Η πρώτη μας παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν δύο μήνες σε τριήμερες διακοπές. Με λένε Χριστίνα είμαι τριάντα επτά χρονών και είμαι παντρεμένη με τον Νάσο που είναι σαράντα,...

από τα είκοσι πέντε μου.
Η ερωτική μας ζωή πάντα ήταν πολύ καλή, ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα, πάντα κάναμε έρωτα με μεγάλη συχνότητα και σκοπός και των δύο μας ήταν η αμοιβαία ευχαρίστησή μας. Ο Νάσος είναι πολύ θερμός στο σεξ και ψάχνει καινούργια πράγματα ώστε δοκιμάζοντας τα να ανανεώνουμε την ερωτική μας ζωή. Το σημαντικότερο γεγονός των τελευταίων πέντε χρόνων ήταν η αγορά δονητή. Όταν αγόρασε τον πρώτο έμεινα έκπληκτη και του είπα:

-    «Τι είναι αυτό το πράγμα; Πέταξέ το!»

-    «Ας δοκιμάσουμε και αν δεν σου αρέσει το πετάμε…», μου είπε.

Το δοκιμάσαμε λοιπόν και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Η δόνηση μου προκαλούσε τρομερό ερεθισμό στη κλειτορίδα ειδικά όταν ο Νάσος ταυτόχρονα μου έγλυφε το μουνί. Ποτέ Δε θα ξεχάσω το πόσο γλυκά έχυσα στο στόμα του εκείνη την μέρα, έτρεμα ολόκληρη από την καύλα. Την επόμενη μέρα έγινε το πιο όμορφο και το πιο ηδονικό. Από τον κώλο το κάναμε αραιά και που αλλά συνήθως μετά από μερικά λεπτά πονούσα και αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε.

Την επόμενη μέρα λοιπόν ξεκινήσαμε με τον ίδιο τρόπο εγώ να δονώ τη κλειτορίδα με το δονητή και ο Νάσος να μου γλύφει το μουνάκι. Κάποια στιγμή όμως κατέβηκε πιο χαμηλά και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Η ηδονή που ένιωσα ήταν μοναδική και πίεζα με δύναμη τον κώλο μου προς το στόμα του ώστε να χωθεί όσο περισσότερο μπορούσε η γλώσσα του μέσα στην τρυφερή μου τρυπούλα.
Το κυριότερο όμως ήταν ότι ήθελα, ήθελα πολύ να με γαμήσει από πίσω, ήθελα να αντικατασταθεί η γλώσσα του από το πούτσο του ο οποίος ξέχασα να σας πω είναι περίπου είκοσι πόντους.

Του ζήτησα λοιπόν να μου τον βάλει, να μου τον χώσει πίσω μου όσο εγώ θα συνέχιζα βέβαια να μαλακίζομαι γλυκά με το δονητή. Αυτό που ένιωσα ήταν φοβερό! Βάζοντας ο Νάσος το κεφάλι μέσα μου εγώ άρχισα να βάζω δειλά-δειλά το δονητή στο μουνί μου. Το τι ένιωθα δεν περιγράφεται! Σε λίγο άρχισε ένα τρελό γαμήσι, με το Νάσο να μπαινοβγαίνει με όλη του τη δύναμη βαθιά στον κώλο μου και εγώ να καρφώνω με δύναμη το δονητή στο μουνί μου. Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές έχυσα.

Έτσι συνεχίστηκε η ερωτική μας ζωή. Το διπλό γαμήσι γινόταν αρκετά συχνά πλέον ενώ σιγά-σιγά ο Νάσος άρχισε να με ρωτάει να του πω τι ήθελα, αν ήθελα να αντικατασταθεί ο δονητής από έναν πραγματικό πούτσο και εγώ φυσικά του έλεγα πάντα ναι. Αυτό μας ερέθιζε και τους δύο πολύ αλλά όπως καταλαβαίνεται τελείωνε στο σεξ, ποτέ δεν τολμήσαμε να το κουβεντιάσουμε σε νορμάλ φάση.

Θα ήθελα να με συγχωρήσετε που μέχρι τώρα δεν έχω αναφερθεί στην πρόσφατη εμπειρία μας η οποία άλλωστε μου έδωσε τη λαβή να σας γράψω αυτή την ιστορία και να σας κάνω κοινωνούς στο όνειρο κάθε πιστεύω γυναίκας. Τόσο εγώ όσο και ο Νάσος ξέραμε ότι θέλαμε να το κάνουμε και με άλλον, αλλά όπως προείπα ποτέ δεν τολμούσαμε να το εξομολογηθούμε ο ένας στον άλλον παρά μόνο όταν κάναμε έρωτα.

Πριν από δύο μήνες μέρες βρήκαμε την ευκαιρία να πάμε μόνοι για ένα τριήμερο διακοπές στη Πάρο. Ο Νάσος μου είπε με νόημα να πάρω μόνο στρινγκάκια και μίνι φούστες κάτι που προμήνυε ότι θα κάναμε τρελά γαμήσια..

Φτάνοντας στο νησί και πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο, ήμουν ήδη πολύ ερεθισμένη. Δεν κάναμε όμως τίποτα αφού ο Νάσος μου είπε:

-    «Κράτα την καύλα σου για το βράδυ...»

Οι ώρες μέχρι το βράδυ περνούσαν αργά… αδημονούσα να έλθει η στιγμή να κάνω καμάκι στον άνδρα μου. Αφού φάγαμε στο ξενοδοχείο κατά τις μία βγήκαμε στη χώρα. Αφού είδαμε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο χωρίς πολύ φασαρία και σχετικά απομονωμένο, μου λέει:

-    «Επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει πάμε για φαγητό».

Είχα φορέσει ένα τιραντέ μπλουζάκι που τόνιζε το στήθος μου και την πιο κοντή φούστα που είχα, ήμουν δε πολύ απαλά βαμμένη.

Μπαίνοντας στο εστιατόριο το οποίο είχε υπαίθριο χώρο, κάθισα προσεκτικά για ευνόητους λόγους και περίμενα να έλθουν για τη παραγγελία. Κάποια στιγμή ο Νάσος μου άφησε ένα πονηρό υπονοούμενο για αργότερα και εγώ χαμογέλασα.. Αυτό το χαμόγελο ήταν όμως ο προάγγελος όλων αυτών που θα συνέβαιναν.

Απέναντι μου ήταν ένα νεαρό ζευγάρι γύρω στα τριάντα με τριάντα πέντε. Εγώ είχα πλάτη τον άνδρα και έβλεπα τη γυναίκα. Η γυναίκα βλέποντάς με να χαμογελάω, νόμισε όπως αποδείχτηκε μετά, ότι χαμογελούσα σε αυτή, οπότε μου ρίχνει και αυτή ένα θερμό χαμόγελο. Εγώ ήμουν αρκετά αμήχανη αλλά από ευγένεια της ανταπόδωσα το χαμόγελο.

Για τα επόμενα λεπτά τα είχα λίγο χαμένα… να έχω απέναντί μου μια γυναίκα να μου ρίχνει κρυφές ματιές ήταν κάτι που δεν το περίμενα, αλλά παραδόξως δεν ήταν κάτι που με δυσαρεστούσε, αντίθετα και εγώ την κοιτούσα -με πολύ μεγάλη διακριτικότητα πάντα.

Αφού παραγγείλαμε την σπεσιαλιτέ του καταστήματος και κόκκινο κρασί και αρχίσαμε το φαγητό, αισθανόμουν ανεπαίσθητα την κοπέλα απέναντί μου να χαμογελάει περισσότερο πονηρά. Ο Νάσος κάτι κατάλαβε και μου λέει:

-    «Τι γίνεται;»

-    «Τίποτα… λίγο καμάκι κάνω και χαμογελάω στη κοπέλα απέναντι…», του λέω γελώντας.

Ολοκληρώνοντας το φαγητό και ενώ ετοιμαζόμαστε να φύγουμε, βλέπω την κοπέλα να σηκώνεται να έρχεται προς το μέρος μας και να μας ρωτάει αν θέλουμε να πάμε για ένα ποτό μαζί. Πριν προλάβω να αντιδράσω, ο Νάσος λέει ναι. Μας συστήθηκαν, ήταν ο Κώστας και η Αρετή, ήταν αρραβωνιασμένοι και έρχονταν για πρώτη φορά στη Πάρο όπου είχαν ακούσει τόσα για τη νυχτερινή ζωή της.

Η ώρα ήταν ήδη δώδεκα. Πήγαμε μαζί σε ένα μπαράκι πολύ κοντά στο εστιατόριο, παραγγείλαμε ποτά και δεν πέρασαν δέκα λεπτά όταν… νιώθω το πόδι της Αρετής να αγγίζει δειλά-δειλά το δικό μου. Ήταν σαν να με χτύπησε ηλεκτροσόκ! Κυριολεκτικά τα έχασα! Τα έχασα όμως και με την αντίδρασή μου αφού μου άρεσε το άγγιγμα και όχι μόνο ανταποκρίθηκα, αλλά πίεσα το πόδι μου στο δικό της.

Οι άνδρες δίπλα μας λέγανε για τη Πορτογαλία και εμείς, κρυφά αυτή τη φορά,
ανταλλάσαμε ματιές και καυλώναμε ακουμπώντας η μία το πόδι της άλλης.
Εγώ είχα γίνει πραγματικό ηφαίστειο… ήθελα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου. Λέω κάποια στιγμή:

-    «Πρέπει να πάω στη τουαλέτα…»

Ήταν τελικά μια ‘’λάθος’’ σκέψη γιατί η Αρετή μου λέει:

-    «Θα σε συνοδέψω εγώ».

Στο μπάνιο έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου και όπως ήμουν σκυμμένη, ξαφνικά η Αρετή μου βάζει το χέρι της κατευθείαν στο μουνί μου λέγοντας μου:

-    «Σε θέλω!»

Βλέποντας το πόσο ήμουν ερεθισμένη χαμογέλασε και ξαφνικά τη βλέπω να γλύφει τα δάκτυλα της που ήταν μούσκεμα από τα υγρά μου.

Βγήκαμε βιαστικά γιατί κάποια άλλη μπήκε μέσα και φτάνοντας στο τραπέζι, έκανα αρκετή ώρα να ηρεμήσω. Κόντευε δύο πια όταν είπαμε να φύγουμε. Μας ρώτησαν που μένουμε και συμπτωματικά μέναμε κοντά. Στο δρόμο αυτοί πήγαιναν μπροστά αγκαλιασμένοι και εμείς πίσω. Ο Νάσος μου έλεγε πόσο όμορφη είναι η Αρετή και ότι πρέπει να κάνει καλό σεξ. Μου είπε μάλιστα σε κάποια στιγμή:

-    «Δεν πιστεύω να κάνατε τίποτα στη τουαλέτα;»

Το σχόλιό του μου έκανε εντύπωση αλλά έκανα την ανήξερη. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους μας κάλεσαν για ένα ποτό στο δωμάτιό τους. Αμέσως πέρασαν από μπροστά μου όλες οι μύχιες σκέψεις μου, ζούσα κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο δεν θα πέρασαν ούτε πέντε λεπτά όταν άρχισαν να χαϊδεύονται μπροστά μας.. Μας ρώτησαν αν μας πειράζει αυτό και φυσικά είπαμε όχι, αντιθέτως.

Σε λίγο η Αρετή με φώναξε κοντά της. Κοίταξα το Νάσο ο οποίος μου είπε:

-    «Πήγαινε!»

Ο Κώστας της είχε ήδη βγάλει τη μπλούζα και μη φορώντας σουτιέν πετάχτηκαν δύο μικρά πανέμορφα βυζάκια. Με έγδυσαν ολόκληρη αμέσως και η Αρετή έκανε επίθεση στο μουνί μου με το στόμα της. Ήταν το πιο όμορφο γλυφομούνι της ζωής μου! Ρουφούσε και πιπιλούσε την κλειτορίδα μου και με ανέβαζε στους επτά ουρανούς.

Δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα… είχα χαθεί μέσα στην απίστευτη καύλα που μου προσέφερε το στόμα της Αρετής. Ο Νάσος και ο Κώστας βλέποντας με, είχαν βγάλει τους πελώριους πούτσους τους και τους είχαν φέρει κοντά στο στόμα μου. Μου έκανε εντύπωση το επίσης πολύ μεγάλο όργανο του Κώστα και αναλογιζόμενη αυτό που επρόκειτο να συμβεί, έχυσα ουρλιάζοντας στο πρόσωπο της Αρετής.

Στη συνέχεια, σαν να ήταν συνεννοημένοι, τη θέση της Αρετής στο μουνί πήρε το στόμα του Κώστα και ο Νάσος έκανε αυτό που ήξερε πολύ καλά… μου έγλυφε με μανία την κωλοτρυπίδα. Έτσι όπως ήμουν πλάγια ήμουν σε στάση 69 με τον Κώστα οπότε άρχισα να γλύφω απαλά-απαλά το πουτσοκέφαλό του το οποίο ήταν κατακόκκινο και τεράστιο. Την ίδια ώρα η Αρετή είχε χώσει τον πούτσο του Νάσου στο στόμα της. Εγώ ήμουν ήδη σε μια νιρβάνα… δεν ήξερα καλά-καλά τι μου συνέβαινε.

Ήθελα… ήθελα πολύ να γαμηθώ… να γαμηθώ και από τα δύο καυλιά ταυτόχρονα, να ικανοποιήσω τη μεγαλύτερη επιθυμία που είχα εδώ και χρόνια στη ζωή μου. Σε όλο το δωμάτιο ακούγονταν πνιχτές κραυγούλες. Η πούτσα του Κώστα καρφωνόταν βαθειά στο στόμα μου, το μουνί μου και ο κώλος μου είχαν πάρει φωτιά. Ήθελα… ήθελα πολύ να γαμηθώ. Δε μου έφταναν οι γλώσσες. Εγώ ήμουν αυτή που είπα στο Νάσο να ξαπλώσει. Κάθισα πάνω του και έχωσα τον πούτσο του στο μουνί μου στο κατασαλιωμένο μουνί μου.

Ο Κώστας και η Αρετή ήταν πίσω μου. Έσκυψα πετάγοντας τον κώλο μου πίσω. Η τεράστια πούτσα του άνδρα μου έμπαινε και έβγαινε ολόκληρη στο καυτό μου μουνί. Δεν είπα τίποτα, το κατάλαβαν όμως. Ακούω την Αρετή να λέει στον Κώστα:

-    «Γάμα τη!»

Αυτό ήταν! Όταν μπήκε το κεφάλι του Κώστα στον κώλο μου, πίστεψα ότι θα πεθάνω από τη καύλα. Άρχισαν να συγχρονίζονται… όταν έμπαινε ο πούτσος του Νάσου στο μουνί, έβγαινε του Κώστα από τον κώλο μου. Ήταν απίστευτες οι στιγμές που ένιωθα, απόλυτα ονειρικές! Τα μάτια μου ήταν κλειστά, απολάμβανα τη μαγεία των δύο καυλιών που με γέμιζαν… έχυνα ακατάπαυστα.
Αυτό θα κράτησε για πάνω από είκοσι λεπτά, ούτε θυμάμαι καν. Το μόνο που θυμάμαι όταν βγήκαν και άρχισαν να μαλακίζονται μπροστά στο πρόσωπό μου και να με χύνουν, ήταν ότι δεν ήθελα που βγήκαν.

Στη συνέχεια θυμάμαι την Αρετή να μου γλύφει απαλά το μουνί. Αλλά την συνέχεια θα την γράψω κάποια άλλη στιγμή…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")