Η ξαδέρφη της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η γυναίκα μου έχει μια ξαδέρφη (την Θ.) Ψηλή κοπέλα, με μακριά καστανά μαλλιά και μάτια, αδύνατη πολύ με σαρκώδη χείλη και παρθενούλα. Πολλές φορές η γυναίκα μου την έπαιρνε σπίτι να κοιμηθεί μαζί μας και γενικά περνούσαμε πολλά σαββατοκύριακα κυρίως μαζί.

Ήταν καλοκαίρι. Η Θ. Φορούσε συνήθως κοντά σορτσάκια και μπλουζάκια που επιδείκνυαν το στητό παρθένο και απείραχτο της στήθος. Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να χαζεύει ανάμεσα στο στήθος της που είχε σχήμα σταγόνας.

Η Θ. με αγαπούσε πολύ και μου το έδειχνε με κάθε ευκαιρία. Είτε με αγκαλιές είτε με φιλιά είτε με μασάζ στους ώμους που μου ανατρίχιαζε όλο μου το κορμί.

Κάποια μέρα η γυναίκα μου έλειπε και εγώ θα έμενα με την Θ. στο σπίτι όλο το πρωί. Είχα σηκωθεί από νωρίς, της είχα φτιάξει πρωινό και περίμενα καρτερικά μια ευκαιρία.

Ξύπνησε. Ήταν με ένα πιτζαμάκι που αναδείκνυε το μικροκαμωμένο στητό στήθος της και παίρναμε μαζί πρωινό. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της και τελικά το κατάλαβε. Μου λέει:

-    «Τι κοιτάς μικρούλη;»

-    «Συγχώρα με αλλά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου…»

Με κοίταξε γελώντας και απλά ξεκούμπωσε το κουμπί της πιτζάμας για να φανεί περισσότερο το στήθος της.
Τρελάθηκα! Της είπα πως θέλω λίγο μασάζ να ξεμουδιάσω. Δέχτηκε με την μία.
Άρχισε να μου κάνει μασάζ στους ώμους. Μου είπε πως την ενοχλεί η μπλούζα και την έβγαλε.

Με ακουμπούσε και είχα ανάψει αφάνταστα. Έσκυψε και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Γύρισα και συνέχισε στο στόμα μου. Άρχισα να της χαϊδεύω το παρθένο της στήθος. Ξεκίνησα να την γδύνω αργά. Την έγδυσα τελείως. Ντράπηκε για λίγο.

Άρχισα να την φιλάω απαλά από τον λαιμό. Σταμάτησα στα βυζάκια της για λίγο τα έφαγα και συνέχισα για το παρθένο της μουνάκι. Είχε χύσει κιόλας! Έβαζα με δυσκολία την γλώσσα μου μέσα του.

Άρχισα να βάζω δάκτυλο και μούγκριζε δυνατά. Όταν υγράθηκε πολύ ξάπλωσα από πάνω της, κατέβασα το παντελόνι μου και της είπα να το βάλει μέσα της αργά.
Το έκανε!!!

Κόντεψα να χύσω με την μία αλλά κρατήθηκα και συνέχισα. Μπήκε επιτέλους ολόκληρος μέσα της. Φώναξε από τον πόνο δυνατά και μούγκρισε. Μου έμπηξε τα νύχια της στην πλάτη μου.

Μπαινόβγαινα αργά μέχρι που έχυσα δυνατά μέσα της. Φωνάζαμε και οι δύο. Της πιπίλισα λίγο τα στήθια της και βγήκα. Κοίταξα κάτω και είδα σημάδια από αίμα στο σεντόνι. Μου χαμογέλασε και την φίλησα απαλά στο στόμα.

Ντυθήκαμε και δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ γι’ αυτήν την μαγική στιγμή που ζήσαμε. Τώρα έχουν περάσει πολλά χρόνια και είμαστε αγαπημένοι όσο ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")