Ο γείτονας μου γαμούσε την μάνα μου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από κανένα μήνα περίπου ο πατέρας μου μιλούσε με τον Κώστα έξω από το σπίτι έλεγαν διάφορες μαλακίες για της δουλειές και τέτοια και ο πατέρας μου του είπε πως είχε ταξίδι πάλι και θα γυρνούσε σε τέσσερις μέρες. Όταν το άκουσα σκέφτηκα ότι...

ο Κώστας θα έφερνε πάλι τους φίλους του να ξεσκίσουν το μουνί και τον κώλο της μάνας μου και ίσως και της αδερφής μου όπως της είχε πει. Την άλλη μέρα το μεσημέρι η μάνα μου ήταν σπίτι ήρθε ο Κώστας και της είπε:

-    «Καριολίτσα, το βράδυ ετοιμάσου να σε ξεκολιάσουμε και να γαμήσουμε και το καυλάκι την κόρη σου!»

-    «Φέρε όσους θες να γαμήσετε εμένα αλλά να αφήσεις ήσυχη την κόρη μου!» του είπε η μάνα μου.

Ο Κώστας γέλασε, χούφτωσε τον κώλο της, της έδωσε ένα φιλί και έφυγε. Το βράδυ κάποια στιγμή άκουσα το κουδούνι. Πήγε η μάνα μου άνοιξε και ήταν ο Κώστας. Τελικά πραγματοποίησε την υπόσχεση του το αρχίδι που είχε πει στην μάνα μου. Ήταν με επτά άτομα και της είπε:

-    «Αυτά είναι τα παιδιά που έχω στη δουλειά»

Ο Κώστας είναι εργολάβος. Ήταν τέσσερις αλβανοί και τρεις μαύροι. Άρχισαν να βγάζουν τα καυλιά τους και ο Κώστας της είπε να γονατίσει και να τους πάρει πίπα. Η μάνα μου έσκυψε και τους έπαιρνε εναλλάξ. Την έβριζαν..

-    «Γλύψε πουτανάκι! Πάρτον όλον μέσα!!!»

Σε μια στιγμή είχε δύο πούτσους στο στόμα της. Αυτή την φορά δεν αντιστεκόταν η πουτάνα, της άρεσε που την ξεφτίλιζαν. Μετά άκουσα την πόρτα. Ήταν η αδερφή μου. Όταν μπήκε τα έχασε όταν είδε την μάνα μου στα γόνατα και οκτώ ψωλαράδες να την τσιμπουκώνουν. Ο Κώστας της είπε:

-    «Έλα και εσύ καυλάκι να μας γλύψεις τις ψωλές μαζί με την μάνα σου!»

Πήγε να φύγει αλλά ένας αλβανός την τράβηξε και την έβαλε να γονατίσει και αυτή. Η αδερφή μου είναι 19 χρονών περίπου 1.65, 55 κιλά, έχει δύο βυζάκια σκέτη καύλα, ένα κωλαράκι θάνατος.

Έγλυφαν τα καυλιά τους και μετά ένας μαύρος κάθισε και έβαλε την αδερφή μου να κάτσει πάνω του. Μπήκε σχεδόν ο μισός. Η αδερφή μου πονούσε, είχε πολύ μεγάλη πούτσα και σιγά-σιγά μπήκε όλος στο μουνάκι της. Δίπλα ένας αλβανός γαμούσε το μουνί της μάνας μου, δύο ήταν μπροστά και της έδιναν να γλύφει τα καυλιά τους και ένας μαύρος της τον κάρφωσε στον κώλο. Την γαμούσαν δυνατά και η μάνα μου φώναζε:

-    «Πονάωωωωωωωωωω! Ααααχχχχχ! Σταματήστεεεεεεεε… πονάωωωωωωω!»

Ο Κώστας σηκώθηκε και πήγε πίσω από την αδερφή μου, την έπιασε από την μέση και της είπε:

-    «Ήρθε η ώρα πουτανάκι να γαμήσω αυτό το κωλαράκι που με έχει τρελάνει τόσο καιρό!»

Η αδερφή μου πήγε να σηκωθεί αλλά ο μαύρος την κάρφωσε με δύναμη πάνω στο παλούκι του. Η αδερφή μου παρακαλούσε τον Κώστα του είπε πως δεν έχει ξανακάνει παρτούζα και δεν το έχει κάνει από κώλο. Ο Κώστας καύλωσε περισσότερο. Την χαστούκισε και μετά ακούμπησε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα της. Τον έβαλε σχεδόν με τη μία και η αδερφή μου ούρλιαξε, έκλαιγε, παρακαλούσε…

-    «Σταμάτααααααααα… πονάωωωωωω… σε παρακαλώ σταμάτααααααααα! Πονάωωωωωωωωω!»

Την γαμούσαν και ταυτόχρονα γέμιζαν όλες της τις τρύπες. Άλλαζαν συνέχεια θέσεις και τις ξέσκιζαν και τις δύο. Κάποια στιγμή είδα που δύο αλβανοί έβαλαν τους πούτσους τους μέσα στο μουνί της αδερφής μου. Πονούσε πολύ, ούρλιαζε. Άλλαζαν συνέχεια θέσεις και μετά από λίγο φώναζαν:

-    «Χύνουμεεεεε! Αααααχχ!»

Και γέμισαν το μουνί και τον κώλο της μάνας μου και της αδερφής μου με τα ψωλοχύματα τους και άλλοι γέμισαν τα μούτρα τους. Τις έβαλαν να πάρουν πάλι πίπα και τους είπαν να τα καθαρίσουν καλά. Κάθισαν λίγο και μετά έφυγαν.

Η μάνα μου και η αδερφή μου έκαναν ένα μπανάκι και πήγαν για ύπνο. Εγώ έφυγα αργά και πήγα να ξεκαυλώσω στην γκόμενα μετά από αυτό που είδα.

Ο Κώστας ξανά ήρθε μόνος του και γαμούσε την αδερφή μου και την μάνα μου και αυτό γίνεται μέχρι σήμερα όποτε βρίσκει ευκαιρία...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")