Η Μαίρη και τα τσιμπούκια της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Η διαδρομή της επιστροφής μας, μας επιφύλασσε καυτές εκπλήξεις... Με το που κατεβήκαμε από το δελφίνι πήγαμε στο αυτοκίνητο που είχαμε αφήσει στο πάρκινγκ του...

λιμεναρχείου του Βόλου. Είχαμε πάει εκδρομή για τέσσερις μόνο μέρες σε κοντινό νησί. Το ταξίδι της επιστροφής για Θεσσαλονίκη θα διαρκούσε γύρω στις τρεις ώρες -τόσο κάνει κάποιος με φυσιολογική ταχύτητα. Εμείς όμως έμελλε να «χάσουμε» αρκετή ώρα.. Όταν πήγε να μπει στο αυτοκίνητο η Μαίρη της θύμισα αυτό που της είχα παραγγείλει από πριν - να αλλάξει το παντελόνι που φόραγε και να βάλει φόρεμα..
Με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα, χαμογέλασε και άνοιξε το σάκο. Έβγαλε ένα ανοιχτόχρωμο πλισέ φόρεμα και πήγε στη θέση του συνοδηγού και άλλαξε. Στο σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο μπορούσε να τη δει κάποιος αλλά αυτό λίγο μας ένοιαζε. Άλλωστε ήταν θέμα χρόνου το να φύγουμε και να μη μας ξαναδούν. Μπήκα κι εγώ στο αμάξι και ξεκινήσαμε. Όση ώρα κάναμε να βγούμε από την πόλη σκεφτόμουν αυτό που θα ακολουθούσε και ερεθιζόμουν όλο και πιο πολύ.

Όταν πια πιάσαμε τις ανηφόρες για να βγούμε στην εθνική της ζήτησα να βγάλει το στρινγκάκι της κάτι που έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φαινόταν ότι ανυπομονούσε κι εκείνη για αυτό που θα γινόταν. Άλλωστε σε όλο το ταξίδι όσο καθόμασταν σε εκείνα τα καθίσματα που μοιάζουν με θέσεις λεωφορείου, είχα το χέρι μου από πίσω της μέσα από το λινό παντελόνι και έπαιζα πότε το μουνάκι της και πότε έχωνα ένα δάχτυλο στη σουφρίτσα της, με αποτέλεσμα να νιαουρίζει σα γατούλα και να είναι μονίμως καυλωμένη.

Καθόταν τώρα με ανοιχτά λίγο τα πόδια και το φουστάνι σηκωμένο τόσο όσο να φαίνονται τα κοκκινισμένα από τις τρεις μέρες ηλιοθεραπείας μπούτια της. Το μουνί της διαγραφόταν κάτω από το λεπτό ύφασμα. Είχε μεγάλο μουνί και τώρα που ήταν καυλωμένο ήταν πρησμένο και φαινόταν πιο έντονα.

Άνοιξε τα πόδια της περισσότερο, με αποτέλεσμα το ύφασμα να ανέβει ακόμη πιο ψηλά ίσα που δε φαινόταν το γυμνό μουνί της. Τα χέρια της τα είχε ελεύθερα στις δυο πλευρές του καθίσματος. Της ζήτησα να χαϊδέψει το μουνί της και αργά έβαλε το δεξί της χέρι ανάμεσα στα πόδια και άρχισε να χαϊδεύεται. Το φουστάνι ανέβηκε πιο ψηλά.
Τα γυμνά της μπούτια της ήταν εκτεθειμένα στα μάτια μου αλλά και στα μάτια αυτών που μας προσπερνούσαν. Το μουνί της πότε φαινόταν και πότε καλύπτονταν από την παλάμη της που ερχόταν και το κάλυπτε όσο το μεσαίο της δάχτυλο χωνόταν μέσα και το γαμούσε. Με κοιτούσε ήρεμα και περίμενε την επόμενη εντολή μου.

-    «Πώς είναι το μουνάκι σου γλύκα μου;» ρώτησα.

-    «Ζεστό και μούσκεμα..» μου απάντησε αμέσως.

-    «Θέλω να βάλεις κι άλλο δάχτυλο μωρό μου μέσα και να το γαμήσεις για μένα» της είπα ήρεμα.

Κοιτώντας με συνεχώς έχωσε και το δεύτερο δάχτυλο στο μουνί της και τα μπαινόβγαζε επιδεικτικά αργά.

-    «Χωράει κι άλλο αν θέλεις μωρό μου…» μου είπε μετά.

Ο δρόμος είχε λίγη κίνηση αλλά είχε στροφές και ήταν άγνωστος για μένα με αποτέλεσμα να έχω αποσπασμένη την προσοχή μου περισσότερο στο τιμόνι παρά στο μωρό μου που τα έκανε όλα αυτά για μένα.
Ο ρυθμός της γινόταν ολοένα και γρηγορότερος. Εγώ συνέχιζα να οδηγώ και κοίταγα κάθε λίγο προς το μέρος της. Είχε κοκκινίσει πάρα πολύ από την καύλα.. Η ανάσα της ήταν πιο γρήγορη τώρα. Κάποια στιγμή οι κινήσεις της έγιναν πολύ γρήγορες, σχεδόν βίαιες.
Λαχανιασμένη συνέχιζε να γαμιέται και να βογκάει. Έχυσε αλλά δε σταμάτησε να γαμιέται… Απλώς είχε εναλλαγές στο ρυθμό που κουνούσε τα δάχτυλά της. Άλλοτε γρήγορα και δυνατά και άλλοτε αργά και απαλά...

Βγήκαμε επιτέλους στη εθνική. Τόση ώρα -τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κάναμε τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι εκεί- το μωρό μου γαμούσε με τα δάχτυλά της το μουνί της γιατί της το είχα ζητήσει και ήμουν σίγουρος ότι την καύλωνε να εκτελεί τις επιθυμίες μου. Ηρέμησε για λίγη ώρα. Έσιαξε και το φόρεμά της. Το ταξίδι φαινόταν να είναι πλέον φυσιολογικό. Αλλά όχι για πολύ.
Μετά από πέντε λεπτά, μπορεί και λιγότερο, άρχισε να είναι ανήσυχη στο κάθισμά της. Τόση ώρα επέμενε να μη βάλει τη ζώνη της αν και της το ζήτησα όχι μόνο μια φορά. Ξαφνικά έσκυψε προς το μέρος μου.

-    «Θα κάνω κάτι που πάντα είχα στο μυαλό μου και αναρωτιόμουν πως είναι. Θέλω να σε γλύψω όσο οδηγείς. Πάντα σκεφτόμουν ότι πρέπει να είναι πουτάνες όσες το κάνουν…» είπε και βάλθηκε να μου ξεκουμπώσει το φερμουάρ από το στενό τζιν που φόραγα.

Δυσκολεύτηκε αλλά όταν τα κατάφερε έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και ξεκίνησε ένα όμορφο όπως κάθε φορά τσιμπούκι. Έγλυφε τον πούτσο μου από πάνω μέχρι κάτω γεμίζοντάς τον με σάλιο, ανέβαινε προς τα πάνω και ρουφούσε το πουτσοκέφαλο και μετά προσπαθούσε να τον πάρει όλον μέσα στο στόμα της. Όταν τραβούσε το κεφάλι της προς τα πάνω ακουγόταν ο θόρυβος από το ρούφηγμα των υγρών που είχε αφήσει.
Μετά πάλι το ίδιο... Μπορούσε και έβαζε το μεγαλύτερο μέρος από τον μισοσηκωμένο πούτσο μου μέσα στο λαίμαργο στόμα της. Το ότι οδηγούσα όμως δε με άφηνε να το απολαμβάνω σε όλο του το μεγαλείο. Αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες ο πούτσος μου επέμενε να μην ανταποκρίνεται. Είχα νευρικότητα.

Σκεφτόμουν ότι ήταν επικίνδυνο να αφεθώ γιατί μπορεί να φεύγαμε από το δρόμο αν παρασυρόμουν από την καύλα. Ωστόσο μου άρεσε το ότι αν και δεν είχε λίγη κίνηση -κυρίως νταλίκες- άκουγα κόρνες να κορνάρουν δυνατά και για αρκετή ώρα και μετά που μας προσπερνούσαν. Χαμογελούσα ξέροντας ότι οι κόρνες ήταν για μας. Αν και υπάρχει το διαχωριστικό στο δρόμο οι καμπίνες στις νταλίκες είναι ψηλά. Μας έβλεπαν. Ποιος ξέρει τι να έλεγαν; Μάλλον το απολάμβαναν κι αυτοί. Ή πάλι μπορεί να μας έβριζαν.

Δεν άντεξα άλλο το μαρτύριο. Βγήκα στο πάρκινγκ που συνάντησα, σταμάτησα το αμάξι, έβαλα χειρόφρενο και απλώθηκα στο κάθισμα. Παραδόθηκα στο μωρό μου να με αποτελειώσει. Ούτε που κατάλαβε ότι μπήκαμε στο πάρκινγκ. Ήταν αφοσιωμένη στο τσιμπούκι που έκανε.
Ξαπλωμένη στο κάθισμα είχε απλώσει το δεξί της πόδι με αποτέλεσμα να έχει σηκωθεί το φουστάνι και να φαίνεται ο μισός γυμνός κώλος της. Η μουσική στο ραδιόφωνο ακουγόταν σιγά, ήταν και η μηχανή αναμμένη αλλά εγώ άκουγα το ρούφηγμα που με τόση τέχνη μου έκανε το μωρό μου.
Απαλλαγμένος τώρα από το άγχος του δρόμου -αν και έριχνα αραιά ματιές στον καθρέφτη μήπως έρθει κάποιο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ- με πρησμένο τον πούτσο περίμενα τη στιγμή που θα της γεμίσω το στόμα με τα χύσια μου. Ήταν δεδομένο αυτό. Ήξερα ότι είχε αδυναμία στο να καταπίνει τα χύσια μου.

Τα βογκητά μου έγιναν πιο γρήγορα. Άρχισα να χύνω. Σταμάτησε να με ρουφάει και αγκάλιασε τρυφερά αλλά ερμητικά κλειστά με τα χείλη της το πουτσοκέφαλό μου. Περίμενε μέχρι να τελειώσουν οι σπασμοί που είχα όση ώρα έχυνα. Όταν ηρέμησα τον ελευθέρωσε κάνοντας ένα τελευταίο απαλό ρούφηγμα.
Σήκωσε λίγο το κεφάλι της στρίβοντάς το πρόσωπό της προς το μέρος μου και άνοιξε το στόμα της για να δω. Είχε μαζέψει όλη την κρέμα μου μπροστά πάνω στη γλώσσα της και κοιτώντας με έκλεισε για λίγο το στόμα της. Όταν το ξανάνοιξε ήταν άδειο. Τα είχε καταπιεί και έδειχνε ικανοποιημένη που κατάφερε να με τελειώσει.

Κάτσαμε λίγο να ηρεμήσουμε και σιάξαμε τα ρούχα μας. Πήγε να φορέσει το σλιπάκι της αλλά της το απαγόρευσα. Κάπνισα ένα τσιγάρο και μετά βγήκαμε πάλι στο δρόμο να συνεχίσουμε το ταξίδι της επιστροφής. Όμως δεν είχαν τελειώσει οι στάσεις...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")