εταιρία διοργανώνει μια εκδρομή για το προσωπικό για την σύσφιξη των σχέσεων. Στην τελευταία εκδρομή όμως οι σχέσεις μου με την Μαρία και έναν συνάδελφό μου έγιναν πολύ στενές.

Το πρώτο βράδυ αποφασίσαμε μερικοί συνάδελφοι να πάμε σε ένα κλαμπ για μερικά ποτά. Στην παρέα ήταν και η Μαρία. Μετά από κάμποσα ποτά η Μαρία άρχισε να ξεθαρρεύει.

Μετά από μερικά ακόμα σφηνάκια άρχισα να την ψιθυρίζω στο αφτί πόσο όμορφη είναι και ότι με καυλώνει αφάνταστα. Η Μαρία κοκκίνισε και μου είπε ότι είναι παντρεμένη και δεν έχει απατήσει ποτέ τον άντρα της.

Όμως εγώ συνέχισα να τρίβομαι πάνω της εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε πιει πολύ.

Σε λίγο την είχα στριμώξει πίσω από μια κολώνα κι άρχισα να την φιλάω και να χουφτώνω την κωλάρα της. Μου είπε να σταματήσω για να μην μας δει κάποιος συνάδελφος και να πάμε στην τουαλέτα.

Πήγαμε στις αντρικές και άρχισα να την φιλάω. Η Μαρία έσκυψε, μου ξεκούμπωσε το τζιν και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Την ώρα όμως που με τσιμπούκωνε μπήκε στις τουαλέτες ο Σ. συνάδελφος στην ίδια ηλικία με εμένα.

Όταν μας είδε ξαφνιάστηκε, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα είπε στην Μαρία αν έχει παρτουζωθεί ποτέ. Αυτή μεθυσμένη όπως ήταν του είπε ότι γουστάρει τα ούζα.

Αυτό ήταν! Η Μαρία είχε βάλει στην άκρη τις αναστολές της και μας πρότεινε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο για να την γαμήσουμε. Σε λίγο είμασταν στο δωμάτιό της και μας τσιμπούκωνε εναλλάξ.

Όταν και τα δυο καυλιά ήταν πέτρα, αρχίσαμε να την γαμάμε εγώ από το μουνί της και ο Σ. από τον κώλο της. Αλλάζαμε τρύπες εναλλάξ και δεν αργήσαμε να χύσουμε πάνω στις βυζάρες της Μαρίας.

Αυτή ήταν η αρχή μια νύχτας όπου καταλήξαμε να πηδάμε την Μαρία πίπα-κώλο και αυτή να πίνει διψασμένη τα χύσια μας. Ήταν η αρχή για κάτι που κράτησε δυο χρόνια.

Εγώ με τον Σ. Δεν αφήσαμε την Μαρία χωρίς πούτσο έως ότου μια μέρα ο σύζυγος μας έπιασε στα πράσα: την Μαρία στα τέσσερα με τον Σ. να της γαμάει το στόμα και εμένα να την ξεκωλιάζω.

Μετά από αυτό η Μαρία παραιτήθηκε από την δουλειά για να μην χαλάσει το γάμο της. Είμαι σίγουρος όμως ότι ακόμα θυμάται τις παρτούζες μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")