Η πόρνη της γειτονιάς μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σίγουρα όλοι θα έχετε δει το έργο «Μαλένα» με την Μόνικα Μπελούτσι. Ε, η ιστορία μου είναι σχεδόν παρόμοια. Από τότε που συνειδητοποιήσαμε τι θα πει να καυλώνεις εγώ και οι φίλοι μου, παίρναμε μάτι από τα...

παράθυρα τις γειτόνισσες, με αποτέλεσμα να τρώμε κυνήγημα.

Εκείνη όμως που πάντα μας άφηνε να δούμε ήταν η Κατερίνα, μια αρχιτσούλα. Πηδιόταν ασυστόλως με ότι είχε πούτσα. Τότε ήταν είκοσι έξι, όταν μας άφηνε να τους παίζουμε κοιτώντας την από το παράθυρο. Η ιστορία όμως εμένα δεν με άφηνε.
Δηλαδή, τι και αν είμαι είκοσι ένα ετών τώρα και γάμησα στην ζωή μου, η Κατερίνα μου είχε μείνει απωθημένο. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, ήθελα να την πηδήξω.

Έτσι όταν γύρισα στο χωριό μου για διακοπές καλοκαιριού την είδα. Ήταν τριανταεννιάρα τώρα αλλά ακόμα καυτή. Είχε κάνει τρία παιδιά αλλά ακόμα καύλα ήταν.

Με χαιρέτησε. Ο πούτσος μου μισοσηκώθηκε όταν με αγκάλιασε, αλλά ευτυχώς δεν φάνηκε. Μπήκα στο σπίτι, χαιρέτησα τους παππούδες και πήγα γραμμή για μαλακία στην τουαλέτα. Έχυσα σαν τότε… για πάρτη της. Αλλά η καύλα, καύλα!

Με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα από την γιαγιά μου. Ήταν λέει έξω η Κατερίνα και με ήθελε κάτι. Εγώ πετάχτηκα σαν ελατήριο και βγήκα έξω.

-    «Αχ! Σε ξύπνησα μωρέ;», είπε αλλά εγώ έσπευσα να την καθησυχάσω…

-    «Έλα μωρέ, σιγά τώρα…»

Εκείνη πήρε δήθεν ντροπαλό ύφος και είπε:

-    «Μπορείς σε παρακαλώ να μου βάψεις το υπνοδωμάτιο; Μου είπε η γιαγιά σου ότι εσύ της έβαψες το σπίτι..»

Εγώ άλλη όρεξη δεν είχα, να βάφω ξένα σπίτια. Αλλά επειδή ήταν αυτή είπα αμέσως ναι. Έτσι, έπιασα δουλειά την επόμενη μέρα. Έβαλα το τζιν μου και μια φανέλα και πήγα.

-    «Αχ θέλεις καφεδάκι;» με ρώτησε.

-    «Τι καφεδάκι; Για καφέ είμαι εγώ τώρα;» είπα με έναν πούτσο φανερά καυλωμένο.

Κυκλοφορούσε με μια νυχτικιά με τα βυζιά της σε κοινή θέα. Άρχισα να βάφω. Ίδρωσα και ξανά ίδρωσα… τελικά τελείωσα. Μπήκε μέσα η Κατερίνα.

-    «Ουάου! Εσύ είσαι μάστορας!» είπε.

-    «Πάω να κάνω μπάνιο» της είπα και ετοιμάστηκα να φύγω.

-    «Περίμενε. Η γιαγιά σου πάει στην πόλη να ψωνίσει και είπε θα γυρίσει σε δυο ωρίτσες..»

Εγώ έμεινα μαλάκας!

-    «Και τώρα πού θα κάνω μπάνιο;» είπα αλλά η πουτανίτσα είχε την λύση..

-    «Κάνε μπανάκι εδώ. Ή θες να το κάνουμε μαζί;» είπε.

Εγώ έπαθα πλάκα!

-    «Σαφώς,αλλά ο άντρας σου;»

-    «Αυτός είναι στα χωράφια όλη μέρα. Μην νομίζεις ότι ξέχασα πως μαλακιζόσουνα μικρούλης…»

Εγώ ντροπιάστηκα λίγο αλλά ε… αλήθεια ήταν. Εκείνη μου είπε τότε..

-    «Για να δούμε πόσο μεγάλωσε το πουλάκι μας…»

Εγώ έβγαλα την φανέλα. Είχα ιδρώσει αλλά αυτό την άναβε, το έβλεπα. Τα χέρια της ακουμπούσαν το στήθος μου καθώς μου έδωσε ένα παθιάρικο φιλί. Τι καύλα! Πήγαμε στον καναπέ. Εκεί κάθισα και εκείνη γονάτισε. Τα μάτια της κοιτούσαν πουτανιάρικα καθώς βύθιζε το καυλί μου στο απύθμενο στόμα της. Έβαζε μέσα… και άλλο μέσα… έφτασε μέχρι την βάση.

Εκείνη το ευχαριστιόταν όσο τίποτα άλλο. Το έγλυφε σαν να ήταν γρανίτα. Δεν σιχαινόταν τίποτα. Δεν ήταν σαν τις άλλες τις μυξοπαρθένες. Κάθε φορά που τον άφηνε να βγει από το στόμα της, γινόταν όλο και πιο σκληρός.

Σηκώθηκε και με καβάλησε. Με φίλησε πάλι… μου ανακάτεψε τα μαλλιά και χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο μου. Τα βυζιά της με πνίγανε. Αχ! Τι καύλα! Μετά της τον έχωσα στον κώλο.

Γαμημένη τόσο που το καυλί μου χώθηκε στην κωλάρα της χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Χοροπηδούσε τόσο δυνατά, που τα αρχίδια μου χοροπηδούσανε πάνω κάτω. Η ψωλάρα μου την είχε καρφώσει γερά όμως δεν μπορώ να πω, τον ευχαριστήθηκε. Καύλα το γαμήσι!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")