Η εξουσία της Κλαίρης πάνω μου (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τελικά, φύγαμε εκείνο το βράδυ απ’ το σπίτι τους, χωρίς να κάνω έρωτα με την Κλαίρη. Αν κι ήμουν πια ελεύθερος να τη γαμήσω, ο Θανάσης μου είπε ότι μπορούσα να την πάρω...

και να φύγουμε, να πάμε όπου κι όσες μέρες ήθελα και να της κάνω ότι ήθελα, εγώ δεν μπορούσα να βρω τη συναισθηματική κατάσταση που απαιτείτο για να κάνω αυτό το πράγμα. Όχι γιατί μου γάμησε τη γυναίκα μου ο Θανάσης μπρος στα μάτια μου, όχι γι αυτό. Ίσα-ίσα που αφού πέρασε η πρώτη έκπληξη, καύλωσα πολύ με το σκηνικό που δημιουργήθηκε, οι σκηνές του να την έχει εκεί στο κρεβάτι του υπογείου τους ανάσκελα και να τη γαμάει, αυτή να τινάζεται και να του λέει να τη γαμήσει δυνατά, να της σκίσει το κορμί, με εξίταραν πάρα πολύ, μου άρεσε υπερβολικά!

Ναι, το είχα ευχαριστηθεί κι εγώ. Είχαν ξυπνήσει μέσα μου όλες οι κρυφές μου φαντασιώσεις και ένιωθα απελευθερωμένος από ταμπού. Αυτό που με είχε ενοχλήσει όμως ήταν ότι έπαιξαν με το μυαλό μου, με είχαν φέρει σε μια κατάσταση που δεν είχα επιλογές, όλα έγιναν όπως αυτοί τα είχαν σχεδιάσει και που σ’ αυτή την υπόθεση εξαναγκασμού, είχαν συμμετάσχει η Κλαίρη. Αυτή η γυναίκα που για χατίρι της θα έκανα τα πάντα κι η γυναίκα μου. Ένιωθα πολύ εξευτελισμένος, πολύ λιώμα για να κάνω κάτι με την Κλαίρη.

Στο σπίτι γυρίσαμε παρέα με τη γυναίκα μου. Με έβαλε να της αλείψω την πλάτη, τα στήθια και όπου στο κορμί της είχε βγάλει αίμα, με εκείνα τα αρωματικά έλαια που της έδωσε ο Θανάσης, ξανά, για να φύγουν πιο γρήγορα οι πληγές απ’ το φοβερό μαστίγωμα που είχε δεχθεί. Όλα αυτά τα κάναμε πολύ φυσιολογικά, δεν ήταν εκνευρισμένη, μάλιστα μου αποκάλυψε ότι από δω και πέρα, όποτε είχε καύλες, ο Θανάσης της είχε δώσει το ελεύθερο να πηγαίνει σπίτι τους και αν αυτός δεν ήταν διαθέσιμος για κάποιο λόγο, είχε πει ότι θα μπορούσε να της γνωρίσει μερικούς του φίλους που θα τον αντικαθιστούσαν για οποιαδήποτε επιθυμία της. Δεν τόλμησα να πω τίποτα, έτσι όπως το ακούτε, αφού εγώ την είχα οδηγήσει σε αυτού του είδους τις περιπέτειες. Ούτε βέβαια με ρώτησε καν, τι είχα σκοπό να κάνω με τη Κλαίρη. Δεν την απασχολούσε, μου είπε μάλιστα ότι είχα την ελευθερία να πάω να τη βρω όποτε θα μου έκανε κέφι.

Δεν ήθελε κανείς μας να χωρίσουμε. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Η οικογενειακή μας ζωή ήταν τέλεια, άψογη. Απλά, όταν καύλωνε κάποιος από μας, θα έβρισκε ικανοποίηση εκεί που την είχε αναζητήσει. Αυτό μου είπε κι έπεσε να κοιμηθεί δίπλα μου, με το υπέροχο κορμί της ολόγυμνο, έτσι για να με προκαλεί, ενώ λίγο πριν την πάρει ο ύπνος μου είπε:

-    «Αγκάλιασέ με σε παρακαλώ...»

Από εκείνες τις μέρες, ο καιρός έχει περάσει, η ζωή μας κυλάει στους κανονικούς της ρυθμούς, εγώ δουλειά, ψώνια, η Χρύσα το σπίτι, τα παιδιά, είναι τέλεια σε όλες της τις υποχρεώσεις. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η σεξουαλική μας ικανοποίηση. Βασικά, όσο κι αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, ενώ η επιθυμία μου να κάνω έρωτα με την Κλαίρη μπορεί ανά πάσα στιγμή να ικανοποιηθεί, ενώ εξαρτάται αποκλειστικά από μένα πια, δεν το κάνω αυτό το βήμα. Μ’ έχει πάρει πολλές φορές τηλέφωνο ο Θανάσης, ή Κλαίρη η ίδια, μ’ έχουν παρακαλέσει να πάω σπίτι τους για να γαμήσω την Κλαίρη, αλλά εγώ δεν βρίσκω τη διάθεση. Όχι, μην νομίζετε ότι δεν έχω σεξουαλική όρεξη, η πούτσα μου είναι διαρκώς σηκωμένη. Ένα περίεργο πράμα: έχω μια διαρκή καύλα, όμως δεν έχω τη διάθεση να πάω να βρω την Κλαίρη. Δεν την έχω δει ξανά μετά από την βραδιά που μαστίγωσε τη γυναίκα μου. Προσπάθησα αντιθέτως πολλές φορές να κάνω έρωτα στη γυναίκα μου, αλλά κι εδώ έχουμε θέμα. Το εννοούσε εκείνο που είπε εκείνο το βράδυ στο σπίτι του Θανάση...

Περίπου μια με δυο βραδιές το μήνα, κοιμάμαι μόνος γιατί η Χρύσα ξημερώνεται στο σπίτι του Θανάση. Δεν την έχουν μαστιγώσει μετά από κείνη την πρώτη φορά, όμως αυτό που γίνεται, είναι ότι μαζεύονται στο υπόγειο φίλοι του Θανάση και τη γαμάνε όλοι μαζί. Ναι όπως το ακούτε. Αυτή είναι η σεξουαλική της απόλαυση από τότε. Έχει γίνει μια καταπληκτική πουτάνα, μια πόρνη που τη σκίζουν γνωστοί κι άγνωστοι στο σπίτι του φίλου μας του Θανάση. Κοιτάξτε, εγώ δεν τα πιστεύω όλα αυτά που μου διηγείται η Χρύσα, εγώ νομίζω ότι περισσότερο μου τα λέει για να με εκδικηθεί, να μου προκαλέσει ενοχές γι’ αυτό που παραλίγο να της κάνω, να την απατήσω δηλαδή με την Κλαίρη. Χθες ήταν μια απ’ αυτές τις βραδιές που η Χρύσα έφυγε απ’ το σπίτι λίγο μετά που έβαλε τα παιδιά για ύπνο...

-    «Εγώ θα λείψω απόψε...» μου είπε.

Γύρισα και την κοίταξα. Φορούσε ένα μαύρο, καυτό μίνι εφαρμοστό φόρεμα που μόλις που κάλυπτε το μουνί της.

-    «Μην κοιτάς χαμηλά... Δεν φοράω κιλότα γιατί φαίνεται όταν περπατάω. Προτιμώ να βλέπουν κατευθείαν το μουνί μου όσοι συναντώ στο δρόμο...» μου είπε.

Από πάνω, δεν υπήρχε ούτε τιράντα, ούτε τίποτα. Ίσα που το πάνω μέρος του “κουρελιού” που φορούσε, κάλυπτε τα στήθια της. Καθώς έσκυψε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, φάνηκαν οι ροδαλές της ρώγες που ήταν ήδη ορθωμένες. Τη θαύμαζα και την ποθούσα για την απίθανη πουτανιά της, με άναβε πολύ, όμως από κείνο το βράδυ, μόνο αυτό μπορούσα να κάνω, να βλέπω. Όλα τα υπόλοιπα μου τα είχε απαγορεύσει.

-    «Άσε με βρε μωρό μου να σε γλύψω τουλάχιστον λίγο πριν φύγεις, έλα σε παρακαλώ...» είπα, περισσότερο παρασυρμένος απ’ την φοβερή καύλα που φούντωνε μέσα μου καθώς την έβλεπα να ετοιμάζεται.

-    «Όχι Ηλία μου, σου το έχω εξηγήσει πολλές φορές, αλλά δεν εννοείς να το καταλάβεις. Μόνο να κοιτάς μπορείς. Θέλεις να ‘ρθεις κι εσύ, να καθίσεις στον καναπέ του υπογείου με τον Θανάση και να παρακολουθήσεις; Αν το θέλεις, έλα. Δε γαμιέμαι όμως μαζί σου. Απόψε έχει τέσσερις φίλους του καλεσμένους απ’ το χωριό του, που δεν τους έχω δει ξανά... Θα περάσουμε απίθανα! Κάτι μου είπε μάλιστα ότι μπορεί να “παίξει” και η Κλαίρη...» μου απάντησε.

Περίμενε λίγα δευτερόλεπτα μην και σηκωθώ, όμως εγώ είχα πάθει πάλι την πλάκα μου, είχα μείνει μαρμαρωμένος να την κοιτώ. Οπότε άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Έβαλα ένα διπλό whisky, άνοιξα ένα σακουλάκι ξηρούς καρπούς κι έκατσα στην τηλεόραση.

Θα είχε περάσει κάνα μισάωρο όταν χτύπησε το κινητό μου. Ήταν το νούμερο της Χρύσας! Τι να ήθελε; Απάντησα...

-    «Ναι, εμπρός;»

-    «Έλα ρε συ Ηλία, πως πάει;»

-    «Θανάση εσύ είσαι; Να καλά μωρέ... Τι έγινε; έπαθε τίποτα η Χρύσα;»

-    «Φιλάρα μου, πολύ σε πάω! Μου είπε ότι προσπάθησε να σε πείσει να ‘ρθεις κι εσύ εδώ, αλλά δεν ήθελες, έτσι;»

-    «Ναι μωρέ Θανάση... Δεν νιώθω καλά από κείνο το βράδυ, δεν ξέρω...»

-    «Φιλάρα μου, εγώ σου έχω πει... Με τη γυναίκα σου δεν ξέρω τι γίνεται, είναι δικό σας ζήτημα. Όμως όποτε θελήσεις την Κλαίρη, είναι δικιά σου, το ξέρεις αυτό έτσι;»

-    «Ναι βρε Θανάση, οκ, δεν είναι κει το θέμα... Πες μου όμως γιατί με πήρες;»

-    «Ηλία μου, πήρα να σου πω ότι απόψε θα ‘ναι όντως πολύ ξεχωριστή βραδιά. Είναι πρώτη φορά που θα έχω τέσσερις καλεσμένους. Είναι τέσσερις φοβερά καυλωμένοι Αλβανοί που είχα στο χωριό για κάτι επισκευές στο πατρικό μου. Δεν ήθελα να τους πληρώσω με χρήμα. Αυτοί παλάβωσαν όταν άκουσαν την πρότασή μου για ανεξέλεγκτο γαμήσι όσο κι ό,τι τραβάει η καρδιά τους και συμφωνήσαμε για να μη σου τα πολυλογώ, να ξεσκίσουν τη δικιά σου. Όχι στο λέω τουλάχιστον για να ξέρεις, να μην την περιμένεις νωρίς. Λοιπόν... αυτά... αν θελήσεις πάντως, η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για πάρτη σου. Η Κλαίρη δεν είναι απόψε εδώ, έχει βγει με κάτι φιλενάδες της και τη βλέπω να γυρίζει πρωινές ώρες. Άντε έλα να μην είμαι μόνος ρε συ...»

Παιδιά, είχα καραφλιάσει! Η γυναίκα μου ανακάλυπτε διαρκώς νέους ορίζοντες! Ζούσε σε μια αδιάκοπη αναζήτηση ηδονής. Θα τη γαμούσαν τέσσερις Αλβανοί απόψε κι εγώ καθόμουν σπίτι, χωρίς να έχω την επιθυμία ούτε να την παίξω! Ήμουν στα πρόθυρα της παράνοιας... Η ώρα περνούσε, είχε πάει μία το πρωί. Έπεσα να κοιμηθώ, αλλά που να μου κολλήσει ύπνος... Γύριζα ξανά και ξανά απ’ το ένα πλευρό στο άλλο, χωρίς να μπορώ να βρω γαλήνη, χωρίς να μπορεί να με πάρει ο ύπνος, αφού έφερνα τη γυναίκα μου στη σκέψη μου και ο πούτσος μου γινόταν κάγκελο...

Ξαναπήγα στο σαλόνι και σχημάτισα στο κινητό μου τον αριθμό του Θανάση, επιλέγοντας “video κλήση”. Χτύπησε μερικά δευτερόλεπτα πριν απαντήσει. Στην οθόνη εμφανίστηκε ο Θανάσης, καθισμένος στον καναπέ του κατάφωτου υπογείου τους.

-    «Έλα ρε συ Ηλία... Δε σε πιάνει ύπνος;»

-    «Εντάξει, να έχω λίγη ανησυχία... Πως πάει εκεί;»

-    «Ααα, καλά... εδώ γίνεται της κόλασης! Ή μάλλον γίνεται της πουτάνας!!! Την έχουν πάρει όλοι τους από μια φορά, την έχουν χύσει στο στόμα και στο σεντόνι εκείνο το λευκό... το θυμάσαι έτσι; Αυτό που έχουμε πάνω στο κρεβάτι του υπογείου...»

-    «Έλα ρε μαλάκα, το θυμάμαι το σεντόνι... τι με το σεντόνι;»

-    «Δεν έχει πέσει σταγόνα μεγάλε! Καλά, τέτοια δίψα για χύσια σε γυναίκα, πρώτη φορά βλέπω Ηλία. Ξεκινώντας, τους είπε ότι δεν θ’ αφήσει να πάει σταγόνα χαμένη. Να πάρε μάτι κι εσύ... Αν ήσουν εδώ πάντως, θα το ευχαριστιόσουν πολύ καλύτερα...»

Γύρισε το κινητό του προς το κέντρο του υπογείου κι έμεινα πάλι! Πάνω στο τεράστιο κρεβάτι, ήταν μια αναμαλλιασμένη Χρύσα, ένα συνονθύλευμα με αντρικά κορμιά, που γυάλιζαν απ’ τον ιδρώτα, που βρισκόντουσαν σε μια “πάλη”. Οι Αλβανοί συνεχώς έβγαζαν απ’ το στόμα τους βρισιές, χάχανα και ουρλιαχτά, ενώ απ’ τη γυναίκα μου άκουγες μόνο βογκητά και μικρές κραυγούλες ηδονής. Όταν ήταν ελεύθερο το στόμα της δηλαδή. Την είχαν τώρα στα τέσσερα, βρισκόταν ένας από κάτω της γαμώντας την στο μουνί ξέφρενα, ένας ήταν γονατιστός πίσω της και την έπαιρνε απ’ τον κώλο, ενώ ένας τρίτος την πίπωνε άγρια στο στόμα. Την κράταγε απ’ τα μαλλιά και της γαμούσε το στόμα σκληρά.

Απ’ τα χείλια της έσταζαν σάλια, ανάκατα με υγρά, που πιστεύω ότι πρέπει να ήταν από προηγούμενες εκσπερματώσεις μέσα στο στόμα της... Ο Θανάσης ούρλιαξε για ν’ ακουστεί πάνω απ’ αυτό το χαμό:

-    «Εεε ρε σεις! Κάντε λίγο κράτει... Είναι ο άντρας της στο τηλέφωνο και θέλει να της μιλήσει... εεε Χρύσα... θέλεις να του πεις κάτι;».

Ακούστηκαν κάτι βρισιές απ’ τους Αλβανούς, ενώ η γυναίκα μου γύρισε μόνο και κοίταξε το φακό... Δεν μπορούσε να μιλήσει. Το βλέμμα της ήταν θολό, τα μάτια της σχεδόν γυρισμένα ανάποδα απ’ την ηδονή που τη διαπερνούσε ολόκληρη...

-    «Τι λένε Θανάση οι Αλβανοί;» ρώτησα.

-    «Δε θα σ’ αρέσει, αλλά είπαν να πας να γαμηθείς. Είναι απασχολημένοι τώρα είπαν. Όταν θα σου έρθει πίσω η γυναίκα σου είπαν, να την πας σε χειρουργό να τη ράψει λιγάκι, γιατί όλες της οι τρύπες θα ‘χουν ανοίξει στην περιφέρεια τουλάχιστον τρεις-τέσσερις πόντους! Αυτά είπαν…»

Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκαν ουρλιαχτά της Χρύσας...

-    «Γαμώτο μου... τι της κάνουν ρε Θανάση; Θα μου την ξετινάξουν ρε συ... κάνε κάτι...» είπα.

Ο Θανάσης γύρισε πάλι το κινητό προς τη γυναίκα μου. Αυτός που τη γαμούσε από πίσω, της είχε αρπάξει τα μαλλιά και της τα τραβούσε σαν ηνία από άλογο. Ο ρυθμός του επιταχυνόταν και την επόμενη στιγμή, έπεσε προς τα μπρος, την αγκάλιασε απ’ τα βυζιά της, ώθησε τον πούτσο του βαθιά στον κώλο της και έχυνε επί δέκα δευτερόλεπτα, ίσως και παραπάνω. Η γυναίκα μου ούρλιαζε από ηδονή κι έτρεχαν σάλια και χύσια απ’ το στόμα της, αφού μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε χύσει μέσα σ’ αυτό ο άλλος που τη γαμούσε από κει...

-    «Κάνε κάτι Θανάση. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό...» φώναξα δυνατά.

-    «Κοίτα... πάρε ξανά σε κάνα δεκάλεπτο... Μου τελείωσε το ποτό. Πάω να βάλω λίγο ακόμα και τα λέμε ξανά» είπε ο Θανάσης και μου το ‘κλεισε.

Οι δείκτες του ρολογιού γύριζαν πολύ αργά. Ανυπομονούσα να ξαναπάρω, να δω τι γίνεται, γιατί φοβόμουν για τη γυναίκα μου. Ειλικρινά, αυτοί οι βάρβαροι την έσκιζαν χωρίς οίκτο, χωρίς έλεος. Δεν νοιαζόντουσαν γι’ αυτήν, αλλά μόνο για τη δικιά τους ικανοποίηση. Εγώ δεν θα της φερόμουν ποτέ με τόσο κτηνώδη τρόπο. Σχημάτισα ξανά τον αριθμό του Θανάση στο κινητό, αλλά δεν απαντούσε. Η ανησυχία μου έφτανε στα ύψη. Ξαναπήρα, αυτή τη φορά στο κινητό της γυναίκας μου. Μετά από πολλές κλήσεις, μου απάντησε.

-    «Έλα μαλάκα, έλα. Τι θέλεις πια; Είναι καλά τα παιδιά;» ακούστηκε η φωνή της βραχνή, λαχανιασμένη.

-    «Γιατί βρε κορίτσι μου με λες έτσι; Εγώ ανησυχώ για σένα... Τα παιδιά κοιμούνται, μην ανησυχείς, είναι καλά. Πες μου εσύ είσαι καλά; Τι σου κάνουν εκεί πέρα; Μήπως θέλεις να έρθω να σε πάρω;» τη ρώτησα.

-    «Άκου να δεις πούστη... Κάνουμε ένα διαλειμματάκι τώρα. Αυτοί είχαν να γαμήσουν από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα και καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ... Δεν το βλέπω να έρχομαι πίσω απόψε. Μετά που θα τους στραγγίξω, θα κάνω κάνα μπάνιο και θα κοιμηθώ στην αγκαλιά του Θανάση... Αα, να έλα πάρ’ τον ήρθε...».

Ο Θανάσης είχε επιτέλους γυρίσει ξανά στον καναπέ του υπογείου. Μου στήριξε το κινητό σε μια γωνιά και συνέχισα να παρακολουθώ το σκηνικό που εξελισσόταν. Τη Χρύσα, την είχαν τώρα ανάσκελα κατά πλάτος στο κρεβάτι και διαδεχόντουσαν ένας-ένας τους, απ’ το μουνί της στο κεφάλι, ενώ ο τρίτος κι ο τέταρτος την έπαιζαν για να τους διατηρηθεί σηκωμένη. Αυτός που την έπαιρνε απ’ το μουνί, τη γαμούσε μανιασμένα, σαν να επρόκειτο για λυσσασμένο. Ο ήχος του χαρακτηριστικού εκείνου “σπλουτς- σπλουτς” που κάνει ο πούτσος καθώς μπαινοβγαίνει σ’ ένα μουνί γεμάτο υγρά, ακουγόταν απ’ το κινητό, τρία-τέσσερα μέτρα μακριά!

Ο άλλος που της έκανε throat fucking, είχε στηρίξει τα μπράτσα του στα πλευρά της δίπλα και τη γαμούσε σκληρά στο στόμα. Φοβήθηκα για μια στιγμή ότι θα μου την έπνιγαν τη γυναίκα κι εγώ ήμουν ανήμπορος να κάνω κάτι για να τη σώσω απ’ την κτηνωδία τους. Η Χρύσα είχε σηκώσει τα χέρια της και είχε αγκαλιάσει απ’ τα κωλομέρια αυτόν που τη γαμούσε στο στόμα και τον τραβούσε να της τον χώνει ακόμα βαθύτερα... Μα που την είχε βρει τέτοια εμπειρία γαμώτο μου η δικιά μου γυναίκα; Μ’ αυτόν τον τρόπο περνούσαν ένας-ένας απ’ όλες της τις τρύπες, την γύριζαν από ανάσκελα μπρούμυτα και την έπαιρναν κι απ’ τον κώλο και συνεχιζόταν το show όπως στην καλύτερη και πιο σκληρή πορνοταινία που έχετε παρακολουθήσει ποτέ...

Τελικά, έσβησε το κινητό μου γιατί ξελιγώθηκε η μπαταρία του. Κοίταξα το ρολόι. Η ώρα είχε πάει τρεις το πρωί. Ένιωθα αποκαμωμένος, δυστυχισμένος. Έριξα μια ματιά στα παιδιά και μετά πήγα ξανά για ύπνο...

Παιδιά, αυτή είναι η κατάσταση μ’ εμένα και τη γυναίκα μου, εδώ και ένα μήνα που αποκαλύφθηκε η σχέση μου με την Κλαίρη. Πες τε μου, τη γνώμη σας. Έχω ελπίδες να κερδίσω πίσω τη γυναίκα μου; Τι νομίζετε εσείς ότι πρέπει να κάνω; Να γαμήσω την Κλαίρη, ή να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσω πίσω τη γυναίκα μου; Εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την γυναίκα μου, ενώ με την Κλαίρη απλά είναι ένα καπρίτσιο... Μου φαίνεται ότι άμα τη γαμήσω την Κλαίρη, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα, θα χάσει τη μαγεία του, ενώ γυναίκα σαν τη Χρύσα, τη γυναίκα μου, δεν θα βρω ποτέ...

Ξέρετε πήρα την Ανίτα για να βγω στην εκπομπή της να τα πω και δημοσίως, να βρω μια βοήθεια, αλλά μου το έκλεισαν στα μούτρα και μου είπαν ότι δεν έχουν γνωρίσει άλλη φορά στα χρονικά, τόσο ανώμαλη ιστορία σαν τη δικιά μου. Επίσης μου είπαν ότι αν είναι αλήθεια που δεν με πίστεψαν, δεν έχω καμιά ελπίδα να την κερδίσω πίσω τη Χρύσα... Περιμένω μια βοήθεια από σας που διαβάσατε την ιστορία μου και στις τέσσερις συνέχειές της. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")