Η καυλιάρα φιλόλογος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Θα σας πω κάτι που μου συνέβη με την φιλόλογο μου την Β. στην Τρίτη Λυκείου. Εγώ μένω σε ένα χωριό στην Θράκη. Η Β. είναι ψηλή με άσχημο πρόσωπο αλλά πολύ ωραίο σώμα και κυρίως κώλο.

Όλα άρχισαν όταν χτύπησε το κουδούνι για να φύγουμε και με φώναξε για να με ρωτήσει για μια εργασία που είχα κάνει. Ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και λέω: «θα την φιλήσω και ότι γίνει».

Την φιλάω στο στόμα και δεν λέει τίποτα… τότε σκέφτηκα ότι δεν θα την πείραξε και την ξαναφίλησα και μου λέει:

-    «Και εγώ σε θέλω αλλά δεν έκανα τίποτα για φοβόμουν μήπως δεν θες και χάσω την δουλειά μου».

Μετά την επόμενη μέρα (Πέμπτη) τελειώσαμε το σχολείο και κανόνισα με την Β. να πάω να μείνω σπίτι της. Πάω κανονικά εγώ σπίτι μου και λέω στην μητέρα μου ότι θα μείνω σε έναν φίλο μου να μην με περιμένει και ανησυχεί και ξεκίνησα για να πάω στο σπίτι της Β.ς.

Μόλις έφτασα σπίτι και μου άνοιξε την πόρτα αρχίσαμε κατευθείαν τα γλωσσόφιλα και με πήγε στο κρεβάτι της όπου γδυθήκαμε. Εκεί της είπα:

-    «Πρώτη φορά θα κάνω σεξ…»

-    «Δεν πειράζει… θα σου τα μάθω όλα εγώ».

Και μου έπιασε την πούτσα και την έβαλε στο στόμα της. Μετά μου λέει να αρχίσω να της γλύφω το μουνάκι της που ήταν ξυρισμένο και έχει μερικές τρίχες σε σχήμα τρίγωνο. Όπως της έγλυφα το μουνί μου λέει να βάλω την πούτσα μου μέσα στο μουνί της.

Όταν την έβαλα, πόνεσα λίγο αλλά συνέχισα να την γαμάω και να της γλύφω τις ρώγες της. Αυτό συνεχίστηκε με διάφορες στάσεις ως αργά το βράδυ που της είπα:
-     «θέλω να σε γαμήσω από τον κώλο».

-    «Αυτό δεν γίνεται γιατί θα πονέσει πολύ, και δεν θέλω..», μου λέει.

Εγώ άρχισα να της μιλάω, να την φιλάω και να της λέω:

-    «Άμα πονέσει θα σταματήσω…»

-    «Εντάξει, ξεκίνα..»

Και άρχισα να γλύφω την κωλοτρυπίδα της και να βάζω τα δάχτυλα μου μέσα για να ανοίξει. Όταν άνοιξε, άρχισα να βάζω σιγά-σιγά την πούτσα μου ώσπου μπήκε όλη μέσα και άρχισα να την γαμάω. Η Β. φώναζε και βογκούσε παρά πολύ ώσπου τελειώσαμε και την έχυσα και κοιμηθήκαμε.

Το πρωί ξυπνήσαμε η ώρα επτά και μου λέει:

-    «Θέλω να με γαμήσεις από τον κώλο για να έχω τα χύσια σου μέσα μου σε όλο το σχολείο…»

Εγώ έκανα αυτό που μου είπε, ντύθηκα και έφυγα για το σχολείο. Αυτό έγινε και άλλες φορές μέσα στην σχολική χρονιά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")