Η πρώτη νύχτα πίσω στο σπίτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ, πιο ζεστό από τα προηγούμενα και σκεφτόσουν αν ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις. Παραείχε ζέστη για να μην το δοκιμάσεις. Έτσι γλίστρησες τα χέρια σου πάνω σε όλο σου το κορμί και κατέβασες αργά...

το εσώρουχό σου στήνοντας ψηλά τον κώλο σου. Πέταξες ότι ρούχα υπήρχαν στο πάτωμα. Σκέφτηκες πως ήδη ήταν πολύ καλύτερα από πριν κι αυτό έκανε τη διαφορά. Με αυτή τη σκέψη έβγαλες και το τελευταίο ρούχο που είχες πάνω σου. Το πουκάμισό σου βρέθηκε κι αυτό στο πάτωμα και το στήθος σου ήταν πια ελεύθερο. Ένιωθες πολύ καλύτερα κοιτάζοντας το γυμνό σου σώμα ξαπλωμένο στο κρεβάτι.

Κοιτάζοντάς το σώμα σου πρόσεξες ότι οι ρώγες σου είχαν σκληρύνει. Άρχισες να νιώθεις σαν να ήσουν γυμνή στο κρεβάτι σου ένα χειμωνιάτικο πρωινό. Σου άρεσε τόσο πολύ που ήσουν έτσι εκτεθειμένη. Το ένα σου χέρι χάδευε το στήθος σου και το άλλο είχε κατέβει κι έπαιζε με το μουνάκι σου. Βύθισες δυο δαχτυλάκια μέσα του κι ένιωσες την απίστευτη υγρασία του. Έχωνες τα δάχτυλά σου βαθιά και το έπαιζες με σταθερό ρυθμό. Σε λίγα λεπτά ένιωθες όλο το κορμί σου να τρέμει από την καύλα και την ηδονή.

Έφερες στο στόμα σου τα δάχτυλα σου και τα έγλυψες. Πήρες με τα χείλη σου τα υγρά σου και γεύτηκες τον έρωτά σου. Δεν καταλάβαινες τι ακριβώς σου συνέβαινε αλλά ήσουν σίγουρη ότι ήθελες να χύσεις. Ξανακατέβασες το χέρι σου κάτω κι άρχισες να παίζεις και να τρίβεις δυνατά την κλειτορίδα σου. Είχες σχεδόν χρόνια να νιώσεις τόση καύλα. Σε δευτερόλεπτα ένιωθες το δυνατό οργασμό να τραντάζει όλο σου το κορμί. Δυνατοί σπασμοί και γρήγορες ανάσες, κοφτές. Έτσι εξουθενωμένη αποκοιμήθηκες γυμνή με το σώμα σου να τρέμει.

Ήταν μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Έφτασα στο σπίτι νωρίς το πρωί για να κάνω σε όλους έκπληξη. Αφού είδα όλους τους συγγενείς, είχε φτάσει η ώρα να δω κι εκείνον που ανυπομονούσα από τη στιγμή που προσγειώθηκα στην Αθήνα. Σαν αιωνιότητα έμοιαζαν αυτές οι ώρες. Άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Απόλυτη ησυχία. Οι αχτίδες του ήλιου έμπαιναν δειλά από τις χαραμάδες του παραθύρου. Είχα μπροστά μου το πιο όμορφο θέαμα που έχω αντικρίσει. Το σώμα σου γυμνό, ξαπλωμένο στο κρεβάτι τόσο ήρεμο και χαλαρό. Τα χέρια σου αφημένα πίσω από το κεφάλι σου, που ήταν γερμένο στα δεξιά. Το υπέροχο στήθος σου ανασηκωνόταν με κάθε σου αναπνοή. Οι ρώγες σου σκληρές και καυλωμένες εκλιπαρούσαν να τις αγγίξω. Το ένα σου πόδι ήταν τεντωμένο μπροστά και το άλλο λυγισμένο κι ανοιγμένο στο πλάι. Έτσι μπορούσαν να δω μες στις σκιές το ξυρισμένο σου μουνάκι.

Έβγαλα το πουκάμισό μου αργά και πολύ ήσυχα για να μην σε ξυπνήσω. Συνέχισα με τα υπόλοιπα ρούχα. Τότε μόλις διαπίστωσα πόσο καυλωμένος και σκληρός ήμουν και μόνο στη θέαση του υπέροχου κορμιού σου. Σκεφτόμουν με πιο τρόπο να σε ξυπνήσω. Ήρθα κοντά σου, έπιασα με τις δυο μου παλάμες τα στήθη σου κι άρχισα να σε φιλάω με πολύ πάθος. Ξύπνησες τρομαγμένη και προσπάθησες να με σπρώξεις από πάνω σου, μα μόλις συνειδητοποίησες πως ήμουν εγώ με έσφιξες πάνω σου και με φίλησες.

Κανείς από τους δυο μας δεν είπε λέξη. Κοιταζόμασταν στα μάτια. Χωρίς να σταματήσω να σε φιλάω ήρθα στο πλάι σου κι εσύ άπλωσες τα πόδια σου πάνω μου νιώθοντας τη φωτιά μέσα σου να μεγαλώνει κάθε στιγμή. Ήρθες πάνω μου κι έτριψες την καυλωμένη σου κλειτορίδα στον πούτσο μου που καιγόταν για σένα. Ένιωσα τη ζέστη από το μουνάκι σου.

-    "Θέλω να σε γευτώ."

Έτσι σε ξάπλωσα με μια κίνηση στο κρεβάτι και ήρθα από πάνω σου. Έγλυψα για λίγο το λοβό του αφτιού σου και κατέβηκα στο λαιμό σου. Φίλησα το στήθος σου κι έκανα κύκλους με τη γλώσσα μου γύρω από τις ρώγες σου. Ένας αναστεναγμός βγαίνει απαλά από τα χείλη σου όπως σε ρουφάω. Δεν αντέχεις άλλο. Φιλάω όλο σου τον κορμό μέχρι που βρίσκομαι μπροστά στο πανέμορφο μουνί σου. Γλύφω τα μουνόχειλά σου και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο υγρή είσαι, μωρό μου... Με έχεις καυλώσει απίστευτα. Δεν το πιστεύω πόσο σκληρό είναι το καυλί μου. Σε γλύφω από την τρύπα σου μέχρι την κλειτορίδα σου ασταμάτητα. Η γεύση του μουνιού σου είναι τέλεια. Η ανάσα σου βαραίνει. Η γλώσσα μου μπαίνει μέσα σου και σε γαμάει ενώ τα δάχτυλά μου παίζουν την κλειτορίδα σου πιο γρήγορα μέχρι να ακούσω τα βογγητά σου.

Βγάζω τη γλώσσα μου και σου χώνω δυνατά δυο δάχτυλα που γλίστρησαν μέσα σου αμέσως. Ένιωθα πως δυσκολευόσουν να ανασάνεις πια και ήθελες τόσο πολύ να χύσεις για αυτό κι εγώ σε γαμούσα με τα δάχτυλα μου πιο δυνατά και πιο άγρια. Δάγκωνα την κλειτορίδα σου και τη ρουφούσα δυνατά. Έσφιξες τα πόδια σου γύρω από το κεφάλι μου κι ένιωσα τον οργασμό σου να πλησιάζει.

Με τράβηξες πάνω και με φίλησες με λύσσα. Έπαιρνες τους χυμούς σου από τα χείλη μου. Το κορμί σου τεντώνεται κι άλλο. Νιώθεις πάνω σου το καυλί μου που κινείται πάνω-κάτω στο υγρό μουνί σου.

-    "Σε παρακαλώ, μη με βασανίζεις άλλο. Σε θέλω μέσα μου."

Βάζω μέσα στο μουνί σου μόνο το πουτσοκέφαλό μου και κινούμαι αργά στην είσοδο σου. Σε παίδεψα έτσι για δέκα δευτερόλεπτα κι ύστερα αποφάσισα πως ήταν αρκετά, κι ενώ δεν το περίμενες, ο πούτσος μου σε κάρφωσε δυνατά. Σου κόβεται η ανάσα και ξεσπάς σ' έναν δυνατό οργασμό. Νιώθω τα καυτά σου χύσια να κυλούν πάνω στην πούτσα μου. Δε σταματάω να γαμάω τη μουνάρα σου. Τα ουρλιαχτά του οργασμού σου με τρελαίνουν. Νιώθω σαν να έχεις ασταμάτητους οργασμούς μέχρι που σε χύνω κι εγώ δυνατά μέσα στο μουνί σου. Καταρρέω πάνω σου. Τα κορμιά μας έχουν παραλύσει. Γλιστράω πάνω στο ιδρωμένο σου κορμί και σε φιλάω παθιασμένα στο στόμα με όση δύναμη μου έχει απομείνει.

Μένουμε ακίνητοι για λίγα λεπτά, ο ένας δίπλα στον άλλον. Μέχρι που αρχίζεις να κινείσαι ξανά. Κοιτάζεις αχόρταγα τον καυλωμένο μου πούτσο. Η στύση μου δεν έχει υποχωρήσει. Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα όταν κατέβηκες ανάμεσα στα πόδια μου κι άρχιζες να τον φιλάς. Τρίβεις τα χείλη σου πάνω στο καυλί μου και η γλώσσα σου παίζει με τα αρχίδια μου. Όλα είναι ακόμα καλυμμένα από τα χύσια σου. Γυρνάς την πλάτη σου και βρισκόμαστε στη στάση 69. Με παίρνεις στο στόμα σου κι εγώ έχω στο πρόσωπό μου το μουνάκι σου που ακόμη στάζει. Μ' αφήνεις να το μυρίζω και να το κοιτάζω αλλά όχι να το αγγίξω.

- "Μωρό μου αν συνεχίσεις έτσι θα χύσω μέσα στο στόμα σου."

Αυτό σε κάνει ακόμη καλύτερη και μου παίρνεις την καλύτερη πίπα της ζωής μου. Πιο δυνατά και πιο γρήγορα από πριν. Σε μερικά δευτερόλεπτα τα χύσια μου πλημμυρίζουν το φιλόξενο στόμα σου. Προσπαθείς να μην αφήσεις τίποτα να βγει από το στόμα σου όμως μια σταγόνα κυλάει δίπλα στα χείλη σου. Με στράγγιξες. Παίρνεις μια ανάσα κι αρχίζεις να με καθαρίζεις καταπίνοντας κάθε μικρή σταγόνα που κυλούσε πάνω μου. Είναι από τις πιο αισθησιακές στιγμές που έχω ζήσει.

Ξαπλώνεις δίπλα μου και ακουμπάς το κεφάλι σου στον ώμο μου. Σε κοιτάζω και σου δίνω ένα φιλί για άλλη μια φορά. Και τότε αρθρώνεις τις πρώτες σου λέξεις από την ώρα που ήρθα. Μου ψιθυρίζεις:

-    "Κι εμένα μου έλειψες."

Αγκαλιαζόμαστε κι έτσι μας παίρνει ο ύπνος...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")