Το ξεπαρθένιασμα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Θα σας πω μια περιπέτεια μου που δεν θα την ξεχάσω νομίζω ποτέ. Έγινε πέρσι το Μάρτιο. Ήμουν μόνη στο σπίτι, οι γονείς που (τότε μέναμε μαζί)...

έλειπαν στο χωριό και ο αδερφός είχε πάει βόλτες με τη μηχανή.

Κάποια στιγμή καθώς κοίταζα τηλεόραση, χτυπάει η πόρτα και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω τον κολλητό του αδερφού μου, τον Κώστα. Να σας πω πως ο Κώστας είναι ένας τέλειος τυπάς με hip-hop υφάκι, είκοσι δύο ετών, καστανός με γαλανά μάτια, δηλαδή θεός!

Εγώ ήμουν τρελή για αυτόν και όπως έλεγα ήρθε για μια εργασία να του δώσει ο αδερφός μου. Του λέω πως λείπει και άμα θέλει μπορεί να περάσει μέσα για ένα καφέ. Πέρασε και τον ρώτησα τι θέλει. Στην αρχή με κοίταξε κάπως, αλλά μετά μου ζήτησε έναν καφέ.

Του τον έφτιαξα και όπως μιλάγαμε, ήρθε η συζήτηση περί του αν έχω κάνει σεξ ποτέ. Εγώ στην αρχή ντράπηκα να απαντήσω γιατί ήμουν παρθένα, και μόλις του το είπα ξαφνιάστηκε και με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσω. Εγώ δεν του απάντησα κι αυτός συνέχεια με κοιτούσε με ένα βλέμμα παράξενο…

Να σας πω επίσης ότι εγώ είμαι μια μαυρομάλλα με γαλανά μάτια, αδύνατη με 1.80 ύψος. Και τότε ήρθε ο Κώστας και κάθισε δίπλα μου και στην αρχή μιλάγαμε.. μετά με φίλησε στο στόμα και μου λέει:

-    «Εγώ σε θέλω τρελά καύλα μου! Με τρελαίνεις!»

Στην αρχή δεν ήξερα τι να κάνω.. άρχισε να με χαϊδεύει παντού να με φιλάει και να μου βγάζει το μπλουζάκι που φορούσα, όπως και το σορτσάκι, και να μένω με τα εσώρουχα. Με φίλαγε και με χάιδευε παντού…

Εγώ εκείνη τη στιγμή καύλωσα και τον πήρα και πήγαμε στο δωμάτιο μου. Αυτός έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το μποξεράκι του. Ήταν καύλα! Τότε μου λέει:

-    «Πολύ καιρό το ήθελα αυτό καύλα μου! Θέλω να σε σκίσω!!»

Και μου έβγαλε το σουτιέν χωρίς να πω λέξη και άρχισε να μου γλύφει της ρώγες μου που ήδη ήταν καυλωμένες. Εμένα να μου ξεφεύγουν κάτι του είδους:

-    «Αααχχχ... ναι.. έλα μωρό μου..»

Και αυτός να καυλώνει και άλλο!! Μου έβγαλε το ροζ στρινγκάκι που φορούσα και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι που ήταν μουσκεμένο ήδη. Ύστερα να μου το γλύφει με μανία και να χώνει τη γλώσσα του στο μουνάκι μου και εγώ να βογκάω και να λέω:

-    «Αααχχχ.. ναι.. έλα καυλιάρη μου, σκίσε με! Έλα σκίσε με την πουτάνα!!»

Μετά έβγαλε το μποξεράκι του, με έπιασε ελαφρά από τα μαλλιά και με έβαλε να του πάρω πίπα. Εγώ το έκανα. Είχε μια πούτσα περίπου 19 εκ. και αρκετά χοντρή. Με έβαζε να την παίρνω όλη μέσα και σχεδόν με έπνιγε, αλλά γούσταρα τρελά!!

Μετά μου κράτησε το κεφάλι και να έρχισε να μου γαμάει το στόμα!! Μέχρι που έχυσε στα βυζιά μου και με έβαλε να τα γλύψω, όπως και έκανα. Μετά με πήρε, με έβαλε στο κρεβάτι και έχωσε την ψωλάρα του στο μουνάκι μου. Τσίριξα από πόνο και καύλα μαζί!!

Όταν άρχισε να την μπαινοβγαίνει, δεν υπήρχε πια πόνος μόνο καύλα!! Δεν άντεξα πολύ και έχυσα φωνάζοντας:

-    «Ααααααχχ.. ναι καριόλη μου, έλα, χύνωωωωω!!»

Αυτός με γάμαγε περίπου δέκα πέντε λεπτά. Αφού έχυσα, έκατσε στο κρεβάτι και με έβαλε να κάτσω πάνω στην ψωλή του. Εγώ χοροπήδαγα σαν τρελή και αυτός να μου λέει:

-    «Πουτανίτσα μου, σ’ αρέσει; E;»

-    «Ναι καυλιάρη μου. Τι πούτσα έχεις! Αααααχ...»

Μέχρι που έχυσε φωνάζοντας:

-    «Μωρή γαμιόλα χύνωωωωωω!!!»

-    «Χύσε πουτσαρά μου!»

Και έχυσα και εγώ μαζί και με έβαλε να του καθαρίσω την ψωλή από τα χύσια μας και μετά κάναμε ένα ντους. Μετά έβαλα το σεντόνι για πλύσιμο γιατί κοκκίνισε!!

Από τότε είμαι μαζί με τον Κώστα και ρίχνουμε πολύ άγρια γαμήσια!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")