Η πίπα της αφεντικίνας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σήμερα είχαμε δύσκολη μέρα στη δουλειά. Πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο. Η Μαίρη, το αφεντικό μου, είχε χάλια διάθεση από το πρωί.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλα πήγαιναν ανάποδα.
Η Μαίρη είναι 29 χρονών, κοκκινομάλλα και με ένα στιλ ροκ και εναλλακτικό. Ωστόσο πάντα στο γραφείο έρχεται πολύ κομψά ντυμένη. Σκέφτηκα πως προφανώς είχε κάποιο καυτό ραντεβού απόψε γι αυτό και φορούσε αυτό το τόσο σέξι φόρεμα. Ήταν μαύρο, στενό και αναδείκνυε τέλεια το πλούσιο στητό, της στήθος.

Πήγα να της μιλήσω για ένα πρόβλημα που είχε προκύψει στη δουλειά μου. Ήταν λίγο πριν το σχόλασμα. Όπως της μιλούσα τα μάτια μου έπεσαν πάνω στα τέλεια βυζιά της.

-    "Θα το κάνεις όπως ακριβώς θα σου πω εγώ, Δημήτρη."

Η φωνή της τράβηξε απότομα το βλέμμα μου ξανά στα μάτια της. Κατάλαβε ότι την κοιτούσα.

-    "Με συγχωρείς. Έχεις δίκιο, θα γίνει ακριβώς όπως ακριβώς το θες."

Σηκώθηκε από τη θέση της και είπε:

-    "Πρέπει να μιλήσουμε."

Την ακολούθησα στην αίθουσα συμβουλίων και μπορώ να πω πως ήταν νευριασμένη. Με άφησε να περάσω πρώτος κι εκείνη έκλεισε απότομα την πόρτα πίσω της.

-    "Άκουσε! Είσαι τυχερός που δεν έχεις απολυθεί ακόμα μετά από το πως με κοίταξες. Και ξέρω τι είχες κάνει με τη Χρύσα πριν μερικούς μήνες. Την άκουσα που καμάρωνε από γραφείο σε γραφείο."

Μου έριξε άλλο ένα βλέμμα με τα τέλεια μάτια της.

-    "Αλλά είμαι δίκαιη γυναίκα. Αφού με κοίταξες, θα σε κοιτάξω κι εγώ. Βγάλε το παντελόνι σου. Τώρα!"

Κατέβασα με γρήγορες κινήσεις το παντελόνι και το εσώρουχό μου κι αποκαλύφθηκε ο καυλωμένος μου πούτσος.

-    "Δεν είναι κακός.... Αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις;"

Πήγα να μιλήσω αλλά αμέσως με έκανε να σωπάσω.

-    "Δεν έχω χρόνο για να μιλάς κιόλας... Μόνο κάτσε εκεί και πάρε αυτό που θα σου δώσω."

Έτσι γονάτισε μπροστά μου κι άρχισε να ρουφάει και να γλύφει τον καυλωμένο μου πούτσο και τα ξυρισμένα αρχίδια μου. Σε λίγο είχα γίνει απίστευτα σκληρός. Με είχε πάρει ολόκληρο στο στόμα της όπως καμιά γυναίκα ως τώρα.
Εγώ μέσα μου ευχόμουν να τη δω γυμνή αλλά εκείνη έμεινε έτσι μέχρι που έχυσα μέσα στο στόμα της. Γαμούσα το στόμα της σαν να ήμουν στο μουνί της. Μου τον έπαιρνε άγρια και δυνατά. Πήρε τα χείλη μου από το καυλί μου μόνο για να πει:

-    "Χύσε με! Θέλω να δοκιμάσω τη γεύση σου. Τώρα!"

Με αυτή της τη φράση το σπέρμα μου χύθηκε στο ανυπόμονο στόμα της. Κατάπιε τα πάντα κι έγλυψε και την πιο μικρή μου σταγόνα. Μόλις τελείωσε μου ανέβασε τα ρούχα και μου κούμπωσε το παντελόνι.

Επιστρέψαμε στα γραφεία μας όταν οι περισσότεροι συνάδελφοι είχαν ήδη φύγει. Την είδα από το παράθυρό μου να φεύγει και να μπαίνει σε ένα αμάξι που κάποιος την περίμενε. Του έδωσε ένα βιαστικό φιλί. Γέλασα ξερώντας πως τα χύσια μου ήταν ακόμα στην ανάσα της. Την είδα να κοιτάζει ψηλά, προς το παράθυρό μου, με ένα βλέμμα που μου έλεγε πως ήθελε κι άλλο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")