Το πουτανάκι μου και ο δονητής του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμασταν στο σαλόνι σου. Κρατούσες ένα μεγάλο δονητή. Σταμάτησες στην πόρτα… άρχισες να τρίβεσαι στην πόρτα, αγκαλιάζοντας το ξύλο με τα κωλομάγουλα...

σου ενώ με το δάχτυλο έτριβες τα βυζιά σου…

-    «Θες να δεις το πουτανάκι σου να γαμιέται πουτσαρά μου;»

-    «Ναι!!! Και να μου μιλάει πρόστυχα και να μου λέει ότι σκέφτεται που το καυλώνει…»

Έκατσες στην καρέκλα έβαλες και τις πατούσες επάνω… Καθόσουν με ανοιχτό το καλοξυρισμένο μουνί σου που άρχισε να βρέχει το ύφασμα και να γυαλίζει στο λιγοστό φως των κεριών.

Πήρες το δονητή κι άρχισες να τον γλύφεις, κοιτώντας με στα μάτια. Έβγαζες περιπαικτικά τη γλώσσα σου καθώς το χέρι σου χάιδευε το στήθος σου. Άρχισες να τον κατεβάζεις αργά ανάμεσα στο στήθος σου και γλίστραγε προς τα κάτω βάζοντας τον στον κόλπο σου. Αφού τον έτριψες λίγο στην κλειτορίδα σου, τον έβγαλες και τον έγλυψες.

-    «Ήθελα το “άρωμα μου” να το γευτώ. Με καυλώνει τόσο η γεύση μου…»

Με καύλωνε και μένα να σε βλέπω ακόμα πιο πολύ και το ξαναέβαλες στο καυλωμένο μουνί σου. Εγώ απέναντι χάιδευα τον ερεθισμένο πούτσο μου και είχα απορροφηθεί τελείως από το θέμα που μου προσφερόταν απλόχερα. Ήξερες τι ήθελα ακριβώς χωρίς να πω τίποτα. Με έφτιαχνες τόσο πολύ!

Άρχισες να βγάζεις επιφωνήματα καύλας. Έβλεπα στις εκφράσεις την ηδονή να ξεχειλίζει σε όλο σου το κορμί που είχε πάρει τη μορφή τόξου.

-    «Γαμιέμαι για πάρτη σου καυλιάρη μου! Όλα θα τα κάνω για τον πούτσο σου!»

-    «Μμμμμμμ… Το μουνί μου καίει και σε θέλει ψωλαρά μου!»

Σηκώθηκα αργά και ήρθα κοντά σου, σου έπιασα τα μαλλιά και τράβηξα πίσω το κεφάλι σου. Σου ρίχνω μερικά πουτσοσκάμπιλα και σου λέω:

-    «Σαν καλό πουτανάκι θα κάνεις ότι σου πω. Θα σου δίνω τον πούτσο μου στα χείλη να τον πιπιλάς αλλά  θα πρέπει να μου λες ότι φαντασιώνεσαι τα βράδια που παίζεις μόνη σου…»

-    «Ναι γαμιά μου, ότι θες…»

-    «Σκέφτομαι τα βράδια ότι είσαι εδώ και διάφορες ψωλίτσες χαϊδεύουν το κορμί σου και σε τσιμπουκώνουν και σε γλύφουν και σε μένα κάτι ψωλαράδες παίζουν τα καυλιά τους πάνω από τις βυζάρες μου.  Προστάζεις να με γυρίσουν στα τέσσερα και να με φέρουν μπροστά στο καυλί σου. Τον παίρνω μέσα στο στόμα μου ενώ έχεις βάλει έναν από αυτούς να μου γλύφει τις τρυπούλες μου. Είμαι απόλυτα καυλωμένη και δεν αντέχω… θέλω τον πούτσο μέσα μου!»

Έχωσες με δύναμη το δονητή μέσα στην μουνάρα σου και πήρες τον πούτσο μου βαθιά στο λαιμό σου. Με ρούφαγες καθώς η γλώσσα σου τυλιγόταν γύρω από τον πούτσο μου. Εγώ σου κράταγα το κεφάλι, σου γάμαγα το στόμα, τσίμπαγα τις ρώγες σου, κι εσύ ξέσκιζες το μουνί σου με το δονητή σε φρενήρη ρυθμό. Πέταξες τον πούτσο μου από το στόμα σου και λες:

-    «Εσύ και ο άλλος ο γαμιάς με πετάτε κάτω και με παίρνετε. Αυτός στο στόμα κι εσύ τη μουνάρα μου. Με σκίζεται βαθιά κι εγώ χύνω στο καυλί σου… Τώρα είμαστε μόνοι μας. Και με παίρνεις από το κωλαράκι. Μου μιλάς πρόστυχα. Είμαι η πουτάνα σου μωρό μου! Στα δίνω όλα! Για τη πούτσα σου…»

Όλη την ώρα αυτή κρατάς το πούτσο μου και τον παίζεις κοιτώντας με στα μάτια… Δεν κρατήθηκα πολύ ακόμα, σε σήκωσα και σε έβαλα στα τέσσερα.

-    «Τρίβε την κλειτορίδα σου και βάλε το δονητή στο μουνί σου καριολάκι!»

-    «Ναι γαμιά μου!»

Έπεσες στα τέσσερα και έκανες ακριβώς ότι σου ζήτησα. Ήρθα από πίσω σου και άρχισα να σε γλύφω παντού. Είσαι τόσο υγρή και όποτε η γλώσσα μου πέρναγε από ‘’ευαίσθητες’’ περιοχές τιναζόσουν και μούγκριζες…

-    «Πάρε με καυλιάρη μου! Χώσε μου τον πούτσο σου, δεν αντέχω άλλο…»

-    «Θα σου σκίσω το κωλαράκι ψωλίτσα!»

-    «Ναι γαμιά μου! Πάρε με, είμαι δική σου!»

Γλίστρησα αργά και βασανιστικά στο κωλαράκι σου, χωρίς να κουνιέμαι για να σε νιώσω να γεμίζεις παντού. Σου έριξα ένα σκαμπίλι στο κωλομάγουλο.

-    «Τώρα θα σε ξεπατώσω!», σου είπα κάτι σαν απειλή, σαν υπόσχεση…

Άρχισα να κουνιέμαι αργά και να κρατιέμαι από τα μαλλιά σου που έπεφταν στην πλάτη σου. Σε ένιωθα να σπρώχνεις και ενώ το χέρι σου κράταγε το δονητή βαθιά μέσα σου, χάιδευε και τα αρχίδια μου κάθε φορά που έσπρωχνα…
Άρχισα να βυθίζομαι με δύναμη και ο ρυθμός μου ανέβαινε…

-    «Γάμα το πουτανάκι σου ψωλαρά μου! Ναι, έτσι! Ααααα! Τι πούτσος είναι αυτός!!!»

-    «Δικός σου είναι μουνίτσα μου! Για να σκίζει τις τρύπες σου!»

Σε πήδαγα με δύναμη και σε άκουγα να φωνάζεις ότι χύνεις από παντού.

-    «Σε χύνω καριόλη! Πάρτα όλα! Ααααααααα!!!»

-    «Κι εγώ θα σε χύσω πουτανάκι μου!»

Με μια απότομη κίνηση γύρισες, τον πήρες στο στόμα και άρχισες να ρουφάς τον πούτσο μου σαν τρελή. Κατάπιες όλο το σπέρμα μου που εκτοξεύτηκε με δύναμη  στο βάθος του λαιμού σου.
Ξέπνοοι πέσαμε στο πάτωμα… σε φίλησα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")