Δασκάλα στον έρωτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Διαβάζω τις ιστορίες των φίλων που γράφουν και πραγματικά είναι όλες πολύ ωραίες... Ήμουν 29 χρονών και προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου μετά από σπουδές και στρατό.

Ας πούμε ότι την λένε Εύα, γιατί είναι πρόσωπο λίγο δημόσια γνωστό και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη ζωή της.

Η Εύα ζούσε στην Ελλάδα αλλά η καταγωγή της ήταν από Ευρωπαϊκή χώρα. Είχε μάθει τα ελληνικά αρκετά καλά και μόνο λίγο από την προφορά καταλάβαινες ότι δεν ήταν από δω... Είχαμε γνωριστεί στον επαγγελματικό χώρο αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ενδιαφερόταν για μένα.
Η Εύα ήταν η Θεά, άτομο που με λαχτάρα θαύμαζαν όλοι οι άνδρες σαν πρότυπο φαντασίας και οι γυναίκες για αυτό που θα ήθελαν να είχαν και αυτές. Ψηλή με χυμώδες κορμί, όχι όμως κοκκαλιάρα, με πλούσιο στήθος, ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια, πόδια που έδειχναν το ύψος της. Ήταν ότι θα ήθελαν όλοι να είχε μια γυναίκα. Όμως είχε και μια φωνή ηδονική που σε καθήλωνε και δεν μπορούσες να αφήσεις τη φαντασία σου να μην πετάξει, γιατί είχε ένα φοβερό μέταλλο.

Είχαμε γνωριστεί αλλά που να φανταστώ για περισσότερα... δεν άφηνε περιθώρια και πολλά. Το ντύσιμο της ήταν πάντα προκλητικό αφήνοντας να φαίνονται όλα της τα δώρα που ο Θεός της έδωσε, όμως δεν ντυνόταν χυδαία.
Είχαμε γνωριστεί περίπου κάνα ενάμισι χρόνο, όταν μια μέρα οδηγώντας την είδα μπροστά μου. Με κίνδυνο να τρακάρω της φώναξα και με άκουσε, αλλά η στροφή που έκανα με το αυτοκίνητο ήταν τόσο ριψοκίνδυνη που είχε βάλει τα γέλια.
Πιάσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και προς το τέλος την ρώτησα αν θα την ξαναδώ. Με μεγάλη μου έκπληξη μου έδωσε το τηλέφωνο της.

Ο καιρός πέρασε και ενώ μιλάγαμε στο τηλέφωνο κάποια μέρα είχα πάει για καφέ σπίτι της. Δεν ήταν μόνη αλλά στεκόμουν ήσυχα και την θαύμαζα. Το είχε δει και είχε προσέξει το βλέμμα μου. Όμως δεν είχε προσέξει μόνο αυτό. Είχε καταλάβει ότι την είχα δαγκώσει άγρια τη λαμαρίνα μαζί της. Είχα μέχρι τότε (αλλά και μετά από την Εύα μέχρι να παντρευτώ πολλές ιστορίες με γυναίκες και έρωτες μεγάλους - αλλά ήταν η πιο μοναδική και θα το δείτε γιατί).

Μια μέρα είχα περάσει για καφέ. Με είχε αφήσει να πηγαίνω όποτε θέλω σπίτι της χωρίς να τηλεφωνώ. Διάλεγα πρωινές ή απογευματινές ώρες γιατί ήταν πολύ κοινωνικό άτομο και το τηλέφωνο και το κουδούνι χτύπαγε συνέχεια. Όμως μαζί της εγώ πέταγα, ένιωθα όπως ήμουν στα δεκατέσσερα με δεκαπέντε στους πρώτους εφηβικούς έρωτες. Ήμασταν λοιπόν στο σπίτι της και πίναμε τσάι αντί για καφέ. Της είχα πιάσει κάποια στιγμή το χέρι κρυφά από μια φίλη της που ήταν εκεί ενώ ήμασταν στον καναπέ. Τι αίσθηση ήταν αυτή! Η επιδερμίδα του χεριού της ήταν βελούδινη και στο άγγιγμα ανατρίχιαζα ολόκληρος. Χωρίς να αλλάξει την κουβέντα με τη φίλη της, άρχισε να μου μεταδίδει μηνύματα αγάπης με τα χέρια της.

Κάποια στιγμή η φίλη της έφυγε και μείναμε μόνοι μας. Με πλησίασε και συνέχισα να βυθίζομαι στα μάτια της… μόνο με το βλέμμα μιλάγαμε και συγχρόνως τα χέρια μας μεταξύ τους έλεγαν ακόμα περισσότερα... ο καναπές γινόταν κρεβάτι αλλά το θέμα δεν ήταν εκεί, είχαμε χαθεί ο ένας μέσα στη ματιά του άλλου και τα χέρια μου είχαν βυθισθεί στο βελούδινο άγγιγμα της... κάποια στιγμή είχε χτυπήσει το τηλέφωνο, αλλά ενώ απαντούσε και μίλαγε, εγώ την χάιδευα όπου μπορούσα...
Η ώρα περνούσε τα χάδια ήταν σε όλο το κορμί και των δύο, μέχρι που φιληθήκαμε για πρώτη φορά και νόμισα ότι ήμουν στον παράδεισο, από τον τρόπο που η γλώσσα της έψαχνε να μου μιλήσει και να μου δώσει αγάπη.. (από τα ρούχα μας απαλλαγήκαμε σε χρόνο μηδέν).

Άρχισα να την φιλάω παντού στο κορμί της, στο λαιμό στα στήθη της αλλά το θέμα δεν ήταν τι έκανα εγώ αλλά τι εκείνη. Είχε ένα τρόπο μοναδικό στο άγγιγμα των χεριών και των χειλιών της απάνω μου. Ήξερε να χρησιμοποιεί όλα απάνω της με μαγικό τρόπο, εξακοντίζοντας τις αισθήσεις μου στα ύψη..

Την φίλαγα σε όλο το κορμί και την χάιδευα, πλησίασα στο μουνί της το οποίο ξυρισμένο αφήνοντας λίγες ξανθιές τρίχες στην άκρη... άρχισα να την γλύφω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου, χαϊδεύοντας τον κόλπο της αλλά και όλο το κορμί της. Συνέχεια όμως τα χέρια μας δεν είχαν σταματήσει να λένε λόγια αγάπης όταν έμπλεκαν τα δάχτυλα μας ενδιάμεσα από τα φιλιά. Η ανάσα της είχε αρχίσει να γίνεται πιο γρήγορη από την ηδονή της, όμως ο έλεγχος που είχε στο κορμί της ήταν το κάτι άλλο. Δεν αφηνόταν απλά, αλλά έλεγχε τα πάντα όσα μου έδινε και όσα έπαιρνε.
Μετά από πολύ ώρα γλυψίματος στην κλειτορίδα της αλλά και σε όλο το μουνί της, αφού είχε γευτεί όση ηδονή της χρειαζόταν, αποφάσισε να πάρει όλο τον έλεγχο. Με γύρισε ανάσκελα και με πολύ ηδονικές κινήσεις άρχισε να μου φιλά όλο το κορμί από πάνω μέχρι κάτω στα πόδια (συνέχεια όμως τα χέρια της έδιναν μηνύματα αγάπης στα δικά μου), και εγώ την χάιδευα όπου μπορούσα. Έφτασε στον πούτσο μου όπου εκεί τα έχασα από ότι μου έκανε! Αυτή η γυναίκα ήξερε με πιο τρόπο ακριβώς να χαϊδέψει κάθε τι πάνω στον άνδρα, αλλά κυρίως πόση πίεση να βάλει στην γλώσσα της και στα δάχτυλα της.

Καμιά γυναίκα δεν με έχει ποτέ γλύψει έτσι! Αφού τρέλανε τα αρχίδια μου αφήνοντας την ζεστή αίσθηση της γλώσσας της με τέτοιο τρόπο που να μην μπορώ να κρατηθώ, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Δεν αισθάνθηκα δόντια παρά μόνο τα χείλη της και τη γλώσσα της και άρχισε να μου κάνει έρωτα με το στόμα. Είχα κλείσει τα μάτια και είχα βυθισθεί στην ηδονή, ενώ της έσφιγγα το χέρι και τη χάιδευα όπου μπορούσα. Ήταν τέτοια η αίσθηση που έλεγα στον εαυτό μου: "αυτό είναι ανώτερο από γαμήσι" αλλά δεν ήξερα την συνέχεια που με περίμενε και αφέθηκα στο παιχνίδι της.

Με το ένα χέρι χάιδευε τα αρχίδια μου με μαλάξεις κυκλικές και με το άλλο χέρι μου έβαζε δάχτυλο από πίσω, χωρίς καθόλου να αφήσει τον πούτσο μου από το στόμα της. Δεν μου το είχαν ξανακάνει έτσι και τρελάθηκα στην ηδονή χωρίς να με ενοχλεί. Αυτό το μαρτύριο συνέχισε για αρκετή ώρα μέχρι να αδειάσω όλο το σπέρμα μου στο στόμα της και να γίνει το σώμα μου τόξο από την ένταση στην οποία με είχε βάλει. Συνέχισε να με φιλά παντού και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Είχαμε βυθιστεί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
Ξανάρχισα να την χαϊδεύω μετά από λίγο με το στόμα μου στο στήθος της και σε όλο της το σώμα, και στο μουνί της που ήταν γεμάτο υγρά. Μετά από λίγο άρχισε να με χαϊδεύει με επιδεξιότητα στο πούτσο μου και μόλις ένιωσε ότι μου είχε σηκωθεί αρκετά μου είπε:

-    «Έλα μέσα μου…»

Ήταν ανάσκελα και άρχισα σιγά-σιγά να μπαίνω μέσα της και εκείνη την ώρα τα είχα παίξει τόσο πολύ που ούτε προφυλακτικό έβαλα ούτε τίποτα. Ήταν στενή, υγρή και βελούδινη… το κάτι άλλο! Τα μάτια της είχαν βαθιά βυθιστεί στα δικά μου και δεν μιλάγαμε παρά μόνο με τα μάτια και τα χέρια. Άρχισα να κινούμαι μέσα της και σε λίγο μου ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου, που από όλες όσες τις γυναίκες μέχρι σήμερα έχω κάνει έρωτα, καμία δεν έκανε ούτε ήξερε. (Θα προσπαθήσω να σας το περιγράψω με λόγια: ανεξάρτητα τη στάση του ζευγαριού όταν κάνει έρωτα ή ο άνδρας μπαίνει μέσα στην κόλπο της γυναίκας και κινείται ή η γυναίκα κινεί τη λεκάνη της πάνω σε αυτόν ενώ εκείνος είναι ακίνητος. Αυτό το ξέρουμε όλοι αλλά η γυναίκα δεν κάνει τίποτα άλλο περισσότερο… έτσι δεν είναι;
Ε, λοιπόν αυτή η γυναίκα εκτός από τον έλεγχο του κορμιού της και του κορμιού μου, στο ρυθμό και στην ηδονή που ήθελε, ήξερε να ελέγχει απόλυτα και κάθε μυ του αιδοίου της και κυρίως όλους τους μυς του κόλπου της χωρίς να κουνά την λεκάνη της, μόνο εσωτερικά με το μυαλό και τη θέληση της...)
Άρχισα λοιπόν να νιώθω όταν κινιόμουν μέσα της τον κόλπο της να με σφίγγει όπως ήθελε η Εύα και να μου κάνει έρωτα την ώρα που της έκανα εγώ... στο "μπες" και στο "έβγα" από τις κινήσεις μου στον κόλπο της, με τους μυς της μου έκανε "μασάζ" στο πούτσο μου εσωτερικά...!!! Τα έχασα και διάβασε την έκπληξή μου στα μάτια μου και χαμογέλασε χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά μου. Ειλικρινά δεν περιγράφεται πως είναι όταν μια γυναίκα δουλεύει τους μυς του κόλπου της...!

Ειλικρινά σας λέω, έλεγα να μην τελειώσει ποτέ αυτή η αίσθηση που αισθανόμουν στο πέος μου όχι μόνο από την γλύκα του κόλπου της, ούτε από όλο το κορμί της που ήταν σε αρμονία μαζί μου, ούτε από αυτό το υπέροχο βλέμμα που δεν είχε βγει από τα μάτια μου. Είχαμε γίνει ένα ή μάλλον είχα γίνει στοιχείο της ηδονής της...

Η ώρα περνούσε και πήγα να ρωτήσω για το που θέλει να τελειώσω, και μου λέει:

-    «Μην ανησυχείς… μέσα μου θέλω».

Αλλά εγώ είχα ήδη χαρεί από το στόμα της. Έτσι, δεν βιαζόμουν… κάναμε έρωτα για πολλή ώρα σε διαφορετικούς ρυθμούς και στάσεις αλλά σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Θέλω να σε νιώσω να χαίρεσαι..»

Κατάλαβα ότι την μεθούσε και την γέμιζε η χαρά που έβλεπε στο πρόσωπό μου και στο βλέμμα των ματιών μου. Έτσι λοιπόν αφέθηκα στον έρωτά της από όλο το κορμί της και την αίσθηση τη μοναδική του κόλπου της που γαντζωνόταν γύρω από το πέος μου και άφησα όλη την ηδονή να με κυριέψει. Την ώρα που τελείωσα μέσα της τα μάτια της με ρουφάγανε κι αυτά σε κάθε κίνησή μου.

Μείναμε για αρκετή ώρα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου χωρίς να μιλάμε. Μετά σηκώθηκε και μπήκε στο μπάνιο, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για να θαυμάζω το κορμί της. Μετά μου είπε ότι ξύριζε πάντα το μουνί της και ότι δεν φορούσε ποτέ της εσώρουχα, τι να κρύψουν από τέτοιο κορμί;
Έφυγα από το σπίτι της ενώ μου έδινε ένα γλυκό φιλί.
Την είχα πατήσει για τα καλά! Όλο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έπαιζα σε playback ότι είχα ζήσει μαζί της. Έκανα ότι κάνει ένας ερωτευμένος αλλά δεν ήταν γραφτό να προχωρήσουμε σε γάμο όσο και αν εγώ το ήθελα.
Με την Εύα συναντηθήκαμε ακόμα μερικές φορές και κάναμε πάλι έρωτα θεϊκά όπως την πρώτη φορά και βγήκαμε έξω και για φαγητό. Δεν έκρυβα τον ενθουσιασμό μου και την αγάπη μου για αυτή. Την είχα δαγκώσει την λαμαρίνα. Εκείνη μόνο γελούσε όμορφα και άφηνε τα μάτια της να βυθίζονται στα μάτια μου διαβάζοντάς με ολόκληρο από πάνω μέχρι κάτω, αλλά δεν μιλούσε...

Ήξερε πόσο την αγαπούσα βαθιά μέσα μου αλλά από σεβασμό στα συναισθήματά μου δεν έλεγε τίποτα.. Δεν γνώρισα γυναίκες, ούτε στη ζωή μου αλλά ούτε και στον περίγυρο μου που να μην "εκμεταλλεύονται" τα συναισθήματα του άνδρα έστω και για λίγο... είναι στην φύση τους. Όμως η Εύα δεν ήταν αυτό το σύνηθες κορίτσι, ούτε της διπλανής πόρτας ούτε τίποτα από ότι υπάρχει πάνω στη γη... επειδή ήξερε ότι δεν ήταν το ίδιο εκείνη για μένα, από ότι εγώ για εκείνη. Με σεβασμό στα όσα έβλεπε ότι ένιωθα για εκείνη, δεν είπε τίποτα, ούτε κουβέντα, μόνο μου χαμογελούσε....

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε την έχω ξαναδεί μερικές φορές τυχαία. Είναι στον κόσμο της τον καθαρά δικό της. Σαν ένα άτι που θέλει να τρέχει όπου εκείνο θέλει και δεν υποτάσσεται ποτέ.

Γνώρισα κι άλλες γυναίκες μετά και την γυναίκα που παντρεύτηκα, αλλά καμία μα καμία δεν είναι σαν την Εύα, (είχα μιλήσει κάποτε για την Εύα στη γυναίκα μου, αλλά όχι σε όλες τις λεπτομέρειες, για ευνόητους λόγους -κάποτε σε ένα κοινωνικό γεγονός η γυναίκα μου γνώρισε την Εύα και τα έχασε από την ομορφιά της και το στιλ της- σας είπα στην αρχή ακόμα και οι γυναίκες ζήλευαν το ότι είχε απάνω της) καμία δεν κάνει έτσι έρωτα και κάπου διάβασα ότι κάποιες γυναίκες, στην Ινδία διδάσκονται την τεχνική αυτή να γυμνάζουν και να ελέγχουν τους εσωτερικούς μυς του κόλπου των... «τυχεροί οι Ινδοί», σκέφτηκα, και πολύ πιο τυχερός που την γνώρισα και την αγάπησα.
Ακόμα την σκέφτομαι και εύχομαι να είναι καλά όπου και αν είναι γιατί είναι μοναδικό κορίτσι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")