Πηδώντας τη καθηγήτρια στο αμάξι της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Κώστα, είμαι δέκα οκτώ χρονών και είμαι στην Τρίτη Λυκείου. Στο σχολείο έχουμε μια μουνάρα καθηγήτρια γύρω στα σαράντα. Γκομενάρα με τεράστια βυζιά και απίστευτο κώλο. Εγώ είμαι γύρω στο 1.80, με ωραίο σώμα και δείχνω αρκετά μεγαλύτερος.

Στην τάξη η Τάνια (η καθηγήτρια) στεκόταν πάντα πάνω από το θρανίο μου και με καύλωνε απίστευτα! Για να μην πολυλογώ μια φορά, επειδή βαριόμουνα να πάω στις αντρικές τουαλέτες (που είναι στην άλλη πλευρά του κτιρίου) πήγα στις γυναικείες δίπλα στην τάξη μου. Μέσα ήταν η Τάνια... με είδε και είπε:

-    «Τι κάνεις; Εδώ είναι οι γυναικείες!»

-    «Ααα! Συγνώμη…»

Γύρισα να φύγω και μου είπε:

-    «Άντε τώρα, έλα εδώ!»

Ήρθε κοντά μου και με άγγιξε στο μάγουλο. Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στο τεράστιο στήθος της. Τι καύλα!

-    «Τι κοιτάς;»

-    «Τίποτα».

-    «Το στήθος μου ε; Σου αρέσει;»

-    «Πολύ...!»

Τότε πιάνει το χέρι μου και το ακουμπάει στα βυζιά της. Εγώ καυλώνω απίστευτα και της δίνω ένα γλωσσόφιλο. Αυτή ανταποκρίνεται. Της πιάνω τον απίστευτο στητό κώλο και αυτή με κολλάει στον τοίχο και βάζει το χέρι της και μου παίζει τον πούτσο. Εκεί που είχα καυλώσει απίστευτα με αφήνει και μου ψιθυρίζει:

-    «Στο επόμενο διάλλειμα θα είμαι στο αυτοκίνητό μου...»

Μόλις χτύπησε το κουδούνι πήγα και μπήκα στο αμάξι της και φύγαμε. Όπως οδηγούσε είχε ανοιχτά τα πόδια και μαζεμένο πάνω το φόρεμα. Αφού βγήκαμε από την πόλη, έβαλε στην άκρη το αμάξι και με καβάλησε. Άρχισε να με γδύνει. Παίρνει τον καυλωμένο πούτσο μου και τον βάζει μέσα στη μουνάρα της και αρχίζει να χοροπηδάει και να λέει:

-    «Σου αρέσει μικρέ γαμιά μου; Είμαι η πουτάνα καθηγήτρια σου και πρέπει να με σκίσεις!!!»

Σηκώνεται και γρήγορα της βγάζω το φόρεμα και το σουτιέν. Πάμε στα πίσω καθίσματα, ανεβαίνω από πάνω και της καρφώνω τον πούτσο στο μουνί… Την καρφώνω όσο πιο δυνατά μπορώ. Αυτή με πιπιλάει στο λαιμό και ουρλιάζει από την καύλα.

Αφού την έχυσα στα βυζιά, την γύρισα και την πήρα από τον κώλο που σε αντίθεση με το μουνί της ήταν πολύ στενός. Αφού τον σάλιωσα, έχωσα το καυλί μου μέσα και το κάρφωνα άγρια και γρήγορα. Έχυσα δεύτερη φορά. Την γύρισα και έχωσα τρία δάχτυλα στο καυλωμένο μουνί της που ήταν μούσκεμα. Τότε πόνεσε πολύ...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")