Η γυναίκα μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ευχαριστούμε για τα e-mail που στέλνετε και τις προσφορές σας στην γυναίκα μου, είναι τόσα πολλά που δεν μπορεί να τα ικανοποιήσει όλα. Όμως ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές. Στην πόλη που ζούμε παιδιά έχουν έρθει πολλοί ξένοι.

Σας γράφω μια ιστορία που έγινε πριν λίγο καιρό.

Έξω από το σπίτι μας κατασκευάζανε πεζοδρόμια και ήταν κάτι Αλβανοί και Ρώσοι εργάτες. Ήταν όλοι μικρής ηλικίας και γεροδεμένοι από την δουλειά. Η γυναίκα μου τους στάμπαρε αμέσως και τους προκαλούσε με το ντύσιμο, όταν έβγαινε για ψώνια κλπ. Αυτοί παθαίνανε πλάκα! Σταματούσαν την δουλειά και κοιτάζανε καυλωμένοι.

Είχαν βαρέσει πολλές μαλακίες για πάρτη της, την βγάζανε φωτογραφίες με τα κινητά όπως είπαν μετά. Μια μέρα άρχισε να βρέχει και το μόνο μέρος να φυλαχτούν ήταν στο σπίτι μας στο γκαράζ. Πήγαν εκεί λοιπόν έξι άτομα και βγάλανε τις βρεγμένες μπλούζες τους. Η γυναίκα μου τους είδε και μου λέει να τους φωνάξει μέσα, αλλά το μυαλό της ήταν αλλού... Της λέω:

-    «Οκ, αλλά εγώ δεν θα βγω. Να δω πως θα τα βγάλεις πέρα…»

Πράγματι πάει και τους φέρνει μέσα. Αυτοί την ευχαρίστησαν, τους έκανε καφέ και έκατσε απέναντι τους με τα μπούτια και τα βυζιά πεταμένα σχεδόν όλα. Αυτοί τρελάθηκαν. Ο πιο τολμηρός της λέει ότι είναι πολύ ωραία και την βλέπουν κάθε μέρα. Τους λέει:

-    «Παιδιά ξέρω ότι με κρυφοκοιτάζετε και θέλετε να με πηδήξετε. Γι’ αυτό σας φώναξα. Είναι ευκαιρία για μια φορά μόνο…»

Αυτοί άλλο που δεν ήθελαν! Όρμηξαν επάνω της και σε δυο λεπτά ήταν γυμνή στον καναπέ και οι γαμιάδες το ίδιο. Άρχισε να τους κάνει τσιμπούκια εναλλάξ. Οι αλβανοί την βρίζανε και λέγανε:

-    «Πουτάνα θα σε ξεσκίσουμε! Τόσες μέρες σε κοιτάμε και βαράμε μαλακία για σένα. Γαμιόλα, ψωλαρπάχτρα!»

Και αυτή:

-    «Ρε μαλάκες γαμήστε τώρα που βρήκατε, γιατί δεν μπορείτε να βρείτε κάθε μέρα να γαμήσετε!»

Ένας την αρπάζει και της καρφώνει τον πούτσο στην μουνάρα της, άλλος στο στόμα, άλλος της τραβάει τα μαλλιά και της ρίχνει ένα χαστούκι δυνατό. Η δικιά μου καύλωσε άγρια! Τους έλεγε να της ξεσκίσουν τον κώλο. Ένας μελαψός πάει από πίσω, την βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να της χώνει το παλούκι του στον κώλο της. Βογκούσε…

-    «Γάμα με γαμιά μου! Έτσι γουστάρω. Τέτοια γαμήσια θέλω κάθε μέρα!!!»

Εγώ έβλεπα και δεν πίστευα ότι ήταν η γυναίκα μου, ήταν άλλο άτομο από τις καύλες. Σε λίγο άρχισαν να την χύνουν παντού. Την έπνιξαν τα χύσια τους. Είχαν να γαμήσουν πολύ καιρό όπως έλεγαν. Η γυναίκα μου τους έγλυφε τα χύσια και αυτοί γελούσαν και την έβριζαν.

-    «Πουτάνα γλύψε τα αρχίδια μας!». Φώναζαν στα σπαστά ελληνικά τους.

Σε λίγο άρχισαν άλλον ένα γύρο που κράτησε πιο πολύ, με περισσότερο ξέσκισμα και χύσιμο. Στο τέλος την άφησαν στο πάτωμα γεμάτη από τα χύσια τους και με την υπόσχεση να ξαναέρθουν, αλλά από τότε ακόμη δεν έγινε τίποτε με αυτούς.

Παιδιά και αυτή η φάση είναι αλήθεια. Άλλωστε όλοι όσοι μπαίνετε εδώ ξέρετε ότι οι δικιές μας γαμιούνται αβέρτα, και ειδικά με αλλοδαπούς γιατί είναι άγνωστοι και δεν τους ξέρει σχεδόν κανένας. Περιμένουμε επαφές.
(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")