Σαββατοκύριακο με το σκάφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαστε στο σκάφος για ένα Σαββατοκύριακο κεφιού, ήλιου και σεξ. Πάνω στο σκάφος ήμασταν ο άντρας μου και εγώ και δύο φίλοι του άντρα μου που τους είχε υποσχεθεί μία βόλτα με το σκάφος.

Μετά μόλις θα φεύγανε θα ήμασταν μόνοι μας στο σκάφος γυμνοί να το απολαύσουμε. Τίποτα δεν πρόδιδε τι θα γινότανε αυτό το Σαββατοκύριακο μιας και είμαι αρκετά αγαθή. Ο άντρας μου είχε επιλέξει τους «φίλους» του ώστε οι τρεις τους να είναι οι αφέντες μου και εγώ η σκλάβα τους για το Σαββατοκύριακο.

Ξεκινήσαμε Σάββατο πρωί και εγώ φορούσα το μπικίνι μου και ένα διαφανές φόρεμα που δεν κάλυπτε και τίποτα. Τίποτα δεν πρόδιδε τις προθέσεις των αντρών και εγώ νόμιζα ότι θα πηγαίναμε για μπάνιο και θα γυρνούσαμε τους άλλους ώστε μετά να είμαστε μόνοι με τον άντρα μου γυμνοί να κάνουμε ότι θέλουμε όποτε θέλουμε.

Μόλις φτάσαμε σε ένα ερημικό κολπίσκο μακριά από άλλα σκάφη, πήγα στην καμπίνα να πάρω την πετσέτα μου για να κολυμπήσω.
Ο άντρας μου με ακολούθησε και πολύ σοβαρά με διέταξε να βγάλω το μαγιό μου, να είμαι γυμνή και μου έδωσε το κολάρο μου να φορέσω. Ρώτησα για τους δύο «φίλους» του και μου είπε:

-    «Μια σκλάβα δεν ρωτάει αλλά υπακούει τους αφέντες της χωρίς ερωτήσεις και άμα ευχαριστεί τον αφέντη της, αυτός θα επιτρέψει και σε άλλους αφέντες να σε έχουν σκλάβα και θα τιμωρηθείς που ρώτησες!»

Πήγα επάνω όπως με διέταξε και μου είπαν να τους πάω ποτά χωρίς να τους κοιτάω στα μάτια. Φυσικά τους υπάκουσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα υγρά από το μουνί είχαν αρχίσει και τρέχανε στο πόδι μου. Είχα καυλώσει τρελά και ήθελα απεγνωσμένα έναν πούτσο στο στόμα μου.
Τόλμησα να το ζητήσω και ο Αφέντης Νο. 1 (ο άντρας μου) είπε:

-    «Τολμάς να ζητάς;»

Ο Αφέντης Νο. 2 (ο φίλος) τράβηξε τα μαλλιά μου, και μου είπε να γονατίσω. Με έκανε να μπουσουλίσω μέχρι έξω από το σαλόνι του σκάφους. Με σήκωσε και με έδεσε στην σκάλα που πάει στη γέφυρα με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια, με τον κώλο γυρισμένο σε αυτούς.
Μου κλείσαμε τα μάτια και μου είπαν ότι ο κάθε Αφέντης έχει από ένα εργαλείο, ένα ραβδί, ένα μαστίγιο και ένα μαστίγιο ιππασίας. Εγώ πρέπει να μαντέψω ποιος με χτυπάει και τι και να ζητάω ευχαριστώ από τον κάθε Αφέντη. Κάθε λάθος απάντηση θα ξεκινούσαν από την αρχή μέχρι να το βρω έξι συνεχόμενες φορές.

Το μαρτύριο δεν σταμάταγε. Ο κώλος φλεγόταν από τα χτυπήματα. Κάθε τόσο ένας Αφέντης χάιδευε τον κώλο μου και τον φιλούσε τον οποίο έκανε να καίει ακόμα πιο πολύ.
Κάποια στιγμή ένιωσα κάτι να μπαίνει στο μουνί μου. Μου βάλανε ένα δονητή ο οποίος φούσκωνε. Κόντευε να εκραγεί το μουνί μου. Το είχαν τσιτώσει και ξαφνικά ένιωσε ένα άλλο δονητή να μπαίνει στο κώλο μου.

Τώρα μου είχαν γεμίσει και τις δύο τρύπες μου. Φυσικά δεν είχαν σταματήσει να με χτυπούν. Εκλιπαρούσα να σταματήσουν. Φυσικά είχα τρελαθεί από καύλα και από τον πόνο. Με λύσανε από την σκάλα κα έπεσα στο πάτωμα.

Ο ένας Αφέντης είπε ότι θα πρέπει να με γαμάνε μόνο από τον κώλο καθόλου από το μουνί για όλη την ημέρα.

Όταν τελείωσε το Σαββατοκύριακο ήμουν πολύ περήφανη για τα σημάδια στο κορμί μου, αφού κάθε σημάδι ήταν στιγμή ηδονής και καύλας για τους αφέντες μου αλλά και για εμένα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")