Ο γείτονας μου γαμούσε την μάνα μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από καμιά εβδομάδα περίπου ο Κώστας είδε ότι έλειπε ο πατέρας μου και κανόνισε με τον Νάσο και άλλους τρεις να έρθουν να ξεσκίσουν την μάνα μου.

Ήταν γύρω στις έντεκα το βράδυ όταν τους έφερε σπίτι μου.

Άνοιξε η μάνα μου και τρελάθηκε! Πήγε να κλείσει την πόρτα αλλά ο Κώστας με τους άλλους την έσπρωξαν και μπήκαν. Άραξαν στο σαλόνι και ένας από αυτούς που ήταν ένας νέγρος με μυώδες σώμα, έπιασε την μάνα μου την έβαλε να καθίσει πάνω του και την χούφτωνε στα βυζιά. Οι άλλοι είχαν πετάξει τα καυλιά τους έξω και την έπαιζαν. Την σήκωσαν, την έβαλαν να γονατίσει και τον έδωσαν στο στόμα της.

Κάποια στιγμή είχε δύο πούτσους η μάνα μου στο στόμα της. Πνιγόταν… δεν έπαιρνε ανάσα. Ο μαύρος γδύθηκε και αυτός. Όταν έβγαλε το σλιπάκι πετάχτηκε ένα παλούκι τεράστιο και χοντρό. Πήγε μπροστά στην μάνα μου και της είπε να του πάρει πίπα. Η μάνα μου σάστισε με αυτό το παλούκι που έβλεπε ενώ ο μαύρος την έβριζε:

-    «Ρούφα καριόλα, παλιοπουτάνα! Γλείψε και τα αρχίδια μου!!!»

Οι άλλοι συνέχιζαν να παίζουν τους πούτσους τους και μετά από λίγο ο Κώστας την έβαλε να καθίσει πάνω στην πούτσα του. Ο Νάσος και οι άλλοι δύο ήταν από μπροστά και τους έπαιρνε εναλλάξ πίπα και ο μαύρος πήγε από πίσω. Την έβριζαν την χαστούκιζαν, την έφτυναν σαν την μεγαλύτερη πουτάνα του κόσμου. Η μάνα μου γαμιόταν σαν τρελή και εμένα μου άρεσε που πέντε ψωλαράδες την έσκιζαν. Ο μαύρος ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο του στον κώλο της, τον κάρφωσε με δύναμη και η μάνα μου ούρλιαξε… έκλαιγε… σχεδόν λιποθύμησε από τον πόνο. Κατάφερε να πει μόνο:

-    «Σταμάτα, πονάω… σταμάτααααααα… ααααχχ… αααχχχχ…»

Την γαμούσαν εναλλάξ και μετά από λίγο την ξάπλωσαν κάτω. Έπαιζαν τα καυλιά τους και έχυσαν όλοι μαζί πάνω της το πρόσωπο της. Δεν φαινόταν καθόλου από τα χύσια τους. Ξαναπήρε τσιμπούκι, τους καθάρισε όλους καλά, κάθισαν λίγο έκαναν ένα τσιγάρο και μετά από λίγο τα καυλιά τους ήταν πάλι όρθια. Η μάνα μου έλεγε στον Κώστα να τους σταματήσει και πως δεν αντέχει άλλο γαμήσι αλλά ο Κώστας την χαστούκισε.

-    «Πουτάνα! Θα σε γαμήσουμε όσες φορές γουστάρουμε μέχρι να μην μπορείς να περπατάς!»

Πήραν πάλι θέσεις και την ξέσκισαν άλλες δυο φορές και αργά το πρωί έφυγαν. Η μάνα μου δυο μέρες ήταν ξαπλωμένη γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει από τα καυλιά που έφαγε. Ο Κώστας εξακολουθεί να την γαμάει πότε μόνος και πότε με τον Νάσο. Κάποια στιγμή άκουσα που της είπε:

-    «Την επόμενη φορά που ο μαλάκας ο άντρας σου θα λείπει, θα σου φέρω οκτώ άτομα να σε σκίσουν..»

Η μάνα μου δεν μίλησε παρά μόνο όταν της είπε:

-    «Την επόμενη φορά να έχεις και την κόρη σου εδώ να την ξεσκίσουμε κι αυτή! Θέλω πολύ να γαμήσω το κωλαράκι της κόρης σου! Να το κάνουμε σαν το δικό σου!»

Η μάνα μου του είπε:

-    «Άκου αρχίδι, επειδή έκανες εμένα πουτάνα σου, δεν θα κάνεις και την κόρη μου!»

Ο Κώστας γέλασε ειρωνικά, χούφτωσε τον κώλο της, την έφτυσε στα μούτρα και είπε:

-    «Μην ανησυχείς καριολίτσα θα έρθει η στιγμή που θα σας γαμήσουμε και τις δυο!»

Και εγώ από εκείνη την ημέρα περιμένω να δω αυτή τη σκηνή: οκτώ ή εννέα ή όσους φέρει ο Κώστας να ξεσκίζουν την μάνα μου και την αδερφή μου. Μόνο και μόνο στην σκέψη έχω παίξει άπειρες μαλακίες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")