Με τον αδελφό της φίλης μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι είκοσι χρονών φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη γύρω στα εξήντα κιλά και 1.75. Γενικά μου αρέσει να προκαλώ και για αυτό η ντουλάπα μου είναι γεμάτη κοντές φούστες και στρινγκ.

Συγκατοικώ με μια φίλη μου και τον περασμένο Ιούλιο μας επισκέφτηκε ο αδελφός της που είναι δέκα οκτώ χρονών. Εγώ τον ήξερα από μωρό και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τίποτα, άλλωστε ήταν και μικρότερος μου.

Η φίλη μου είχε πιάσει δουλειά σε μια καφετέρια και τη συγκεκριμένη μέρα δούλευε το πρωί. Έκανε πολύ ζέστη και ο ανεμιστήρας είχε χαλάσει έτσι είχα κοιμηθεί μόνο με τα εσώρουχα.

Ο Κώστας (έτσι τον λένε τον αδελφό της φίλης μου) ξύπνησε και πηγαίνοντας προς την κουζίνα, πέρασε από το δωμάτιο μου που η πόρτα ήταν ανοιχτή και με είδε με τα εσώρουχα. Μπήκε μέσα, έβγαλε τον πούτσο και άρχισε να μαλακίζεται.

Εγώ τον είδα αλλά έκανα πως κοιμάμαι. Τότε ήρθε από πάνω μου. Τότε άνοιξα τα μάτια μου και τον ρώτησα αν θέλει βοήθεια. Εκείνος τρόμαξε. Στη θέα όμως του πούτσου του είχα καυλώσει.

Τον πήρα στα χέρια μου και μετά στο στόμα μου… άρχισα να τον γλύφω αργά, βγάζοντας και βάζοντας τον στο στόμα μου. Εκείνος μου έλεγε πως δεν αντέχει άλλο και να σταματήσω. Αλλά εγώ με τίποτα. Μέχρι που έχυσε και εγώ τα κατάπια όλα.

Σηκώθηκα όρθια και έβγαλα το σουτιέν μου λέγοντας του:

-    «Τώρα ήρθε η σειρά σου…»

Άρχισε να με φιλά χώνοντας την γλώσσα του όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου. Άρχισε να γλύφει τις ρώγες μου.

Εγώ τρελάθηκα και άρχισα τους αναστεναγμούς. Άρχισε να κατεβαίνει μέχρι που έφτασε στο στρινγκ μου το οποίο και μου έβγαλε. Άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι μου…

Δεν άντεξα και έχυσα… Εκείνος τα έγλυψε και συνέχισε να βάζει την γλώσσα του όλο και πιο βαθιά.
Τότε του φώναξα:

-    «Θέλω τον πούτσο σου μέσα μου, τώρα! Ξέσκισε αγόρι μου!!!»

Εκείνος υπάκουσε. Τον έχωνε όλο και πιο βαθιά. Αλλά βγήκε γρήγορα γιατί θα έχυνε. Έτσι έχυσε στην κοιλιά μου και μετά τα έγλυψε.

Ήταν ξανά η σειρά μου…

Άρχισα να του παίρνω πάλι πίπα και έβαλα τον πούτσο του ανάμεσα στις βυζάρες μου. Εκείνος μόλις το είδε έχυσε.

Όλο μου το κορμί ήταν γεμάτο χύσια αλλά εγώ ήθελα και άλλο…

Ανέβηκα πάνω του και οδήγησα τον πούτσο του μέσα μου. Με αργές κινήσεις ανεβοκατέβαινα. Εκείνος με το ένα του χέρι έπιανε τον κώλο μου και με το άλλο τις ρώγες μου.

Όταν ήταν έτοιμος να χύσει, βγήκα και τα κατάπια για άλλη μια φορά όλα. Του ζήτησα να μην πει τίποτα στην αδελφή του και εκείνος μου αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη του φορά.

Από τότε όποτε μας επισκέπτεται του δίνουμε να καταλάβει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")